Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO  18.30

 

:jokerit: JOKERIT  -  TRAKTOR 

 

VALINTA :  :jokerit: Jokerit 

Kerroin :  1,72 ( PAF ) 

 

:jokerit: Vihjeet :  6/6 

 

Jokerit on pelannut tuttuun tapaan jälleen hyvän alkukauden,  sillä joukkue johtaa KHL:n Läntistä Konferenssia saldolla viisi (5) voittoa ja yksi  (1) Jatkoaika-tappio.  Joukkue on siis peräti kuuden (6) ottelun pisteputkessa.   Joukkue kävi viime viikolla kauden ensimmäisellä vieraskiertueella ja saldona oli 2/3 Voittoa sekä pelillisesti hyvä ottelu SKA vastaan Pietarissa,  joten peli-ilme on hyvä.   

Traktor on pelannut oikeastaan tasollaan.  Joukkueen saldo on kaksi  (2) voittoa ja kolme  (3) tappiota,  joista yksi jatkoilla.  Joukkue voittanut Bratislava sekä Magnitogorsk ,  joka on hyvä, mutta silti ollut niin ailahtelevasti,  että en laske kovaksi suoritukseksi.   Materiaaliltaan joukkue on keskikastissa,  mutta kyllä se vain on niin, että Jokerit on astetta kovempia kuitenkin. 

Usein vieraskiertueen jälkeen on vaikeuksia tässä ensimmäisessä kotiottelussa, joten sikäli Traktor omaa yllätys mahdollisuuden,  mutta kyseessä on vielä alkukausi ja Jokerit on perinteisesti kovimmillaan alkukaudesta, kunnes tulee ne loukkaantumiset sekä ottelutahti alkaa oikeesti painamaan.  Tämä ei ole vielä ajankohtainen,  jolloin Jokerit on tällä hetkellä kovimmillaan ja kotiyleisön edessä joukkue painaa tänään jälleen voiton, sillä Jokerit on pelillisesti parempi, materiaaliltaan parempi sekä  joukkueen syndrooma on loistaa alkukaudesta, niin tänään jälleen Jokerit ottaa voiton. 

 

Kunhan Jokerit  ( :jokerit:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.30

 

Spartak Moskova  - Avtomobilist Yekaterinburg 

 

VALINTA :  AVTOMOBILIST YEKATERINBURG  ML

KERROIN :  1,85 ( NORDICBET ) 

 

Ehkä astutaan miinaan,  mutta on vain pakko nappaa vierasjoukkuetta,  kun saa tällaisen kertoimen jatkot Mukaanlukien. 

Avtomobilist on useissa ennakoida veikattu vaarallisimmat haastajaksi mestaruustaistosta ja sitä se alkukaudesta on ollut.  Joukkue on Idän Konferenssin ykkönen kuudella (6) voitolla, joista yksi tullut toki vasta jatkoajalla.  Maaliero on vain komea 20-8 ( +12) , mikä puoltaa onnistuneesta pelillisestä tasosta.  Sitten, kun katsotaan joukkuetta tarkemmin,  niin huomataan ketju Dan Sexton - Stephenie Da Costa -  Nigel Dawes,  niin voidaankin kysyy, että onko se enää yllätys?  Liigan kovimpia yksittäisiä pelaajia ja yhteispeliä löytyy, niin jälki on tuhoisaa.  Joukkueesta löytyy laajuutta,  silloin siellä on myös Pare,  Krikunov,  Mamkin,  Bodrov sekä maalista Jakub Kovar,  niin hyvältä näyttää. 

Spartak on joukkue joka ei pärjää, mutta osaa kiusata suurempia.  Joukkue on voittanut 3/6 pelistään ja hävinnyt 2/3 otteluaan vain yhden maalin erolla.   Materiaalietu on vierailijoilla,  mutta Spartak - joukkueesta löytyy Zubov,  Daugavins,  Hanzl,  jotka on keskitason pelaajia ja tekevät kyllä riittävän paikan tullen sekä maalissa on keskitason molari Hudacek,  joten ei helppoa ole vierailijoilla. 

Kuitenkin vierasjoukkuen Avtomobilist on joukkue, jolla ei ole kusi päässä,  eli kyseessä on joukkue, joka pelaa tasaisesti jokaista vastustajaa vastaan,  joten sellaisia peli-ilme ohipelejä ei nähdä.   Tämän takia heitä on helpompi pelaa, sillä peli toimii tuloksellisesti,  joten eiköhän se myös pelillisesti ole jotenkin hyvälle mallilla ja joukkueessa on taitoa ja pieni materiaalietu myös kotijoukkueelle verrattuna.   Yekaterinburg on myös vieraskiertueella kunnolla,  joten se väsy ei pitäis vielä näkyä pelissä näin alkukaudesta, joten pakko tähän kertoimeen on tarttua,  sillä ei tässä kotijoukkueella ole paljoa mahdollisuuksia, kun vastustaja Avtomobilist on vain niin kovassa iskussa. 

 

Kunhan Avtomobilist voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga klo 18:30

Nokian KrP - SB Welhot

Pelivalinta: Nokian KrP -2,5

Kerroin: 1,83 Bet365

Nokian KrP lähtee kauteen yhtenä mitalisuosikeista. Nokialla kova joukkue kasassa. Viime vuonna Nokia ylsi pronssimitaleille ja tällä kaudella jopa mestaruus on mahdollinen, kun joukkue on vahvistunut viime kaudesta.

Welhot sen sijaan taistelee putoamista vastaan. Joukkue onnistui viime kaudella säilyttämään sarjapaikan, mutta tällä kaudella sarjapaikan säilyttämiseen vaaditaan hyviä peliesityksiä, sillä joukkue on heikentynyt viime kaudesta.

Nokian vähintään 3 maalin voitosta tarjolla hyvää kerrointa. Nokian vahvuuksiin on kuulunut maalinteko ja jos puolustusta on saatu parannettua viime kauteen nähden, niin runsasmaaliset voitot ovat todennäköisiä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Amur Habarovsk  - Dinamo Riika

Pelivalinta: Riika DNB @ 2.06 Unibet

12:30

Aamur pelasi viime viikolla keskiviikkona ja perjantaina Admiralia vastaan kotipelit. Ekan kohtaamisen Aamur voitti 3-1, mutta toisessa ottelussa oli suuria ongelmia ja joukkue häivisi 0-2. Aamuri on  koko alkukauden ollut todella tehoton ja mauton, maaliero on  8-16 ja kasassa ainoastaan 2 pistettä.

Riika pelaa hyvä alkukautta, sillä on kasassa yhdeksän pistettä kuudesta ottelusta. Riika pelasi myös eilen Kunlunia vastaan ja voitti tämän ottelun 2-4. Riikan joukkue on myös muutenkin materiaaliltaan parempi joukkuea. Darzins 1+3, Videl 4+4, Redlihs 1+3  ovat pelanneet hyvää kautta,  myös kakkoskentässä pelaava  Suomen Matias Myttynen (4+1) on virepelaaja, eilen Myttynen iski kaksi maalia.

Tehoton Aamur tuskin pystyy hyvässä vireessä olevaa Riikaa tänään kukistamaan ja uskonkin että tästä ottelusta Riika nappaa voiton.

E: Pelivalinta: Riika DNB @ 2.20 Bet365  muutettu -> Unibet 2.06 

Tosiaan katsoin aamuhuuruissa kohteen pelivalinnan väärin, bet365 tosiaan oli vain ml vaihtoehto mutta ei dnb. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Admiral - TsSka

12:30

Pelivalinta: Kaprizov Kiril tekee maalin @ 2.60 Unibet

Kaprizov on onistunut kuudessa ottelussa tekemään tehot 3+1.

Tsska on pelannut todella huonosti koko alkukauden ja pisteitä on kasassa vasta kuusi kappaletta, maaliero on 11-10. Viime ottelussa Severstalia vastaan tuli kaikkien yllätykseksi 1-2 tappio, Kaprizov ei tässä ottelussa pisteille päässyt. Tänään vastassa on selvästi heikompi Admiral joten uskon, että materiaaliltaan laadukkaampi TsSka tulee voittamaan ottelun selvästi ja Kaprizov tekee vähintään yhden maaleista.

 

 

Link to post
Share on other sites

Venäjä:KHL jääkiekko klo.12:30

Amur Habarovsk - Dinamo Riika

Tekee Maalin M.Myttynen(Dinamo Riika) @6.25 Paf

Lähen komppaa @PeGe ,mutta otan Matiaksen osumaa.

Amurilla ei oikeen ole kausi lähtenyt käyntiin ja saldona on vasta yksi voitto ja 4 tappiota viidestäottelusta.Jotain muutoksia olisi Amurin tehtävä peliinsä,että voittoja alkaisi tippumaan tai paremminkin vastustajat alkaisi tippuu.Amurilla on nyt ollut muutamapäivä aikaa hioa kuvioitaan.Riika siis pelasi eilen ja tässä Amurilla on nyt pienoinen lepoetu.Riikalla puolestaan peli kulkee ja sillä on nyt kaksi 4-2 voittoa peräkkäin.Myttynen on ollut hyvässä maalivireessä ja iskenyt 2 edellisessä 3 osumaa.Myttynen on päässyt pelaa hyvien kanukkien kanssa,jotka tarjoilee ja Myttynen on pistellyt pikkumustaa pömpeliin.Riika päästessä tänään pelaa ylivoimaa,kuten eilenkin Kunlunia vastaan sen yv oli hyvää,joista siis Matias teki kaksi.Vire on päällä Riikalla toivottavasti tänäänkin ja Myttynen todennäköinen virepelaaja lörskäyttää sen yhden.

  • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

WTA Tokio (hard indoor)

Anastasia Pavlyuchenkova - Aliaksandra Sasnovich

Aliaksandra Sasnovich @ 2.27 Marathonbet

Alkaa 12:15

Vastakkain  maailmanlistan sijat 28. ja 31. Venäläisen Pavlyuchenkovan tilasto kovalta alustalta tällä kaudella näyttää lukemia 4-11. Valko-Venäjää edustavan Sasnovichin vastaava tilasto on 20-7. Pavlyuchenkova tipahti US Openissa ensimmäisellä kierroksella hävittyään Petersonille(56.) erin 2-1. Sasnovich kukisti samaisessa turnauksessa Kasatkinan(13.) 2-0 ja Bencicin(39.) 2-1 kunnes tie nousi pystyyn turnauksen voittanutta Osakaa(7.) vastaa erin 2-0. Sasnovich on selvästi vastustajaansa paremmassa vireessä joten kyllä kerroinasettelun tulisi olla lähempänä tasabookkia. Sasnovich voittaa ottelun erin 2-0.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Jokerit - Traktor

2. Erä Jokerit/ 2.15 Rizk

Klo 18:30

 

Jokerit palaa Hartwallille vieraskiertueen jälkeen ja vastaan luistelee ailahtelevasti aloittanut Traktor.

Aikaisemmassa vihjeessä onkin tilastoja käyty läpi niin en ala niitä tähän uudestaan rustaamaan.

Jokerit on ollut aikaisempiin kausiin verrattuna tällä kaudella todella hyvä toisissa erissä. Jokerit on voittanut 5/6 toisista eristään ja maaliero on huima 11-2, ainoa toisen erän häviä tuli SKA:lle ja SKA myös teki nuo molemmat maalit. 

Jokerit pelaa tällä kaudella hyvää karvauspeliä ja toinen erä nimenomaan suosii sitä lyhyen vaihtomatkan.takia ja uskon että Traktor tulee illalla olemaan myös vaikeuksissa toisessa erässä kun isännät pistää jalkaa toisen eteen.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Admiral VladivostokTsSKA Moskova

Jaakiekko, KHL

Admiral - TsSKA Moskova

Admiral 1.era o 0,5 @2.55 Unibet

KLO: 12.30

Kuusi vieraspelia alla kotijoukkueella ja vihdoin kotihalliin. Tuloksellisesti Admiral on nojannut streltsoviin ja butuzoviin. Tseska ollut puolestaan yllattavan heikko alkukaudesta eika yhteista savelta ole loytynyt. Moskovalaiset ovat saaneet matkata ihan huolella ja Admiralin taytyy tulla tahan matsiin lujaa jos mielii pisteenkin tseskalta saada. Kotijoukkueen 3-4 ketjut nostaisin esiin. Energiaa riittaa silla peliajat ei paata huimaa. Useamman kierrkoksen ja kuormituksen jaljilta on karkiketjut vasyneempia. Tseskaa vastaan maalinteko ei ole sita helpointa hommaa, mutta annetaan painoarvoa kotiavaukselle ja tseskan matkaamiselle. Yhden maalin verran tahan siis tarvitaan. 

Kohde menee oikein kun Admiral tekee maalin ottelun 1.erassa

OIKEIN!

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League VP: TheMongolz - Vitality | TheMongolz +1.5 | 2.00 (Pinnacle)   PK: Virtus.pro - SAW | Virtus.pro -1.5 | 2.50 (Coolbet)   PK: G2 - M80 | Yli 2.5 karttaa | 2.15 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   TheMongolz - Vitality  TheMongolz +1.5 | 2.00 | Pinnacle   TheMongolz voitti alkusarjan peleissä Falconsin ja G2:n. Falconsia vastaan voitto tuli tiukan väännön päätteeksi, mutta G2:ta vastaan mongolialaisjoukkue oli suorastaan murskaavassa lyönnissä. TheMongolz on ehkä viimein tekemässä lopullista läpimurtoaan kansainväliselle tasolle ja tähän asti nähdyn perusteella sillä on ainekset tehdä tuhoja myös huippujoukkueita vastaan. Vitality otti omissa avausotteluissaan rutiinivoitot Sharksia ja BetBoomia vastaan. Joukkuetta ei ole vielä kovin lujasti testattu, mutta kyllä Vitalityn peli on edelleen todella laadukasta. Pelaamissaan otteluissa Vitality on pelannut varmasti, vaikka yksittäisissä kartoissa on pientä ailahtelua havaittavissa. Joka tapauksessa Vitality on hyvissä asemissa koko turnauksen voittospekulaatioita ajatellen. Karttavetossa TheMongolz poistaa Vertigon ja Vitality bannaa Ancientin. TheMongolz ottanee kartakseen Miragen tai Infernon. Vitality luottanee omalla karttavalinnallaan Anubisin tai Nuken.   YHTEENVETO Vitality lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Eliittijoukkueen peli on ollut tässä turnauksessa totutun vahvaa, vaikka kovin laadukkaita joukkueita Vitalityn ei ole tarvinnut vielä kohdata. TheMongolz on pelannut tässä turnauksessa niin ikään todella vahvasti ja ennakkoluulottomalla pelillä joukkue pystyy yllättämään myös itseään laadukkaampia joukkueita. Molemmat joukkueet ovat selvittäneet tiensä pudotuspeleihin ja tässä pelissä ratkotaan se, kumpi saa automaattisen paikan puolivälieriin. Motivaatiotaso ei välttämättä ole siis maksimaalinen ja mielestäni tämä asetelma suosii TheMongolzia. Vitality tietenkin ansaitsee olla tämän ottelun suosikki ja peruspelin pitäisi riittää ottelun voittoon, mutta TheMongolz on pelannut tähän asti niin hyvin, että sillä voi olla mahdollisuus vähintään yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
    • Pesäpallo, miehet  KLO  15.00   Vimpelin Veto  -  Joensuu Maila    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Joensuu maila )  Kerroin :  1,96 ( PAF )    Nelonen näyttää suorana.    Espanjassa kohtaa miesten puolella ViVe sekä JoMa.   Kertointen puolesta ViVe lähtee isona ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun.  Kuitenkin heidän talvikausi oli rikkonainen.  Oli sairastumista sekä uusi pelinjohtaja otettiin rinkiin vasta maaliskuussa.   Harjoitukset on jääneet vähemmälle uuden johtajan kanssa, joten kiva nähdä miten peli lähtee rullaamaan.   Mikko Kanalaon mitä ilmeisesti vielä sivussa tästä matkasta.  Tuo on takaisku,  vaikkakin ViVe on erittäin hyvä sisäpelissä.  Liigan paras.  JoMa puolestaan oli talvikaudella hyvä voittaen sen, niin nyt nähdäänkin onko kesävire mikä.   Joukkue sai hyvän   Niko Korhonen hankinnan, joka tuo kolmos lyöjänä hyvää strategiaa joukkueeseen.  JoMa ei toki ole mikään varma joukkue,  mutta pystyy tasapainoisella esityksellä haastamaan kenet vain tässä sarjassa.  Espanjassa on tekonurmi sekä paljon tilaa ympärillä.   Tuo on ViVe puolelle iso etu.   Eli kenttä saadaan rullaamaan,  kun se moodi lähtee päälle. JoMalle  Alusta ei ihan ole paras pomppulyönneille,  pystäri ja pienet lyönnit sit onkin arvoitus,  miten se tekonurmelle sopii.    Täten kertoimet ei sinällään toki valehtele.  Kuitenkin keskinäisissä on nähty paljon tasaisia otteluita.  Myös kauden alku on arvoitus molemmilla.   Mikäli ViVe ei saa hirveitä juoksumääriä kerralla,  niin uskon, että JoMa hoitaa itselleen jommankumman jakson.   Kotiutuskisassa pidän ViVeä niin isona suosikkina,  että X2 on ainoa oikea vaihtoehto vieraiden pelaamiseen.    Tasapelin hakeminen suoraan ei olisi mikään huono haku betsaajille myöskään.  Kuitenkin siinäkin on loistava kolmen kerroin.   Otetaan kuitenkin itse turvallisempi X2 vaihtoehto.      Kunhan Joensuu maila ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO  17.00    Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  2.65 ( PAF )   Game 5.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/4    VUOSI 2023 G1:  TAPPARA,   G2:TAPPARA , G3: PELICANS  G4: TAPPARA,  g5:  Tappara johti 2-0, kunnes Aleksi Valavuori twiittasi " Juhlat voi alkaa.  Tappara on mestari "   no ajassa 59,59 Savinainen 4-4 tasoitus ja vasta jatkoilla Tappara voitti    Vuosi 2024 G1:  TAPPARA,  G2: TAPPARA  G3: PELICANS  G4:  Pelicans 2-0, 2,erää pelattu  Aleksi Valavuori twiittaa  "Tappara telineissä,  Pelicans ylivoimainen "...   TAPPARA VOITTAA 3-4..   ALEKSI VALAVUORI LAUANTAINA :   "LLEVERKUSEN PUTKI POIKKI, , NO LISÄAJALLA LEVERKUSEN 2-2 TASOIHIN...  KIITOS MIDAS    TÄNÄÄN TAPPARA - PELICANS  Mikäli Tappara johtaa,  niin viime vuoden tapaan Aleksi Valavuori tulee twiittaa "Tappara juhlat alkaa/ on se mestari ym"... Tämän jälkeen Pelicans tulee rinnalle  Viime vuonna Savinainen 59,59 pelasti tilanteen,  mutta lähden rohkeasti veikkaamaan että ei pelasta tänä vuonna.   SARJAVEDOT TULEE VIELÄ KOTIIN POJAT   Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.    --  Finaalivihjeitä on sinällään haastava vihjaa,  kun Aleksi Valavuori jinxaa nää mun vihjeet aina.    Sikäli kova saavutus, että finaalivihjeet on ehkä kaikkiaan vielä voitokkaat,  vaikka nyt tuleekin tappiollinen finaalivihjaus 
    • Cs2, ESL CHALLENGER Apeks - Mibr Vihje : Apeks 2,35@ Paf 6:00 Apeks on pelannut ihan hyvin ja heidän perustaso ei ole mielestäni näin kaukana mitä kertoimet antaa näyttää.
×
×
  • Create New...