Jump to content

Recommended Posts

Tennis ATP Basel klo 14:00

Popyrin - Ebden

Pelivalinta: Popyrin

Kerroin: 2,30 William Hill

Popyrinin kertoimet laskussa, mutta William Hill tarjoaa hyvää 2,30 kerrointa Popyrinille.

Popyrin on nuori pelaaja, joka oli juniorina parhaimmillaan ranking 2, joten kovasta junnupelaajasta kyse. Aikuisten peleissäkin hyviä tuloksia tullut tällä kaudella. Popyrin voitti Kiinan haastajatason turnauksen ja muutamissa muissakin turnauksissa Popyrin menestynyt hyvin. Viime viikolla Popyrin selvitti Tukholman karsinnat, jossa voitot Bachingerista ja Mmohista. Tällä viikolla Baselin karsinnoissa kaatuivat Paire ja McDonald.

Ebden pelannut ihan hyvän kauden tähän mennessä. Ebden voittanut yhden haastajatason turnauksen ja lisäksi menestynyt hyvin muutamissa isommissa turnauksissa. Toisinaan otteet myös ailahdelleet todella paljon ja Ebden hävinnyt otteluita selkeästi heikompia pelaajia vastaan.

Popyrinilla on hyvä mahdollisuus jatkaa loistavia otteitaan sisäkentillä. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kalpa - Ilves

Alle 5.5 maalia/ 1.78 Unibet

Klo 18:30

 

Liigakierroksen ainoassa ottelussa kohtaavat liiga nelonen Ilves ja kymmenentenä oleva Kalpa.

Molempien joukkueiden voittoputket ovat kääntyneet tappioputkeksi. Kalpa oli syys-, lokakuun vaihteessa neljän ottelun voittoputkessa, mutta nyt joukkue on ajautunut jo kuuden ottelun tappioputkeen kun taas Ilveksen lokakuun alku oli voittoisa ja joukkue oli viiden ottelun voittoputkessa, mutta nyt kaksi edellistä matsia joukkue on poistunut kaukalosta tappio niskassaan.

Tiistai ilta ja kaksi viime aikoina heikommin esiintynyttä joukkuetta siis vastakkain niin en usko että maaleilla mässäillään vaan kumpikin haluaa paluun voittojen tielle, etenkin Kalpa jonka tappiokierre alkaa olemaan jo suht pitkä niin mikäs siihen parempi paikka olisi kuin kotihallissa Ilveksen kustannuksella.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat ollleet tasaisia ja juurikin vähämaalisia, viimeiseen seitsemään keskinäiseen ei ole kertaakaan tehty kuutta maalia ja ainoastaan kertaalleen ollaan päästy tuohon viiteen maaliin niin en näe miksi tänäänkään kuutta maalia nähtäisiin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Kalpa - Ilves 

Kalpa @2.70 Coolbet 

KLO: 18.30 

Tappioiden painamat tiimit kohtaa ja kotijoukkueen putki onkin jo synkkä. 6 peräkkäistä hävittyä matsia. Tupsukorvilla alla kaksi tappioita, mutta pelillisesti joukkue on esiintynyt hienosti. Tästä pelistä ei yritystä tule puuttumaan ja maalinedustoilla väännetään ihan tosissaan. Kalpa pyrkii palauttamaan itseluottamuksen joukkueen tekemiseen ja Ilves luottaa omaan pelityyliinsä, jota kylläkin noudattaa kärsivällisesti. Toisin kuin ylempänä, odotan otteluun maaleja sekä erikoistilanteita. Ennakkoon vierailijat ovat suosikkeja tähän, mutta nyt on Kai Kantolan mm noustava rooliin. Joukkue kaipaa potkun persuksille jotta kurssi saadaan käännettyä. Pääkopassa ja pukuhuoneessa on oltava oikeat energiat jotta Ilves tänään kaatuu. Tilastollisesti tätä kohdetta lähden myös lyömään sillä Niiralan Montussa pelattaessa on vajaan kolmen kerroin mielestäni liikaa. Kalpa voittoon ja putki katki. 

Kohde menee oikein kun Kalpa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP Basel (hard indoor)

Peter Gojowczyk - Nicolas Jarry

Nicolas Jarry @ 2.05 Expekt

Alkaa 18:00

Vastakkain turnauksen avausottelussaan maailmanlistan sijat 60. ja 42.  Chileä edustava Jarry on voittanut molemmat tällä kaudellä pelatut näiden miesten keskinäiset kohtaamiset. Tämän lisäksi 23 -vuotiaalla Jarrylla on tältä kaudelta 2-0 voitot mm. Thiemistä(7.) sekä hyvin pelanneesta Struffista(52.).  Jarry on pelannut heikosti halliturnauksissa tipahtaen kahdessa viimeisessä koitoksessa suoraan turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Mies on kuitenkin viimesen vuoden aikana voittanut 27 ja hävinnyt 20 ottelua. Gojowczykin vastaava tilasto on 23-26. Jarrylle tarjotaan tänään erinomaista mahdollisuutta nostaa tasoaan halliturnauksissa aiemmissa otteluissa kukistamansa pelurin kustannuksella. Chileläinen vie ottelun erin 2-0. Expektiltä markkinatoppi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.30

 

:stars: Dallas Stars  -  :kings: Los Angeles Kings 

 

Valinta : Dallas Stars  (:stars:

Kerroin : 2,08 ( Veikkaus ) 

 

Pelitapa on se mikä kääntää pelin kotijoukkueen puolelle.  Stars on toki ollut huono tilastollisesti katsottuna, kun joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa,  mutta hyviä joukkueita on ollut vastassa sekä tällä tasolla kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.   Joukkue pelaa kotonaan hyvin ja nopeaa peliä, missä jalat liikkuu. 

Kings on puolestaan liigan varmaan hitaampia joukkueita, mitä tulee pelitempoon,  ikä ei nykyään ole enää kovin tehokasta, mitä se oli kymmenen vuotta sitten.   Joukkue on myös tilastollisesti ollut melkein jopa surkeampi kuin illan kotijoukkue,  kun tämä seura on neljän pelin tappioputkessa.  

Stars on kotonaan yleisesti hyvä ja kova ja jotenkin tämä haisee kaikista tilastoista huolimatta aika hyvät kohteelta.   Stars kärkiketjut voittaa vastustajan vastaavat sekä molareista kyllä Stars omaa paremman. 

 

Kunhan Dallas Stars  (:stars:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. . 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.30

 

:blackhawks: Chicago Blackhawks  -  :ducks: Anaheim Ducks 

 

Valinta :  Anaheim Ducks :ducks:

Kerroin :  2,85 ( NordicBet ) 

 

Ducks on ollut tasainen joukkue,  vaikka joukkue on nyt kahden pelin tappioputkessa.  Tämä tarkoittaa,  että voitto tulee tänään, kun maalissa on aika varmasti joukkueen parhaista John Gibson,  joka pystyy voittamaan yksinkin voittoja.   Joukkue omaa kaiken voittaakseen tänään. 

Blackhawks on voittanut 2/5 peliään.  Joukkue on ollut yllättävän hyvä, mitä olisi odottanut ennakkoon,  sillä tällä seuralla on oma historia vaikka joukkueella on ollut vaikeuksia parina viime vuotena.  

Ducks on ollut hyvä vieraissa sekä omaa paremman maalivahdin tällä hetkellä,  mikä hyvinkin saattaa kääntää ottelun vierailijoille.   Pakko tarttua tähän kertoimeen. 

 

Kunhan Anaheim Ducks  (:ducks:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

---------

Eaves,  Kase ovat Ducks joukkueen mukana, joten saa nähdä pelaavatko tänä yönä,  mutta kyllä joukkue voittaa ilman niitäkin, 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Aiheeseen liittyvä kuvaKalPa - Ilves Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 18:30

Valinta: Tekee maalin ottelussa: Joose Antonen (Ilves) @5.10 (Unibet)

Tämän päivän ainoassa liiga kamppailussa kohtaavat sarjataulukon huonommalla puolella oleva KalPa ja neljäntenä oleva Ilves. KalPalla on menny aika kehnosti ja loukkaantumiset ovat olleet ilkeitä. Keskushyökkääjiä on jopa kolme poissa, hyviä nimiä ovatkin, Joni Ikonen, Alexander Ruuttu ja Kai Kantola. Keskushyökkääjät ovat tärkeitä ja KalPalla on pientä ongelmaa sen kanssa. Kurssia pitäisi kääntää, mutta saa nähdä onnistuuko se. Ilveksen alkukausi on mennyt mallikkaasti, nuori ja nopea joukkue toimii hienosti. Maalivahdit ovat olleet ihan hyviä ja maaleja on tullut mukavaan tahtiin. Kaikinpuolin hyvä alku, joka on fanien mieleen koska viime kaudet ovat olleet vähän kehnoja. Viime kauden keskinäiset olivat suurinpiirtein maalin pelejä ja kotijoukkueet voittivat 2-2 oli viime kauden saldo näiden joukkueiden välillä. Mutta nyt kohteeseen eli maalintekijää Ilveksen puolelta eli Joose Antonen. Siirtyi Lukosta tampereelle ja teki muutaman maalin sielläkin, mutta ei saanut hirveästi vastuuta. Ilveksessä sitä on tullut enemmän ja nyt hän pelaa myös ylivoimassa. Toiseksi eniten laukonut Ilveksestä, 60 laukausta 13 ottelussa on jo varsin mukava määrä. Edellä on vain Ruotsalainen 69 laukauksella. Ruotsalaisella on yksi maali enemmän kuin Antosella, mutta Joosen kerroin on paljon isompi kuin Artulla, joten selvästi eniten valueta ottaa Antonen. Peliaika on keskimäärin 14 minuuttia, joka ei ole lähelläkään yhtä paljon kuin esim Ruotsalaisella, mutta vastuuta hän saa enemmän jos tekee maaleja ja jatkaa hyvällä tasolla pelaamistaan.

PELIONNEA!

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS - Match 2

23.00

058b9efab2a5a8859111913fc186536d.pngAstralis - Mousesports cac64874d802eef88346e4b8f8b20e62.png

Astralis -4,5 | 2,00 | bet365

 

  • ECS-sarjan puolella kohtaavat tänään kärkiottelussa Astralis ja Mousesports.
  • Astralis ei sen kummemmin esittelyjä kaipaa. Joukkue on voittanut melkein kaikki turnaukset, joihin he ovat osallistuneet ja vieläpä ylivoimaiseen tapaan. Joukkueen ammattimaisesta asenteesta kertoo myös se, että Astralis on sekä EPL- että ECS-sarjan kärjessä ja 30 ottelun yhteenlaskettu kierroserotus on murskaava +199. Kaikkien aikojen CS-joukkue, ei voi muuta sanoa.
  • Mousesports on pikkuhiljaa päässyt takaisin vauhtiin STYKOn kanssa, mutta tulokset eivät vielä ole seuranneet kehitystä. ECS-sarjassa joukkue on mukavasti 3. sijalla, mutta EPL-sarjan puolella Mousesports joutuu vielä tekemään töitä päästääkseen lopputurnaukseen.
  • Karttana tässä toisessa osaottelussa on Nuke, mikä sattuu olemaan maailman parhaan joukkueen paras kartta, mikä riittäisi jo itsessään tämän kohteen perusteluksi, mutta luetellaan hieman tilastoja. Astralis on voittanut käsittämättömät 24 Nuke-ottelua peräkkäin ja viimeisimmästä tappiosta on aikaa peräti 8 kuukautta. Näistä 24 ottelusta 16 on päättynyt siten, että vastustajajoukkue on voittanut korkeintaan 10 kierrosta, eli aivan täydellisestä ylivoimasta on kyse. Mousesports on myös hyvä Nuke-joukkue, sillä 5 viimeisestä Nuke-ottelusta joukkue on voittanut 4, mutta nyt vastuksen taso nousee aivan toiselle tasolle.
  • Astralis ja Mousesports ovat tämän kartan merkeissä otelleet kahdesti tänä vuonna, jotka molemmat päättyivät Astraliksen voittoihin, lukemin 16-5 ja 16-11.

 

Astralis ja Nuke on osoittautunut täysin pysäyttämättömäksi yhdistelmäksi tämän vuoden puolella ja Liquidia lukuunottamatta kukaan ei ole päässyt lähellekään voitosta haastamista. On siis melkein päivänselvää, että Astralis tulee tämän ottelun voittamaan ja erittäin todennäköisesti voitto tulee selkein lukemin. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun vähintään viiden kierroksen erolla. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL jääkiekko klo.16:00

Irbis  Irbis - Belye Medvedi  Belye Medvedi

Belye Medvedi o2.5 @2.16 Unibet

MHL lätkästä Medvedille ainakin 3 maalia otan kokeiluun.

Häntäpääntaistoa tämä,kun Irbis sijalla 14 ja Medvedi pykälää paremalla 13.Aikas tasapaksusti joukkueet pelanneet toistaiseksi,mutta vierailla on kulkenut paremmin viimekierroksilla  ja Medvedi onkin suhtkot korkealla kuntopuntarissa.10 otannanmukaan Medevedi on voittanut kuusi ottelua,kun Irbis on voittanut puoletvähemmän 3.Irbiksen 8 kotiottelussa on vastustaja kuudessa tehnyt sen 3 osumaa tai enemmän.Medvedi on kummiskin yllätävän paljon saanut maaleja aikaiseksi,vaikka sijoitus on noin huono.Moni sen edellä olevista joukkueista ei ole pystynyt läheskään samoihin maalimääriin,mitä Medvedi on tehnyt.En pitäisi mahdottomana Medvedin voittoakaan,mutta laitetaan vetolapulle sille väh.3 maalia.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Severstal - Traktor

Traktor 1.erä yli 1 maali @4.60 Unibet 

KLO: 19.00 

Kotijoukkue Severstal kärsii suurista poissaoloista, mutta on tämän suhteen ollut silti positiivinen yllättäjä. Joukkue hävisi Jekalle vain 1-3 sekä kirjaimellisesti taisteli pisteen itselleen viimepelissä Magnitogorskia vastaan. Tuon matsin viimeinen erä kuitenkin kertoi että paukut on loppu. Kaksi erittäin kovaa peliä on Severstalilla alla sekä yhden päivän verran vähemmän huilia kuin illan vastustajalla. 

Traktor lähtee otteluun jatkoaikavoitto Omskista taskussaan. Tosin huikea selviytymiskamppailu tuo ottelu olikin sillä Demchenkon torjuntojen lisäksi joukkue sai laukauksia kokoon vaivaiset 12kpl maalia kohti. Tätä edellisessä pelissä Barysia vastaan 19 laukausta maalia kohden. Toki 4 tehtyä maalia. Traktor on tehnyt pelaamissaan vierasotteluissa tasan yhdessä tuon 2 maalia avauserään ja tämä tapahtui kauden alussa Magnitkaa vastaan. Sittemmin on ollut hiljaista. Matkustamisesta huolimatta joukkueen lepoaika on ollut pidempi ja harjoituksissa ollaan toivottavasti pureuduttu hyökkäyspään ongelmiin. Gynge edelleen poissa merkittävänä osana hyökkäyspäätä. Bergstrom, Enlund ja Stoa esimerkiksi voisivat palata tasolleen pikkuhiljaa. 

Koska Severstal on saanut punnertaa Traktoria kovempia pelejä sekä joukkue kärsii merkittävemmistä poissaoloista, on Traktor(joka on kussut lähes aina) mielestäni suosikki. Mikäli joukkue on saanut selkeyttä hyökkäämiseen niin nyt se olisi avauserään hyvä hyödyntää. Vaikka Traktor ei paljoa lauo niin viimeistelee se hyvällä prosentilla. Toivotaan ylivoimia myös avauserään. Todella kova kerroin DNB vaihtoehdolla joten kokeiluun lähtee. 

Kohde menee oikein kun Traktor tekee vähintään 2 maalia 1.erässä. Tasan 1 maali = DNB 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
    • Regionsligaen 2 /Jalkapallo Norja Madla - Staal Jorpeland Yli 3.5 Maalia @ 1.85 NordicBet Alkaa 19:30 Joukkueiden kuudessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa tehtiin jokaisessa vähintään neljä maalia (ka. 4.67). Staal Jorpeland(8.) teki tämän kauden neljästä tähän mennessä pelatusta ottelustaan kolmessa vähintään kaksi maalia. Joukkueen edellinen viime viikonloppuna Mandalskameratenea(12.) vastaan käyty ottelu päättyi Jorpelandin voittoon maalein 4-3. Madlan(11.) verkkoon tehtiin vähintään kolme maalia(ka. 4.00) joukkueen kolmessa viimeisessä sarjakamppailussa. Staal Jorpeland voittaa tänään Norjan kolmodivarissa pelattavan ottelun maalein 2-3.
×
×
  • Create New...