Jump to content

Recommended Posts

Esports, League Of Legends LCS

Flyquest - Team Liquid

Vihje: Map 1 both teams to slay a dragon

Kerroin: 1.71

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 01:00

Uskon tästä pelistä vauhdikasta ja pitkää jossa noita objektiiveja haetaan hyvä määrä. Uskon että pelissä tapetaan tuo perus 4-5 dragonia jolloin hyvin todennäköisesti molemmat joukkueet ainakin sen yhden dragonin tappaa. Molemmille joukkueille tärkeä ottelu ja hyvin todennäköisesti objektiivit ovat hyvin tärkeässä osassa. Team Liquid luonnollisesti lähtee otteluun suurena suosikkina mutta kun objektiiveja tradetaan niin Flyquest pystynee hyvin yhden dragonin tappamaan ja venyttämään ottelua päälle 30 minuutin. Liquid aloittanut tämän splitin erinomaisesti ja on aina kuulunut NA kärkijoukkueisiin, silti uskon että Flyquest pystyy jonkin verran suurta ja mahtavaa liquidia vastaan pistämään hanttiin että he tuon yhden dragonin saavat myös tapettua mistä tarjotaan hyvää kerrointa tähän otteluun.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends LCS

Golden Guardians - Optic Gaming

Vihje: Map 1 both teams to slay a dragon

Kerroin: 1.55

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 04:00

Samalla kaavalla haetaan tähän NA LCS otteluun kun yllä olevaan ^ tärkeä ottelu molemmille joukkueille ja ennakkoon hyvin tasainen ottelu tulossa Golden Guardiansin ja Optic Gamingin välille, uskon että ratkaisua saadaan hakea tovikin tässä ottelussa että ainakin tuon yli 35 minuutin päästään jolloin ehditään ottelussa tappaa se 4-5 dragonia, molempien pitäisi suht koht helposti onnistua tässä tasaisessa väännössä noita nappaamaan itselleen, sillä sen verran on viime otteluissa pelanneet niin Golden Guardiansin kuin myös Optic Gaminging junglerit, ja koittaneet parhaansa mukaan kantaa joukkuettaan. Tarjotaan hiukan turhan kovaa kerrointa mielestäni tähän kohteeseen ja sopii erinomaisesti isompiin rekkoihin kertoimennostattajaksi mukaan. 

Link to post
Share on other sites

Yhdistetty Lahti klo 12:00

Voittaja

Pelivalinta: Itävalta 1 (Denifl/Seidl) 

Kerroin: 2,90 Coolbet

Lahdessa kisataan yhdistetyn joukkuesprintti ja suurimmat ennakkosuosikit ovat Japani 1 ja Itävalta 1. Nämä joukkueet tekevät todennäköisesti mäkiosuudella niin suuren eron muihin joukkueisiin, että takaa on lähes mahdotonta saada näitä joukkueita kiinni. 

Japanilla kisaa Wataben veljekset, jotka ovat olleet harjoituksissa ja varakilpailussa hyvässä vireessä mäessä. Yoshito Watabe on ladulla selvästi heikompi kuin Akito, joten vaikka Itävalta jäisi mäessä Japanin taakse niin pieni ero on mahdollista ottaa kiinni. 

Itävallalla melko tasainen joukkue Denifl/Seidl, joista molemmat ovat vahvoja mäkimiehiä. Ladulla molemmat ovat hieman heikompia, mutta erot ovat todennäköisesti niin suuria hiihto-osuudelle lähdettäessä, että takaa on vaikea nousta kärkitaistoon mukaan. 

Muita mahdollisia menestyjiä ovat Norja 1, Norja 2 sekä Suomi 1. Norjan molemmissa joukkueissa toinen urheilija on hyvä hiihtäjä ja toinen hieman heikompi, eli tuskin ladulla saavat merkittävää eroa kiinni. Suomen joukkue on vahva ladulla, mutta hyppyvire ollut vaisu, joten ero tulee olemaan suuri hiihto-osuudelle lähdettäessä. 

Luotan Denifl/Seidl parin vahvaan mäkikuntoon ja jos Japani ei onnistu mäessä huipputasolla niin Itävallalla on hyvät mahdollisuudet voittoon. 

Link to post
Share on other sites

Eht,

suomi - tsekki

pelivalinta: tsekki @2.55 betsafe

13:00

tsekillä on erittäin vahva joukkue ja mukana on tsekin liigan parhaita. Hyökkäsvoimaa tsekillä löytyy ja ainakin paperilla tsekki näyttää minun silmin jopa paremmalta joukkueelta.

Lähdetään siis hakemaan tsekille ekaa voittoa suomesta tämän kauden eht:ltä.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Stoke - West Bromwich

Valinta / BTTS Yes / @1.80

Klo / 19.30

Lorient otti eilen vierasvoiton Grenoblesta ja lopuksi sai jopa kahden kerrointa siitä. Tänään vihjeeksi Championshippia englannista.

Stoke ja West Bromwich molemmat viimekauden putoajajoukkueita. West Bromwich taistelee vielä noususta ja on sarjan neljäs tällä hetkellä. Stoke sen sijaan on sijalla 15 ja joukkueen kausi on menyt penkin alle. Wst Bromwich on edellisessä viidessä pelissä tehnyt 7 maalia, mutta myös päästänyt 7. Stoke ei taas ole tehnyt edeliseen kahteen peliin maalia, mutta tänään uskon kotijoukkueelta sellaisen nähtävän. West Bromwich on päästänyt sarjan top7 tiimeistä eniten maaleja Norwichin jälkeen ja viimekierroksella Middlesbrough heilutti joukkueen verkkoja kolmesti. Stoke saa tänään sen kuuluisan kotiedun ja onkin jäänyt tällä kaudella vain 4/15 pelistään nollille. Syksyn puolella joukkueet kohtasivat West Bromwichin kotona, jolloin peli päättyi 2-1 Bromille. Viimekaudella Valioliigassa joukkueet myös kohtasivat kahdesti ja molemmilla kerroilla molemmat joukkueet tekivät maalin.

West Bromwich lähtee otteluun selvästi vahvempana joukkueena, mutta puolustus on vuotanut viimeaikoina ja Stoke saa kotiedun. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

League One / Englanti

Oxford Utd - Sunderland

Valinta / BTTS Yes / @2.02 Unibet

Klo / 17.00

Toinen vihje vielä yhtä sarjatasoa alempaa, joka alkaa hetken kuluttua

Sunderland tippui kahdesti putkeen, mutta tällä kaudella nousupaikka Championshippiin näyttää realistiselta tällä kaudella. Joukkue on ehdottomasti yksi sarjan parhaista ja hyvänä päivänä sarjan paras. Joukkue on tällä hetkellä sarjan neljäntenä, mutta pelannut 2-3 peliä muita vähemmän. Oxford taas taistelee sarjasta säilymisestä, mutta voitolla voi jopa nousta neljä sijaa ylemmäs pois pudotussijoilta. Molemmat joukkuet lähtevät erittäin motivoituneina siis otteluina. Joukkue on pelannut edelliset neljä ottelua hyvin ja voitti jopa kolmossijalla olevan Portsmouhtin kotonaan 2-1. Joukkue on tehnyt edelliseen neljään otteluun 6 maalia ja tänäänkin uskon vähintään yhden maalin kotijoukkueen tekevän. Sunderland on silti tasoltaan huomattavasti Oxfordia edellä enkä usko että sarjan pohjalla oleva Oxford kykenee pitää Sunderlandin tänään nollilla. Molempien maalista tarjotaan päälle kahden kerrointa, joka kelpaa lapulle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL klo 21:00

Ottawa Senators - Winnipeg Jets

Pelivalinta: Winnipeg Jets

Kerroin: 2,00 Unibet

Ottawa itäisessä konfrenssissa jumbosijalla ja Winnipeg läntisen konfrenssin toisella sijalla. 

Winnipeg materiaaliltaan todella paljon vahvempi kuin Ottawa ja vieraskentälläkin Winnipeg selvä ennakkosuosikki. Ottawa ollut viime aikoina huonossa vireessä, vaikka pystyikin Anaheimin voittamaan viime ottelussa. 

Winnipeg hävinnyt kaksi viimeistä ottelua, joten tänään tärkeää ottaa voitto. Winnipegin vahvuudet hyökkäyspääsä ja kun Ottawan puolustuspeli heikkoa niin Winnipeg tulee iskemään monta maalia. 

Winnipeg voittanut 6 viimeistä keskinäistä ottelua ja todennäköisesti Winnipeg nappaa voiton tänäänkin. 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Juan Heraldez - Eddie Ramirez

Heraldez by KO, TKO or DQ, betfair, @2.70

Klo: 03:00

 

Ramirez on viime otteluissaan näyttänyt yksinkertaisesti huonolta, saldona ensimmäisen erän tyrmäystappio Antonio DeMarcolle ja selvä pistetappio Argenis Mendezille. DeMarcolle häviämisen vielä ymmärtää, koska kyseessä on vielä suhteellisen hyvätasoinen konkari mutta Mendez olisi pitänyt voittaa. Ramirez kävi tuossa ottelussa kanveesissa lukuisia kertoja ja joku muu tuomari olisi keskeyttänyt matsin parissakin kohtaa. Heraldez on toistaiseksi voittamaton (15 voittoa, 9 tyrmäyksellä) Mayweatherin tiimiin kuuluva lupaus ja kiistatta Mendeziä kovempi tekijä. Kaksikon viimeaikaisten otteiden ero on ollut kuin yöllä ja päivällä ja kahden peräkkäisen pahan tappion jälkeen Ramirez on jälleen astumassa kehään kovatasoiseen otteluun, mikä herättää kaikkea muuta kuin luottamusta.

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Alberto Machado - Andrew Cancio

Voittoeräryhmä #2: Machado - Rounds 7-12, Unibet, @3.20

Klo: 06:00

 

Hyvästä tyrmäysprosentistaan (81 %) huolimatta en pidä Machadoa kaikkein kovakätisimpänä painoluokassaan. Vaikka hän lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina niin luulen Cancion osoittautuvan yllättävän tasokkaaksi vastustajaksi. Häneltä löytyy vain yksi tyrmäystappio uraltaan kolme vuotta sitten korkeasti rankattua Joseph Diazia vastaan. Tuolloinkaan Cancio ei muuten ollut suurissakaan vaikeuksissa, vaan matsi keskeytettiin nenänvarteen tulleen haavan takia yhdeksännessä erässä. Eräoverit kiinnostaisi eniten tähän otteluun, mutta tarjolla on vaan alhaista lineä 4.5 pienillä 1.40-1.50 kertoimilla. Tuota vastoin Machadon tyrmäys ottelun jälkipuoliskolla unkan 3.20 kertoimella tuntuu melko hyvältä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pesäpallo, naiset Klo 15.00   Fera Rauma N  -  Sinäjoki maila jussit N    Valinta:  Seinäjoki Maila Jussit N  ML kerroin:  1.52 ( Veikkaus)    Nelonen näyttää suorana.   PESIS kausi alkaa taas espanjan lämmössä.  Ensi kuussa kunnolla, mutta nyt päästään jo vähän näkemään hienoa kansallispeliämme.  SÄÄNTÖMUUTOS:  Nyt jos peli päättyy tasan, niin kotiutuslyöntikilpailut ratkaisee voittajan.  Eli tuo supervuoro jää välistä pois.  Täytyy ottaa tuo huomioon tasaisissa pareissa.  Kotiutuspeli on kuitenkin vahvemmalle joukkueelle aina hieman isompi etu.  SJM lähtee lievästi suosikkina tänään.  Ollut pääasiassa parempi joukkue keskinäisissä ja viime kausi oli suht ok.  Kolmas runkosarjassa, vaikka sitten sen kummempaa jäänykkään käteen.  "Vieraiden" kärki on hieman parempi ja jos se toimii, niin kyllä vieraiden voittoon uskon.  Kesäpesis on kuitenkin hieman erilaista kuin talvipesis, niin tuohon Fera talvipesikseen en liikaa tartu.    kunhan Seinäjoki voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 
    • Serie D /Jalkapallo Italia FC Clivense - USD Castellanzese FC Clivense Draw No Bet @ 1.61 bet365 Alkaa 16:00 Clivense(11.) on tällä hetkellä kotikentällään kolmen ottelun voittoputkessa pelaten sitä ennen kaksi tasuria. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kymmenestä sarjamatsistaan. Castellanzese(16.) hävisi kolme edellistä sarjaotteluaan. Joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen viime joulukuussa maalein 0-1 voittanut Clivense vie ottelun kotonaan nimiinsä lukemin 1-0.
    • ESL Pro League PK: Falcons - G2 | G2 -1.5 | 2.50 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - fnatic | Yli 2.5 karttaa | 2.14 (Pinnacle)   VP: 3DMAX - Astralis | Astralis -1.5 | 1.94 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 17:30   3DMAX - Astralis  Astralis -1.5 | 1.94 | Coolbet   3DMAX voitti avausottelunsa SAW:ta ja fnaticia vastaan puhtaalla pelillä. Ranskalaisjoukkue on ollut ehdoton A-lohkon yllätyspakkaus tähän asti, sillä lähtökohtaisesti odotukset joukkueen osalta eivät olleet kovin korkealla. Toki 3DMAX on hyötynyt helposta otteluohjelmasta, mutta ei joukkueen saavutusta voi ihan täysin aliarvioida, sillä joukkueen pelissä tapahtuu hyviä asioita, mikä johtaa hyviin tuloksiin. Astralis avasi oman turnausurakkansa 2-0 -voitoilla Eternal Fireä ja FaZe:a vastaan. Tanskalaisjoukkueen kuherruskuukausi näyttäisi saaneen jatkoa, sillä Astralis on ollut tähän asti turnauksen vakuuttavin joukkue ja peliesitykset ovat olleet loistavia. Joukkueen pelissä on nyt aivan eri tekemisen meininki, kuin alkuvuoden peleissä, joten Astraliksella on tällä hetkellä erittäin hyvä hetki takoa tuloksia pöytään. Karttavetossa 3DMAX bannaa Miragen ja Astralis poistaa Anubisin. 3DMAX valinnee kartakseen joko Infernon tai Nuken. Astraliksen karttavalinta osunee Ancientiin tai Overpassiin.   YHTEENVETO Astralis lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue on pienten kokoonpano- ja roolimuutosten siivittämänä löytänyt mainion vireen viime aikoina ja tässäkin turnauksessa Astralis on pelannut erinomaisesti. 3DMAX on ollut positiivinen yllättäjäjoukkue tässä turnauksessa, mutta joukkue ei ole vielä kohdannut kunnon laatujoukkuetta ja perustasoltaan 3DMAX ei ole yhtä vahva kuin Astralis. Suosikin asema lankeaa ansaitusti Astraliksen harteille ja mikäli se pelaa viime peleissä nähdyllä tasolla, 3DMAX:in peruspeli tuskin riittää kyydissä pysymiseen. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun lukemin 2-0.
    • Serie D   / Jalkapallo Italia Citta Di S. Agata - ASD Ragusa  Citta Di S. Agata Draw No Bet @ 1.57 bet365 Alkaa 16:00 Agata(6.) on kotonaan seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista viisi matsia ja pitäen viidessä oman maalinsa puhtaana. Ragusa(5.) on vieraissa viiden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista kolme kamppailua ja jääden neljässä ilman tehtyä maalia. Agata voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista (0-1, 1-0). Erinomaisesti kotonaan tällä kaudella pelannut Citta Di S. Agata voittaa ottelun maalein 1-0.
×
×
  • Create New...