Jump to content

Recommended Posts

Hiihdon mm 4x10km viesti miehet

pelivalinta: suomi top3 @ 2.00 Unibet

14:15

Suomi taistelee pronssista ja pahin kilpakumppani on mielestäni Ranska mutta ei Ruotsiakaan aivan täysin voida unohtaa mitallitaistelusta. Toivon mukaan Hakola onnistuu avausosuudella ja pystyy tuomaan Suomen vaihtoon hyvissä asetelmissa jonka jälkeen Niskanen lähtee Repimään eroa Ranskaan ja Ruotsiin jota voi tulla yllättävän paljon Suomen hyväksi. Matti Heikkinen onnistui mielestäni yhdistelmäkilpailussa hyvin ja uskoisin Matin Hiihtävän tänään perus varman hiihdon joten ei takana tulevat ainakaan paljon pysty Heikkistä saavuttamaan. Perttu Hyväriseltä vaaditaan myös onnistumista mutta ainakin perinteisen 10km jälkeen mies kertoi olevansa hyvässä kunnossa joten uskoisin että Perttu pystyy myös tänään hiihtämään hyvän hiihdon.

  • Suomen joukkue: Risto-Matti Hakola, Iivo Niskanen, Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen
  • Ranskan joukkue: Backsheider, Manificat, Parisse, Jouve
  • Ruotsin joukkue: Svensson, Halfvarsson, Burman, Thorn

Kunhan suomi on tänään mitalleilla niin tämä kohde menee oikein

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Dynamo Moskova - Jokerit

Jokerit ML/ 2.30 BET365

Klo 18:30

 

Tästä pelistä varmaankin tulee tilastollisempi vihje Kemmulta, niin laitetaan nyt omin sanoin.

Dynamo nappasi helsingissä molemmista otteluista voiton joten tämä alkaa olemaan Jokereille jo pakko voiton paikka sillä 3-0 tilanteesta on todella ikävä lähteä tuohon sunnuntain peliin.

Dynamosta on tullut Jokereille melkoinen mörkö sillä Dynamo on nyt vienyt joukkueiden 13 edellistä kohtaamista nimiinsä. 

Jos noista Hartwallin peleistä jotain hyvää hakee niin Jokerit voitti laukaukset selvästi kummassakin ottelussa, mutta sinne todellisille maalipaikoille joukkueen tarvitsee tänään päästä ja myös viimeistelyn sitten oltava sitä tasoa mitä se tällä joukkueella parhaillaan tulisikin olla. Dynamo näytti viimeistelyään helsingissä ja se oli myrkkyä Jokereille. Dynamo myös voitti maalinedustan molemmissa päissä ja tästä johtuen Jokerit ei juuri niille kunnollisille maalipaikoille ole päässyt, mutta tänään siihen on tultava muutos.

Uskoisin kun nyt Moskovaan siirrytään niin pelin hallinta siirtyy myös kotijoukkueelle enemmän joka tarkoittaa myös sitä että Jokereiden tarvitsee paikan tullen ratkaista. Kotiyleisö antaa vielä sen kuudennen kenttäpelaajan Dynamolle, mutta uskon että Jokerit on saanut röyhkeyttä peliin ja sinne maalille mennään tekemään niitä pleijarimaaleja sillä tästä ottelusta se voitto myt vaan tatvitsee jo ottaa jos tässä sarjassa mukana meinataan olla.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Hiihdon MM miesten viesti klo 14:13

Suomi - Ruotsi

Pelivalinta: Suomi

Kerroin: 1,57 Veikkaus

Suomella vahva viestinelikko kasassa ja pronssimitaliin hyvät mahdollisuudet. 

Suomen vahvuudet perinteisen osuuksilla, jossa viesti todennäköisesti ratkaistaan. Hakola ollut hyvässä vireessä Seefeldissä ja Niskanen toisella osuudella saa varmasti tehtyä isoa eroa kovimpiin vastustajiin. 

Ruotsin nelikkoa en pidä läheskään yhtä vahvana verrattuna Suomeen. Perinteisellä Ruotsi jäänee Suomesta reilusti ja vapaallakaan tuskin suurta eroa Ruotsi saa kiinni. Ruotsin perinteisellä hiihtää Svensson/Halfvarsson kaksikko ja vapaalla Burman/Thorn kaksikko.

Suomi lähtee kisaan Ruotsia vastaan suurena ennakkosuosikkina. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

KLO  18.30

 

Dynamo Moskova - :jokerit: Jokerit

 

Valinta: Dynamo Moskova 

Kerroin: 2.15 ( PAF) 

 

Kemmun sarja vihjaus: 1/2 

 

Game 3. Dynamo johtaa sarjaa voitoin 0-2.

 

Pakko sanoo alkuun.  @Moisku toivon todella että sun vihje osuu, mutta Vihjaan nyt vedonlyönnin näkökulmasta ja jätän fanituksen sivuun.  Tilastoja en oo tehny, kun ei niitä tarvi.

PELILLISESTI mihin kuuluu kiekonhallinta, niin Jokerit johtaa sarjaa 2-0. Jos joku on eri mieltä, niin se ei oo katsonut kumpiakaa otteluita eikä tiedä jääkiekosta vittuakaa.. 

No Miksi Dynamo johtaa 2-0 sitten, johtuu yksinkertaisesti siitä että Jokerit on surkea ylivoimalla ja maalivahdeissa on erittäin iso ero.. KAIKKI DYNAMON MAALIT ON  OLLUT HELPPOJA Siinä on ollut vieraiden helppo pelaa, kun joukkueesa on maalivahti ja pakit siivoo ammattimaisesti maalinedustan.  Jokerit hakkaa päätä seinää hyökkäys päässä ja oma alue vuotaa kun seula. Tai siis  ne pomppu kiekot narrien maalin edessä päättyy aina kaverin lapaa ja kun maalissa on Zapolski joka ylipelaa ja on ihan kuutamolla että Kalnins, joka on välttävä molari,  joka perus torjuu, mutta tarkkoja vetoja ylös taikka Game savereita ei ota kiinni, niin se tarkoittaa joka pelissä kaverille 1-2 maalia.. Kun  sä annat näissä peleissä kaksi helppoo ja oot hallinnu kokoajan mutta oon tappiolla erien jälkee 1-2, 2-3 niin se on henkisesti vitun raskasta.. 

Dynamo on ollut parempi molareissa että ylivoimassa, niin he johtaa sarjaa voitoin 0-2.

Normaalisti Väittäisin Jokerit menee jatkoon 4-2 /4-3  tällä pelillä, koska pelillisesti  voitettii molemmat, MUTTA Jokerit ei ole  ylivoimissa terävä ja kun molareissa on karmea ero, niin ikävä kyllä Dynamo moskova voittaa ennen meitä neljä kertaa.

Moskova jos menee johtoo, niin riittääkö narreilla enää usko?  Vähän pelkään, että ei ja mikäli tänää käy niin, että narrit hävii nii Keskiviikko oli viimenen kerta Hartwall arenaalla tällä kaudella ja varmaa ei tuu mentyy ens vuonna ku on tää jo 5v nähty että ollaa runkkarissa hyvii elo-lokakuussa ja sit tiputaa pakosti 4-6 sijalle ja jos ei moskova, sochi tiputa nii Cska pudottaa.. jokerit on väline joka tekee 10 millii tappioo ja joukkue rakennetaa sijoille 4-6 runkkarissa ja sit tulee isot jotka ihan Materiaaliltaa pudottaa narrit jatkosta.. pelillisesti tiukkaa mut todellisuus on muuta....THIS IS KHL

 

MOSKOVA , kun voittaa varsinaisella, niin kohde menee oikein..

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Mora  Mora - Färjestad  Färjestad BK

Tekee pisteen Mathias Brome @2.00 Unibet

SHL:n ainoaan matsiin Moran Bromen pojoa testiin.

Färje lähtee suosikkina tähän ja onhan joukkue hyvin pelannut viimekierroksilla,Färjestad on nyt 8 ottelun voittoputkessa ja se tilastotappio on vain ajan kysymys.En nyt voittavaa joukkuetta vastaan lähe pelaa,mutta Moran Bromen pistettä kyllä kokeilen.Joukkueitten keskinäiset ovat olleet hyvinkin runsasmaalisia ja alle 5 maalin on jääty viimeksi v.2007.Färjellä on laajempirinki,kun puolestaan Mora on ollut enempi Bromen,Abbotin,Hagan varassa.Abbot onkin näistäjoukkueista paras pistepörsissä 34 pisteellä ja Brome tulee perässä 30 pisteellä.Brome oli viimepelissä kotonaan Brynäsia vastaan hurjassavireessä iskemällä tehot 1+3.Ketju jossa Brome pelasi teki tuossa ottelussa kaikkiaan 12 pistettä ja se on kova saldo yhdeltäketjulta.Mora tarttee kipeästi pisteitä,sillä Mora on karsijanpaikalla.Edellä oleviin on kuitenkin eroa ja se vaatisi melkeimpä pahoja epäonnistumisia Örebrolta ja Brynäsilta.Moran päästessä tänään maalienmakuun niin tod.näk pöytäkirjoissa löytyy nimiä Brome,Abbott,Haga ja Rowe.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Sport - SaiPa 

Yli 5,5 maalia @2.00 Coolbet 

KLO: 18.30 

Faktahan on se että molemmille äärimmäisen tärkeä peli. Sport toki ottelu saipaa vähemmän jäljellä, mutta mahdollisuudet yhä olemassa. Komea voitto Tapparasta viimekierroksella Sportilta ja vastaavaa joukkueen täytyy loppupelit pystyä esittämään jotta homma jatkuu. Sputnik sukeltaa kuten joka kausi tässä kohtaa. Kolme tappiota alla eikä parempaa ole luvassa jollei asenne ja työnteko muutu. Voitolla SaiPa varmistaisi lähestulkoon nuo jatkopelit ja jättäisi sportin rannalle. Hox lähestulkoon(1pistettä huutaa). 

Koska ottelussa riittää panosta yllinkyllin ja kummankin osapuolen viimepeleissä ollaan nähty maaleja mukavasti niin overia on lupa odottaa. 

Sport tässä on mielestäni suosikki ja joukkue on todella nopea ja vahva hyökkäyspäässä. SaiPa myös, siinä onnistuessaan. Sport joutuu ottamaan riskejä normaalia enemmän joka johtaa taatusti maaleihin. Sputnikin kanukit osaa iskeä vastaan paikan saadessaan joten tuskin SaiPa nollille jää. 

Ottelun ennakko antaa odottaa maaleja joten tasan kahden kerroin maistuu oikein hyvin. Päästä päähän mennään. Maalivahdit on työllistettyjä. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 5,5 maalia

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Ilves - Kalpa 

Pisteentekijä: Alexandre Texier @2.30 / Tommi Jokinen @2.20 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Pelin merkitys vieraille marginaalinen, mutta ei turha. Haetaan tähän kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Jokinen - Texier juonivat viimepeliinkin ylivoimalla maaleja. Ilveksellä liigan heikoin alivoima vaikkei taas Kuopion yyvee päätä huimaa. Toki myös 5vs5 pelissä on mahdollisuus sillä Jokinen ykkösessä ja Texier kakkosketjussa. Näillä herroilla niitä maaleja saadaan aikaan. Käyköön tässä pelissä miten vain niin Kalpan kärkimiehet on pisteillä. Ylikertoimilla vielä. Texier se varmempi. 

Kohteet menee oikein kun pojat pojottaa ottelussa 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Jukurit - TPS 

Maalintekijä: Kristian Tanus @5.10 Unibet 

KLO: 18.30 

Vastuuta lisää nuorelle miehelle ja tulosta tulee. Viimepeliinkin 1+1 ja onnistuminen myös rankkarikisassa. Pereskokov - Henritius kavereina ja ylivoimalla jäällä. Ykkösketjun nuori kaveri Tanus nauttii vain pelaamisesta sillä joukkueen odotukset ovat yhtä kuin nolla. Tämä on näkynyt koko Mikkeliläisryhmässä ja vaikka kova TPS vastaan luisteleekin on tuo kerroin Tanukselle valtava. Kotietu, rooli, ketjukaverit, viimeaikojen vire ja paineettomuus. Toki näyttöjä herra antaa myös tulevaisuuteen. Otettava kokeiluun puhtaasti tuon kertoimen suuruuden vuoksi. TPS on tottakai suosikki, mutta kuka olisi uskonut että Jukurit voittaa Pelicansin ja pelaa tätä ennen kaksi kovaa peliä kerhoa ja ifk:ta vastaan häviten vain maalilla. Rohkeaa peliä tässä on luvassa Jukureilta ainakin joten eiköhän se kiekko saada maalinkiin saakka. Toivottavasti vielä Tanuksen lavasta. 

Kohde menee oikein kun Kristian Tanus iskee maalin ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Carolina - St Louis 

Carolina @2.40 Coolbet 

KLO: 02.30 

Tasapisteissä etenee nämä joukkueet ja molemmilla on kuntokäyrä ylöspäin. Muutokset ovat osoittautuneet hyviksi ja toimiviksi. Etenkin Hurricanes on päässyt peliin sisälle ja kokonaisvaltainen tekeminen on noussut tasolle jota änärissä voittamiseen tarvitaan. Sitoutunut lienee oikea sana kuvaamaan Carolinan joukkuetta tällä hetkellä. Vaikea löytää miinuksia kotijoukkueesta tähän peliin, jotka olisi otettava huomioon viimeaikojen perusteella. Positiivinen asia Teräväisen pelaaminen. Aho ja Nino myös. Hurricanes on hyvässä lennossa ja kevyemmällä kalenterilla. 

Blues on päässyt kiinni myös peliin. Joukkue kärsi pitkään poissaoloista mutta ne voitettuaan on voittoja tullut ihan jäälläkin. Blues nollasi predsin viimepelissään ja oli kentällä isännän roolissa. Nashville oli vastaantulija eikä St Louis tuntenut armoa. Laukaukset menivät selvästi Bluesille myös. Omasta mielestäni Blues ei ollut niin vahva vaan Preds oli heikko. Johtunee viimehetken pelaajasiirroista olettaisin. 

Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Bluesin kotivoittoon. Carolinalla on suoria voittoja enemmän kuin Bluesilla vaikka pisteet tasataan. Bluesin kalenteri on ollut kiireisempi. 

Voimasuhteet menee kohtuu tasan näin ennakkoon, mutta kotiedun merkitys on mielestäni tässä suuri. 

Carolina luistelee ja laukoo huomattavasti aktiivisemmin mihin Blues on viimepelit tottunut. 

Hurricanes suosikki tähän peliin. 

Kohde menee oikein kun Carolina voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nhl,

Anaheim vs Vegas

5:00

Pelivalinta: vegas @ 2.10 Coolbet

Ducks ei taistele poffipaikasta enään ja joukkue kuuluukin tällä hetkellä änärin huonoimpiin porukoihin. Heikko valmennus lisättynä muutamiin poissaoloihin ei paljoa lupaa tähänkään otteluun. Tasaisesti suorittanut Vegas kukisti rankkareilla viime yönä Floridan 6-5 ja kotijoukkue Ducks omaakin lepoedun tähän otteluun mutta siitä ei paljoa ole iloa kun materiaaliltaan Vegas on huomattavati parempi. Vegas hankki vielä  ennen siirtorajan umpeutumista Ottawasta Mark Stonen joka oli erittäin kova kaappaus ja hän saattaa myös ensi yönä avata maalitilinsä Vegasin paidassa.

Luulen siis että  Materiaali tulee siivittämään Vegasin voittoon ensi yönä varsin siipirikkoisesta Ducksista.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...