Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  

Recommended Posts

Jalkapallo, Bundesliiga

Hertha Berlin - Dortmund

Vihje: Dortmund

Kerroin: 1.89

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 19:30 

- Bundesliigaa pelataan taas lauantai päivän/illan ratoksi kun Hertha isännöi Dortmundia. Dortmundin Chämppäri tie tuli päätökseen ja nyt voidaan täysillä keskittyä Bundesliigan voittoon. Joukkueen johto Bayerniin on sulanut mutta kuitenkin tasapisteissä ollaan ja mitään ei olla vielä hävitty. Dortmund on pelannut Bundesliigassa viime aikoina vaihtelevasti mutta viime kierroksella tuli Stuttgartista motivoiva 3-1 kotivoitto ja joukkue alkoi näyttää merkkejä jälleen paremmasta. Dortmundilla on kova nippu kasassa ja viimeistely tehokkuus hyökkääjillä on ollut erinomaista vaikka paikkoja ei ole tällä kaudella Dortmund hirveästi luonut muihin joukkueisiin nähden on Dortmund kuitenkin painanut 61 maalia tällä kaudella Bundesliigassa. Vastassa on nyt Hertha Berlin jolla on ollut paljon loukkaantumismurheita eivätkä he varmasti pääse pelaamaan aivan täydessä kokoonpanossaan. Dortmund on joukkueista vahvempi ja tasoeroa onkin vieraille aika hyvin, vierasottelu kuitenkin kyseessä ja Hertha osaa hyvin puolustaa mutta uskon että Dortmund jatkaa voittojen tiellä Herthan kustannuksella ja ottaa parempia asetelmia Bundesliigan voittoa ajatellen nyt kun joukkue voi täysillä keskittyä Bundesliigan otteluihin. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Bundesliiga

Schalke 04 - RB Leipzig

Vihje: RB Leipzig

Kerroin: 2.03

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 16:30 

- Schalke isännöi RB Leipzigiä Bundesliigan kamppailussa. Schalken chämppäri pelit tulivat päätökseen karulla 7-0 selkäsaunalla Cityn vieraana. Joukkueen tekeminen oli hyvin onnetonta ottelussa ja City lähinnä piti pilkkaanaan ja leikitteli Schalken kustannuksella. Bundesliigassakaan ei ole Schalkella viime aikoina mennyt hyvin kun viimeksi tuli Bremenin vieraana 4-2 tappioa ja kotona järkyttävä 0-4 tappio Dusselfdorfille. Schalkella on ollut chämppärin myötä aika kiireinen ohjelma eikä tämä ottelu hyvää RB Leipzigiä vastaa tule missään nimessä hyvään kohtaan. RB Leipzig puolestaan ei ole joutunut murehtimaan eurokenttien otteluista vaan on päässyt täysillä keskittymään Bundesliigaan ja DFB Pokaaliin. RB Leipzig löytyy sarjataulukon sijalta 3. ja vaikka mestaruus onkin aikalailla mennyt haave Bayernin ja Dortmundin siitä tapellessa on kuitenkin RB Leipzigillä pelattavaa chämppärin lohkovaihetta ajatellen. RB Leipzig on päässyt helpolla aikataululla ja on henkisesti jo kotijoukkuetta niskan päällä tuon 7-0 Schalken murskatappion jälkeen. RB Leipzig on viime aikoina pelannut huomattavasti parempaa jalkapalloa ja näen heidän voittavan Schalken joka vielä nuolee haavojaan tuon murskatappion jäljiltä. RB Leipzig on tähän otteluun tultaessa mielestäni ansaitusti suosikki ja kaikki puoltaa vieraiden voittoa tähän otteluun.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Bundesliiga

Stuttgart - Hoffenheim

Vihje: Tekee ottelussa maalin Andrej Kramaric (Hoffenheim)

Kerroin: 2.15

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 16:30 

- Haetaan otteluun vierasjoukkue Hoffenheimin maalitykille, Kroatialaisella Kramaricille maalia. 12 maalia on Kramaric iskenyt Bundesliigassa Hoffenheimin paidassa, hän myös vetää useimmiten Hoffenheimin mahdolliset rangaistuspotkut joten näen maaliruisku Kramaricin osuman hyvin todennäköisenä heikkoa Stuttgartia vastaan. Hoffenheimin uskon sen 2-3 maalia iskevän vieraissakin heikon Stuttgartin verkkoon niin uskon että joukkueen ykköshyökkääjä Kramaric tulee sen maalin tekemään, sen verran hyvän pelisilmän ja vedon Kramaric omaa että paikkoja tulee varmasti olemaan useampaankiin maaliin tässä ottelussa, sen verran edellä Hoffenheim on kotijoukkuetta ja tulee ottelua hallitsemaan.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Australian GP | Aika-ajot

08:00

31ef672f5d41ffaa354d87db28e45e90.png Daniel Ricciardo - Nico Hülkenberg fc37870887f546cb4f9f8671fdffcf9e.png

Hülkenberg | 1,85 | Unibet

 

 • F1-kausi 2019 pärähtää käyntiin toden teolla tuttuun tapaan lauantaiaamuna Australian aika-ajolla. Renault-kaksikko Daniel Ricciardo ja Nico Hülkenberg ovat yksi sarjan parhaimmista kuljettajakaksikoista, joiden taistelu tulee kauden mittaan olemaan tulinen, mutta ensimmäisessä yhteenotossa uskon Hülkenbergin ottavan ensimmäisen niskalenkin.
  • Hülkenberg on tunnettu erittäin vahvana aika-ajajana viime vuosina. Hän onnistui päihittämään viime kauden tallikaverinsa Carlos Sainzin aika-ajoissa 13-8 ja oli erittäin usein keskikastin nopein kuljettaja. Ricciardo puolestaan ei ole missään vaiheessa urallaan säväyttänyt aika-ajoissa, vaan hänen vahvuudet nousevat esiin kilpailutilanteissa. Hän hävisi viime kaudella aika-ajoissa tallikaveri Max Verstappenille peräti 5-15 -rekordilla.
  • Perjantain harjoituksissa Hülkenberg oli molemmissa sessioissa Ricciardoa nopeampi. Ensimmäisen harjoituksen aikoja on toki turha katsoa, mutta toisen harjoitussession pehmeillä renkailla tehdyissä rykäisyissä Hülkenberg oli hieman vajaa kymmenyksen Ricciardoa ripeämpi. Ero ei siis ole suuri kuskien välillä, mutta Hülkenbergin tuntien hän tulee vielä entuudestaan nostamaan tasoaan lauantain aika-ajoon ja ottaa tarvittavia kymmenyksiä pois.
  • Australian kilpailu on tietysti Ricciardolle kotikisa, mutta syystä tai toisesta aussikuski ei ole onnistunut Melbournen radalla kovin hyvin etenkin aika-ajoissa. Esimerkiksi viime kaudella Ricciardo jäi Verstappenista kolme sekunnin kymmenystä ja sitä edellisellä kaudella hän menetti autonsa hallinnan ja ajoi seinään ratkaisevassa aika-ajo-osiossa. Hülkenbergille tuntuu rata sopivan, sillä hän on päihittänyt tallikaverinsa kahtena viimeisimpänä kautena.

 

YHTEENVETO

 • Hülkenberg on kerännyt uransa aikana mainetta erinomaisena aika-ajajana, kun taas tallikaveri Ricciardon vahvuudet näkyvät usein vasta sunnuntaisin. Tätä näkemystä tukevat myös viime kausien tilastot tallikavereita vastaan. Harjoituksissa Hülkenberg on pitänyt hieman Ricciardoa kovempaa vauhtia, mikä on hyvä ennusmerkki tulevia koitoksia varten, joissa Renaultin jäsentenvälinen taistelu käy kiivaana ja molemmat havittelee ykköskuskin asemaa. Melbournen rata sopii viime kausien perusteella paremmin Hülkenbergille kuin Ricciardolle, jolle kotikisa on tuottanut enemmän pettymyksiä kuin ilonaiheita. Näin ollen pitäisin Hülkenbergia hieman isompana ennakkosuosikkina kuin mitä kertoimet antaa olettaa ja luotan saksalaiskuskin hoitavan homman kotiin. Kohde menee oikein, kun Hülkenberg sijoittuu aika-ajossa paremmin kuin Ricciardo.

 

TULOS: RICCIARDO 12., HÜLKENBERG 11.

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhdistetty klo 11:15

Bernhard Gruber - Franz-Josef Rehrl

Pelivalinta: Bernhard Gruber

Kerroin: 1,70 Coolbet

Gruber ollut loppukaudesta hyvässä vireessä. Gruber onnistui hyvin jo MM-kisoissa ja itsevarmuuden löytymisen jälkeen muutkin kisat sujuneet hyvin. Gruber ollut erityisen hyvä pienemmissä mäissä ja nyt kun Schonachissa kilpaillaan pienessä mäessä, niin Gruber on yksi mitalikandidaateista. 

Rehrlin käyrä osoittaa selvästi alaspäin. Pitkä kausi takana ja tulostaso hiipumaan päin. Alkukaudella Rehrl onnistui muutamissa kisoissa erinomaisesti, mutta viime aikoina hyvät suoritukset jääneet vähiin. Hiihtovauhti on parantunut edellis kausista mutta viimeaikoina hiihto ollut taas heikompaa ja vahvat hiihtäjät saaneet suuriakin eroja kiinni. 

Gruber onnistui Schonachin harjoituksissa hyvin ollen sijalla 7. Rehrlillä oli harjoituksissa vaikeaa ja sijoitus vasta 19. Gruber on näistä kavereista selvästi vahvempi hiihtäjä, joten Rehrlin pitäisi saada suuri etu mäkiosuudella, jotta Gruber ei saisi Rehrliä kiinni hiihto-osuudella. Itse uskon Gruberin vahvojen mäkisuoritusten jatkuvan ja Gruber ottaa hiihtolenkillä Rehrlin kiinni. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto miesten viesti klo 17:30

Norja - Saksa

Pelivalinta: Saksa

Kerroin: 2,90 Unibet

Norja lähtee kisaan nelikolla Birkeland, Christiansen, T. Bö ja J. Bö

Saksan joukkue: Lesser, Rees, Peiffer ja Doll. 

Norja asetettu selväksi suosikiksi ja vaikea ymmärtää miksi. Saksalaiset ovat olleet mm kisoissa hyviä ja viestissäkin saksalla hyvät mahdollisuudet jopa voittoon. 

Norjan joukkueesta Birkeland on heikko hiihtäjä ja Christiansenkaan ei ole päässyt parhaalle hiihtotasolle mm-kisoissa. Molemmat normaalisti hyviä ampujia, mutta viesti tuo paljon paineita ja ohilaukauksiakin voidaan nähdä. Avauskierroksilla on riski, että Norja jää kärjestä kauas ja kärjen kiinniottaminen on vaikeaa. Bö:n veljeksillä ammunta ollut epävarmaa, mutta ladulla maisema vaihtuu. 

Saksan joukkue on tasainen ja hyviä ampujia löytyy useita. Rees on etukäteen joukkueen heikoin lenkki, mutta Reesin hiihtovauhti kohtuu hyvää ja etenkin jos Rees onnistuu 2. Osuudella niin Saksan voittomahdollisuudet nousevat merkittävästi.

Saksalle tarjotut lähes 3 kertoimet Norjaa vastaan ovat ehdottomasti liikaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Rotherham United - Norwich City

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.88 Unibet

Alkaa 17:00

Rotherhamin kymmenestä viimeisestä ottelusta kahdeksassa nähtiin molempin joukkueiden maali. Joukkueen  yhdestätoista viimeisestä kotiottelusta kymmenessä nähtiin em. tapahtuma. Norwich on pelannut tällä kaudella 18 vierasottelua joissa 17:sta nähtiin kanarianlintujen maali. Joukkueiden kymmenestä viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta yhdeksässä verkot heiluivat molemmissa päissä. Iloisesti hyökkäävä Norwich voittaa tänään ottelun lukemin 2-1. Unkka tarjoaa tähän markkinatoppia joten otetaan lapulle.

 

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

League Two / Englanti

Oldham -Tranmere

Tranmere @ 3.10 Bethard

Alkaa 17:00

Ex -maajoukkuepelaaja Paul Scholes jätti tällä viikolla valmentajan tehtävänsä Oldhamin ruorissa vain kuukauden pestin jälkeen. Joukkue pelasi Scholesin alaisuudessa seitsemän ottelua voittaen ainoastaan yhden kamppailun (1-3-3). Tranmere on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Joukkueen ja koko sarjan paras maalintekijä James Norwood on tällä hetkellä iskussa ja erikoistilanteiden erikoismies Connor Jennings on maalannut kolmesti viimeisessä neljässä ottelussaan. Oldhamin pakka on varmasti sekaisin parin päivän takaisen shokkiuutisen jälkeen joten Tranmere tulee varmistelemaan  tänäänkin paikkaansa playoff -karkeloissa kotijoukkueen kustannuksella maalein 2-0.

 

edit \\ ottelupäivää siirretty kenttäolosuhteiden vuoksi

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - WHL

04:05 Kelowna Rockets - Vancouver Giants

Pelivalinta: Kelowna Rockets (1X2)

Kerroin: 7,50 (Guts)

Joukkueet pelaavat tämän kauden runkosarjan viimeisen ottelunsa. Kelowna Rockets taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta Kamloops Blazersin kanssa molempien joukkueiden ollessa tasapisteissä (Livetuloksissa virheellisesti Rocketsilla yksi piste vähemmän), Blazers edellä maalieron turvin. Vancouver Giantsille ottelu on puolestaan merkityksetön, sillä se varmisti konferenssin ykköstilan viime yön niukalla 2-1 kotivoitolla Rocketsista.

Kerroin on sikäli erikoinen, että viime yön vierasotteluun Rockets sai noin 5:n kertoimia ja nyt kotona päälle 7 samaa vastustajaa vastaan! Motivaatiotekijät puoltavat tähän Rocketsia, joten laitetaan kokeiluun.

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, league one

Sunderland - Walsall

17:00

pelivalinta: kotijoukkue voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin @ 3.60 unibet

Tärkeä peli molemmille joukkueille.

-sunderland kamppailee suorasta nousupaikasta johon on matkaa vain 5p, sillä on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin kakkosen oleva Barnsleyllä.

-Walsall on vain kaksi pistettä putoamisrajan paremmalla puolella joten pisteitä hekin tarvitsevat jotta pysyvät sarjassa.

Joukkueet ovat kohdanneet tälle kaudelle kolme kertaa aikaisemmin, FA cupissa kahdesti ja kerran sarjapelissä. Sarjapeli päättyi 2-2 tasuriin Walsallin kotona ja FA cupissa pelit päättyivät 1-1 ja toisen kohtaamisen voitti Walsall 1-0 ja paineli cupissa jatkoon.

Mielestäni tänään löytyy ainekset molempien maalille, mutta uskoisin että Sunderland pystyy ottelun voittamaan sillä se on pelannut 18 ottelua kotonaan ilman tappioita, voitto olisi sille myös tästä ottelusta elintärkeä nousua ajatellen.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga Playoffs 

Lukko - JYP 

Lukko @2.17 Coolbet 

KLO: 17.00 

Palataan sorvin ääreen ja haetaan tähän heti Raumalaisten voittoa. Joukkueella oli heikommat ottelut kookoota ja jukureita vastaan, mutta runkosarja saatiin voittoisasti päätökseen, Ilveksen kustannuksella. Lukko on mielestäni selvä suosikki. Joukkue on ennakkoon vahvempi jokaisella osa-alueella, eikä tuo melko tuore 3-6 voitto JYPistä ollut tuuria. Tuuria sen sijaan on ollut JYPillä. Joukkue oli jäädä ulos näistä karkeloista, mutta Sportin hävittyä omansa, jäi JYP viivan päälle. Muutenkin kauden loppu oli hankalaa, eikä homma kertakaikkiaan toimi. Dufvan "ansiota" ei tämä Playoff-paikka ole, eikä JYP olisi sitä mielestäni edes ansainnut. Viimeisin vajaa kuukausi alamäkeä plus hieno sulaminen vielä Kouvolassa päätöspelissä, joka päättyi lopulta kuitenkin jyväskyläläisille. 

Todella vaikea nähdä tässä vierailla jakoja. Äijänsuolla on taatusti tänään vahva kotijoukkue vastassa. Merkillepantavaa on mielestäni JYPin suurinumeroiset tappiot Saipalle ja Pelicansille viimeisillä kierroksilla. Lukon pelatessa tasollaan, on tässä Playoff-teemasta huolimatta, mahdollisuus vastaavaan. 

Erittäin korkea kotikerroin Lukolle, joka viimeksi painoi 6 kaappia JYPiä vastaan. Ihmeitä pitää tapahtua, jotta vieraat tässä haastaisi. 

Kohde menee oikein kun Lukko voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga Playoffs 

Ilves - SaiPa 

SaiPa @3.40 Coolbet 

KLO: 17.00 

Katsomatta keltamustien lasien läpi, tätä tulevaa "sarjaa" niin pidän Saipaa suosikkina. Kausi päättyi tappioon turussa, mutta tuon pelin kokoonpanoa voi jokainen vilkaista eli se siitä. Tämä on nyt sitten se puntari koko kauden työstä. Molemmissa leireissä. 

Ilves ansaitusti näissä peleissä. Kovia heilahteluja kauden aikana. Ymmärrettävää nuorelle joukkueelle, mutta on muistettava myös tosiasiat. Karri Kivi on varmasti roolissa siinä että useampi nuori jantteri on iskenyt itsensä läpi liigassa tänä kautena. Jo nyt. Jatkui pelit tai ei. Ville Meskasen tavoin, luulen että joku nähdään vielä taalajäillä. Ilveksen lähes ainoat heikot kohdat liittyy puolustukseen ja etenkin alivoimaan, joka oli runkosarjan heikoin. Kokemus lienee se toinen esiin nostettava, mutta muutoin joukkue on valmis. Nuoruuden into ja taito nähdään jäällä kotijoukkueen toimesta. Varmasti Saipalle kova vastus etenkin liikkeestä puhuttaessa. Ipa on myös vaarallinen vastaisku joukkue. Nuoret ovat parhaimmillaan niissä ja tämä on kauden aikana nähty useaan otteeseen. Riittääkö mentaalipuoli? Se jää nähtäväksi. Vahva Ilves kuitenkin kotijäällä odotettavissa. 

Sputnik. Voi luoja on heilunut otteet tuloksellisesti kauden aikana. Poissaolojen taakse on turha mennä, sillä niin niitäon ollut muillakin. Lehterän ajama pelitapa tuppasi unohtumaan monet kerrat pitkin kautta, mutta väittäisin, että sitä Saipaa mitä Koutsi haluaa nähdä, ollaan nyt loppukaudesta nähty. Rosteri on elänyt, mutta idea säilynyt. Josta tullaankin päivän kokoonpanoon. Saipa on selkeästi hakenut jokaiseen hyökkäystrioon yhden puolustavamman hyökkääjän. Tämä kertoo siitä, että tupsukorvien vastahyökkäyksiin pyritään reagoimaan tiiviimmällä puolustuksella. Pakisto hyvällä mallilla ja etenkin Seppälän hankinta osui oikeaan paikkaan. Mies on hyvä lisä myös hyökkäyksessä. Oman maalin edusta pitäisi pysyä puhtaana. Kichton tärkeä osa kokonaisuutta. Tuohimaa. Vähemmän huonoja arvosanoja loppukauteen. Pidän takuuvarmana. 

Kauden aikana on kohdattu neljä kertaa. Voitot tasataan 2-2 noista väännöistä. Saipa vei ensimmäiset 2 ja Ilves viimeiset. Tuorein päättyi Ilvekselle 2-3 vieraissa. Kokoonpano on kuitenkin tänään saipalla toista maata. 

Kyseessä siis kova kamppailu, joissa pienet asiat ratkaisee. Perustekemisen pitäisi olla molemmilla 110%. Saipa vie ennakkoon MV-pelin, ylivoiman, sekä tuon kokemuspuolen. Plus tuo rosteri on muovattu juuri ipaa vastaan. 

Ilves taas kotietu, pari voittoa saipasta kaudella, vahva taitotaso hyökkäyksessä. Karri Kivi mainittava. Osaa toimia näissä peleissä. 

Molemmat siis pelaa tänään vahvuuksillaan kuten olettaa saattoi. Kurinalaisuus suurin teema. Tätä noudattaen odotan näkeväni vahvan saipan, molempiin suuntiin. 

Ilvekselle povaan hankaluuksia jos sputnikin idea on juurikin välttää vasta -ja ylivoimahyökkäykset. Jos merimiina taas räjähtää ja leviää ympäriinsä on ipalla voitto taskussa. 

Mitä pidemmälle ottelu etenee niin aika käy saipan hyväksi. En odota näkeväni yltiöpäisesti hyökkäävää saipaa, vaan odottavaa ja kärsivällistä. Ylivoiman kautta tämä on mahdollista hoitaa helpommin ja uskallan väittää, että asiaan on panostettu. 

Saipa on pitkin kautta ollut melkoinen mörkö itselleni, mutta vielä yritetään. 

Saipan taktiikka vakuuttaa allekirjoittaneen joten muuten 50-50 ottelu tarjoaa ylikertoimen. 

Kohde menee oikein kun Saipa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. 

PS. Ei mennä katki, vaikka väärin menisi. Henkilökohtaisesti päivän kovin kohde. 

VÄÄRIN 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Detroit - NY Islanders 

Detroit ML @2.85 Coolbet 

KLO: 19.00 

Tämä kausihan on Red Wingsin osalta pulkassa joten pelaillaan menemään. Hyvä haasto Tampaa vastaan ja vain maalin tappio edellisestä pelistä. Joukkueen yksi maalintekijöistä, Abdelkader on sivussa, mutta Larkin pääsee takaisin askiin niskavamman jälkeen. Selvänä altavastaajana tässä Detroit jokatapauksessa on. Ainoa sauma on iskeä vastaan ja antaa kiekkoa enemmän vieraille. Muuten sitä saa roiskia kulmiin koko 60min. Sen verran kelju on NYIn taktiikka hyvin usein. Mantha, Larkin, Athanasiou ja Bertuzzi kovia kavereita askissa. Peli-ilo näkyy joukkueessa, tappioista ja koko kaudesta huolimatta. 

Islanders, voitolla oman divarin piikkipaikalle. Onhan Isles yksi kauden komeetoista, mutta puututaan muutamaan seikkaan jotta tämä joukkue saadaan kenties kaadettua. Alla kotivoitot. Greiss ollut maalissa vakuuttava, mutta Lehneriä odotan tolppien väliin, sillä viimepelissä herra availi jo luukkua. Osittainen väsy on paistanut vieraiden tekemisessä ja kaksi viimeisintä matsia ovat olleet lähinnä torjuntavoittoja. Raudan kova kuri pitää joukkueen toiminnassa, mutta liike tulee säilyttää, sillä kauden huipennus on edessä myös änärissä. 

Joulukuussa pelatut 2 kohtaamista päättyivät maalin voittoihin kumpainenkin, Islesin hyväksi. Noista ajoista on etenkin Red Wings muuttunut ja mielestäni yllätysvalmis. 

Red Wingsin paineeton tila, kotietu, ottelun alkamisajankohta, Greiss vai Lehner? Larkinin panos? NYIn liike? 

Useampi kysymysmerkki ja muutama fakta. Pieni rasitusetu vierailla, mutta tähän hetkeen yllätysvalmis Detroit kelpaa kokeiluun. Maalinteossa on näkynyt parannusta eikä Isles ole ollut oma itsensä. 

Kohde menee oikein kun Detroit voittaa ottelun 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Pittsburgh - St Louis 

St Louis 1.erä @3.25 Unibet 

KLO: 19.00 

Otetaan raskaamman kalenterin omaavaa pensiä vastaan tämä avauserä. Siellä on hyvän olon tunnetta kun voittoja tulee ja edellinen vieläpä oma pää puhtaana. Mitään pensiltä pois ottamatta, on tuuriakin ollut matkassa ja vastustajilla ei niinkään. Ottelun kertoimet ovat erittäin erikoiset. Blues on mielestäni ennakkoon vahvempi, vaikka tuloksellisesti voi olettaa toista. Viimeisimmät pelinsä joukkue on nimenomaan hävinnyt tuurin puutteen ja huolimattomuuden vuoksi. Tekeminen etenkin hyökkäyspäässä on ollut todella korkealla tasolla, eikä muutamasta tappiosta pidä olla huolissaan. Päinvastoin. Joukkue on varmasti nälkäinen ja haluaa revanssin kauden aiemmasta rumasta tappiosta pensille. Molemmat kärsii merkittävistä poissaoloista tähän peliin lähdettäessä ja etenkin Tarasenkon poissaolo selittänee kertoimia. 

Blues on eräkohtaisesti ollut todella vahva ja hävinnyt lähinnä ottelun sisällä tapahtuneiden erikoisuuksien takia. Uskon näkeväni väkevän Bluesin tänään jäällä ja vievän tuon avauserän itselleen. Mikäli joukkue pelaa kuten viimepelin 1 ja 3 erässä niin Pensillä tulee olemaan vaikeaa. 

Blues on ollut viimeajat vahvempi kuin tulokset kertoo. Pens päinvastoin. Vieraat tietää että jatkamalla samaa, palkinto tulee jossain vaiheessa. Tänään on sen aika. Avauserän voitto toimikoon suuntana. 

Kohde menee oikein kun Blues voittaa 1.erän 

OIKEIN 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Italia:Serie A jalkapallo klo.19:00

Spal - AS Roma

Tekee maalin Dzeko&Roma voittaa @3.55 Unibet

Lähdetääs testaa tähän Roman  voittoo Dzekon ollessa yhtenä maalintekijänä.

Romalla olisi jälleen saumat napata voitto hävityn Lazio pelin jälkeen.Roma kyllä yleensä on pystynyt hoitelee näitä häntäpään joukkueita ihan hyvin viimepeleissään ja nytkin siihen olisi pystyttävä,ettei ero edellä olevaan Interiin kasvaisi lisää.Vastustaja Spal olisi ainakin siihen sopiva,muttei kuiteskaan istestäänselvyys.Romalla oli ennen Lazio tappiota vastassa vieraissa Frosinone ja Chievo,jotka se voitti ja teki molemmissa 3 maalia.Dzeko oli noissa molemmissa myös yhtenä maalintekijänä.Dzeko huilasi yhden ottelun korttien täytyttyä,mutta on valmis pelaa jälleen tänään.Eiköhän Dzeko ole aloituksesta ja valmis jälleen pelaa,koska Roman olisi vaan nämä ottelut voitettava tai muuten jää haaveeksi Mestarienliiga paikat.

 • Tykkäys 2
 • Surullinen 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Chris Arreola - Jean Pierre Augustin

Will Fight Go The Distance, No, bet365, @2.20

Klo: 01:00

 

Arreola otteli viime joulukuussa ensimmäisen matsinsa yli kahteen vuoteen ja tänään on luvassa hänen comeback-taipaleensa ensimmäinen kovatasoisempi ottelu. Augustin on toistaiseksi voittamaton seitsemässätoista ottelussaan, mutta hänen kohtaamansa vastustajat ovat olleet lähes käsittämättömän huonoja, joten miehen varsinainen taso on vielä kysymysmerkki. Arreola on hänkin kaukana parhaista päivistään, kahdeksasta viime ottelustaan hän on käytännössä hävinnyt viisi, vaikka kahdessa saikin apuja pistetuomareilta. Nyt 38-vuotiaana asiat tuskin ovat muuttuneet parempaan ja tänään voi hyvin olla ruma tappio luvassa. Augustinkaan ei aivan täysin vakuuta nykykertoimilla, mutta ottelun päättyminen ennen täyttä aikaa mielestäni hyvinkin todennäköinen skenaario puolin jos toisin.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...