Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

26.4

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 05.00

 

:sharks: San Jose Sharks  -  :avalance: Colorado Avalanche 

 

Valinta :  X 2 ( Tasapeli tai Colorado )

Kerroin;   1,76 ( NordicBet )

 

GAME 1. 

Sharks joutui koville 1.kierroksella,  kun Vegas kaatui lopulta 4-3 voitoin.   Hienoa oli nähdä nousu 1-3 tilanteesta 4-3 voittoon ja vieläpä niin, että olit häviöllä vielä Game 7 peliä 0-3 aina 49min kohdalle.   Sitten 5 min ylivoimalla neljä maalia ja lopulta jatkoilla voittoon.   Joukkue voitti molemmat Game 6-7 ottelut vasta jatkoilla,  niin  Kolme pakko voittoa ja pitkiä otteluita. Nyt saanut pari päivää huilata,  niin saa nähdä millainen kotijoukkue saapuu otteluun. 

Colorado pudotti Konferenssin ykkösen Calgary Flames jatkosta 1-4 numeroin,  joten lepoa on saatu enemmän ja aika tylyä oli peli.  Avalanche pelasi hyvin tuon sarjan ja ylivoima oli tehokasta, niin joukkueella on mainiot mahdollisuudet pärjätä. 

Jones vs Grubauer on kova ja molemmat saattavat sulaa, joten siksi tämä on täysin 50-50% sarja.   Mielenkiintoista on nähdä kuinka molempien pelityyli sopii toiselle.  Avonainen peli olisi ihan kolikonheittoa.  Molemmilla on hyvät kärkihyökkääjät.  Uskonkin,  että tasainen avaus nähdään ja jotenkin tähän uskon, että nuo Sharks kolme pakko voittoa ja jatkoilla pari,  niin aiheuttaa sen, että on olemassa hyvä iskunpaikka vierailla ja itse lähden kokeilemaan vieraita ainakin niin, että joukkue ei kyllä häviä helposti ja siihen jatkoja tarvitaan.  En usko, että kotijoukkue pystyy olemaan terävimmillään tässä avauspelissä.  

 

Kunhan Colorado Avalanche  (:avalance:EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. .  

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Barcelona

Daniil Medvedev - Nicolas Jarry

Vihje: Yli 22.5 peliä 

Kerroin: 2.12

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 13:30

- ATP Barcelonan puolivälierissä kohtaavat ATP Rankingin 14. Medvedev ja ATP Rankingin 81. Jarry. Medvedev on massalla pelannut hyvin ja pääsi aina Monte Carlon välieriin asti jossa hävisi sitten Lajovicille, tämän Barcelonan turnauksene on Medvedev aloittanut myös hyvin kahdella voitolla selvästi heikommista vastustajista, nyt vastaan kuitenkin asettuu Jarry joka on pelannut massalla viime aikoina erinomaisesti voittaen mm. ATP Rankingin 3. Zverevin ja ATP Rankingin 43. Dimitrovin. Jarry pääsi tähän turnaukseen karsintojen kautta mukaan ja on osoittanut ansaitsevansa paikkansa tässä turnauksessa. Molemmat pelaajat ovat hyvin liikkuvia ja omaavat kovat syötöt. En usko että tässä tasaisessa ottelussa hirveämmin murroilla mässäillään vaan omalla syöttövuorolla voitetaan pelejä. Medvedev ottelun luultavasti voittaa mutta on kertoimissa asetettu silti liian suureksi suosikiksi vaikka suosikkiaseman ansaitseekin ovat 1.20 kertoimet Medvedeville naurettavia, sen verran hyvin on Jarry pelannut ja omaa hyvää mahdollisuuden yhden erän voittoon. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:islanders: NY ISLANDERS -  :huricanes: CAROLINA HURRICANES 

 

VALINTA Ny Islanders :islanders: ML

KERROIN 1,74 ( Coolbet ) 

 

GAME 1.

Islanders pudotti 4-0 tylysti 2016,2017 tuplamestari Pittsburgh Penguins jatkosta ja puolestaan Carolina Hurricanes pudotti 3-4 voitoin viime vuoden mestari Washington Capitalsin,  joten ihan jännä pari kyseessä ja on hienoa nähdä,  kumman tarina jatkuu.   Tämä on osittain vaikea pari, sillä tuntui että Pittsburgh oli lopulta aika vaisu ja ei minun mielestäni tuo Washington oli lopulta sen kummempi,  vaikkakin kotonaan pystyi murskaa.   Tämän takia on hieno nähdäkkin,  että kumpi näistä Islanders - Carolina ,  niin on pelannut todellisuudessa paremmin.   Ennakkoon vaikea tehdä paljoa eroa. 

Viime vuoden mestari valmentaja Barry Trotz on saanut tehtyä hyvää työtä Islanders penkin takana.   Joukkue on ollut aika tasainen koko kauden.   Joukkueesta löytyy taitoa Barzal,  Eberle, Lee, Nelson, Bailey, mutta myös alaketjut on kovia, kun puhutaan liigan yhdestä kovimmista 3,ketjun senttereistä Valtteri Filppula,  sitten on äijjämäisyyttä Leo Komarov, Matt Martin.  Joukkue on hyvin rakennettu ja kun Lehner on noussut maalissa uudelle tasolle masennuksien jälkeen,  niin joukkue on hyvä ja ei yllätä, että Penguins kaatui helposti. 

Carolina teki upean työn pudottamalla Capitals jatkosta, mutta onko joukkue kuitenkaan ihan valmis?   Aho, Teräväinen löytyy, mutta kuitenkin joukkue on aika pieni materiaaliltaan kuitenkin.   Hyviä pelaajia on toki, mutta ei oo ihan tollasta roolista ja selkeyttä kuin kotijoukkueella ja siksi uskonkin, että Islanders on hieman edellä ja saattaa hyvinkin mennä jatkoon. 

Islanders on hyvä kotijoukkue ja joukkue on saanut levätä.  Carolina puolelta on hieman puolikuntoista väkeä, niin riittääkö enää puhti.   Kyllä se riittää sillain, mutta jotenkin haisee Islanders sarjalta ja jotenkin tuntuu, että kotonaan Islanders pitää ainakin avauksessa kotiedusta kiinni ja ottaa sarjan avausvoiton.   Nyt on menossa jonkinlainen tasuri suma näissä,  niin otetaan varman päälle monyline merkkinä. 

 

Kunhan Ny Islanders  ( :islanders:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTA Stuttgart (massa / sisä)

Naomi Osaka - Donna Vekic

Naomi Osaka @ 1.74 Bethard

Alkaa 16:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 1. ja 25.  Osaka voitti eilen turnauksen avauksensa Hsiehiä(24.) vastaan erin 2-0 (6-4, 6-3). Osakan syöttö oli eilisessä ottelussa hyvässä vireessä mistä osoituksensa seitsemän syötettyä ässää. Vekic on myös edennyt tähän asti turnauksessa häviämättä erääkään.  Nainen voitti avausottelunsa Gatto-Monticonea(169.) vastaan 2-0 (6-1, 7-5) sekä sen jälkeen Kasatkinan(22.) myös lukemin 2-0 (6-1, 7-5). Nämä naiset ovat kertaalleen kohdanneet toisensa Australian avoimissa vuonna 2016 ja tuolloin vain 18 -vuotias Osaka voitti ottelun erin 2-0 (6-3, 6-2). Molemmat naiset pelaavat tällä hetkellä hyvää tennistä mutta maailman ykkösnainen on tällä hetkellä piirun kovemmassa iskussa. Bethardilta lapulle kova markkinatoppi (esim. William Hill 1.57)

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Islanti - Pepsidelid

Valur vs Vikingur Reykjavik

Valur voittaa & molemmat tekevät maalin 2.25@ComeOn

Klo 23:00

Tulos: 3 - 3

Kausi lähtee käyntiin tänä iltana kun hallitseva mestari testaa Vikingurin iskukyvyn.

Kotijoukkue Valur on yksi tämän pienen saarivaltion suurseuroista ja menestystä lienee luvassa myös alkavalla kaudella. Valur häviää kotonaan todella harvoin ja lähtökohtaisesti ottelut ovat runsasmaalisia. Maalintekovoimaa löytyy varmasti kuten aikaisempina vuosina mutta näin kauden alkuun odotan puolustuspelin olevan vielä vaiheessa jolloin myös vieraat saavat omat paikkansa maalisarakkeen avaamiseen.

Vierailija Vikingur oli 12 joukkueen sarjassa lopulta sijalla 9. eikä alkavan kauden pitäisi tuoda mitään suurempaa muutosta menestyksen suhteen. Ei mikään putoajaehdokas muttei myöskään kannunnostelija. Kauden aloittaminen Valurin vieraana tuskin on mikään ihannetilanne mutta rohkeasti lähtevät varmasti haastoon koska näin varhaisessa vaiheessa tuskin kotijoukkue tulee dominoimaan kenttätapahtumia täyttä 90 minuuttia. Vikingur saa ne omat paikkansa ja pistää kertaalleen pallon pömpeliin.

Viimeiset kuusi keskenäistä ottelua kun pelattu Valurin kotikentällä: Valur voittaa 5/6, ottelussa yli 2.5 maalia 5/6 ja molemmat tekevät maalin 4/6

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Tsekki 

Liberec - Trinec 

Liberec @2.35 Unibet 

KLO: 18.00 

Sarja tasan 2-2 ja Finaalit jatkuu. Erikoista tässä sarjassa on tähän saakka ollut Liberecin kurittomuus. Joukkue istuu boxissa aivan liikaa. Tämä selittänee nuo laukausmäärät kohtuu selvästi. 5 vs 5 pelissä Liberec on usein enemmän pelin päällä ja rauhallisuus näkyy. Trinec taas aktiivinen karvaamaan. Todella karskeja virheitä sekä laiskuutta oli nähtävissä game 2 / game 3 Liberecin osalta, mutta viimepelissä oltiin jo ytimessä. Joukkue kuitenkin oli kusta alleen jäähyjen muodossa, mutta pienellä onnella ja hyvällä mv-pelillä ollaan tässä tilanteessa. 

Lähtökohtana Liberecin voitto ja se ettei jäähylle mentäisi niin helposti. Työmoraalin on aika nousta finaaleihin tarvittavalle tasolle tänään. 

Liberec on hävinnyt kotonaan varsinaisella peliajalla vasta yhden playoff-ottelun. 

Kohde menee oikein kun Liberec voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
2-2.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Maaottelu 

Suomi - Ruotsi 

Suomi 1.erä @2.80 Coolbet 

KLO: 18.30 

Kouvolasta Helsinkiin ja eilinen ottelu tuoreessa muistissa. Toivottavasti myös lihasmuistissa, sillä kyllä Leijonien pelaaminen alkoi ikävä kyllä vasta ensimmäisen erän jälkeen. Olihan Suomi ottelussa yleisesti aktiivisempi kuin Ruotsi, eikä joukkue lopettanut yrittämistä ennen täyttä aikaa. 

Uskoisin, että rapakon takaa tullut Lankinen aloittaa tänään maalissa. Hyvä niin. Suomen hyökkääjistö osoitti eilen vahvuutensa ja samat söörit jatkaa liitoaan kuten kauden aikana seurajoukkueissa. Nuorten pelaajien esiinmarssi sekä Harri Pesosen kyltymätön halu mahtua lopulliseen joukkueeseen. 

Suomi harvoin päästää maaleja kuten eilen. Tiiveyttä lisää viisikoihin ja muuten sama tahti niin ruotsi kaadetaan. 

Koska Suomella jäi eilisestä melkoinen draivi ja yliote päälle niin uskoa täytyy että Hartwall Areenalle luistelee joukkue joka on iskussa heti alusta saakka. 

Kohde menee oikein kun Suomi voittaa 1.erän 

OIKEIN 

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Maaottelu 

Slovakia - Tsekki 

Tsekki @2.35 Unibet 

KLO: 18.00 

Kyllä tähän matsiin on lähdettävä täysin tämän muutaman viikon esitysten sekä kokoonpanojen perusteella. Varmaksi en mene sanomaan etteikö molemmilla jotain muutoksia olisi ollut, mutta pääsääntöisesti molempien runko tähän peliin on tiedossa. 

Tsekki on ollut liikkeellä nyt pidempään, jopa yllättävänkin vahvalla KHL/Extraliga nipulla. Saksa kaatui kahteen kertaan vahvan hyökkäyksen ansiosta. Puolustus oli osittain pinteessä, mutta muistetaan että Saksa voitti taas Slovakian kahteen kertaan. 

Puhtaasti hyökkäys on jo Tsekeillä tähän peliin astetta vahvempi. Slovakian tiimissä on muutama KHL-jantteri ja nekin sarjan heikoimpiin kuuluvasta Slovan Bratislavasta. Omasta sarjasta löytyy pelaajia myös, mutta etenkin näissä matseissa näkyy tuo pelitempon ja fyysisyyden ero. Osalla Slovakian pelaajista on tähän vaikea yltää. Tämä suoraan verrannollinen noihin Saksa-tappioihin. Ei pidä myöskään unohtaa että jopa Itävalta laittoi Slovakit ahtaalle vajaa viikko sitten. 

Ennen MM-kisoja pelattavaan otteluun tämänhetkisellä tilanteella, Tsekki on selvä suosikki. 

Kohelon pistepörssin hyvillä sijoilla olleet miehet tämän klaaraa. Ylivoima on tässä myös Tsekkien puolella todella selvästi. 

Voimasuhteet Tsekeille jokaisella osa-alueella. Nähtäväksi jää saako Slovakia minkälaisen nipun MM-jäille.. ei sillä.. ei taida suomikaan liigamiehillä pärjätä. 

Kohde menee oikein kun Tsekki voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kroatia: 2.HNL jalkapallo klo.18:00

Sesvete  Sesvete - Lucko  Lucko

Sesvete o1.5 @2.02 Unibet

Kroatin futiksesta kotijengille ne parit osumat testiin.

Kuntopuntarin 3 jengi Sesvete kohtaa kotonaan todella surkean vierailijan Luckon.Lucko ei ole ottanut vielä yhtään voittoa 10 käymästään vierasmatsista.Jossain vaiheessahan sekin sille tulee,mutta nyt on vastassa suhteellisen kova kotijengi.Sesvete puolestaan on 10 kotimatsista voittanut 7 ja kerran hävinnyt.Lisäksi Sesvete on ollut peikko niskassa Luckolle vieraissa.Kahdeksasta vierailusta Lucko on kerran pystynyt voittaa Sesveten sen kotikentällään.Noissa 8 kotikohtaamisessa Sesvete on kyennyt iskee 7 pelissä vähintään sen 2 maalia.Viimeksi kotonaan Sesvete jäi ilman maalia sarjakärki Sibenikia vastaan,eli luulis maali nälkää olevan nyt.3 edellisessä kotimatsissa Sesvete on iskenyt 3 maalia vastustajalle.Sesvete voisi tänään tarjota kotifaneilleen niitä maaleja,jotka viimeksi jäi puuttumaan ja kun vastassa tosi surkeaasti vieraissa pelannut Lucko niin siihen on tänään mahdollisuudet.

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

VL.png.2f0544a5f0e64be7bc8f6ac034a1ac46.png

Ilves.png.dd5510303a38196620b7ed21db37fb9c.png Ilves Vs. Lahti 1402685346_FCLahti.png.009af8dcf762d8c46a7a4f1e01ce1e4f.png

Vihje: Ilves -0,5

Kerroin: 1.930

Vedonlyöntiyhtiö: Nordicbet

Alkamisaika: 18.30

 

Tampereen RatinaSSA kohtaavat perjantai-iltana tappiottomat joukkueet kun 4. Veikkausliigakierroksella FC Lahti on matkustanut Tampereen Ilveksen vieraaksi.

Ennakoimme Ilveksen ennen kautta yläloppusarjan paikoille ja toistaiseksi kauden ensimmäiset pelit ovat näyttäneet, että joukkue on myös paikkansa siellä lunastamassa. Ilveksen otteet ovat olleet tasavahvoja kauden ensimmäisissä peleissä ja emme näe mitään syytä miksi Ilves ei myöskään tänään olisi vahva. Ilvekseltä poissa tänään Afum, Ojala, Mettälä. Afum ei ole tällä kaudella vielä kentällä esiintynyt, Ojalan keskikentällä korvaa Siira täysin pätevästi. Mettälän poissaolosta pientä miinusta Ilvekselle.

FC Lahti ei ole tällä kaudella vielä peliäkään hävinnyt vaikka se on ollut jokaisessa ottelussaan huono. KuPS muni 0-3 taukojohtonsa 3-3 tasapeliksi. Tämän jälkeen Lahti onnistui voittamaan sarjassa viimeiseksi ennakoidun HIFK:n ottelussa, jossa se oli ottavana osapuolena läpi pelin. FC Interiä vastaan joukkue tasoitti pelin aivan viimeisillä minuuteilla. Tuossa pelissä Interin olisi pitänyt naulata rehellisesti sanottuna naulata useampi kuin yksi maali. Lahdella poissa Sadik, Amione, Shala mutta ei vaikutusta arvioon.

Rasituksesta pientä etua myös vierailija FC Lahden suuntaan, sillä Ilveksellä taukopäiviä vain 3, Lahdella niitä ollessa 6 viimeisimmästä ottelusta.

Markkinoilla on liikaa huomioitu FC Lahden tulokset verrattuna heidän heikkoihin peliesityksiinsä. Pitkässä juoksussa tuuri ei voi pelastaa jokaisessa ottelussa, joten Ilves kääntyy kotipelissään melko suureksi suosikiksi. Nordicbetin @1.93 peleille rajakertoimella 1.754. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...