Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
vormulafani

2.5

Recommended Posts

Esports | CS:GO | IEM Sydney

08:30

b14742493592fa8cf46d45778d9dcbc2.png Liquid - NiP a92e2eb2eb67e70cee42eddb9a7bfdf0.png

Liquid -1,5 | 1,85 | Betsafe

 

  • Liquid (nitr0, NAF, EliGE, Stewie2K, Twistzz) on IEM Sydney -turnauksen ennakkosuosikki ja tähän asti he ovat pelanneet sen mukaisesti. Amerikkalaisjoukkue voitti avausottelussaan BOOTin 16-9 ja sen jälkeen jyräsi BIG:n yli suoraan kahdessa kartassa. Etenkin BIG-ottelu antoi osviittaa siitä, mihin Liquid parhaimmillaan pystyy ja joukkue näyttäisi jatkavan loistavassa vireessä. Paineettomassa tilassa Liquid on kenties maailman paras joukkue Astraliksen ohella voittamaan alempitasoisia vastustajiaan vastaan ilman suuria ongelmia ja yksinkertaisesti omaa peliä pelaamalla Liquid pystyy voittamaan melkein minkä tahansa ottelun kahdessa kartassa. Vaikea on joukkueen pelistä löytää tällä hetkellä heikkouksia ja ehkäpä IEM Sydney antaa Liquidille parhaan mahdollisuuden voittaa arvostettu turnaus. 
  • NiP (f0rest, GeT_RiGhT, dennis, Lekr0, REZ) on aloittanut turnauksensa kahdella voitolla. Ensimmäisenä kaatui eUnited lukemin 16-13 ja sen jälkeen Renegades kaatui suoraan lukemin 2-0. Ailahteleva ruotsalaisjoukkue on kyllä aloittanut turnauksen hyvin, mutta kun laitetaan asiat kontekstiin, ei vielä voida olla varmoja siitä, kuinka hyvässä iskussa NiP oikeasti on. Sekä eUnited että NiP ovat nimittäin jo turnauksesta pudonneita joukkueita, joista etenkin Renegades alisuoritti pahasti läpi turnauksen. NiP pystyy toki hyvissä kartoissaan antamaan hyvän vastuksen, mutta pahimmillaan joukkueen peli voi myös lässähtää kesken kaiken.
  • Karttavalinnoissa Liquid on vahvoilla, sillä heidän karttavalikoima on parempi kuin NiP:n vastaava. Karttavetossa Liquid poistaa Trainin ja NiP bannaa todennäköisesti Dust2:n. Liquid valinnee kartakseen Infernon, joka on heille perusvahva kartta ja NiP:lle vaikeuksia tuottava kartta. NiP valitsee luultavasti Miragen, joka on heidän pelatuin kartta, mutta toisaalta se on myös Liquidille hyvä kartta. 
  • Liquid ja NiP eivät monia kertoja ole kohdanneet toisiaan vastaan, mutta tämän vuoden kahdessa kohtaamisessa Bo1-otteluiden merkeissä Liquid on voittanut molemmat keskinäiset ottelut.

 

YHTEENVETO

  • Liquid on aloittanut IEM Sydney -turnauksen juuri niin vahvasti mitä turnauksen korkeimmin rankatulta joukkueelta voidaan olettaa. Maailman parhaimpiin joukkueisiin kuuluva Liquid harvoin antaa armoa edes alkusarjapeleissä vaan joukkue tuhoaa heikompitasoisia vastuksiaan kovalla prosentilla. NiP on vaihteeksi näyttänyt paremmalta tässä turnauksessa, mutta aivan täysin vakuuttuneita ei voida vielä olla joukkueen vireestä ja NiP:n tuntien heidän taso voi ailahdella pelistä toiseen. Karttavalinnoissa Liquidilla on pieni etu, sillä käytännnössä missä tahansa pelattavassa kartassa Liquid tulee olemaan vähintään tasavahva. Liquid on selvä suosikki voittamaan ottelun ja useimmiten Liquid hoitaa nämä pelit suoraan kahdessa kartassa, joten sille annettu kerroin kelpaa lapulle. Kohde menee oikein, kun Liquid voittaa ottelun 2-0.

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Snookerin MM-kisat 15:00

 

David Gilbert - John Higgins

 

David Gilbert 3.20 @Bet365

David Gilbert +3.5 1.83 @Bet365

 

MM-kisat ovat edenneet välierävaiheeseen, Gilbertillä peli kulkee ja henkinen kantti, mikä on ollut tähän asti suurin kompastuskivi, on ollut viime peleissä yllättävänkin hyvällä mallilla. Taidoista ei ole ennenkään menestys ollut kiinni, hermo vain on tupannut pettämään ratkaisuhetkillä. Higgins ei ole vähään aikaan ollut ihan terävimmillään ja eiliseen voittoon vaikutti osaltaan paljon Robertsonin oman pelin takkuilu.

 

Higginsin nykyvire ja Gilbertin parantunut hermokontrolli huomioon ottaen kertoimen tulisi olla lähempänä tasabookkia. Gilbertin kohdalla ainoa kysymysmerkki on, että pitääkö hermo vielä tässäkin vaiheessa ihan loppuun asti, siltä varalta maistuu myös tasoitus +3,5 kertoimella 1.83

 

EDIT: Ratkaisufreimiin meni peli eli hyvin tasaisissa merkeissä edettiin. Higgins löysi vireensä viime hetkillä eikä Gilbertkään ihan täysin sulanut.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

HPK - Kärpät 

YLI 4,5 maalia @2.35 Coolbet 

KLO: 18.30 

Mestaruus katkolla Kärpille ja Kerho jäi viimepeliin kiikareille. Melko nälkäinen HPK pitäisi luistella tänään jäälle. Kohtuu harvoin Hämeenlinnan herrat nyhjää maaleitta ja eihän tämä ottelu ole heille kuin kauden tärkein, toistaiseksi. 

Vehviläinen on pelannut vakuuttavasti kritiikin jälkeen ja samalla Kärppä-hyökkäys on alkanut toimimaan. Oululaiset ovat myös rokottaneet hyvällä prosentilla kerhon kämmeistä. 

HPK uhkuu luottamusta ja joukkue uskoo omaan pelitapaansa. Maalipaikkoja on ollut JOKAISESSA finaalissa, aina voittoon asti tarjottavaksi, mutta Vehviläinen. Ottelun luonne tuskin tulee muuttumaan suuntaan tai toiseen. Riskien otto on kerhon puolesta kuitenkin väistämätöntä, sillä sitä tilanne vaatii. 

5-4-3-6-2 siinä maalimäärät finaaleista ja ka siis 4. Molemmissa joukkueissa on laaja maalintekovoima sekä potentiaalisia pelaajia jopa MM-kisoihin. Sääli sinänsä, että tämän tason kavereita MM-jäillä nähdään, mutta kun parempaa ei ole tarjolla. 

Liigatasolla siis viihdyttävä kamppailu edessä jossa ei säästellä. Uskon maalirikkaseen otteluun kovan paineen alla. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, liiga, finaalit

HPK - KÄRPÄT

PELIVALINTA: KÄRPÄT @ 2.78 COOLBET

Hpk lähtee varmasti pelaamaan jälleen aktiivisemmin kuin Kärpät, kiekko olisi saatava jollain keinolla ohi Vehviläisen jotta sillä olisi edes mahdollisuus venyttää sarjaa seitsemänteen otteluun. Hpk kyllä pitää kiekkoa ja pystyy luomaan hyviä paikkoja, mutta tehottomuus vaivaa. Käpät pääsee tavallaan tänään pelaamaan paineettomasti kun taas Hpk joutuu pelaamaan suurien paineiden alla, mitä pidempään ottelu etenee tasatuloksessa sitä paremmaksi vieraiden voiton todennäköisyys mielestäni kasvaa sillä Kärppien peli paranee aina pelin edetessä. 

Lähden kokeilemaan josko Kärpät voittaisivat varsinaisella peliajalla tämän ottelun.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga 

KLO 18.30

 

:hpk: HPK - :karpat: Kärpät

 

Valinta: :hpk:  HPK

Kerroin: 2.40 ( Veikkaus) 

 

HPK on pakko voittaa taikka Kärpät on Suomen Mestari tänäkin vuonna.  Vaikka paineet on kotijoukkueella, niin kotiyleisön tuki on valtava. HPK saa isot kannustukset, jonka kautta saattaa ylivoimaa pukkaa entistä suuremmalla todennäköisyydellä.  HPK ei ole huonosti pelannut, vaan saanut kiekkoa kaverin päätyyn.  Se on taidosta sitten kiinni ja onnesta, kuinka verkko heiluu. Vehviläinen on kovemmassa kunnossa kuin Larmi, minkä takia Kärpät on voitoissa edellä, vaikka pelillisesti HPK vie 58-42% otteluita.  Tänään kotiyleisö ulvoo ja tuomarit vetää kotiinpäin. Tämä antaa mahkun kotijoukkueelle ja se pitää käyttää hyödyksi.  Uskon ettei kotijoukkue lamaannu vaan vie sarjan ratkaisevaa peliin Ouluun.

 

Kunhan HPK (:hpk:voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIIGA FINAALI

HPK - Kärpät

HPK ML/ 1.88 UniBet

Klo 18:30

 

Samaa mieltä @Kemmu kanssa tästä pelistä.

Hpk tosiaan pakkovoiton edessä tänään kotiyleisön edessä jos mielii sarjaa jatkaa vielä.

Hpk on ollut peleissä mukana ja viime pelissäkin sillä oli tosiaan paikkansa mutta Veini ryösti jokaisen yrityksen. Tänään kerho tulee varmasti nälkäisenä heti ottelun alusta saakka ja kun Veinille se yksi menee niin helpompaa on sitten sen toisenkin kanssa.

Hpk:lla on paineet, mutta suuri etu hämeenlinnalaisile on juuri kotiyleisö joka tulee tänäänkin olemaan se ylimääräinen kenttäpelaaja kotijoukkueella.

Uskon Hpk:n vievän sarjan seitsemänteen peliin vaikka sitten jatkojen jälkeen sillä tähän mennessä nähtyjen pelien mukaan Hpk siihen kyllä pystyy ja ansaitsee myös.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL Finaali jääkiekko klo.20:00

DjurgÃ¥rden  Djurgården - Frölunda  Frölunda HC

Tekee pisteen Max Friberg @2.20 Unibet

Ruotsin Finaalista Frölundan hyökkääjä Fribergin pojoa otan testiin.

Naapurissa on myös mestaruus katkolla vierasjoukkue Frölundalle.Inkkarit pelas 5.osaottelun vahvasti kotonaan voittaen 6-2.Frölundan 1 ja 2 ketjut teke tuhoaan ja yhteensä nämä 2 vitjaa teki  tehot 5+7.Kakkosketju oli pisteidenvalossa jopa paras.Friberg pelaa 1.vitjassa laidalla Lundqvistin toimiessa keskellä.Friberg on pelannut pleijarit tehoilla 6+6 15 pelissä,kuten Lundqvist myös.Kanukki Lasch on sitten aivan omilla luvuilla.Djurgårdenilla on joitakin poissaoloja ja joukkue vaikutti väsyneeltä viimepelissä.Kotonaan Djurgården tekee kaikkensa venyttääkseen sarjaa.Frölunda puolestaan tekee kaikkensa,ettei sarja venyisi ja kyllä se mestaruus vieraissakin varmasti maistuu.Lundqvistin ketju saattaa olla ratkaisevassa osassa tänään ja Friberg tulee siinä mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL PLAYOFFS

Colorado - San Jose

San Jose ML/ 2.10 UniBet

Klo 05:00

 

Ottelusarja on San Joselle 2-1 kun se onnistui viime pelissä ryöstämään kotiedun takaisin itselleen. Tuossa pelissä San Josen ykkönen (Meier-Couture-Nyquist) oli liekeissä, sillä kenttä iski 2-4 voitossa 4+4 tehot. Sanomattakin on selvää että tänään Coloradon on onnistuttava ottamaan vieraiden kärkimiehet kiinni.

Tässä parissa ei ole pahemmin jäähyjä vihelletty sillä aikaisempaan kolmeen matsiin 20x2min on vihelletty ja siitä kertoo myös ylivoimaosumien määrä sillä kummatkin ovat kertaalleen onnistuneet ylivoimalla. Erikoistilanne pelaamimen on siis suuressa roolissa jos noilla muutamalla ylivoimalla mitä ottelussa saa niin onnistuisi maalin värkkäämään ja omasta mielestä San Jose on tässä lähempänä kummiskin hieman.

San Josen 5vs5 peli on omasta mielestä paremmassa jamassa ja joukkueessa on laajuutta vaikkakin viime pelissä kolme kenttää jäi tehoitta. San Jose kaataa Rantasen Coloradon toistamiseen vieraissa ja pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotonaan ensi kerralla.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...