Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

10.5

Recommended Posts

Jääkiekko 

MM-KISAT

KLO 17.15

 

SUOMI -  KANADA 

 

VALINTA :  Suomi

Kerroin 5,70 ( Veikkaus ) 

 

MM-KISAT alkaa Slovakiassa tänään ja heti avauksessa meidän Leijonat kohtaa kivikovan Kanadan. 

Joo Eurooppa Vs NHL  On tässä vastakkain,  mutta kun katsotaan tarkkaa,  niin kisat on isossa kaukalossa ja Slovakiassa.   Usein NHL tähdet on hukassa näissä otteluissa.   Alkusarjan ottelu ja avauspeli,  niin se on Suomen etu.   Suomen pelaajilla on nälkää ja sopeutua ei kauheasti tarvitse,  sillä melkeinpä kaikkilla on kokemusta isosta kaukalosta.   Nälkää löytyy,  kun NHL saapuu vastaa ja siellä on hakemista leveän kaukalon kanssa. 

Jukka Jalonen on päävalmentaja ja itse luotan Herraan.   Hän osaa roolistaan tuon joukkueen ja osaa kokemuksella laittaa joukkueen valmiiksi avausotteluun.  Positiivista on, että puolustuksesta löytyy erittäin meritointuneita pelaajia Euroopasta Ohtamaa,  Lehtonen,  Hakanpää,  jotka osaavat puolustaa ja tietää Euroopan kaukalon lain'alaisuudet.   Siellä on myös Jokiharju,  Lindbolm jotka tuo amerikkalaista kokemusta.   Suomella on minun mielestäni erittäin hyvätasainen puolustus.   Se on iso asia ja sen takana on hyvä pelata on se sitten Lankinen,  Vehviläinen, Olkinuora.   

Paperilla Kanada on iso suosikki,  mutta isompi kaukalo ja Suomen pelaajat ovat aina hyviä isossa kaukalossa,  niin tasoittaa lähtökohtaisesti ottelua.  Varsinkin avaysottelu vielä, mikä ennestään tasoittaa, sillä ei tuo vierasjoukkue NHL tähtineen ole tappavassa iskussa heti kisoissa ja usein Kanukit on ollut astetta heikompia mitä materiaaliltaan ovat paperilla.  Jukka Jalonen on nero ja tietää mitä on vastassa ja luotan häneen, että joukkue on valmis avausotteluun ja kun kukaan ei usko, niin Suomi on silloin parhaimmillaan.   Kertoimet on tavallaan linjassa,  mutta mielestäni silti Suomella on juuri isomman kaukalon ja avauspelin takia pieni ylikerroin todellisuudessa kyseessä.  Pakko on lyödä Leijonat. 

 

Kunhan Suomi voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. .  

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko MM-kisat:

Suomi - Kanada

Suomi +2.5 @1.47 Marathonbet

Klo 17.15

 

 

 

 

Suomi saa MM-avauksessa vastaansa Kanadan. Nimistössä joukkueella on ero, kuin yöllä ja päivällä. Suomella ei ole joukkueessan ainuttakaan kovaa Nhl- tai edes Khl pelaajaa rehellisesti sanottuna. Jalosen neljän viikon leirityksessä on kuitenkin tehty jotain oikein, kun harkkapeleissä kaatui Tsekki ja Venäjä. Samaan aikaan Kanada, jolla on todella nimekäs Nhl- staroja vilisevä rosteri pelasi 5-7 voitto-ottelun Itävallan kanssa, joka kertoo puolustuksen olevan haavoittuvainen. Näille ei kuitenkaan saa antaa liikaa painoarvoa, kun kyseessä ovat nimenomaan harkkapelit. Suomen mahdollisuudet piilevät veskarin huippupeleissä, jäähyjä pitää välttää, ja omat paikat hyödyntää ihan ehdottomasti. Joukkue on treenannut yhdessä pitkään, eiköhän siellä ole yhteinen flow löytynyt, kun taas Kanadalla ketjupaketti meni sekaisin Tavaresin loukkaannuttua, tämä ei voi Vaahterapaidoille olla muutakuin paha takaisku.

Kanada tulee tämän melko varmasti voittamaan, mutta en usko että näissä olosuhteissa Suomi saa kovinkaan tylyä kyytiä. Avausottelussa Kanada tuskin laittaa kauheaa hulinaa päälle, vaan peruspelillä vievät. Suomi osaa puolustaa hyvin, ja parin maalin ero on suurin mitä tähän itse uskon tulevan. 

 

 • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.13:30

Moreland Zebras FC Moreland Zebras - Northcote City Northcote City SC

Moreland Zebras o1.5 @1.97 Unibet

Auts,ausseista heitetään peliä kotijengille yhet,eiku parit.

Eräänlainen kärkiottelu tämä vaikka joukkueet pelaavatkin erilohkoissa.Molemmat ovat omissa lohkoissaan pärjänneet hyvin,kun on pelattu 11 kierrosta.Moreland Zebras taulukossa 3 ja 11 ottelusta saldo on 6-2-3.Northcoten sijoitus on 2 ja saldo 7-1-3.Moreland Zebras on hyvä kotonaan ja ainakin maaleja se osaa kotona iskeä,vaikkei voittoa tuliskaan.Moreland Zebras on jokaisessa tälläkaudella pelatussa kotimatsissa iskenyt sen 2 maalia tai enemmän.Noita kotimatseja on kaikkiaan 8,kun lasketaan Cup ottelut mukaan.Moreland Zebras varmasti syttyy tähän otteluun.Northcote City on päässyt ehkä helpolla,mutta nyt vastus on luokkaa kovempi,mitä tähän mennessä on ollut ja Northcote City on jo hapuillut noita sarjan heikompia vastaan vieraspeleissä.Veikataan maaleja/lopputulosta 2.3.4-1.2 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 17.15 

 

Venäjä - Norja

 

Valinta: Norja EI TEE MAALIA

Kerroin: 3.35 (  Veikkaus) 

 

Venäjä on iso suosikki ja kertoimet pieniä, niin se vaatii tutustumista muihin kohteisiin.  Itselle tämä kerroin kattaa pelattavuuden.

Venäjä tulee hallitsemaan kiekkoa ja määräämään kentän tapahtumia.  Kärjistäen vastaiskut, muutama ylivoima on Norjan sauma tehdä maalit. En aliarvioi vieraita, mutta on tuo Venäjä kyllä niin hyvä, että ei kauheasti anna mahdollisuuksia voittoon.   Venäjän läpsyttely antaa tilaa, mutta on sen verran kyllä luottoa kotijoukkueen pakistoon, että ei vieraat yksinläpi tuu pääsemään.   Myös vieraat hakee omaa peliään ja uskon vahvasti, että vieraat jää 0-2 maaliin, niin tuo ei maali kolmen kertoimella on iha pelikelpoinen.  Itse uskallan tätä pelata, kun hyvä kerroin ja omaa mahdollisuuden onnistua.  Noihin tasoituksiin on turha koskea, kun kertoimet matalia ja ei oo takeita kotijoukkueen kymmenestä maalista, niin lähdetään rauhassa kolmen kertoimiseen kohteeseen kiinni ja kun Norja ei tuu kauheasti hallitsemaan, niin mielestäni realistinen haku. 

 

Kunhan Norja EI TEE MAALIA, niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM

Suomi - Kanada

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (varsinainen peliaika) @ 2.04 Unibet

17:15

Kuten @Futisvetäjä tuolla ylempänä mainitsi niin nimellisesti Suomi on selkeä altavastaaja kun verrataan joukkueita paperilla. Näen kuitenkin Suomen etuna pitkän leirityksen ja joukkuepelin pitäisi toimia paremmin kuin Kanadalla ja mielestäni se omaa jopa yllätysmahdollisuuden juuri tässä ottelussa. Mielestäni on Suomen onni, että Kanada tulee nyt vastaan eikä vasta lohkon päätösotteluissa jolloin se olisi varmasti saanut jo oman joukkuepelinsä toimimaan paremmin. 

Tässä kohtaa kannattaa lähteä hakemaan molempien joukkueiden kahta osumaa.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:A-League Playoff jalkapallo klo.12:00

Perth  Perth - Adelaide United  Adelaide United

Enemmän kortteja Adelaide United @2.43 Unibet

Otetaas Aussi pleijareista korttivetoa.

Kotijoukkue Perth lähtee isona suosikkina tähän ja sehän on kerrasta poikki sanon suoraan sen.Adella oli kova ja raskas ottelu Melbourne Citya vastaan,mutta voitti lopulta sen 119min  maalilla.Tänään ei vastus ainakaan helpotu,sillä Perth on kova kotonaan.Perth yrittänee nopeaa maalia ja jos se siinä onnistuu niin Adella tulee olee vaikeaa.Ade kyl pelannu hyvin,mut ennakoissa moni kääntyy Perthin puoleen lopputuloksessa.Tätähän voisi ajatella niin,että jos Perth saisi nopean maalin ja mitä pitemmälle se johtaa niin Aden pelaajat tuskastuu ja otteet kovenee.Toisaalta jos Ade löräyttää johtoon niin Perth rupee painamaan päälle rajusti ja Ade joutunee rikkoo puolustakseen johtoaan.Ottelun tuomitsee Alex King,joka on tänävuonna tuominnut 8 a-league ottelua,jossa antanut 20 keltaista ja 4 punasta.Katotaan miten Alex King selviytyy tästä tuomaroinnista ja kotiyleisön fanien äkymölöstä.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKON MM

TSEKKI - RUOTSI

PELIVALINTA: YV MAALIT YLI 1.5  @ 1.85 COOLBET

21:15

Molemmilla joukkueilla löytyy roosteristaan maalintekovoimaa, Ruotsilla perätin 19 Nhl statuksen  pelaaja ja Tsekeillä 11. Viime vklp Eht:lla Tsekki voitti Ruotsin 3-0, mutta tuossa ottelussa länsinaapurimme ei pistänyt parastaan ja tuohon tulokseen ei kannata sen enempää kiinnittää huomiota. 

Ruotsi on omissa papereissa ennakkosuosikki tähän otteluun, mutta vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet Ruotsin liian suureksi ennakkosuosikiksi joten suoraa voittoa ei kiinnosta lähteä kokeilemaan sillä joukkueiden välinen tasoero ei ole niin suuri kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Molemmat joukkueet pääsevät varmasti kokeilemaan ylivoimaansa useaan kertaan tässä ottelussa, taitoa löytyy molemmista leireistä joten pidän täysin mahdollisena sitä, että tässä ottelussa nähdään vähintään kaksi ylivoimamaalia.

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Madrid

Stanislas Wawrinka (34) - Rafael Nadal (2) 

Valinta: Nadal voittaa erin 0-2 @1.83 Unibet

Madridin Mastersin puolivälierässä kohtaavat parin vuoden takainen loppuottelupari Ranskan avoimista. Wawrinkalle kausi 2018 oli hänen uransa huonoin pääkiertueella ja menestystä ei tullut missään isommassa turnauksessa ja lopulta hän päätti kautensa 17-17 recordilla. Alkuvuosi 2019 on hänellä kuitenkin sujunut todella paljon viime kautta paremmin ja nyt toukokuussa tililtä löytyy jo kunnioitettavat 15 voittoa kiertueelta ja turnausvoittokin oli lähellä Rotterdamista, missä hän kuitenkin taipui finaalissa Monfilsille. Madridissa pelatessaan on hän kerran urallaan edennyt finaaliin 2013, jolloin tappio tuli juurikin Nadalille ja tuon jälkeen hän on nyt ensimmäistä kertaa täällä kahdeksan parhaan joukossa. Alkukierroksilla hän on ottanut kolme vakuuttavaa voittoa suorissa erissä, mutta ainoastaan Nishikori oli noista pelaajista kunnon testi. Nadalille tämä massakausi on alkanut surkeasti totuttuun tasoonsa nähden, sillä vuosina 2017 ja 2018 hänen massarecordinsa oli huikea 48-2 ja tämän vuoden puolella, hän on hävinnyt kummassakin Barcelonan ja Monacon turnauksissa semifinaalivaiheissa Fogninille ja Thiemille, jotka lopulta voittivat kyseiset turnaukset. Vaikka hän eteni molemmissa semifinaalivaiheisiin, ei hän kuitenkaan vakuuttanut ollenkaan, sillä hänellä oli todella paljon vaikeuksia Pellan ja Struffin kaltaisia vastustajia vastaan ja Mayeria vastaan hän menetti jopa eränkin, mikä ei ole Rafalle todellakaan kovin yleistä massakentillä. Madridin kotiturnaukseen hän sai kuitenkin melkein parin viikon lepotauon ja täällä ollessaan varsinkin eilinen matsi Tiafoeta vastaan oli omaan silmään Nadalin selvästi vakuuttavin näytös tähän asti massakenttäkaudeltaan ja varsinkin oma syöttötyöskentely oli Rafalla erinomaista tuossa ottelussa. Nadal selvästi ollut niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa 18-3 recordilla ja mielenkiintoisena faktana kaikki 18 voittoa on Nadal ottanut suorissa erissä, joten  tällä kertoimella Nadalin eilisen hyvän esityksen perusteella lähtee 0-2 voitto lapulle helposti! 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-kisat 

Suomi - Kanada 

Pisteentekijä: Mikko Lehtonen @2.75 Nordicbet 

KLO: 17.15 

Kovinkaan suuria odotuksia ei liigajengi-Suomelta ole tiedossa. Itse uskon, että tämä turnaus tulee toimimaan oppina jatkoa ajatellen. Suomi kuitenkin nojaa tiettyihin yksilöihin, kun joukkueen rosteria perkaa. Ilomäki, Luostarinen, Manninen, Kaski ja Lehtonen sieltä itselleni nousee esiin. Kakko iso kysymysmerkki. Lehtosmikko on tähän nyt otettava pisteille sillä kyllä kerroin ampuu pahasti yli. Mies on yksi pisimpään nipussa ollut ja jääaikaa tulee runsaasti, myös ylivoimalla. Lehtonen pelasi mallikkaasti nuo turnaukseen preppaavat pelit, eikä kausi ruotsissakaan huono ollut. Päinvastoin. Olkoon taas Kanada ja änärimiehet vastassa, mutta avausmatsi on aina avausmatsi. Suomen etu lienee tähän avaukseen yhteinäisempi porukka ja iso kaukalo. USA, Venäjä, Kanada, Ruotsi ovat varmasti kaikkien kiikareissa kun mestaria mietitään. Toivottavasti Suomi kuitenkin pystyy pelaamaan ehjän turnauksen ja haastamaan isot. Sijat 5-8 ovat realistinen tavoite jos minulta kysytään. Leijonat voi voittaa mielestäni kenet vain ennen pudotuspelejä, mutta siihen se lento tulee loppumaan. Lehtonen on minun mielestäni ollut yksi joukkueen näkyvimpiä pelaajia joten onhan tämä saatava peleihin. 

Kohde menee oikein kun Mikko Lehtonen kirjaa pisteen ottelussa  (sis mahd ja)

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-kisat 

Venäjä - Norja 

BTTS 1.ERÄ @3.75 Nordicbet 

KLO: 17.15

Venäjä selvä suosikki. Tässäkin pelissä on tahti selvä ja mielenkiintoinen asia onkin se, kuinka kauan Venäjältä ottaa tottua kaukaloon ja kuinka yksilöt pelaa joukkueelle. Norja omaa oikeastaan hyvän yyveen, jolla se tuon mahdollisen maalinsa värkkää. Venäjän tähdet lähtee monesti tämmöisiin peleihin hiukan takki auki, eikä sitä terävintä Venäjää tulla vielä näkemään. Viimeistelyn osalta joukkue ei esittelyjä kaipaa ja vaikka puolivaloilla tässä kuuskymppinen menisikin niin ei Venäjä maalinteon tuskasta kärsi. Norjan maali on mielestäni enemmän kuin todennäköinen, mutta tuleeko se avauserässä, jää nähtäväksi. Venäjä tuossa 1.erässä ei maaleitta jää. 

Toivottavasti veli-Venäjä on hieman tuuliajolla ja Norjan yhtenäinen nippu saa harmia aikaan hyökkäyspäässä. Todella pitkälle mennään norskien kärkimiesten ja ylivoimamahdollisuuden siivittämänä tähän kohteeseen. Ansaitsee kuitenkin paikan päivän peleihin jättävän kertoimen vuoksi. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekee maalin 1.erässä 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
2-0
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...