Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

12.5

Recommended Posts

Jääkiekon MM klo 21:15

Latvia - Sveitsi

Pelivalinta: Sveitsi

Kerroin: 1,70 Unibet

Sveitsin peli näyttää avausottelun perusteella todella hyvältä ja vaarallisia maalipaikkoja joukkue pystyy luomaan paljon. Sveitsillä on hyvä joukkue ja yhteispeli toimii mainiosti. 

Latvian kokoonpano selvästi heikompi ennakkoon ja en usko Latvian pystyvän taistelemaan jatkopaikasta. Latvian pelit ovat viime aikoina sujuneet heikosti, joka ei lupaa hyvää mm kisoja ajatellen. 

Sveitsi voitti molemmat harjoitusottelut toukokuussa Latviaa vastaan luvuin 2-0 ja 4-1.

Kohde menee oikein kun Sveitsi voittaa varsinaisella peliajalla. 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ufc: Höyhensarja/Featherweight 

Jose Aldo - Alexander Volkanovski

Jose Aldo @1.73 Unibet

(kellonajasta ei tarkkaa tietoa, pääkortti alkaa 05 maissa)

 

 

 

Jose Aldo. Tunnettiin pound4pound maailman parhaana vapaaottelijana. Sitten tuli Conor McGregor, joka trashtalkillaan murensi Aldon ennen matsia, ja itse ottelussa tyrmäsi Aldo vain 13 sekunnissa. Tämän jälkeen Aldo on ottanut kovia päänahkoja, Jeremy Stephensistä, Frankie Edgarista ja Renato Moicanosta. Hän koki myös kaksi tappiota Max Hollowaylle, joka ei kuitenkaan ole häpeä, kun Hollowayn nyrkkeily on yhtä sarjan parhaista. Aldo on kertoimissa tiputettu liian lähelle Volkanovskia. Tasoeroa on kuitenkin enemmän. Suurin tekijä on se, että Volkanovski pyrkii painimalla ja grapplingilla voittamaan vastustajansa, mutta Aldon alasvientipuolustus on aivan maailmanluokkaa. Pystyssä Aldon potkut ja lyönnit ovat liian kova pala Volkanovskille. 

Kotikentällä brassit ovat aina huomattavasti kovempia, ja kun tämä matsi käydään Brasiliassa, en usko että Aldo häviää tätä. Hän on nimittäin edelleen #1 haastaja Max Hollowayn höyhensarjan mestaruudelle, ja toisaalta Aldon sopimuksessa on enää tämä ottelu jäljellä, ja kun ikää on, eläköityminenkään ei olisi yllätys. Veikataan, että Aldo voittaa matsin suht selvästi tuomariäänin, mutta otetaan mielummin pelkkä voitto, koska tyrmäyskään ei yllättäisi. 

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 13:15

USA - Ranska

Pelivalinta: 1.erä USA yli 1,5 maalia

Kerroin: 1,81 Nordicbet

USA hävisi avausottelun Slovakialle 1-4 luvuin. Tulos oli suuri pettymys joukkueelle ja USA tulee varmasti sisuuntuneena tähän toiseen otteluun. 

Ranska on vielä paljon Slovakiaa huonompi joukkue, joten USA tulee hallitsemaan pelitapahtumia selvästi. USAn vahvuudet kiekollisessa pelissä ja hyökkäyspäässä, joten uskon, että USA saa luotua paljon vaarallisia maalintekopaikkoja. 

USA pääsee peliin tuoreilla jaloilla kun taas Ranskalla on takana tasainen matsi Tanskaa vastaan. USA tulee avauserässä pyörittämään peliä selvästi ja eiköhän USA vähintään 2 osumaa  iske. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-KISAT

KLO 21,15

 

Latvia  -  Sveitsi 

 

Valinta :  2,erä Sveitsi Over 1,5 maalia 

Kerroin 3,45 ( PAF ) 

 

Sveitsi oli ylivoimainen avauksessa, mutta vastus oli lohkon huonoin joukkue.   Tänään vastassa on parempi puolustus ja molari.  Latvia aloitti myös kisat hyvin,  kun voittivat ennakkosuosikkina hienosti 5-2 Itävallan.   Uskon, että Latvia pistää kampoihin, mutta juuri 2,erässä vaihtoväli pitenee, niin tuo Sveitsi myllytys pääsee parhaiten näkyviin ja ottelu tullaan ratkomaan tässä kohtaa.   Latvia pystyy alussa pelaa kilpparia ja pistää huippuyksilöillä vastaan,  mutta pidemmän vaihtovälin takia tulee ongelmia ja valotaululla näkyy tämä. 

 

Kunhan 2,erässä vieraat Sveitsi tekee ainakin Kaksi maalia,  niin tämä kohde menee oikein.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

:bruins: Boston Bruins  -  :huricanes: Carolina Hurricanes 

 

Valinta : :bruins: Boston Bruins 

Kerroin 2,10 ( PAF ) 

 

Game 2.   Boston johtaa sarjaa voitoin 1-0. 

 

Boston voitti avausottelun numerollisesti tylysti 5-2, mutta kyseessähän oli paljon tasaisempi ottelu.   Edellisellä kerralla kerroin,  että tässä parissa on Bergeron vs Aho battle,  että Rask on parempi maalivahti.   Myös erikoistilannepelaaminen menee Bostonille paremman ylivoiman ansiota.  Nyt numeroin avausottelu 

GAME 1. 

Rask - Mrazek  1-0 

Bergeron - Aho  1-1 

Ylivoima-maalit:  Boston 2 kpl  vs Carolina 1kpl 

 

Tässä näette eron, miksi kotijoukkue voitti avausottelun.  Rask voitti virkaveljen ja ennenkaikkea Rask piti omiaan pystyssä ottelun 2,erässä.  Tuossa kohtaan peli olisi voinut olla jopa 1-4 vieraille, mutta peli käynnisty viimeiseen erään vain vieraiden pienellä 1-2 johdolla.  3,erässä vieraat otti kaksi tyhmää jäähyä,  jotka molemmat tiukassa paikassa kotijoukkueen käytti hyväkseen.   Näiden erojen myötä Boston oli maalin parempi,  sillä kaksin kamppailu Bergeron VS Aho päättyi 1-1 tulokseen,  sillä Aho oli alussa parempi,  mutta lopussa, kun pelejä ratkotaan tasaisessa ottelussa,  niin Bergeron oli itse tekemässä 3-2 ottelun voittomaalia. 

Muita Huomioita 

Carolina oli luistelevampi osapuoli.  Joukkue hyökkäsi erittäin monipuolisesti ja sai monta erittäin hyvää maalipaikkaa.   Joukkueen yksi selvä taktiikka oli hyökkäysalueella tehdä poikkittaissyöttö,  josta lähti erittäin nopeasti One-timer,  mutta näitä edellisessä pelissä Rask torjui erittäin hyvin.   Toki pitkässä juoksussa varmasti tämä tapa tuottaa maaleja Carolina joukkueelle, sillä noi on pahimpia torjuntoja molarille ja nyt hieman tuuria oli matkassa Rask:illa.  

Boston pelasi tuttuun tyyliin,  eli pelasi fyysisesti ja luotti, että kaveri rikkoo, josta sitten tehdään tarvittavat maalit.   Erikoista oli omaan silmään nähdä,  että oliko kotijoukkue väsy vai oliko Carolina vaan niin luisteleva ja nopea, että se vain näyttää siltä, että kotijoukkue olisi vaikeuksissa liikkeen kanssa.   Zdeno Chara oli ihan turisti ja Bambi kentällä,  sillä ehdottomasti oli liikkeessä hitain ja kokoajan vaikeuksissa.   Hän saa eniten kiittää Raskin pelastuksia,  sillä Chara oli koko illan ihan hukassa. 

GAME 2. 

Päiväpeli on kysymyksessä ja se suosii omissa papereissani enemmän kotijoukkuetta.   Boston pelaa usein Suomen aikaa vkloppuisin kotiottelunsa klo 20-22 aikaa ja omiin silmiin nähden erittäin usein myös voittaa kotonaan käydyt päiväottelut.    Toki Carolina on myös muutaman pelannut, mutta itse lasken päiväottelusta edun kotijoukkueelle, sillä joukkue on näissä rutinoituneempi. 

Tähän otteluun kuuluu taas perus kamppailut,  että  edelleen suurimmat taistot käydään erikoistilannepelaamisessa.   Edellisessä ottelussa Boston oli parempi, joten Carolina on parempi tasoittaa puntit tässä.   Vieraat eivät saa ottaa tyhmiä jäähyjä oikeastaan yhtään,  sillä Bergeron,  Marchand osaa käyttää nuo hyödyksi.  Myös Rask on jatkettava tuolla tasolla edelleen,  sillä juonikkuutta löytyy ja liikkeen pitää olla nopeaa edelleen, kun poikkittaissyöttöä pukkaa.   Tässä on hieno nähdä,  kun puhuin, että Bruins osaa mukautua vastustajaan, että onko kotijoukkue löytänyt lääkkeet puolustaa sillain, että vieraat ei pääsekään enään niin helposti ampumaan noita One-Timer:ia.   Jos sanon karusti, niin vieraiden ei tarvitse muuttaa mitään,  paitsi, että ovat vähemmän jäähyllä.   Kotijoukkueen on parannettava puolustamista ja keksittävä keino katkaista enemmän noita pahoja poikittaissyöttöjä. 

Vielä edelleen peli kulkee keskialueen läpi ja silloin puhutaan puolustavista että hyökkäävistä keskushyökkääjistä ja maailman paras siinä oleva Patrice Bergeron on saatava edelleen kuriin Suomalainen kilpailija Sebastian Aho.   Tämä on suurin taistelupari kentällä molarien lisäksi.   Edellinen ottelu meni pisteissä ja muutenkin tasan 1-1.  Tänään taas lopputuloksen kannalta yksi oleellisin asia on, että kumpi näistä voittaa tänään.  

Päiväottelu suosii kotijoukkuetta ja kun Bergeron hoitaa "sepin ", niin Rask hoitaa loput.  Tasainen ottelu tiedossa edelleen ja huippuottelu,  joka kannattaa katsoa. Kakkosen kertoimella otetaan kotijoukkuetta paremman molarin ja erikoistilannepelaamisen turvin. 

 

Kunhan Boston Bruins  ( :bruins:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.10:00

Oakleigh  Oakleigh - Pascoe Vale  Pascoe Vale

Pascoe Vale o1.5 @2.80 Unibet

Lähden koittaa vieraille väh.2 maalia tähän aussiin.

Molemmilta kausi lähtenyt huonosti käyntiin,kun 11 ottelua on jo pelattu.Kyseessä kummiskin viimekauden playoff jengit ja nyt molemmat ovat taulukossa siellä häntäpäässä.Oakleigh kävi viimepelistä hakee vierasvoiton South Melbournesta ja olisko se joukkueen herätys ja voittoja alkaisi tulee.Oakleigh on pelannut 5 vierasmatsia putkeen ja pääsee nyt pitkästäaikaa pelaa kotonaan.Viime kotipelissään se voitti sarjankärkipään Heidelbergin 2-1.Pascoe Vale oli viimekaudella yksi sarjan parhaista vierasryhmistä ja joukkue saalisti reissupeleistä enenmmän pisteitä mitä kotipeleistä.Oakleigh tulee takuulla innokkaana tähän,kun edellisestä kotimatsista on vierähtänyt jonkin aikaa.Molemmat haluu tehdä ryhti liikkeen ja Oakleigh siitä anto jo merkkejä.Pascoe Valelta sitä kaivattaisiin myös ja alkaisiko se sitten tästä.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM:

Yhdysvallat - Ranska

Ranska yli 1 maalia @1.76 Unibet

Klo 13.15

 

 

Äitienpäivän koitokseen lähdetään kokeilemaan josko Usan puolustusvsikeudet jatkuisivat. 

Avausottelussa Jenkit kokivst nöyryyttävän 1-4 tappion Slovakialle. Jenkit eivät oikein saaneet otetta pelistä ja Slovakia mätti karmeat lukemat. Jenkkien puolustus ja maalivahtipeli on ehkäpä se suurin kysymysmerkki, Suter, Martinez ja Hanifin ovat tasonsa todistaneita Nhl- äijiä mutta sitten kolmosparin yliopistopojat Hughes ja Fox eivät. Schneider maalissa on todella keskivetto veskari, ja junnu Blackwood syrjäytti hänet Devilsissä ykkösen paikalta. Lisäksi, kun Jenkkien hyökkääjien työmoraali alaspäin ei ihan huikea ole niin näen tässä paikan Ranskalle iskeä. 

Ranska pelasi ihan jees avausottelun, kun se väänsi ennakkoon kovempaa Tanskaaa vastaan 4-4, mutta taipui rankkareilla. Neljä häkkiä oli kova suoritus, Tanskan verkkoon ei ole mikään helpoin nakki tehdä maaleja. Ranskalla on pelaajia jotka osaavat tehdä maaleja, Jenkit puolustavat lepsusti ja veskari on epävarma. Kyllä voisin uskoa, ettö Ranska tässä kaksi ainakin iskee, mutta otetaan tuo yli 1, yhdellä maalilla omat takaisin. 

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, La Liga:

Barcelona - Getafe

Alle 2.5 maalia @2.30 b365

Klo 19:30

 

 

 

Tiivistetty vihje. 

 

Barcelona on jo voittanut mestaruuden, eli panosta ei enää ole. He tulevat todennäköisesti peluuttamaan junnuja ja höntsäilemään tämän matsin läpi. Barca on viimeaikoina liigassa pelannut undereita, kun panokset ovat olleet pieniä, 0-2 Alavesista, 1-0 Levantesta ja tappio Celtalle 2-0. 

Getafella taasen on valtavasti panosta, kun Mestarien Liiga paikka on hallussa, mutta 3p päässä kärkkyvät Sevilla ja Valencia. Getafe puolustaa joukkueena loistavasti, se näkyy myös tilastoissa. Getafe on päästänyt liigan toiseksi vähiten maaleja. Hyökkäyksestä on pois Jaume Mata, joks on kova kolaus, koskahän on kuitenkin latonut 14 kaappia tällä kaudella. Uskon, että Getafe lähtee lähtökohtaisesti hakemaan tasuria pienellä riskillä, ja sitten kotona kaikki omissa käsissä Villarrealia vastaan. Veikataan, että peli päättyy jommankumman 1-0 voittoon.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Espanjan GP

16:10

f83f1f145e78d8d12fae98afd6a8dafe.png Carlos Sainz - Lando Norris b0ac7e68da6385d65180219f96f74aa6.png

Sainz | 1,94 | Coolbet

 

 • Äitienpäivän kunniaksi päristellään F1-kauden viides osakilpailu Barcelonassa Espanjan GP:n merkeissä. Otetaan kiinni McLaren-tallin jäsentenvälisestä taistelusta, jossa kaksi matadoria Carlos Sainz ja Lando Norris ottavat yhteen. Sainz lähtee kilpailuun 12. lähtöruudusta, Norris 10. lähtöruudusta.
  • Sainz on ollut kotikisaviikonlopussaan hyvässä vauhdissa harjoituksissa ja oli tallikaveri Norrisia käytännössä jokaisessa osiossa nopeampi, kunnes aika-ajon toisessa osiossa Sainz teki virheen, joka pudotti hänet kolmannesta aika-ajosta. Näin ollen Norris pääsee lähtemään Sainzin edeltä matkaan, mutta mielestäni on päivänselvää, kumpi tulee olemaan kisavauhdissa nopeampi kuljettaja.
  • Kun verrataan kuljettajien vahvuuksia, Sainzin vahvuudet tulevat esiin kilpailuissa, kun taas Norrisin lyhyen uran aikana brittikuski on loistanut etenkin aika-ajoissa. Sainzin kokemus ja tasaisuus ovat arvokkaita valtteja keskikastin kamppailussa ja vaikka Norris on osoittanut ikäisekseen hienoa kypsyyttä, on hänellä vielä paljon opittavaa moottoriurheilun kuninkuusluokasta. Hyvä esimerkki nähtiin Azerbaijanin osakilpailussa, jossa Sainz ja Norris ajoivat käytännössä koko kilpailun peräkanaa, mutta lopulta Sainz onnistui kukistamaan tallikaverinsa pitämällä renkaansa paremmassa kunnossa.
  • Espanjan osakilpailu on siis Sainzille kotikilpailu ja hän on viime vuosina osoittanut siitä olevan hänelle hyötyä. Sainz nimittäin sijoittui hienosti seitsemänneksi sekä vuoden 2017 että 2018 osakilpailuissa. McLaren on usein kilpailuissa parempi auto kuin aika-ajoissa, joten aivan mahdoton temppu toistaa viimevuotiset saavutukset ei ole.

 

YHTEENVETO

 • Sainz ja Norris ovat osoittautumassa McLarenin kannalta päteväksi kuskipariksi, mutta vielä sunnuntain kilpailutilanteissa Sainzin kokemus ja tasaisuus puhuvat puolestaan. Espanjalaiskuskin meno on ollut viikonloppuna mainiota eilistä aika-ajolipsahdusta lukuunottamatta ja hänellä on Barcelonan osakilpailuista viime vuosilta erittäin hyvät muistot. Norris ei tietenkään tule ehdon tahdoin Sainzin tieltä väistämään, mutta pidän todennäköisenä sitä, että Sainz jossain vaiheessa kisaa keltanokkatallikaverinsa kuittaa ja viilettää ainakin tallin sisäisen taistelun voittoon. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Norris.

 

TULOS: SAINZ 8., NORRIS DNF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon Mm

Latvia - Sveitsi

Kevin Fiala tekee maalin @ 2.45 unibet

21:15

Eilen Sveitsi kylvetti Italiaa peräti 9-0, luistin liikkui ja yhteispeli toimi joten hyvillä mielin voi käkikellomaa lähteä Latvian kimppuun. Latvia kaatoi puolestaan Itävallan numeroin 5-2.

Fiala Hischier parivaljakko oli eilen aivan pitelemätön, Fiala teki tehot 3+1 ja Hischier tehot 1+2.

Sveitsi on toki selkeä ennakkosuosikki illan ottelussa ja aivan varmasti sen ykköskenttä on suuressa roolissa joten Fialan maali kyllä maistuu tähän peliin.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...