Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

27.5

Recommended Posts

Tennis Ranskan avoimet klo 16:00

Laaksonen, H - Martinez, P

Pelivalinta: Martinez -1,5 erää

Kerroin: 2,76 Marathonbet

Laaksonen pääsi pääsarjaan lucky loser paikan kautta, sillä Sam Querrey jätti Ranskan avoimet väliin. Laaksonen hävisi karsintojen viimeisellä kierroksella Ruotsin M.Ymerille. 

Laaksonen voitti Rooman haastajaturnauksen pari viikkoa sitten, mutta tuolla vastustajat olivat melko heikkoa tasoa. Münchenissä Laaksonen tippui toisella kierroksella. 

Martinez pelannut melko vaisun massakauden toistaiseksi, mutta perustasolta Martinez on kyllä hyvä massapelaaja. Ranskan avointen karsinnoissa Martinez voitti kaikki matsit suoraan 2-0 erin, joten siitä on hyvä jatkaa pääsarjaan. 

Mielestäni Martinezin pitäisi olla niukka suosikki tähän otteluun ja -1,5 erän tasoituksella Martinezille tarjolla hyvää kerrointa. 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet (massa)

Pierre-Hugues Herbert - Daniil Medvedev

Yli 35.5 peliä @ 1.80 Betway

Alkaa 12:00

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 43. ja 14.  Massa ei ole kummankaan pelurin suosikkialusta. Medvedev onnistui voittamaan kahden viime kauden aikana ainostaan yhden massalla pelatun ottelun. Tällä kaudella mies on tehnyt suuren harppauksen tällä alustalla mistä osoituksena on finaalipaikka Barcelonassa ja semifinaalit Monte Carlossa. Venäläisen kaksi viimeistä turnausta on kuitenkin mennyt penkin alle miehen tipahtaessa Rooman ja Madridin ensimmäisellä kierroksella. Herbert pelaa luultavasti uransa parasta kautta massalla. Ranskalainen on voittanut kymmenen kuudestatoista tällä alustalla pelaamastaan ottelusta. Mies on osallistunut tällä kaudella kuuteen massaturnaukseen joista jokaisesta taskuun on jäänyt vähintään yksi voitto. Herbert tulee erinomaisella syötöllään viemään tänään vähintään  yhden erän.  Medvedev ei ole mielestäni niin selvä suosikki kuin kertoimet antavat ymmärtää mutta ottelu tulee kuitenkin päättymään ranskalaisen kotiyleisön edessä erin 3-2 venäläisen hyväksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet (massa)

Lloyd Harris - Lukas Rosol

Lukas Rosol @ 2.47 Marathonbet

Alkaa 16:10

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 90. ja 149.  Rosol selviytyi pääturnaukseen lucky looserina hävittyään kolmannen karsintaottelunsa Hanfmannille(180.) erin 2-0. Sitä edelliset ottelut Gironia(161.) ja Weintraubia(-) vastaan tshekki voitti 2-0. Rosolin tämänpäiväinen vastustaja Harris ei ole massakenttien mies.  Etelä-afrikkalainen hävisi edellisen ottelunsa  Lyonin turneen avauskierroksella maanmies Johnsonille(65.) erin 2-0. Sitä edellinen tappio tuli saman turnauksen karsinnassa Janvierille(190.) lukemin 2-0. Mies on pelannut kahdesti aiemmin Grand Slam -turnauksessa häviten molemmat ottelut. Kokenut Rosol on pelannut urallaan hyvin massalla mistä osoituksena on tilasto 285-187. Nämä pelurit ovat huomattavasti lähempänä toisiaan mitä kertoimet antavat ymmärtää. Entinen maailmanlistan 26. Rosol voittaa tasaisen ottelun erin 3-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.20:00

VästerÃ¥s SK  Västerås SK - Norrby  Norrby

Norrby voittaa vähintään yhden puoliajan @1.91 Unibet

Otan testiin Superettanista Norrbyn jommakumman puoliskonvoittoa.

Norrbyllä on hyviä esityksiä viimekierroksilta ja joukkue ei ole hävinnyt 5 edelliseen.Kuntopuntarissa Norrby on kakkosena.Västerås pelannut paljon tasapelejä ja 3 edellistä siltä om menny tasuriksi.Kotonaan Västeråsin kotimatsit menneet alakanttiin,eikä vottoa ole vielä kotona otettu.Vieraissa Västerås on ollut parempi.Vaikea peli tulossa Västeråsille tästäkin.Lisäksi joukkueessa on poissaoloja,jotka saattaa näkyä.Batan,Berisha,Ljevar ja gaete-Moggia ei taida tänään osallistua peliin.Norrbyn puolustus on ollut hyvää ja joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana nyt 5 ottelussa peräkkäin.Västerås on 4 kotimatsissa tehnyt vain 2 maalia ja jos Norrbyn puolustus on tänäänkin jautaa niin vaikeeta tulee olee Västeråsin maalinteko.Norrby on vieraissa pelannut matalamaalisia otteluita ja yksin maali saattaa riittää voittoon tänään tai ainakin yhdenjakson voittoon.

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saksa - Bundesliga - Karsinnat - 2. osaottelu

Union Berlin vs VfB Stuttgart

Union Berlin -0.25  2.02@ComeOn

Klo 21:30

Tulos: 0 - 0

Jatketaan saksalaisen futiksen parissa näin maanantaina.

Kotijoukkue Union Berlin ei ole koskaan pelannut pääsarjatasolla mutta tänään siihen on oiva mahdollisuus. Seuran kotisaldo on vakuuttava vaikkakin tietysti 2. Bundesligan puolelta. Mutta 1. osaottelusta tarttui matkaan parit tehdyt vierasmaalit sekä tasapeli joten etu on nyt isäntien puolella. Uskon että nämä saavutetut seikat edesauttavat berliiniläisten matkaa kohti Bundesligaa ja suorituvat tänään tasapainoisesti kotikentällään ottamalla voiton.

Vierailija Stuttgartin olisi pitänyt kyetä pitämään tämä sarja nimissään juurikin kotipelillään koska seuran vieraspelaaminen ei ole ollut kuosissa koko kautena ja tänään vasta paha paikka onkin. Tietysti nyt on viimeinen hetki saada peliin ryhtiä ja ainakin vähintään yrittää aloittaa ottelun maalinteko saadakseen paineita kotiseuralle. Kuitenkin vieraat ovat viimeeksi voittaneet poissa kotoa 10.11.18 niin saapa nähdä miten sitten lopulta suoriutuvat.

Keskenäiset ottelut kun pelattu Union Berlinin kotikentällä: Vain yksi ottelu 2016 2. Bundesliga ja tuolloin pisteet jaettiin tuloksella 1 - 1 mutta tänään panokset ovat aivan eri luokkaa.

Vara ei venettä kaada ja lähden kuitenkin pelaamaan tuon -0.25 niin mahdollisen tasapelin sattuessa kohdalle ei veto totaalisesti kosahda ja extravetona kokeiluun Sebastian Anderssonin, Union Berlin maalia kertoimella 2.30. Ekassa osassa jo parit hyvät paikat, joko tänään uppoaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Segunda Division:

Deportivo - Mallorca

Tasapeli @3.20 Unibet

Klo 22.00

 

 

 

Lähdetään kokeileen ristiä tähän illan koitokseen. Deportivo lähti kauteen sillä odotuksella että ensi kaudella pelataan taas liigaa. Se oli pitkään suoralla nousupaikalla. Nyt otteet ovat olleet heikkoja, ja se on romahtanut jopa nousukarsintapaikkojen ulkopuolelle, ollen nyt seitsemäntenä. 

Mallorca on nyt viidentenä, mutta voi yhä pudota ulos pudotuspeleistä, jos häviää tämän ottelun. Se on kuitenkin pelannut paljon paremmin kuin isäntäjoukkue. Viiteentoista viime matsiin on mahtunut vain kolme tappiota. Kolme tasuria ja yhdeksän voittoa päälle ovat tuoneet saarelaiset lähelle pudotuspelejä. 

Kuitenkin, Deporin on pakko voittaa tämä peli. Kuudentena olevan Cadizin loppuohjelma on aika helppo, ja todennäköisesti kuusi pojoa tulossa. Tasurilla ero olisi yhä kolme pistettä, ja tällöin Cadizin olisi pakko hävitä jonpikumpi viimeisistä peleistään. Voitolle joukkueet olisivat tasapisteissä, ja kun tällähetkellä maaliero on Cadizilla kaksi maalia parempi, voisi Depor kolmen maalin voitolla siirtyä jo tänään Cadizin ohitse. 

Mallorcalla on myös panosta. Tasurillakin pudotuspelit olisivat taatut. Takaa ei pystyisi enä yksikään jengi tulla ohi ja tiputtaa pleijareista. Deportivon viimeaikaiset kotiesitykset eivät ole vakuuttaneet. Edellinen kotivoitto on tammikuulta, ja sen jälkeen kotona on syntynyt viisi maalia kahdeksaan peliin. Mallorca osaa puolustaa hyvin, ja ottelusta on lupa odottaa vähämaalista. Tasuri on kuitenkin parempi kuin under, Mallorca alkaa varmaankin vetäytymään jo aikaisin, enkä itse odota Deporilta maalia enempää. Pidän 0-0 ja 1-1 tuloksia aika todennäköisinä, muttei 1-0kaan olisi kovin yllättävä. 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL  STANLEY CUP FINALS 

KLO 03.00

 

:bruins: Boston Bruins  -  :blues: St.Louis Blues 

 

VALINTA :  :bruins: Boston Bruins 

Kerroin :  2,10 ( Veikkaus ) 

 

GAME 1. 

STANLEY CUP FINALS 

Se oli vuosi 1970, kun viimeksi Boston Bruins - ST.Louis Blues kohtasivat finaaleissa ja silloin Boston Bruins voitti suoraan 4-0 himoitun Stanley Cup:in.    Tämän jälkeen ei olla nähty ollenkaan ST.Louis Blues joukkuetta finaaleissa.   Eli vieraat on odottanut 49v ,  että ovat jälleen finaalissa, kun taas kotijoukkue Boston Bruins on ollut häviämässä finaaleissa viimeksi 2013.   Huikeat finaalit on edessä näillä ja nyt hieman historian kautta nykyhetkeen. 

:bruins: BOSTON BRUINS 

2011 Joukkue voitti Stanley Cup mestaruuden.  Silloin joukkue oli erittäin fyysinen ja kuuluisa iso paha karhu.   Joukkueessa silloin oli kakkosmaalivahdin roolissa Tuukka Rask,  kun Tim Thomas torjui tämän mestaruuden.   Joukkueen puolustuksessa oli Zdeno Chara ja silloin Game 7 ottelussa ratkaisijoina oli nimet Patrice Bergeron,  Brad Marchand ja taustatukea toi David Krecji.   Eli nimet, jotka ovat vieläkin joukkueen keskeisimmät pelaajat.   2013 Rask sai olla ykkönen, kun tämä joukkue hävisi finaaleissa Chicago Blackhawks joukkueelle, jonka Dynastia oli kuumimmillaan siihen aikaan.   Tuota tappiota oli kokemassa ylläolevien lisäksi Torey Krug, joka on joukkueen tärkeimpiä puolustajia hyökkäyssuuntaan nykypäivänä.  2014 joukkue pääsi varaamaan 1,kierroksella numerolla 25 ja silloin joukkue varasi David Pastrnak ,  joka on noussut joukkueen tärkeimmäksi laituriksi viime vuosina.  Taustatukea varattiin 2015, kun Jake DeBrusk varattiin joukkueeseen ykköskierroksella numerolla 14.   2016 joukkue sai varata puolustajan Charles McAvoy joukkueeseen.    Nyt lyhyesti joukkueessa on siis Pastrnak - Bergeron - Marchand,  jotka dominoi kentällä ja pistää kiekkoa pussiin tärkeillä hetkillä.   Taustalta löytyy DeBrusk - Krecji - Backes ketju,  jotka osaavat myös hallita kiekkoa.  Puolustuksesta löytyy isä, joka on kokenut kaikki Zdeno Chara.  Pelaaja, joka on hyvä ja kokenut finaalitappion Torey Krug sekä nuori taidokas Charles McAvoy, joten ei ole yhtään ihme,  että joukkue on noussut nyt kolmatta kertaa finaaleihin yhdeksän vuoden aikana.   Ja joukkueessa on kaikki eväät voittaa himoittu Stanley Cup.  

2019 Playoffit 

1.Kierroksella Boston kukisti Toronto joukkueen voitoin 4-3. Joukkue söi vastustajan pelikirjan.  Tavares, Marner,  Matthew pimennettiin sarjan edetessä ja lopulta ei ollut epäilystäkään jatkoonmenijästä.   2,kierroksella kaatui Columbus tyylikkäästi 4-2 ja tuossa sarjassa karhut pelasi viimeiset pari peliä erittäin hyvää alivoimaa,  joka siivitti helppoihin voittoihin, kun oma ylivoima toimi.   Konferenssin Finaaleissa kaatui Carolina puhtaasti 4-0 ja erikoistilannepelaamisen ja molariedun turvin tämä oli läpihuutojuttu karhuille.  

BOSTON BRUINS Vaaratekijät 

2013   Toronto kaatui 4-3, niinkuin myös 2019.   Konferenssin Finaaleissa kaatui 2013 Pittsburgh suoraan 4-0, niinkuin Carolina Hurricanes nyt 2019.... Tämä kaikki päättyi finaali tappioon. 

2019 poffien salaisuus

Islanders - Pittsburgh  4-0

Carolina - Islanders 4-0

Boston - Carolina 4-0

Blues - Boston? ?????

Toistaako tämä taas itseään . 

 

:blues: ST.LOUIS BLUES 

Perustettu 1967. Joukkue oli Stanley Cup finaaleissa vuosina 1968, 1969, 1970 ja jokaikinen kerta joukkue hävisi finaalit suoraan 4-0.  Eli yksikin voitto, niin joukkue tekee seurahistoriassaan historiaa.  49 vuoteen mahtuu paljon ja joukkue on muuttunut tässä ajassa.   Joukkueessa on samaa kuin viime vuoden mestari Washington Capitalsin joukkueessa.   Tämä joukkue on aikojen saatossa kokenut paljon paskaa.  Jokainen muistaa 2010-luvulla , kun joukkue aina putosi, kun vastaan asettui joko Los Angeles Kings taikka Chicago Blackhawks.   Joukkue hävisi myös 2016 Konferenssin Finaaleissa Sharks joukkueelle, mutta tänä vuonna joukkue pystyi tuon voittamaan ja joko joukkue kääntää nämä kaikki todelliseksi voitoksi.   Nopeasti :  Joukkue on vaihtanut valmentajaa, kun Mike Yeo sai potkut ja heti sen jälkeen meni vain vuosi, kun  Craig Berube toi tämän joukkueen finaaleihin saakka.    Joukkue on tässä lähi vuosien saatossa tehnyt erittäin hyvää työtä, kun joukkue on hankkinut kaksi kautta sitten Brayden Shenn ja viime kesänä eli juuri tälle kaudelle hankittiin huippuhyökkääjiä Tyler Bozak,  Ryan O'Reilly,  jotka on nostanut kauden aikana tasoa ja johtaneet joukkueen tänne asti.   Joukkueella on isokokoinen puolustus ja maalivahti Jordan Binnington on pelannut huikeaa debyytti kauttaan ja varsinkin poffeissa ollut hyvä.  Tässäkin joukkueessa on kaikki avaimet voittoon. 

2019 playoffit

 1,kierroksella kaatui Winnipeg komeasti hyvällä vieraspelillä 3-4.  Tämän jälkeen kaatui Dallas 2,kierroksella komeasti 3-4  ja Konferenssin finaalissa Sharks 2-4 tylysti.   Joukkueen vahvuus on ollut erittäin hyvä vieraspelaaminen.  Joukkue on voittanut tähän mennessä 7/9 vierasottelua,  mikä on kova saldo ja syy miksi joukkue on finaalissa.   Joukkue on fyysinen ja pelaa tasaisesti 4,ketjun voimin, joka on tuottanut tulosta.   Isokokoinen puolustus on ollut hyvä ja joukkue on vaa kova. 

ST. LOUIS Blues Vaaratekijät 

Blues on kohdannut joukkueet, jotka kaikki on alistunut tämän joukkueen edessä.  Oikeastaan kukaan ei ole pystynyt vastaamaan tämän joukkueen fyysiseen peliin.  Boston ei ole fyysinen,  mutta se omaa oikeanlaisen kovuuden ja se saattaa olla myrkkyä.   Bruins ei anna periksi ja kaikki uskaltaa ajaa maalille. 

STANLEY CUP FINAALIT 2000-2018-LUVULLA

Game 1 on päättynyt kotivoittoon  14/18 kerrasta.  Se on kova saldo ja kertoo kuinka tärkeä on kotietu näissä ja varsinkin sarjan alussa. 

YHTEENVETO 

Edessä on siis erittäin huikeat finaalit.   Kummallakin on historiaa ja kasvu tarinaa voittamaan mestaruus.   Usein mestaruuteen tarvitaan tarinoita ja kummatkin on kokenut negatiivisuutta viime vuosina ja nousseet sieltä tähän paikkaan.   Kumpikaan ei ole vahingossa tässä. 

Boston on ansaittu suosikki,  sillä historia on heidän puolellaan ja aloittavat kotonaan,  mikä on ollut suuri etu avausotteluun.    Sarjasta tulee huikea ja pelillisesti ei voi sanoa mitään ennakkoon, sillä avauspeli kertoo hieman kuinka joukkueet sopii toisilleen tässä kohtaa vuotta ja saa nähdä kumpi on valmiimpi tähän avaukseen, niin voittaa.    En osaa selittää, miksi kotivoitto,  kun kyseessä on avausottelu.    Perustan tämän valinnan historiaan, kotietuun ja olen Boston Bruins Fani.

 

Kunhan Boston Bruins  (:bruins:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL FINAALI

Boston Bruins - St.Louis Blues

Boston Bruins -1.5/ 2.90 Veikkaus

Klo 03:00

 

Nyt ne alkaa, tämän kevään Stanley Cup finaalit.

@Kemmu jo kävi peliä läpi pidemmän kaavan kautta niin laitetaan hieman lyhyemmin.

Molemmilla joukkueilla on puolustuspää ollut kunnossa viime peleissä sillä Blues on päästänyt omiin viimeisessä viidessä kahdeksan maalia kun taas Boston ainoastaan viisi. Joukkueiden hyökkäyspelissäkään ei kyllä ole ongelmia sillä noihin samaisiin viiteen peliin molemmat joukkueet ovat paukuttaneet 20 maalia vastustajan verkkoon.

Tuukka Rask on päässyt sellaiseen vireeseen että siinä on Bostonin kannalta sellainen mies jonka onnistumista kaivataan myös tässä finaalisarjassa, toki unohtamatta näitä Bostonin tehomiehiä kuten Bergeron, Marchand, Pastrnak yms,

Bluesin mahdollisuudet ovat sarjassa juurikin fyysisyys jos he sillä pystyisivät horjuttamaan Bostonia ja tietysti onnistumisia kaivataan Tarasenko, Schenn, O’Reilly osastolta.

Ensimmäinen finaali ja uskon juuri kotiedun voimaan yhdistettynä Rask ja muutenkin Bostonin materiaali ja kokemus näistä peleistä ja eiköhän se viimeinen maali vielä vähintään tyhjiin lyödä ellei ero sitten jo ole enempää kotijoukkueelle.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Minnesota Twins - Milwaukee Brewers

Vihje: 1. Vuoropari alle 0.5 juoksua

Kerroin: 2.02

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 02:10

- Twins ja Brewers aloittavat ottelusarjansa, haetaan ottelusarjan avausvuoropariin 0-0 tulosta. Twinsin kummulla aloittaa tällä kaudella tasaisesti syöttänyt Pineda joka on oikeastaan joka starttiinsa antanut sen 3-4 juoksua muttei enempää eikä vähempää. Tasaisuutta on löytynyt, jos Pineda pystyy avausvuoroparissa syöttämään edes kohtuullisesti ei tule Brewers juoksemaan, sen verran loistavasti on Twins joukkueena pelannut 'hyökkäys ja puolustuspäähän' eikä ole Erroreita tehnyt. Brewersin syöttäjänä aloittaa Gonzales joka on syöttänyt erinomaisesti tällä kaudella, viime starttiaan lukuunottamatta jossa hän antoi 5 vuoropariin 3 juoksua. Gonzales on muuten syöttänyt erinomaisesti  ja vaikka vastassa on tulivoimainen ja kuuma Twinsin lyöntikalusto uskon että Gonzales pystyy ainakin avausvuoroparissa nollaamaa kotijoukkueen. Historian valossa myös Twinsin kotona pelatut pelit näiden joukkueiden välillä päättyneet usein 0-0 tulokseen. Pineda kun onnistuu nollaamaan niin uskon että Gonzales pystyy myös. Sen verran kuitenkin taitoa molemmilta syöttäjiltä löytyy, etenkin Gonzalesilta. Joukkueet eivät hirveän usein kohtaa toisiaan joten ottelusarjan ensimmäisen ottelun ensimmäinen vuoropari voi olla pientä kyttäilyä  tiedossa. Etenkin kun Pineda ei ole urallaan syöttänyt Brewersiä vastaan kertaakaan joten hänellä on etua lyöjiin nähden ainakin alkuvuoropareissa. Näillä eväillä hakemaan avausvuoropariin 0-0 tulosta. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...