Jump to content

Recommended Posts

Tennis, ATP French Open

Alejandro Davidovich Fokina - Jordan Thompson

Vihje: Yli 38.5 peliä

Kerroin: 1.98

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle 

Alkamisaika: 14:50

- Ranskan avointen 1/64 finaalissa kohtaavat Davidovich Fokina ja Thompson. Haetaan otteluun paljon pelattuja pelejä. Best Of 5 kaavalla mennään siis Ranskan avoimissa, Molemmat pelaajat ovat massalla pelanneet hyvin ja omaavat hyvät syötöt. Kumpikaan ei ole mikään paras murtaja ja usein näiden pelaajien otteluissa syöttämällä saadaan paljon pelejä ja erät venyvät usein pitkälle 7-5/7-6 tuloksiin tms. Tasainen ottelupari on tiedossa jossa Davidovich Fokinalle täytyy antaa etua, sen verran hyvin hän pelasi Portugalissa noin kuukausi sitten. Thompson on myös näyttänyt hyviä otteita pelaamalla Kiinan Challenger turnauksen finaalissa noin kuukausi sitten myöskin. Yhtä kaikki, tasainen ottelupari jossa molemmat voittavat eriä, uskon että mahdollisesti nähdään jopa ratkaiseva 5 erä mutta 4 erääkin riittää vedon osumiseen sillä uskon että jokaisessa erässä nähdään hyvä määrä pelejä kun molemmat hyvillä syötöillä saavat syöttöään pidettyä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi - Allsvenskan

Malmö vs Sundsvall

Malmö tekee maalin molemmilla puoliajoilla: kyllä  2.00@ComeOn

Klo 20:00

Tulos: 2 - 1 (1 - 1)

Napataan iltaan testiin tämä kohde jossa kovavireinen Malmö kohtaa Sundsvallin.

Kotijoukkue Malmö on avannut kauden mallikkaasti ja miehittää sarjan piikkipaikkaa 24 pisteellä 11 kierroksen jälkeen. Seura on varsin tehokas viimeistelijä kotikentällään kun 22 tehdystä osumasta sarjassa 17 on syntynyt juurikin kotiviheriöllä.

Vierailija Sundsvall ei ole aivan saanut koneita käyntiin ainakin jos peilataan kerättyihin pisteisiin sekä sarjasijoitukseen. Kuudesta vieraspelistä toistaiseksi vain kaksi pistettä sekä maaliero 4:10 antavat kyllä selkeän kuvan tämän hetken vieraspelaamisen tasosta eikä urakka tänään ainakaan helpotu.

Viimeiset 6 keskenäistä kun pelattu Malmön kotikentällä: Voitot Malmö 4/6, yksi tasuri sekä kertaalleen voitto vieraille. Yli 2.5maalia 4/6 ja btts 2/6.

Kyllä isännät ovat selvä ennakkosuosikki ja uskonkin Malmön tehokkaan viimeistelyn toimivan ottelun molemmilla puoliajoilla Sundsvallin verkkoon ihan kelpo kertoimella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | DreamHack Masters Dallas

21:20

3748ca88a840475656b1da0ac8c40d5d.png FaZe - Windigo 1a2b556e692e4828c5455994a11e9e8a.png

FaZe -3,5 | 1,80 | Coolbet

 

  • FaZe (NiKo, rain, GuardiaN, olofmeister, NEO) höyläsi kokoonpanoaan uuteen uskoon, kun parisen viikkoa sitten ilmoitettiin ex-Virtus Pro -pelaaja NEOn liittyvän joukkueeseen AdreNin tilalle. NEO ei missään nimessä ole hyvä yksilöpelaaja, mutta avain tässä muutoksessa on se, että tähtipelaaja NiKon ei tarvitse enää ottaa vastuuta IGL-pelaajan roolissa. Vielä tässä turnauksessa on vaikea uskoa, että FaZe olisi parhaimmillaan, mutta mahdollinen motivaatiobuusti lisättynä uuden kokoonpanon arvaamattomuuteen voi tehdä FaZesta vaarallisen joukkueen.
  • Windigo (SHiPZ, bubble, v1c7oR, Calyx, poizon) tulee tähän turnaukseen vajaalla miehityksellä, sillä yksi vakiokokoonpanon pelaajista blocker ei pysty osallistumaan turnaukseen viisumiongelmien takia. Hänen tilallaan pelaa Calyx, joka on entinen Space Soldiers -pelaaja. Käytännössä tämä muutos ei tuo yksilötaidon osalta muutoksia, mutta Calyxin ollessa turkkilainen ja muiden joukkueen pelaajien ollessa bulgarialaisia, Windigo joutunee vaihtamaan kommunikaatiossa käyttämäänsä kieltä englanniksi, mikä voi muodostua ongelmaksi. Myöskään pelaajien roolit eivät välttämättä täsmää, joten vaikeaa turnausta on povattavissa joukkueelle.
  • Bo1-otteluilla aloitetaan turnaus. Karttavalinnan merkitys ei välttämättä niin suureksi kasva, koska karttavetossa ajaudutaan luultavasti johonkin molemmille sopivaan karttaan. FaZe poistaa ainakin Overpassin ja luultavasti Vertigon. Windigo poistanee Trainin ja kenties Nuken. Dust2, Mirage ja Inferno ovat sellaisia karttoja, joihin lopullinen karttavalinta todennäköisesti osuu ja niissä kartoissa ei paljoa karttaetua voi kummallekaan antaa.

 

YHTEENVETO

  • FaZen kokoonpanossa puhaltaa uudet tuulet, vaikka vain yksi pelaaja vaihtui. Sen sijaan pelaajaroolien vaihtuminen on avain FaZen mahdolliseen menestykseen ja tämä muutos mahdollistaa FaZen lukuisten tähtipelaajien saavan enemmän vapauksia omassa pelissään. Windigo joutuu pelaamaan tämän turnauksen varamiehisenä, joka on valitettavan iso isku joukkueen menestysmahdollisuuksiin. FaZe pääsee pitkästä aikaa pelaamaan täydellä kokoonpanollaan LAN-turnauksessa ja uuden kokoonpanon tuoma innostus ja yllätysfaktori voi viedä FaZen pitkälle. Kun pelattava kartta ei tule olemaan merkittävässä roolissa, uskon FaZen hoitelevan heikkotasoisemman vastustajansa ilman suuria ongelmia. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla.  

 

TULOS: 16-7

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.20:00

Dalkurd  Dalkurd - Örgryte  Orgryte

Tekee maalin Simon Alexsandersson @3.35 Unibet

Superettanista maalintekijää täräytän kupongille.

Dalkurdilla on hyvä peli alla ja voitto Degerforsista 1-3 vieraissa varmasti maistui.Toi ottelu antoi varmasti hyvää itseluottamusta täniltaiseen koitokseen Örgrytee vastaan.Vierailija Örgrytella on mennyt nyt huonosti ja 5 pelii on menny ilman voittoa.Tänäiltana Örgrytenosakkeet vaan laskee,kun poissaoloja on tiedossa.Vakiokokoonpanon ukoista on pois Luwigson,Sköld,Ailton,Qwiberg sekä Stanisic.Nämä poissaolot kyllä heikentää Örgrytea.Dalkurdin Tranberg ei pelaa ja Berger taitaa myös olla pois.Ei niin merkittäviä poisjääntejä mitä vierailla,lisäksi kun keskikentän Sabovic on tänään pelikelpoinen.Kahdesti on Dalkurd kotonaan Superettan historissa kohdannut Örgryten kausilla 2016-17 ja voitti molemmat.Olisko se kolmas sit tänään ja kotivoitto olisi ihan hyvä veto myös tähän,mutta isompaakerrointa haeskelen Alexsanderssonin osumalla.Simo on nyt iskenyt 4 edellisessä jokatoisessa maalin ja kun viimeksi sitä ei tullu,ni sehän olisi sitten tänään.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

French Open

Taro Daniel - Gael Monfils 

Valinta: Monfils (-7.5 peliä) @1.87 Unibet

Japanin Daniel saa vastaansa avauskierroksella kotiyleisön suosikin Gael Monfilsin.  Daniel pelannut alkukauden todella huonosti. Voittoja kertynyt pääosin eri turnausten karsintavaiheista, mutta jokainen pääkaavio päättynyt alkuvuodesta alkukierroksille. Alkukauden recordi on synkkä 13 voittoa ja 19 tappiota. Monfils pelannut hienon alkukauden, kun tilillä jo yksi turnausvoitto ja tuohon lisäksi pari semifinaalipaikkaa. Täällä pelatessaan hän yleensä tasaisesti selvittää ainakin nämä avauskierrokset.  Danielin syöttö tulee olemaan todella suurissa vaikeuksissa tällä alustalla Monfilsin todella aggressiivista pelityyliä vastaan ja ilman loukkaantumisia näen Monfilsin ottavan tästä suhteellisen nopean ja helpon voiton. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hollanti klo 21.45

Vitesse - Ultrecht

Valinta: Vitesse @1.86 Unibet

Hollannin liigan huipentuma. Panoksena viimeinen paikka ensi kauden Eurooppa liigaan. Avausottelussa molemmat joukkueet osuivat kertaalleen ja tähän otteluun lähdetään 1-1 tasatilanteesta. Vitesse joukkueista selvästi laadukkaammaksi arvioitiin ennen kautta ja se oli pregame suosikki vieraskentälläkin. Nyt se pääsee kotipeliinsä, jossa sen hyökkäyspeli on ollut erittäin tehokasta joukkueen tehdessä koko sarjan kolmanneksi eniten maaleja. Ultrecht päästi yli kahden maalin keskiarvolla maaleja vieraissa, joka on auttamatta aivan liian paljon Vitesse hyökkäysarsenaalia vastaan. Vitesse pelasi ensimmäisellä kierroksella toisen osaottelun Groeningia vastaan häviten avausosan 1-2 vieraissa, mutta kotona se iski 3 maalia jo avausjaksolla ja sai sitä kautta helpon jatkopaikan. Vitesse povattiin ennen kautta mitalitaistoon ja heille olisi katastrofi jäädä europeleistä ulos. Vitesse paperilla laadukkaampi joukkue, joka pakko ottaa lapulle tällä kertoimella kotimatsissaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...