Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Sparkz

30.5

Recommended Posts

French Open 2019 (massa)

Mikael Ymer - Alexander Zverev

Klo: 13:30

Pelivalinta: Ymer +2.5 @1.85 (Unibet)

Hieno kesäaika on menossa, urheilua tulee, Stanley Cupin finaaleja, NBA:n finaaleja, jalkapalloa ja huipputennistä. Tässä kohtaavat ATP listan 148 sijalla oleva Mikael Ymer, joka varmasti tulee olemaan tulevaisuudessa vieläkin parempi pelaaja ja 22 vuotias saksalaisen ATP listan sijalla 5 oleva Alexander Zverev. Ymer on pelannut muutaman vuoden huipputasolla tennistä, ei vielä mitään isoja turnausvoittoja, mutta esimerkiksi viime vuonna Ruotsin Bastadin turnauksessa, Ymer pääsi ihan pitkälle, pisti todella vaikean haasteen Fogninille, joka voitti kun voittikin kolmessa setissä ja voitti lopulta koko potin, eli mistään huonosta pelaajasta ei ole kyse. Zverev on jo nuoren uransa aikana voittanut ihan hyvin turnauksia viimeisimpänä Geneven turnaus, vastustajat ei ollut mitään maailman kärkeä, mutta silti pelit olivat erittäin tiukkoja ja Zverev just ja just puristi voitot näistä peleistä. Zverevin ensimmäinen peli Ranskan avoimissa oli John Millmania vastaan, jossa Zverev johti 2-0 setein peliä, kun Millman pisti isomman vaihteen päälle, voitti 2 seuraava settiä, mutta hävisi kumminkin viimeisessä setissä Zvereville 3-6. Näen tässä pelissä erittäin hyvän kohteen joka on Ymer +2.5 settiä. Vaikka Zverev onkin parempi pelaaja ja enemmän kokemusta, niin Zverev on silti todella todella ailahtelevainen pelaaja, joka pystyy helpostakin pelistä tekemään siittä vaikeaa. Ymer on ihan laadukas pelaaja nuoresta iästään huolimatta ja ensimmäinen Ranskan avoin tälle herralle on varmasti hieno kokemus, eikä halua ilman taistelua tippua tästä turnauksesta. Zverevin ailahtelevuuden takia, Ymer +2.5 on erittäin hyvä pelikohde ja uskon vahvasti että tämä tulee osumaan, vähintään yhden setin tulee Ymer saamaan, ehkä enemmänkin.

LYCKA TILL! 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet (massa)

Mikael Ymer - Alexander Zverev

Yli 32.5 peliä @ 1.97 Pinnacle

Alkaa 14:10

Vastakkain turnauksen toisen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 148. ja 5.  Zverev ei ole esittänyt tänä vuonna aivan parastaan vaikka mies voittikin viime viikolla Geneven ATP -turnauksen. Miehen vastustajat tuossa turnauksessa olivat kaikki +50 -pelaajia joten ihan todellisena mittarina miehen nykykunnosta tuota voittoa ei voida pitää. Zverev hävisi avausotteluaan lukuunottamatta jokaisessa matsissaan yhden erän. Ymerillä on useita hienoja voittoja alla tältä keväältä. Nuorukainen tuntuu olevan hyvässä iskussa ja tulee pistämään varmasti kovasti kampoihin hieman kokeneemmalle Zvereville. Selvänä suosikkina otteluun lähtevä Zverev tulee olemaan vaikeuksissa vikkeläkinttuisen Ymerin kanssa ja miehen itseluottamus tuntuu olevan tällä hetkellä hukassa. Pelaajat kohtasivat toisensa 2015 Tukholmassa ottelun päättyessä Zverevin hyväksi 2-1 (7-6, 6-7,6-4). Ymerin rahkeet eivät riitä tänään aivan voittoon asti mutta esimakua tuleville vuosille mies antaa tänään 3-2 venäläisen hyväksi päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Cup Finaali klo.16:00

Häcken  Häcken - AFC Eskilstuna  AFC Eskilstuna

Tekee maalin Alexander Jeremejeff&Häcken @2.00 Unibet

Ruotsin Cup Finaalista Häckenin voittoo ja Jeremejeff yhtenä tekijänä.

Göteborgin Bravida Areenalla pelataan ja Häcken on iso suosikki,kun saa kotikentällä pelata.Eskilstunalla mennyt tosi surkeesti pelit ja joukkue ei ole kyennyt 10 edelliseen voittaa.Kova on vastus tänään ja veikkaan,että vaikeaa tulee Eskilstunalla olee tänäänkin.Parhaat tulee kentälle ja Häckenin hyökkäys on pelottava.Paulinho palaa kuvioihin ja uskon Häckenin parit iskevän tänään ja kaksikko Paulinho ja Jeremejeff on niitä todennäköisiä tekijöitä.Jeremejeff on Paulinhon ohessa olleet ne parhaat iskijät Häckenilta ja Jeremejeff on onnistunut mukavasti  viimepeleissä tekee maaleja.Häcken on joukkueena parempi ja sillä on hyvät hyökkääjät.odotan Häckenilta ainakin 2 maalia tänään ja Jeremejeff on yksi potentiaalinen onnistuja.

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP French Open

Novak Djokovic - Henri Laaksonen 

Vihje: Alle 26.5 peliä

Kerroin: 1.73

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 15:10

- Ranskan avointen 1/32 finaalissa kohtaavat ATP Rankingin 1. Novak Djokovic ja ATP Rankingin 104. Henri Laaksonen. Novak Djokovic lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina kuten kuuluukin ja tasoeroa on pelaajien välillä paljon, Laaksonen lähinnä hyvä challenger tason massapelaaja kun Novak Djokovic puolestaan ATP tasolla massalla hyvä pelaaja vaikkei Djokovicin paras alusta olekaan. Eilen Djokovic voitti 3-0 ja vähin pelein ATP Rankingin 44. Hurkacz joka massalla on väläytellyt viime aikoina hyvilläkin otteilla. Laaksonen ei ole massalla läheskään yhtä hyvä kuin Hurkacz joten odotan tästäkin ottelusta suoraa 3-0 voittoa Djokovicille jonka kerroin onkin vain 1.20 lukemissa. Uskon että Djokovic voittaa Laaksosen tässä ottelussa selvillä eräluvuilla ja jatkaa turnauksessa hyviä otteitaan. Arviolta erät menevät about 6-2.6-3,6-2 jolloin veto osuu, Djokovic pystyy jonkun erän 6-1/6-0 luvuinkin voittamaan joten uskon että tässä annetaan hiukan liikaa noita pelejä tähän underiin, rajan pitäisi mielestäni olla 25 tälle kertoimelle.

6-1 6-4 6-3

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP French Open

Adrian Mannarino - Gael Monfils

Vihje: Gael Monfils -2.5 erää

Kerroin: 1.76

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 17:10

- Ranskan avointen 1/32 finaalissa kohtaavat ATP Rankingin 48. Mannarino ja ATP Rankingin 17. Monfils. Mannarino pelasi todella tiukan ja tasaisen ottelun joka venyi aina 5 erään asti Travagliaa vastaan jonka hän lopulta rasittavan taistelun jälkeen voitti aika selkeästikin 4 ja 5 erän mennessä 6-2 Mannarinolle. Mannarino ja Travaglia molemmat hyviä Challeger pelaajia ja Mannarino enemmän tunnettu ATP tasolla, tosin massalla ei ole Mannarino koskaan pahemmin menestynyt eikä lukeudu Mannarinon lempialustoihin. Vastassa on Mannarinolla nyt hyvin eilen pelannut Monfils joka dominoi ATP Rankingin 103. Danielia mielin määrin 3-0 erävoitossaan. Mannarino on asteen parempi pelaaja kuin Daniel massalla mutta uskon että Monfils pystynee 3-0 voittamaan Mannarinon, tasoeroa on massalla pelatessa sen verran paljon Monfilsin suuntaan joka Madridin massaturnauksessa hävisi tiukasti Roger Federerille. Monfilsin paras alusta ei ole myöskään massa mutta tälläkin alustalla Monfils on erinomainen pelaaja. Uskon että Mannarinon vaikeudet hyviä pelaajia vastaan massalla jatkuu ja Monfils jatkaa turnaustaan 3-0 voitolla Mannarinosta.

3-6 4-6 4-6

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA French Open

Serena Williams - Kurumi Nara

Vihje: 1. Erä alle 8.5 peliä 

Kerroin: 1.96

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 16:30

- Ranskan avointen naisten turnauksen 1/32 finaalissa kohtaavat Serena Williams ja Kurumi Nara. Williams aloitti tämän turnauksen häviämällä avauserän heikolle Diatchenkolle 2-6 luvuin mutta sitten pääsi pelin juoneen kiinni hyvin ja voittikin seuraavat erät 6-1, 6-0 luvuin. Williamsin kaikki varmasti tuntevat nimeltä ja suurena ennakkosuosikkina lähtee tähän otteluun tuntematonta ITF tason pelaajaa Naraa vastaan. Serena Williams on aika vähän viime vuosina päässyt pelamaan mutta silti varmasti hyvin harjoitellut tähän Ranskan Avointen turnaukseen, Williams lähinnä vain isoimpia turnauksia viime vuosina kiertänyt. Williams jos pelaa yhtään sillä tasolla mistä hän on tunnettu ei pitäisi olla Naralla mitään mahdollisuuksia tässä ottelussa, avauserä menee 6-0/6-1/6-2 Williamsille. Sen verran tasoeroa on Williamsin ja ITF tason pelaajan Naran välillä. 

6-3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | DreamHack Masters Dallas

20:00

4bb2434d9e99310eb7a6ea1a8e9dc682.png NRG - G2 e3c6fb825f935b96878614532f4084ed.png

Yli 2,5 karttaa | 2,00 | bet365

 

  • NRG (Brehze, daps, CeRq, Ethan, tarik) on pelannut vaisuhkoa turnausta. Avausottelussa kärsityn FURIA-ottelun jälkeen NRG onnistui voittamaan Cloud9:n kolmessa kartassa. NRG:n ongelmana on ollut heidän mukaan otteluiden heikot alut, joista toipuminen ei aina ole onnistunut. Muutenkaan mitään järin vakuuttavaa NRG ei ole näyttänyt vähään aikaan, vaikka edelleen joukkueen perustaso on ihan kohtuullisella tasolla.
  • G2:n (kennyS, shox, JaCKz, Lucky, AmaNEk) turnaus on sujunut kaksijakoisesti. Avausottelusta raavittu jatkoaikavoitto Renegadesia vastaan oli hyvä sulka joukkueen hattuun, mutta ENCEä vastaan joukkue hävisi kartoin 1-2. ENCE-ottelussakin nähtiin kaksi eri G2:ta, kun erittäin vakuuttavaa Dust2-voittoa seurasi mahalasku Nukessa. G2:lla on siis korkea taitokatto, mutta samalla pohja on hyvin matalalla. 
  • Karttavalikoimissa on molemmilla joukkueilla reikiä, joita kumpikin pääsee hyödyntämään. NRG bannaa alkuun luultavasti Infernon ja G2 poistaa Miragen. NRG valinnee kartakseen Trainin, jossa heillä on erinomainen 91% voittoprosentti ja G2 on korkeintaan keskinkertainen joukkue kyseisessä kartassa. G2 valitsee mahdollisesti Dust2:n, jossa joukkue nykyisessä muodossaan on ollut todella kova ja jota NRG ei ole kovin paljoa pelannut ja jossa joukkue hävisi eilen Cloud9:lle. Tässä ottelussa molemmat joukkueet siis nauttivat karttaedusta omissa karttapickeissään.

 

YHTEENVETO

  • NRG ja G2 ovat molemmat pelanneet ailahtelevasti. Molemmilla joukkueilla on korkea potentiaali, mutta samaan aikaan epäonnistumisen mahdollisuus on suuri, etenkin joukkueille vieraissa kartoissa. Karttavalikoimat ovat huteralla pohjalla kummallakin joukkueella, joten karttapickeillä saadaan eroja aikaiseksi. Kun yleisesti joukkueiden taitotasossa ei ole suurta eroa, pidän todennäköisenä vaihtoehtona sitä, että tässä ottelussa nähdään kaikki kolme karttaa pelattavan. Karttaoveria siis lapulle. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

 

TULOS: 1-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

U20 MM-KISAT

KLO 21.30

 

Nigeria U20 -  Ukraina U20

 

Valinta :  Ukraina U20

Kerroin 4.10 ( Coolbet ) 

 

Ukraina on voittanut molemmat pelaamansa alkusarjan ottelut ja lähtee hyvistä lähtökohdista peliin.   Tasapelikin on mainio.   Nigeria on hävinnyt USA:lle ja tarvitsee pisteitä,  mikäli jatkoon haluaa.   Ymmärrän,  että kotijoukkue on suosikki, mutta kyllä Ukraina on kova vastus ja aavistan vierasvoittoa.   Tasaisempi ottelu kuin kertoimet antaa ymmärtää ja siksi lähdettään vieraiden kelkkaan.   Myös hieman on halua saada jännitystä tähän iltaan, kun kohteet on vähissä ja josko pystyisi kasvattaa "vihjauskilpailun "  osakkeita. 

 

Kunhan Ukraina voittaa , niin tämä kohde menee oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...