Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

23.6

Recommended Posts

NPB klo 07:00

Yakult Swallows - Chiba Lotte Marines

Pelivalinta: Chiba Lotte Marines

Kerroin: 1,76 Marathonbet

Chiba Lotte Marines kohtaa vieraskentällä Yakult Swallowsin. 

Yakult Swallowsin aloittava syöttäjä on Takahashi, jonka kausi lähtenyt todella huonosti käyntiin. Paljon pitää suorituksia parantaa, jotta voittoihin olisi mahdollisuuksia. 

Chiba Loten syöttäjä on Bolsinger, jonka kausi on toistaiseksi sujunut melko heikosti, mutta aiemmilla kausilla Bolsinger esittänyt hyviä otteita, joten eiköhän Bolsinger paranna otteita kauden edetessä. 

Chiba Loten lyöntiosasto ollut myös hyvässä iskussa viime aikoina, joten eiköhän huomenna ainakin monta juoksua saada lyötyä.Chiba Loten pitäisi lähteä otteluun selvänä suosikkina. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Jermell Charlo - Jorge Cota

Alle 4.5 erää, Pinnacle, @2.20

Klo: 05:00

 

Charlon kaksi viimeisintä ottelua menivät pisteille, kun vastassa oli hyväliikkeiset Tony Harrison ja Austin Trout. Cota sen sijaan tykkää otella toe-to-toe eikä kaihda iskujenvaihtotilanteita. Ihan tälle tasolle Cota ei kuitenkaan kuulu, ja odotan Charlolle tästä ottelusta näyttävää tyrmäystä. Charlon tavoitteena on loppuvuonna haastaa uusinnassa Harrison, jolle hän hävisi mestaruusvyönsä viime vuoden joulukuussa. Tässä matsissa hän tuskin siis aikoo hukata aikaa ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa myös Cota on valmis sotaan jo ensimmäisestä erästä alkaen. Cota on tyrmätty urallaan kahdesti, viimeksi kaksi vuotta sitten Erickson Lubinia vastaan neljännessä erässä ja varsinaista graniittia ei miehen leuasta löydy.

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Finals

17:00

0e2b5af15d7daf301d792659466d33a2.png G2 - Liquid a567a60e8f42b1e39dacb168a53e0788.png

Liquid -1,5 | 1,75 | Coolbet

 

 • G2 (kennyS, shox, JaCKz, Lucky, AmaNEk) on pitkästä aikaa ison turnauksen finaalissa ja vieläpä kotiturnauksessaan. G2:n turnaus alkoi rutiinivoitolla Grayhoundia vastaan, jota seurasi tiukka tappio NRG:tä vastaan. Sen jälkeen G2:n ruuti on ollut kuivaa ja patonkimaan suosikkijoukkueen alle ovat jääneet Cloud9, Heroic, FaZe ja revanssiottelussa NRG. Joukkue on pelannut 13 karttaa, joista se on hävinnyt vain 3 karttaa, mikä kertoo hienosta suorittamisen tasosta läpi turnauksen. G2:n ylivoimaisesti kirkkain tähti on ollut kennyS, jonka otteet ovat olleet häikäiseviä, mutta myös muut joukkueen jäsenet ovat nostaneet tasoaan normaalista. Tietynlainen ranskalaisjoukkueiden renessanssi on käynnissä ja nyt joukkueen pelaajista JaCKz, Lucky ja AmaNEk pääsevät maistamaan ensimmäistä kertaa finaalin tunnelmaa.
 • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) on viimeistään tässä turnauksessa sementoinut asemansa maailman parhaana CS-joukkueena. Amerikkalaisen tähtisikermän matka sai heikon alun tappiolla Northia vastaan, mutta sen jälkeen Liquid on edennyt vastustamattomasti kohti finaalia, kaataen tieltään TyLoon, HellRaisersin, MIBR:n, Astraliksen ja Mousesportsin. Erityismaininta Liquidin osalta osuu ehdottomasti Astralis-otteluun, jossa joukkue onnistui vihdoin ja viimein kaatamaan arkkivihollisensa isossa turnauksessa. Kuten G2, Liquid on 13 kartasta voittanut 10 ja hävinnyt 3. Pelaajista on nostettava esiin EliGE, joka on lunastanut potentiaalinsa etenkin pudotuspeleissä ja on ollut todella merkittävässä roolissa joukkueen turnausrunin aikana. Liquid on päässyt viime aikoina eroon finaalipeikostaan, joka oli vaivannut heitä todella pitkään, joten henkisellä puolella joukkuetta on vaikea enää missään tilanteessa horjuttaa.
 • EPL-turnauksen finaali pelataan Bo5-formaatilla. Karttabannit ovat selkeät, jonka jälkeen aletaan pelaamaan joukkueiden karttapickejä vuorotellen, joten vain karttojen järjestys on epävarma. G2 poistaa karttavetossa Miragen ja Liquid bannaa Trainin. Juuri karttavalinnoissa näkyy G2:n suurin ongelma - heillä ei ole ainuttakaan karttaa, jossa he olisivat tilastollisesti Liquidia parempia. Otetaan taas kerran analyysissä kuvitteellinen karttaveto:
  • 1. G2 bannaa Miragen.
  • 2. Liquid bannaa Trainin.
  • 3. G2 valitsee Dust2:n. Dust2 on G2:n pelatuin kartta ja pelillisesti yksi heidän parhoista kartoistaan. Valitettavasti kartta on hyvin tuttu Liquidille ja heillä on vahva rekordi kartasta. G2:n on käytännössä pakko voittaa Dust2, mikäli he haluavat vähänkään haastaa Liquidia ja se on mielestäni otteluparin ratkaisevin ja mahdollisesti tasaisin kartta.
  • 4. Liquid valitsee Overpassin. Overpass on nykyisellä kokoonpanolla noussut Liquidin pelatuimmaksi ja parhaaksi kartaksi, jossa joukkueella on erinomainen rekordi viime ajoilta Astralis-tappio lukuunottamatta. G2:lle kartta on myös tilastojen valossa kohtalaisen hyvä, mutta kohtalaisen hyvä ei missään nimessä riitä Liquidia vastaan. Ilman valtavaa alisuorittamista Liquid tulee tämän kartan voittamaan.
  • 5. G2 valitsee Nuken. G2:n toinen karttapicki on luultavasti Nuke, jossa joukkueella on pitkät perinteet, mutta viime aikojen tulokset ovat olleet vaihtelevia. Samaa voidaan sanoa Liquidista, jolle kartta ei ole ehkä se kaikista mukavin, mutta joukkue on moneen otteeseen osoittanut osaavansa pelata karttaa. G2 ei Nukessa saa karttaetua, vaan Liquid on tässäkin kartassa ennakkosuosikki. 
  • 6. Liquid valitsee Vertigon. Karttavalikoiman uusin tulokas Vertigo on monille joukkueille todella vieras tapaus, muttei Liquidille, joka on pelannut karttaa suhteellisen paljon ja heidän rekordi on todella hyvä. G2 on pelannut karttaa vain kahdesti, johon toki lukeutuu selvänumeroinen voitto Heroicista, mutta Liquidia vastaan joukkue tuskin löytää kartasta taktisia kikkoja ja siten Liquid on taas kerran ennakkosuosikki voittamaan kartan.
  • 7. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Inferno. Inferno on klassinen ratkaisukartta, jossa kumpikin joukkue on ollut hieman epätasainen. G2 ei ole juuri isoja päänahkoja ottanut kartassa, kun taas Liquid on hylkinyt karttaa jonkun aikaa ja hävinnyt muun muassa HellRaisersia vastaan. Liquid on silti ehdoton ennakkosuosikki tässä kartassa jo pelkästään siitä syystä, että he onnistuivat kaatamaan kaikkia odotuksia vastaan Astraliksen kyseisessä kartassa.
 • G2 ja Liquid kohtasivat toisensa juuri EPL-turnauksen aattona, jolloin Liquid oli G2:ta parempi kartoin 2-0. Kyllä, kyseessä oli online-ottelu, mutta ottelun merkitys oli tärkeä ja siinä nähty tulos kuvaa sitä, mitkä joukkueiden väliset voimasuhteet ovat.

 

YHTEENVETO

 • G2 on pelannut odotuksiin nähden erinomaista turnausta ja kennyS:n johdolla joukkueen pelissä on ollut ryhtiä ja positiivisia asioita. Liquid on alkukompuroinnin jälkeen jyrännyt voitosta toiseen ja osoittanut sen, mistä tämän hetken maailman paras joukkue on kotoisin. Bo5-ottelun karttavalinnoissa nousee esiin G2:n suurin ongelma, sillä heillä ei ole kenties Dust2:ta lukuunottamatta ainuttakaan karttaa, jossa he olisivat ennakkoon Liquidia vahvempia. Liquidin vahvuus perustuu juuri siihen, että he osaavat pelata Trainia lukuunottamatta kaikkia karttoja vähintään perushyvällä tasolla, joka riittää Liquidin valtavan yksilötaitoedun tietäen karttavoittoihin ketä tahansa vastaan. G2:n pitää pelata aivan yläkanttiin voittaakseen yhtä karttaa ja kahden kartan voittaminen vaatii jo suurenmoista ihmettä. Näillä perusteluilla uskon Liquidin jatkavan vastustamatonta menooan ja Liquidin 3-0 tai 3-1 -voitot ovat selkeästi todennäköisimmät lopputulokset. Kohde menee oikein, kun Liquid voittaa ottelun joko 3-0 tai 3-1. 

 

TULOS: 1-3

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copa America:

Kolumbia🇨🇴 - Paraguay🇵🇾

Paraguay @2.65 Unibet

Klo 22.00

 

 

Paraguayn voittoa lohkon päätösotteluun. 

Kolumbia on pelannut hyvä turnauksen. Se on voittanut molemmat pelinsä, omiin ei ole mennyt maaliakaan ja lohko on voitettu. Tämän ottelun kannalta tärkeitä perusteluita ei ole juurikaan. Odotettavissa on avainpelaajien lepuutusta ja läpsyttelyä. Toki voitto olisi kiva juttu, mutta sitä ei samalla tavalla lähdetä taistelemaan, kuin otteluissa joissa on panos, esim. loukkaantumisilta välttymiseksi. 

Paraguay on ollut hyvä. Vaikka se onkin pelannut kaksi tasuria, se on ollut molemmissa peleissä hallitseva osapuoli. Avausottelussa Qataria vastaan se johti 2-0, mutta ottelu päättyi lopulta 2-2, kun 76 minuutilla Eojasin oma maali vei 2 pistettä mennessään. Argentiinaa vastaan hyvät esitykset jatkuivat, ja joukkue oli Argentiinan pallonhallintaa vastaan todella väkevä ja vastaiskut olivat vaarallisia. Se siirtyi puoliajalle johdossa. Messin pilkkumaali toi Argot tasoihin, mutta Paraguaylla oli mahdollisuus siirtyä uudelleen johtoon rankkarista, mutta jälleenkerran toisen puoliajan huono tuuri jatkui. 

Hyökkäyspäähän Paraguaylla on hyvin laatua. Bolognassa hyvän kauden vetänyt Santander kärjessä, Newcastlen vaarallinen pelin rakentaja Miguel Almiron laidalla ja Defensan Matias Rojas 10 paikalla luovat hyvin uhkaa vastustajan alueella. Paraguay haluaa voittaa, ja laittaa ihan kaiken peliin. Lohkon kakkossija on sen omissa käsissä, ja Kolumbialla ei panosta, joten Paraguay hyvinkin pelattava kohde. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copa America:

Qatar🇶🇦 - Argentiina🇦🇷

Qatar +1.5 @2.14 Pinnacle

Klo 22.00

 

 

 

 

Lähdetään pelaamaan öljyvaltion maksimissaan yhden maalin tappiota lohkon päätösmatsiin. 

Qatar on edelleen hitusen aliarvostettu kertoimissa. Joukkue osoitti tasonsa jo aiemmin Aasia Cupissa, kun se yllättäen voitti koko turnauksen. Kyseisessä turnauksessa se ksstoi mm. Mm-kisoissa olleen Saudi-Arabian, ja Aasian kaksi kovimpiin kuuluvaa maata, Etelä-Korean ja Japanin. Se päästi Aasian Cupissa ainoastaan yhden maalin. Puolustuspeli onkin nimellisesti heikon Qatarin vahvin ase. Se peluuttaa tismalleen samaa avausta kun Aasian Cupissa, ja ottelusta riippuen käyttää todella puolustavaa 5-3-2 muodostelmaa, ja kun pitää hyökätä, 3-5-2, jossa laitapakit nousevat puolustuslinjasta tukemaan hyökkäyksiä. Tässä turnauksessa Qataria puoltavilla tasoitusvedoilla on tehnyt rahaa. Se nousi Paraguayta vastaan 2-0 tappiolta tasapeliin, ja väläytteli puolustustaan Kolumbiaa vastaan, kun se piti nollat 86 minuutille asti. Qatar voi päästä puolivälieriin, mutta käytännössä se vastii voittoa. Paras ase on se mitä se on toteuttanut koko ajan. Se aloittaa ottelun 5-3-2 ja puolustaa pitkään syvällä. Ottelun edetessä se lisää tempoa ja iskee yhä hanakammin vastaiskuihin. 

Argentiinan majufutis ei ole hirveän hyvässä tilassa. Pelillisesti taso on aika heikko, kun joukkueen peli riippuu vain ja ainoastaan yhden pelaajan onnistumisista. Joukkue ei vaikuts yhtenäiseltä, hyökkäyspelissä ei ole ollut päätä eikä häntää, ja surkea viimeistely ei auta. 20 maalipaikkaa tässä turnauksessa, ja vain yksi tehty maali, sekin rangaistuspotkusta. Argentiinan heikkous on puolustus, joka koomailee ajoittain pahasti. Argentiinan materiaalin pitäisi etenkin hyökkäyspäässä riittää voittamasn nämä pelit, mutta Scaloni ei ole pystynyt parantamaan Sampaolin Argentiinasta yhtään. Nyt ei onnistu edes maalinteko. 

Qatarin 1-0 voitto voisi olla myös mielenkiintoinen haku peleihin, mutta tyydytään tähän. Argentiina tuskin tulee kovin aikaisin maalia tekemään, ja loppuvaiheessa se tuskin lähtisi riskeeraaman hyökkäyspelillä yhden maalin johtoa. 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis nelinpeli Lontoo klo 17:00

Lopez/Murray - Ram/Salisbury

Pelivalinta: Ram/Salisbury

Kerroin: 2,08 Marathonbet

Lopez/Murray selvisivät hienosti finaaliin erityisesti Lopezin hyvien suoritusten ansiosta. Murray ei ole ollut huippuvireessä. 

Ram/Salisbury kaksikko pelannut hyvin täällä ja lähtevät mielestäni finaaliin suosikkina. Ram/Salisbury ovat nelinpeli spesialisteja kun taas Murray ei kuulu parhaisiin nelinpelaajiin. 

Lopez pelaa Lontoossa myös kaksinpelifinaalissa, joten ottelukuorma on melkoinen. Ihme on, jos ei pelien määrä ala pian näkyä peliotteissa. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTA Eastbourne (nurmi)

Margarita Gasparyan - Katerina Siniakova

Katerina Siniakova @ 2.00 Bethard

Alkaa 14:30

Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 62. ja 38.  Erinomaisesti massalla alkukauden pelannut Siniakova aloitti nurmikautensa viime viikolla Mallorcassa  tappiolla Van Uytvanckia(57.) vastaan erin 2-1 päättyneessä ottelussa. Gasparyan on pelannut tällä kaudella neljä ottelua nurmella voittaen niistä kaksi. Nainen kaatoi mm. viime viikolla Svitolinan(7.) erin 2-1. Siitä huolimatta nainen ei mielestäni ansaitse suosikin asemaa tähän otteluun kuten Bethardin kertoimet antavat ymmärtää. Siniakova on asetettu oikeutetusti suosikiksi mm. William Hillillä(1.80), bet365(1.83) ja Unibetillä(1.86). Siniakova on edellisestä tappiostaan huolimatta näistä pelureista nykykunnossaan kovemmassa iskussa. Ottelusta tulee tasainen vääntö josta Siniakova jatkaa seuraavalle kierrokselle erin 2-1.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Ranskan GP

16:10

f383548210ae4ca6bd1e03c88b85c7de.png Double Points Finish - McLaren | 1,90 | Betway

 

 • F1-kausi 2019 jatkuu Ranskan osakilpailulla. Viime kaudella kalenteriin palannut osakilpailu on vielä talleille varsin uusi kokemus. Uusi kokemus oli myös McLarenin vahva menestys aika-ajossa, josta inspiroituneena lähdetään hakemaan molempien McLaren-kuljettajien sijoittumista pistesijoille eli kymmenen parhaan joukkoon.
  • McLaren todellakin onnistui erinomaisesti aika-ajossa, jossa Lando Norris sijoittui 5. lähtöruutuun ja Carlos Sainz lähtee heti hänen perästään 6. lähtöruudusta. Tallipäällikkö Zac Brown suorastaan tuuletti tätä suoritusta eikä mikään ihme, sillä niin vaikeaa oli ollut perinteikkään brittitallin taaperrus viime kausina.
  • Auton suorituskyky on ollut Ranskan Paul Ricardin radalla mahtavalla tasolla, sillä McLarenit ovat harjoituksista lähtien olleet keskikastin parhaimmistoa ja jopa haastaneet Red Bull -autoja. Norrisilla ja Sainzilla tulee siis olemaan kisapäivänä allaan erittäin kilpailukykyinen auto, jolla voidaan vahvistaa McLarenin nykyistä asemaa valmistajien neljänneksi parhaana tallina.
  • Sekä Norris että Sainz onnistuivat viemään aika-ajon toisen osion läpi kovemmalla medium-renkaalla, mikä tarkoittaa sitä, että he pystyvät lähtemään kyseisellä rengasseoksella liikenteeseen, mikä on iso etu muun muassa heidän takaa lähtevään Red Bull -kuljettaja Pierre Gaslyyn verrattuna. Lisäksi aika-ajon kymmenen parhaan ulkopuolelta lähtevät eivät saa etua rengasvalinnastaan McLareniin verrattuna, joten McLaren-kuskeilla on kaikki edellytykset pitämään paikkansa kilpailun aikana. Takana lähtevistä kuljettajista ainoastaan Ferrarin Sebastian Vettel on sellainen kuljettaja, joka tulee puhtaalla kisavauhdilla McLarenit ohittamaan.

 

YHTEENVETO

 • McLaren on tallina ottanut tällä kaudella ison harppauksen kohti parempaa ja on ainakin Ranskan osakilpailussa keskikastin paras talli. Autossa riittää potkua olla pisteille molempien autojen johdosta ja tallin kuljettajat Norris ja Sainz ovat ajaneet hienoa viikonloppua. Lisäksi McLaren-kuskit eivät joudu antamaan yhtään tasoitusta rengasvalinnoissa, sillä he pääsevät lähtemään kisaan kovemmilla medium-renkailla. Kunhan molemmat McLaren-kuskit selviävät ilman kolhuja avauskierroksesta, uskon vahvasti sekä Norrisin että Sainzin sijoittuvan kymmenen parhaan joukkoon ja kerryttävän pistesaldoaan entisestään. Kohde menee oikein, kun molemmat McLaren-kuljettajat (Lando Norris ja Carlos Sainz) sijoittuvat kymmenen parhaan joukkoon.

 

TULOS: SAINZ 6., NORRIS 10.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

F1 Ranskan GP

Nopeimman kierroksen tehnyt ajaja.

valinta, Bottas Valtteri kertoimella 4 Unibet. alkamisaika: 16.10

 

Laitetaas kokeiluun, että Bottas ajaa kilpailun nopeimman kierroksen.

Tällä kaudellahan säännöt muuttuivat niin, että kilpailun nopeimmasta kierroksesta saa yhden ylimääräisen pisteen. Tällä kaudella Bottas on Gaslyn ja Leclercin kanssa tuon tilaston piikki paikalla, kun kukin kuljettaja on onnistunut tekemään kahdessa kilpailussa kilpailun nopeimman kierroksen. Ainoastaan kaksi kertaa kilpailun voittaja on tehnyt kilpailun nopeimman kierroksen, joka luonnollisesti johtuu siitä, että nopeimmat kierrokset syntyvät kilpailun loppu puolella ja kilpailun johtaja ottaa muita hieman varmemman päälle ja muut ovat takaa-ajajia ja näin ollen keskimäärin menevät loppuun enemmän äärirajoilla.

 

 

Mersun vauhti on ollut ylivertainen tänä viikonloppuna muihin nähden ja ainoastaan Leclerc jäi alle sekunnin päähän Hamiltonin paalupaikka ajasta, joka lähtee kilpailuun oikeutetusti suosikkina, muut olivatkin yli sekunnin päässä ja vaikka vauhti paranisi itse kilpailuun, on ero valtaisa.. Puhutaan "valovuodesta" 

 

Mersun vauhti siis kyllä riittää tässä siihen, että halutessaan he ottavat kilpailun nopeimman kierroksen nimiinsä ja luotetaan siihen, että Bottas on se kuljettaja, joka puristaa tuon pisteen itsellensä.

 

Peli onnea. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Naisten MM 

Ranska - Brasilia 

BTTS 2.pa @3.95 Unibet 

KLO: 22.00 

Isäntämaa kohtaa Brasilian. Brassit eivät ole olleet samassa loistossa kuin taannoin, mutta kyllä sieltä, tuloksista huolimatta tehokkuutta löytyy. Christiane / Marta muummoassa. Kovin suuri on suosikin viitta Ranskalla ja sekös brasseille sopii. 

Ranska painaa voitosta voittoon ja ainoastaan E-Korea on onnistunut tekemään maalin heitä vastaan. Puhtaalla pelillä kuitenkin ja onhan joukkue onnistunut hienosti maalinteossa. 

Otetaan tämä kohde peleihin. Nähdyn perusteella TÄSSÄKIN turnauksessa nuo jälkimmäiset puolikkaat ovat olleet vauhdikkaampia. Esimerkiksi eilinen Norja-peli. 

Vastakkain on naisten kisoissa kaksi erittäin hyvää joukkuetta joiden pelaaminen perustuu hyökkäyspäähän. Oma oletukseni on, että Ranska pääsee tauolle maalin johdossa tai sitten ollaan tasoissa. Patongit tämän tulee viemään, mutta Brassit ei helpolla kaadu. 

Toivottavasti ensimmäinen jakso menee osittain haistellessa sillä lopouakohden on selvää, että ainakin Ranska lisää painetta kärkeen. Brasilia on tunnetusti hankala vastus ja yksilötasolla joukkueen rosterista löytyy maalintekovoimaa. 

Omasta mielestäni tämä ratkotaan vasta toisella puoliajalla joten ottelun panokseen nähden on molempien maalille tarjolla mellevä kerroin. 

Tilanteista tämä kohde ei tule jäämään kiinni, mutta toivottavasti myös osumatarkkuus on molemmilla kunnossa. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin 2.puoliajalla 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...