Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png.80757bf5874f7fbdc7faec2af6a77cd8.png

Kirjaudu seurataksesi  
vormulafani

5.7

Recommended Posts

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

16:00

2046c2b951de1657a64d100ee977afa7.png NRG - Vitalityc21e2cfba1abe89db19d9ba708ba5bd1.png

NRG | 2,17 | Coolbet

 

 • NRG (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, stanislaw) pelaa debyyttiturnaustaan uuden IGL-pelaajan stanislawin alaisuudessa ja toistaiseksi tulokset ovat olleet oikein lupaavia. Avausottelu FURIAa vastaan päättyi selvään 16-7 -voittoon, jonka jälkeen FaZe kaatui suoraan kahdessa kartassa. Lohkovoitosta taistelu Liquidia vastaan päättyi 0-2 -tappioon, mutta kyseisessä ottelussa NRG taisteli erittäin hyvin ja vei Liquidin karttapickin jatkoajalle, joten missään tapauksessa huonosta esityksestä ei ole kyse. NRG on toki harjoitellut stanislawin kanssa jo jonkun aikaa, mutta ensimmäiseksi turnaukseksi NRG:n taitavat pelaajat näyttäisivät sisäistäneen uuden IGL-pelaajansa ajatukset ja taktiikat hyvin, mikä tekee NRG:stä mahdollisen menestyjäjoukkueen lähitulevaisuudessa.
 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on pelannut viime aikojen turnausvoittoruneihin nähden tasapaksua turnausta eikä joukkueen pääsy tähän asti ole todellakaan ollut itsestäänselvyys. Turnaus alkoi nimittäin mahalaskulla NiP:iä vastaan, jonka jälkeen Vitality on voittanut ENCEn, Fnaticin ja Heroicin. Jokaikinen näistä otteluvoitoista on ollut tiukka ottelu, jossa tiettyjen tekijöiden muuttuessa Vitality saattaisi olla jo kotimatkalla. Ranskalaisjoukkueen pelastaja on ollut ZywOo, joka on jälleen kerran pelannut huimaa turnausta. Toistaiseksi hän on onnistunut pelastamaan Vitalityn, mutta vieläkö tankissa riittää bensaa kun vastus kovenee?
 • Karttavetossa NRG:n karttabanni on pieni kysymysmerkki, sillä he saattavat bannata joko Vertigon tai Overpassin. Vitality poistaa varmuudella Trainin. NRG valitsee luultavasti kartakseen Miragen. Mikäli NRG ei bannaa Overpassia, Vitality valinnee sen kartakseen. Mikäli NRG bannaa Overpassin, veikkaisin Vitalityn karttavalinnan osuvan Infernoon. Kolmanneksi kartaksi veikkaisin Nukea. Näissä kartoissa suuria etuja ei ole tarjolla, joten valtavaa merkitystä niillä ei ole.

 

YHTEENVETO

 • NRG on pelannut erittäin hyvää turnausta siihen nähden, että kyseessä on nykyisen kokoonpanon ensimmäinen turnaus. Vitality puolestaan ei ole pelannut parasta turnaustaan vaan edennyt ottelusta toiseen rimaa hipoen jatkoon ZywOon huikeiden yksilösuoritusten avittamana. Karttavalinnoissa ei suuria yllätyksiä nähdä ja molemmat joukkueet osaavat pelata karttoja yhtä hyvin. Mielestäni NRG on ollut tässä turnauksessa nimenomaan joukkueena parempi kuin Vitality. Vaikka Vitalitylla on hallussaan paras yksilöpelaaja, povaan NRG:n kokonaisvaltaisemman tulivoiman riittävän Vitalityn kaatoon. Kohde menee oikein, kun NRG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frisbeegolf, Great Lakes Open 2019

Vihje: Turnauksen voittaja: Paul McBeth

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 16:30

- Vihje tulee mukaan myös tuohon vihjauskilpailuun jos turnausvedot lasketaan mukaan, jos ei lasketa mukaan kisaan niin ei se mitään. Great Lakes Open 2019 pelataan tänä vuonna 5-7 heinäkuuta. Viime vuoden ylivoimainen voittaja Paul McBeth on mukana jälleen, ja uskon tänäkin vuonna McBethin voittavan, sen verran erinomaisesti on McBeth pelannut viime kuukausina. McBeth tunnetaan titteleistään jota hän on saavuttanut uransa aikana, niitä on lukuisia joten turha on kaikkia mainita mutta esim. nelinkertainen PDGA World Championship voittaja on kyseessä. Viime kuukausina McBeth voittanut mm. Glass blown openin, Ledgestone openin ja Kansas City Wide Openin. Tämä Great Lakes Open on McBethille viimeinen viimeistely ennen European Openia joka pelataan Nokialla 18-21 heinäkuuta. Tässä Great Lakes Openissa viime vuonna McBeth pelasi fantastisesti -40 alle par tuloksen. Toiseksi tuli Willie Prince -31 tuloksella ennen kolmanneksi tullutta Nikko Locastroa joka heitti -29 tuloksen.  Turnauksessa on mukana hyviä pelaajia mutta aivan lajin kärkiheittäjiä ei McBethin lisäksi nähdä turnauksessa, moni valmistautuu jo European Openiin ja jättää tämän siksi välistä. mm. Wysocki, Lizotte, McMahon, Sexton, Barsby ovat turnauksesta poissa niinkuin viime vuonnakin olivat. Kevin Jones on kertoimissa toiseksi pienin McBethin jälkeen 5.00 kertoimella. Viime vuonna samaisessa turnauksessa samalla radalla Kevin Jones jäi McBethistä 16 heittoa joten odottaa sopii viime kuukausina erinomaisesti pelanneen McBethin voittoa viime vuoden tapaan. McBeth ei varmastikkaan halua löysäillä tässä turnauksessa kun European Open on jo kulman takana, McBethin tasoisia heittäjiä ei ole tänäkään vuonna mukana joten eiköhän McBeth turnauksen hoida jälleen nimiinsä ellei mitään aivan käsittämätöntä tapahdu.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

FC Inter - FC Lahti 

BTTS @2.08 Coolbet 

KLO: 18.30

Kotimainen palloilu jatkuu tänään tällä ottelulla. Heikosti on molemmilla mennyt tulosten puitteissa viimeaikoina ja parantaa täytyy. Turkulaiset kaksi ottelua ilman voittoa ja Lahti 3 kpl. 

Inter lähtee tähän suosikkina ja syystäkin. Eniten maaleja tehnyt joukkue on kuitenkin hukannut sarjapisteitä vähän helpostikin. Parempi keskittyminen otteluiden sisällä pelastaa jatkossa paljolta. Hyökkäys joutuu myös puolustamaan. Mallia voi ottaa vaikka Teemu Pukista. Joukkueen tervesytilanne on loistava ja useampi ukko on tyrkyllä avaukseen. Turussa on ennakkoon kaikki kunnossa. 

Lahti joutuu tähän peliin vaikeista lähtökohdista. Miestä puuttuu rosterista ja lähinnä hyökkäyspäästä. Se, onko tämä kuitenkaan niin vakava asia, jää nähtäväksi. Omasta mielestäni Lahti tarvitsee muutoksia nurmelle ja jos se ei muuten tapahdu niin sitten näiden poissaolojen myötä. Tasaisuus on todella kaukainen sana kuvaamaan kuhnureiden peliä. Tosin nyt on edessä jälleen uusi peli ja uudet kujeet. Vastuuta jaetaan tänään niille jotka sitä yleensä vähemmän nauttii. Näyttöhaluja riittää annettavaksi ja osaltaan tämä voi näkyä jopa positiivisena tekemisenä. 

Vastakkain ovat siis täysin eri tilanteissa olevat niput. Oletus, että Inter tämän Klaara, on suuri. Turkulaisten pakisto on joukkueen akilleen kantapää ja tästä syystä Lahti pystyy hyvinkin iskemään maalin. 

Interin maalia ei varmasti kauaa tarvitse tänään odotella ja toivottavasti myös Lahti saa paikkansa käytettyä. 3-1 tulos ei itselleni olisi mitenkään ihmeellinen joten edelleen valueta btts kohteelle. Peleihin panostuksella 5/5. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Kakkonen 

VIFK - VPS 2 

BTTS molemmilla puoliajoilla @11.50 Unibet 

KLO: 18.30 

Jopa tämä kakkosen taso tuntuu olevan liikaa näille Vaasan joukkueille.. eikä se edustusjoukkue sen paremmin ole sekään esiintynyt itse veikkausliigassa. 

Ihan selkeästi ovat tämän lohkon heikoimpia nippuja nämä kaksi. 8-20 VIFK / 5-30 VPS 2 ovat maalierot. 

Rotaatiota pelaajistossa on ollut ja tulee olemaan molemmilla. Joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäinen kerran historiassa ja paikallisderby kyseessä. 

Kun katsotaan tuloksia näiden kymmenen kierroksen jälkeen niin ei olisi mielestäni mikään ihme jos nämä joukkueet pelaavat runsaamaalisen ottelun. Yhtälailla realismia on yli 3,5maalia kuin tämä ko kohde. 

Täysin noppapeli tämä muutoin itselleni on, mutta kuitenkin heikkouksien kautta mennään. Uskallan odottaa maalirikasta ottelua, jossa järjellä on pieni rooli. Nappulaliigaa sivuuttaen on tämä kohde otettava testiin. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin molemmilla puoliajoilla 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja:Elitserien jalkapallo klo.20:00

Tromsø  Tromsö - Sarpsborg 08  Sarpsborg 08

Tromsö @3.25 bet365

Norjan pääsrajafutiksesta rohkeasti kotivoittoa.

Tromsö on nyt voittanut 2 kertaa peräkkäin kotona ja noi voitot ovat tulleet Rosenborgista ja Moldesta,eli ihan mukavat päänahat Tromsölta.Viimeksi Tromsö kärsi 4-0 tappion vieraissa,mutta sitä ennen se otti 3 voitonputken.Tänään sillä on kyllä saumat päästä jälleen voittojenmakuun.Sarpsborgin reissut ei ole mennyt aivan niiku tromsössä ja joukke ei ole vielä voittoa saavuttanut vieraspeleistään.Sarpsborgilla oli vaikeuksia viimepelissä sarjajumbo Strömsgodsetia vastaan vaikka kylläkin tilastot oli vahvasti senpuolella.Tromsö on ollut sarjan surkein kotijengi,mutta tässä sitä olisi saumat kaunistella.

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Naisten Liiga

FC Honka - TiPS 

FC Honka @2.00 Nordicbet 

KLO: 18.00 

Naisten liigasta mitään sen syvällisempää tietämättä on mielipiteeni se, että Tipsin edellinen ottelu klubia vastaan vaikuttaa tähän liikaa. Pitää muistaa, että HJK oli normaalia vaisumpi ja TiPS pelasi viimeisen 20min ottelusta ylivoimalla. Pisteet tasattiin kuitenkin 1-1 ja näin klubille ensimmäinen pistemenetys. TiPS näytti hyvältä itse ottelussa johtuen pitkälti pelityylin muutoksesta ja klubin heikosta tavasta reagoida tähän. Toki joukkueesta löytyy taitoa nuoremman polven osalta. Hyvä esitys kaikinpuolin vaikkei tulos koko totuutta kerrokkaan. 

Honka sarjan kakkosena 7pistettä eroa TiPSiin. Suurin ero joukkueilla tässä ottelussa on puolustus ja kokemus. Honka on kuitenkin se ainoa joukkue, joka pystyy tällä kaudella klubin kärjessä haastamaan. Koska PK pelaa ykköstä tämän kauden. Espoossa ollaan varmasti huomioitu tuo Tipsin pelityyli klubia vastaan, enkä millään usko että Honka antaisi vastaavalla tavalla tilaa ja aikaa. 

Omanlaisensa kärkikamppailu kyseessä, mutta kotijoukkueella etu. Kerroin tulee menemään vielä alas tästä joten tuplauskohteeksi sopii tämä peleihin. 

Kokemus vs nuoruuden into. Honka voittaa. Piste. 

Kohde menee oikein kun FC Honka voittaa ottelun 

VÄÄRIN 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 tuntia sitten, Vedonlyönninammattilainen said:

Frisbeegolf, Great Lakes Open 2019

Vihje: Turnauksen voittaja: Paul McBeth

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 16:30

- Vihje tulee mukaan myös tuohon vihjauskilpailuun jos turnausvedot lasketaan mukaan, jos ei lasketa mukaan kisaan niin ei se mitään. Great Lakes Open 2019 pelataan tänä vuonna 5-7 heinäkuuta. Viime vuoden ylivoimainen voittaja Paul McBeth on mukana jälleen, ja uskon tänäkin vuonna McBethin voittavan, sen verran erinomaisesti on McBeth pelannut viime kuukausina. McBeth tunnetaan titteleistään jota hän on saavuttanut uransa aikana, niitä on lukuisia joten turha on kaikkia mainita mutta esim. nelinkertainen PDGA World Championship voittaja on kyseessä. Viime kuukausina McBeth voittanut mm. Glass blown openin, Ledgestone openin ja Kansas City Wide Openin. Tämä Great Lakes Open on McBethille viimeinen viimeistely ennen European Openia joka pelataan Nokialla 18-21 heinäkuuta. Tässä Great Lakes Openissa viime vuonna McBeth pelasi fantastisesti -40 alle par tuloksen. Toiseksi tuli Willie Prince -31 tuloksella ennen kolmanneksi tullutta Nikko Locastroa joka heitti -29 tuloksen.  Turnauksessa on mukana hyviä pelaajia mutta aivan lajin kärkiheittäjiä ei McBethin lisäksi nähdä turnauksessa, moni valmistautuu jo European Openiin ja jättää tämän siksi välistä. mm. Wysocki, Lizotte, McMahon, Sexton, Barsby ovat turnauksesta poissa niinkuin viime vuonnakin olivat. Kevin Jones on kertoimissa toiseksi pienin McBethin jälkeen 5.00 kertoimella. Viime vuonna samaisessa turnauksessa samalla radalla Kevin Jones jäi McBethistä 16 heittoa joten odottaa sopii viime kuukausina erinomaisesti pelanneen McBethin voittoa viime vuoden tapaan. McBeth ei varmastikkaan halua löysäillä tässä turnauksessa kun European Open on jo kulman takana, McBethin tasoisia heittäjiä ei ole tänäkään vuonna mukana joten eiköhän McBeth turnauksen hoida jälleen nimiinsä ellei mitään aivan käsittämätöntä tapahdu.

Turnausveto sai hyväksynnän jurylta.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Afrikan cup 

Uganda - Senegal 

Tekee maalin: Sadio Mane @2.43 Unibet 

KLO: 22.00 

Afrikan cupissa ollaan päästy pudotuspelivaiheeseen ja mittaa toisistaan ottaa Uganda ja Senegal. Joukkueet eivät ole liiemmin nokikkain olleet ja historiaa on turha vilkuilla. 

Senegal on asetettu otteluun suosikiksi ja syystäkin. Materiaali on yksinkertaisesti laadukkaampi.

Euroopan parhaassa seurajoukkueessa, Liverpoolissa, pelaava Mane lienee kaikille futiksen ystäville tuttu. Edelliseen otteluun mies iski kaksi maalia ja onnistui tuhrimaan pilkun. 

Tuon pilkun mahdollisuus on tässäkin pelissä suuri, joten toivottavasti Mane on siihen valmis. Selvää on sekin että Senegal jauhaa hyvin pitkälle oikealta sisään ja luukulle-taktiikalla, Manen ollessa se tavoitelluin pelaaja. 

Joukkueen kirkkain tähti saa maalille jopa yllättävän hyvää kerrointa. Mitään nysväystä en odota tästä ottelusta, sillä voittaja jatkaa. 

Mane pelasi kenties parhaan kautensa koko urallaan ja tahti ei ole juurikaan maajoukkueessa löysännyt. 

Senegal suosikki ja Mane kentän herra. Helposti peleihin. 

Kohde menee oikein kun Sadio Mane iskee maalin ottelun varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yleisurheilu, kolmiloikka

Paraskevi Papachristou - Ana Peleteiro

Valinta: Peleteiro, Coolbet, @1.75

Klo: 20:00

 

Espanjan Peleteiro voitti maaliskuussa sisäratojen EM-kultaa kovalla tuloksella 14.73 m. Kesäkauden hän avasi vasta pari viikkoa sitten hypäten parhaallaan kelpo siivun 14.33 m. Kyseessä nuori ja kehittyvä urheilija, joka teki jo viime vuonna kovia tuloksia. Papachristou on hänkin hypännyt tällä kaudella hyvin ollen EM-kisoissa toinen ja hypäten kesäkuun puolivälissä Oslon timanttiliigassa kauden parhaansa lukemiin 14.34 m. Uskon kuitenkin Peleteiron olevan tällä kaudella astetta kreikkalaista parempi ja tullee todennäköisemmin haastamaan maailman kärkihyppääjät Ibarguenin ja Rojasin takana.

 • Tykkäys 1
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yleisurheilu, kuulantyöntö

Voittaja: Chase Ealey, betway, @2.37

Klo: 20:00

 

Ykkösmörssäri Lijiao Gongin ollessa poissa Ealey on oikeutetusti illan kisan voittajasuosikki. Hän on joukosta ainoa joka on tällä kaudella onnistunut tasaisesti heittämään yli 19 metriä, vaikka heittosarjat itsessään eivät ole olleet tasaisimmasta päästä. Jamaikan Danniel Thomas-Dodd ja Saksan Christina Schwanitz ovat jenkin pahimmat haastajat. Schwanitz ei ole ollut viime kisoissa aivan parhaimmillaan, hallikauden hyvistä heitoista huolimatta hän on kesällä jäänyt varsin kauas noista tuloksista. Thomas-Dodd sen sijaan heitti viime viikolla Eugenessa kolme kertaa yli 19 metriä ja Gongin ollessa poissa myös hänellä on hyvät saumat voittoon. Ealey on kuitenkin tehnyt säännöllisesti parempaa tulosta ja on tänään vahvoilla jos jatkaa tuota 19-metristen sarjaansa. Monilla bookereilla tarjotaan Ealeyn voitolle alle kahden kerrointa, joten betwayn kerroin kelpaa tähän kohtaan.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...