Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

13.7

Recommended Posts

Wimbledon nelinpeli finaali klo 17:30

Mahut/Roger-Vasselin - Cabal/Farah

Pelivalinta: Mahut/Roger-Vasselin

Kerroin: 2,10 Bet365

Miesten nelinpeli finaalissa kohtaavat Cabal/Farah ja Mahut/Roger-Vasselin. 

Cabal/Farah on tällä hetkellä yksi kovimmista nelinpeli pareista. Ruohokenttä ei ole paras alusta heille, sillä peli kulkee paremmin kovilla kentillä ja massalla. Cabal/Farah kaksikolla hyvät syötöt ja verkkopelitaidot myös kohdallaan. 

Mahut/Roger-Vasselin kaksikon peli sopii hyvin ruohokentälle. Molemmilla on hyvät syötöt, joista saa ruohokentällä vielä enemmän etua kuin muilla pelialustoilla. Lisäksi kaksinpelejä molemmilla sen verran takana, että palautustaidot on kunnossa.

Mahut ollut nelinpelifinaaleissa GS tasolla 6 kertaa ja 4 titteliä Mahut on voittanut. Roger-Vasseliniltakin löytyy jo GS voitto nelinpelistä. Cabal/Farah kaksikko on aiemmin pelannut jo finaalissa, mutta titteli puuttuu.

Mahut/Roger-Vasselin pari lähtee mielestäni matsiin niukkana ennakkosuosikkina. 

 

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ykkönen

Tps - Ac Oulu

Tps @1.80 Unibet

Klo 17.00

 

 

Lähdetään pelaamaan Tepsua tähän Ykkösen isojen kohtaamiseen. Turkulaisten kausi on mennyt hyvin, kun se on sijalla 2. Omassa kausiennakossani Tps oli nimenomaan toinen, mutta kärjessä oli suuren materiaaliylivoimansa ansiosta Ac Oulu. Tps on vienyt kolme edellistä peliä komealla 9-1 maalierolla, ja koko kauden lukema on 23-11, joka kertoo ett sekä maalinteko että puolustus toimii. Oululaisten kausi on taasen ollut surkea. Hankinnoista Venicio Ferreira on ollut loistava, muuten ylistyssanat ovat vähissä. Joukkue on 13 ottelusta voittanut vain neljä, ja maaliero on 15-10. Ensimmäiset 10 matsia valmensi Lähderinne, niissä Oulu teki 9 ja päästi 3. Maalinteko tökki ensimmäisten neljän matsin jälkeen, kun kuusi peliä tuotti viisi peliä maaleitta. Silloin valmentaja vaihtui Ojaseen. Ojasen kolmessa matsissa Aco on päästänyt 7, eli yli tuplasti enemmän mitä Lähderinteen Aco kymmenessä pelissä. Ojasen aikana maalinteko on toiminut, mutta Tps syö Oulun puolustuksen elävältä, ja sen oma riittää pitämään Acon alle kahdessa maalissa.

 • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia NPL Victoria

Pascoe Vale - Green Gully

valinta O 2.5 kertoimella 1.73 Unibet. 

alkamisaika: 11.00

 

Overia testiin ausseihin!

Molempien tilastot overien suhteen kauden 20 pelin jälkeen on identtiset.

Molempien peleissä on syntynyt keksimäärin 3.5 maalia ottelua kohden ja molemmat on pelannut 12/20 O 2.5

 

Molempien kotipeleissä myös overit on ollut herkässä ja etenkin kotijoukkue

Pascoe Valen kotipeleissä ja sen overi tilastot on kotona on 4.1 maalia ottelua kohden ja 7/10 on mennyt yli O 2.5 mikä johtuu siitä, että se onnistunut selvästi paremmin maalinteossa kotona, kuin vieraissa.

 

Pelin lähtökohdat 20 kierroksen jälkeen, kun sarjassa pelataan 26 kierrosta, ennen kuin putoajat ja pudotuspeli joukkueet on selvillä, on että kotijoukkue on putoamassa ja sen matka viivan yläpuolelle on kuusi pistettä, joka tarkoittaa sitä, että sillä ei ole oikein aikaa nyhjätä tasapelejä, eikä sillä kyllä ole ollut taipumustakaan kauden aikana tasuri herkkyyteen.

 

Vietasjoukkue Green Gully vastaavasti taistelee paikasta pudotuspeleihin ja se vastaavasti on ollut todella tasapeli herkkä viimeisen 8 kierroksen ajan, kun sillä on kiertynyt siinä ajassa peräti 6 tasapeliä!

 

Tiukka peli, mutta uskon, että on hyvä mahdollisuus sille, että ensimmäinen maali nähdään jo ensimmäisellä puoliajalla, joka avaa peliä toiselle puoliajalle ja O 2.5 menee hyvinkin tässä rikki. 

 

Pelionnea!

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:NPL Victoria jalkapallo klo.12:30

Oakleigh  Oakleigh - Dandenong City  Dandenong City

Oakleigh o1.5 @2.02 Unibet

Vastassa sarjan 2 kovakuntoisinta ryhmää ja uskoisin maaleja nähtävän tässä pelissä ja kotijoukkueelle niitä ainakin 2 otan testiin.Molemmilla on siis viimekierroksilla pelit menneet mukavasti. Dandenong Citylla ollut kyllä vastustajat sieltä helpoimmasta päästä,kun esim.Oakleigh voitti kotona viimeksi sarjakakkosen Bentleightin 3-0.Dandenongille on tehty 10 maalia enemmän,mitä Oakleighille.Molemmilla on 9 ottelun tappiotonputki päällänsä ja sehän nyt toiselta saattaa katketa jos ei tausia sitten nysvätä.Oakleightille annettava kotietua ja Oakleigh on noissa 4 edellisessä,jotka voittanut on iskenyt 3.0 keskiarvolla osumia perpeli niin tähän peliin se 2 maalia siltä ei pitäisi olla mikään ylivoimainen tehtävä.

Lopputulos:3-1

 • Tykkäys 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Daniel Dubois - Nathan Gorman

Alle 9.5 erää, betcris, @2.10

Klo: 00:00

 

Tätä matsia on useasti luonnehdittu junnuliigaversioksi Wilder - Fury - ja Joshua - Ruiz Jr. -otteluista. 22-vuotias Dubois on Wilderin tapaan erittäin kovalyöntinen, mutta fysiikaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan enemmän Joshuan kaltainen. Yhtä vuotta vanhempaa Gormania sen sijaan pidetään teknisempänä ja nopeampana osapuolena. Gormanin kolme viimeisintä ottelua menivät pisteille, mutta häneltä löytyy kuitenkin oletettua enemmän lyöntivoimaa. Tästä osoituksena tyrmäysvoitot Kamil Sokolowksia ja Sean Turneria vastaan, jotka ovat kumpikin kovia luita. Toisaalta myös Duboisin teknistä taitoa on mielestäni vähätelty, 22-vuotiaana hän on tietenkin vielä raakile, mutta häneltä löytyy monipuolinen lyöntivalikoima ja 11 ammattilaisottelussaan hän on osoittanut selvää kehitystä. Kaksikon välillä on jonkin verran historiaa ja pahaa verta, Duboisilla ei ole koskaan ollut tapana tunnustella vaan tykitystä on yleensä luvassa ensikongista lähtien, mikä antaa Gormanille myös tilaisuuksia vastaiskuihin. Itse kallistun Duboisin puoleen, mutta tämän kohteen kerroin maistuu enemmän, sillä tyrmäys suuntaan tai toiseen ei yllättäisi ja uskoisin että tämä nähdään ennen kymmenettä erää.

 • Tykkäys 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

SJK - VPS 

VPS @5.50 Bet365 

KLO: 17.00 

Viidestoista yritys! Paljon on tapahtunut vieraiden touhussa lyhyeen aikaan. Joukkue hakee edelleen tämän kauden avausvoittoaan ja muutoksen tuulet näkyy tänään niin kentällä kuin sen laidallakin. Paineeton tila itse pelaajistoon on tulossa, ellei ole jo tullut, sillä huumorilla kai tuosta enää selviää, kun ei voittoja tule. Joukkue on lähes täydessä iskussa päivän peliin ja mitään ihmeellistä on vaikea sanoa vepsusta ennakkoon. Yllättävää peliä heiltä kuitenkin odotan, sillä jotainhan on tehtävä. Positiivista viimeiseen 5 otteluun on jokaisessa tehty maali.

Kotijoukkue SJK saa "Mosan" takaisin ruotuun, mutta jännä nähdä miten tähän saakka alisuorittanut kuumaKalle esiintyy. Voi helposti olla jopa haitaksi. Seinäjoen nimilista on kova ja laajuutta löytyy. Taitava kärki ja vaarallinen hyökkäys kokonaisuudessaan. Parempaa tulosta odotetaan myös SJK:n puolelta, sillä ailahtelevia pelejä on joukkue pelannut useamman. Selvä suosikki joukkue näyttää kuitenkin olevan, mutta uskallan väittää ettei edes Vepsu itse tiedä vielä, minkälaista peliä se pystyy pelaamaan. 

Tilastollisesti voitto tulee joskus. Itselleni @5.50 vepsulle, moisen muutoksen jälkeen on liikaa. Peli-ilmeen vaan täytyy olla jo eri. 

Kohde menee oikein kun VPS voittaa ottelun 

VÄÄRIN 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Kakkonen 

Lahden Reipas - VJS 

Reipas -1,5 @2.80 Coolbet 

KLO: 17.00 

Voitto mielessä kotijoukkueella ja syystäkin. Viimepelit ovat olleet haastavia, sillä ulosajot eivät ole antaneet mahdollisuutta normaaliin peliin. Tähän päivään on saatu mukaan FC Lahden puolelta muutama kaveri ja joukkueen rinki näyttää hyvältä. Kolmen peräkkäisen 1-1 tuloksen jälkeen on aika kääntää kelkka kohti voittoja. Vastus ei ainakaan ole se sarjan parhaiten puolustava. 

Yhden miehen ihme VJS. Joukkue koki jopa hieman nöyryyttävän tappion Susille viimepelissään 4-1 lukemin. Sama Sudet kaatui Reippaalta vieraissa 1-5. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Reippaan ja VJS:n välillä päätettiin tasatulokseen 2-2, mutta noista ajoista on lähinnä Lahtelaisten peli mennyt eteenpäin. Selkeä suosikki kotinurmella on Reipas tänään. Siksikin tasoituksella peleihin. 

Kohde menee oikein kun Reipas voittaa vähintään kahdella maalilla 

VÄÄRIN

 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

FC Haka - Jaro 

FC Haka @1.75 Coolbet 

KLO: 17.00

Voittamaton. Sarjakärki. Tehtaankenttä. Elias Ahteen nopea hattutemppu viimepelissä. Terveystilanne sekä itseluottamus kiitettävä. Se huokuu joukkueesta ja tulokset eivät valehtele. Ei lisättävää. Paitsi enemmän maaleja. 

Isonumeroisesti ovat Pietarsaarenkin ottelut edenneet ja joukkue onkin sarjassa kolmantena, kuitenkin reilun matkan päässä turkulaisista. Jaron riesana on ollut jo pitkään tuo alakerta, eikä Haka vastauksena ole nyt se helpoin juttu. Vieraskenttä on Jarolle tuonut vain yhden voiton tähän mennessä. Joukkue on vahva Ykköseen, mutta ero Hakaan kuitenkin merkittävä. 

Kertoimessa edelleen valueta melko hyvinkin, joten 5/5 ja kumartaa eetteri. 

Kohde menee oikein kun Haka voittaa ottelun 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wimbledon naisten nelinpeli finaali klo 21:30

Hsieh/Strycova - Dabrowski/Xu

Pelivalinta: Dabrowski/Xu

Kerroin: 3,55 Bethard

Dabrowski/Xu otti eilen yllätysvoiton Krejcikova/Siniakova kaksikosta ja kohtaavat nyt finaalissa Hsieh/Strycova kaksikon. 

Hsieh/Strycova kaksikko on asetettu liian suuren suosikin asemaan. Strycova on ollut turnauksessa toistaiseksi todella hyvä, mutta Hsieh ei ole ihan yhtä hyvin pelannut ja siinä on Dabrowski/Xu parilla paikka iskeä. 

Dabrowskilla on hyvä syöttö, jota on ruoholla vaikea murtaa. Xu:n syöttöpeli ei ole yhtä hyvää, mutta mikäli syöttöpeli toimii edes kohtuullisen hyvin niin Dabrowski/Xu kaksikolla on mielestäni hyvät mahdollisuudet GS voittoon. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLS Minnesota - Dallas

valinta Minnesota ja btts. kertoimella 3.1 Unibet. alkamisaika: 03.00

 

Tämä siis rakennettu veto, mitä pystyy osaan peleistä nykyään tekemään Unibetilla.

 

MLS on suhteellisen runsas maalinen sarja ja tässäkin kotijoukkue on paukutellut lähes kahden keskiarvolla maaleja ja vastaavasti sille ollaan tehty lähes 1.5 maalin keskiarvolla maaleja.

Ja sen otteluissa on syntynyt 3.4 maalin keskiarvolla maaleja. Etenkin viime aikoina sen hyökkäyksen ruuti on ollut kuivaa ja viidessä edellisessä pelissä onkin syntynyt maaleja kolmen keskiarvolla.

 

MLS:sä kuten monessa muussakin sarjassa on myös osalla joukkueista vahva kotietu ja monella kotona vahvalla joukkueella vastaavasti vieraissa ei ota kulkeakseen, johon vaikuttaa yleisö ja Amerikan mantereen suuret etäisyydet ja siitä seuraavat erilaiset fysiologiset rasitus vaikutukset jne.

 

Vierasjoukkue Dallas on kuulunut tällä kaudella niihin joukkueisiin, joiden peli on kotona kulkenut, mutta vieraissa on tehnyt tiukempaa ja Minnesotan hyökkäys on ollut sen verran terävässä kunnossa viime aikoina, että on luultavaa, edessä olevan vaikea peli myös tällä kertaa Minnesotassa.

 

Mikä tässä hieman mietityttää, on Minnesotan voittoputki ja viime aikainen tykitys, joka tulee epäilemättä jossakin kohtaa päätökseen, mutta on luultavampaa, että tuo tulee tapahtumaan vieraspelissä, kuin kotona ja hyvä vire tuottaa itseluottamusta ja Minnesota vie hyvinkin pelin tyyliin 2,3-1

 

Pelionnea.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...