Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

25.8

Recommended Posts

Tennis ITF Helsinki klo 12:00

Cerundolo - Niklas-Salminen

Pelivalinta: Cerundolo

Kerroin: 1,76 Marathonbet 

Cerundolo on nuori ja todella lupaava pelaaja. Cerundolon otteet olleet tässä turnauksessa todella vakuuttavia ja mielestäni Cerundolo on selvä suosikki myös finaalissa. Cerundolo on täysin massakenttäpelaaja ja massalta löytyy Cerundolon parhaat saavutukset. Cerundolo on voittanut tällä kaudella jo yhden tittelin ja kerran hävinnyt finaalissa. 

Niklas-Salminen ollut tässä turnauksessa myös hyvä. Niklas-Salmisen kaavio on ollut toki helpompi kuin Cerundololla, mutta silti otteet olleet parempia kuin aiemmissa turnauksissa. Niklas-Salmisen otteissa paljon ailahtelevuutta, ajoittain pystyy pelaamaan tasaisia otteluita kovia pelaajia vastaan ja toisinaan häviää heikoillekin pelaajille. Kotiedusta paljon apua Niklas-Salmiselle, mutta en silti usko Niklas-Salmisen pystyvän voittoon kovaa argentiinalaista vastaan. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valioliiga Englanti / Jalkapallo

Wolverhampton  - Burnley

Wolverhampton @ 1.86 Coolbet

Alkaa 18:30

Wolves on yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa europelit mukaan laskettuna. Noista yhdeksästä joukkue onnistui voittamaan kuusi kamppailua. Joukkue on hävinnyt viimeksi kotistadionillaan kuluvan vuoden  tammikuun 2. päivä joten kyseessä on todella hyvä kotijoukkue. Joukkue on aloittanut sarjakautensa tasapeleillä vahvoja joukkueita vastaan (ManU 1-1/ Leicester 0-0). Noiden tasapelien jälkeen joukkue janoaa varmasti ensimmäistä voittoaan sarjassa innokkaan kotiyleisönsä edessä. Burnley pelasi hyvän ottelun viime viikon lauantaina siitäkin huolimatta että joukkue hävisi Arsenalille  maalein 2-1. Wolvesin kotitaika kuitenkin tulee pitämään tänäänkin ja hyökkäyspään tutkaparilla Diogo Jota - Raul Jimenez peli tuntuu kulkevan mikä riittää kääntämään näiden tasavahvojen joukkueiden välisen ottelun  Wolvesin hyväksi maalein 2-1. Coolbetiltä markkinatoppi

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

13:00

491dfc4384dbd69e41e36e50da47c2da.png G2 - forZe aa2ef676f165fd3f06b94d72128f0029.png

forZe +1,5 | 1,62 | Coolbet

 

 • G2 (kennyS, shox, JaCKz, Lucky, AmaNEk) on pelannut tähän asti hyvää turnausta. Kahdessa avausottelussa G2 kukisti TyLoon ja DreamEatersin lukemin 16-10 ja 16-9. Eilisessä Bo3-ottelussa Mousesportsia vastaan G2 oli jo kartan johdolla ja oli myös toisessa kartassa matkalla kohti otteluvoittoa ja jatkoonpääsyä, mutta Mousesports kampesi itsensä taisteluun takaisin ja lopulta vei voiton G2:n nenän edestä. Ranskalaisjoukkue on tullut tähän turnaukseen hyvin valmistautuneena ja peli näyttää kokonaisuudessaan toimivalta, mutta vielä viimeisen aidan ylitys vaatii pientä tasonnostoa.
 • forZe (facecrack, Jerry, xsepower, almazer, FL1T) oli yksi arvoituksellisimmista joukkueista tähän turnaukseen lähtiessä, mutta toistaiseksi venäläisjoukkue on lunastanut odotukset. forZe hävisi avausottelunsa Mousesportsille lukemin 6-16, mutta sen jälkeen joukkue on lyönyt Grayhoundin sekä FURIAn lukemin 16-9 ja 16-10. Ottaen huomioon forZen lähtökohdat, heidän pelissä on hyvä rakenne ja mainio joukkuepeli. Kaikki näyttäisivät puhaltavan yhteen hiileen ja joukkueen ympärillä on positiivinen tunnelma. 
 • Karttavetossa G2 poistaa Miragen ja forZe bannaa Vertigon. G2 valinnee kartakseen joko Overpassin tai Dust2:n ja forZe valinnee Nuken. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee mahdollisesti Inferno. Karttatilastoissa forZe on itse asiassa Overpassia lukuunottamatta G2:ta parempi voittoprosenttien osalta, vaikka toki pitää ottaa huomioon se, että nämä joukkueet ovat pelanneet eri tason vastustajia vastaan. Joka tapauksessa forZen karttavalikoima on erittäin laaja, joka tekee yhden karttavoiton nappaamisesta helpomman tehtävän.

 

YHTEENVETO

 • G2 ja forZe ovat molemmat pelanneet plusmerkkistä turnausta tähän asti. G2 on tämän ottelun ennakkosuosikki, mutta mielestäni forZea aliarvostetaan kertoimissa. Tasoero ei nimittäin ole niin iso kuin mitä kertoimet antaa olettaa ja karttavalinnoissa forZen laaja karttavalikoima on varsin hyödyllinen seikka. Pidän forZen karttavoittoa erittäin todennäköisenä joten vaikka kerroin ei päätä huimaa, sitä lähdetään pelaamaan. Kohde menee oikein, kun forZe voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga:

Bournemouth - Manchester City

Manchester City -2.0 @1.87 Bethard

Klo 16:00

 

 

 

 

 

Bournemouth on aloittanut kautensa ihan hyvin, kun kahdesta pelistä sillä on kasassa 4 pistessä. Vastassa ovat olleet nousijat Sheffield United ja Aston Villa. Viimekaudella joukkue sijoittui neljänneksitoista, ja samoille sijoille uskon heidän tälläkin kaudella sijoittuvan. Runko on pysynyt kasassa aika hyvin, eli viime kauteen voi jonkin verran peilata. Bournemouthin hyökkäys on ihan hyvä, mutta puolustus on iso murhe tälläkin kaudella. Viime kaudella omiin meni 70 maalia, joka oli liigan kolmanneksi eniten. Sheffield onnistui iskemään vieraissa Bournemouthin verkkoon, ja Aston Villaa vastaan oli ihme, että Villan maalisarake jäi vain yhteen. Jos ongelmia oli Villaa vastaan, niitä voi todellakin odottaa Cityä vastaan.

City, viime kauden mestari. Joukkue on tälläkin kaudella suurin suosikki. Rahaa on Qatarin sheikeiltä saatavissa, eli aina voi parantaa. Kesällä se hankki Rodrin 60 miljoonalla, rinki leveni yhä enemmän. Jokaiselle pelipaikalle on täyttä timanttia, mikään seura maailmassa ei voi vastata tälle leveydelle ja materiaalille. Maalinteko on tälläkin kaudella onnistunut heti alusta. Se murskasi West Hamin vieraissa 0-5, ja toinen matsi oli kotona Spursia vastaan, päättyi 2-2. West Ham on hiukan Hammersin alapuolella omissa rankeissa, puolustus molemmilla todella heikko. Tottenham tasuri oli ikävä tulos, mutta Spurs on kova jengi, eikä se mikään superyllätys ollut. Uskon, että City lähtee takaisin voittojen tielle hirmuisella mylläkällä, eikä Bournemouth pysty iskemään Cityn kovaa puolustusta vastaan. City iskee 3-5 maalia.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Harjoitusottelu 

KLO 19.30

 

SKA PIETARI - :jokerit: Jokerit 

 

VALINNAT

SKA PIETARI   Kerroin :  1,71 ( Coolbet )

SKA PIETARI & Yli 5,5 Maalia - Normaali Peliaika   Kerroin 3,40 ( Betway ) 

 

Pietarin- turnaus on jälleen siinä pisteessä,  että kyseisen turnauksen voittaja varsinkin henkisellä puolella voittaa tämän ottelun voittaja.  

Suomessa nämä joukkueet ovat jo treenannut ja silloin Vantaalla käydyssä ottelussa SKA Pietari oli numeroin 1-2 parempi.   SKA oli tuossa ottelussa silloin parempi ja varsinkin erikoistilannepelaaminen meni SKA :lle.  Jokerit pelasi kivasti,  mutta ei riittänyt.   Tuolloin jo oli kipinää ottelussa, kun torikokouksia oli muutamia ottelun aikana,  josta tulee aina Salomon tuomioita. 

Tänään vieraat aloittaa jo paperilla pelin paremmin, sillä tällä kertaa myös Nichlas Jensen, John Norman ovat ottelussa mukana.   Kontiola - Jensen- duo ovat löytäneet toisensa kentällä harjoitusotteluissa ja saa nähdä nyt kunnon vastuksen edessä,  että kuinka hyvästä kemiasta on kyse.   Kalnins aloittaa maalissa ja se on kotiyleisö mieleen, sillä SKA saa tänään muutaman maalin helpohkosti tehtyä.  

SKA lähtee kunnon kokoonpanolla liikkeelle ja peli kotiyleisön edessä,  niin se on varmaa, että tuomarit avittaa kotijoukkuetta.   Ylivoima, kun tuottaa tulosta, niin ei tässä ottelussa ole voittajasta epäselvyyttä.  Jokerit antaa kyllä kivan vastuksen ja kyllä vieraat saa sen 1-2 maalia tehdyksi joillain kuviolla,  mutta kiekollisesti SKA tulee hallitsemaan ja taidoltaan parempi kotijoukkue tekee kyllä tänään minimissään sen kolme maalia,  niin kyllä tuo yli 5,5 Maalia saatetaan ylittää tänään tunteita herättävässä kamppailussa,  jossa muutama nokkapokka tulee ja Salomon tuomiot käy kuumana.  Kotijoukkue on parempi,  mutta tasainen ottelu tulee pelillisesti. 

Kunhan SKA Pietari voittaa varsinaisella peliajalla ja ottelussa nähdään ainakin kuusi maalia yhteensä,  niin tämä vihje menee täydellisesti oikein. 

 

Tulosveikkaus 

SKA 3,4,5 

Jokerit 2,3 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eliteserien.

Haugesund - Lilleström

valinta Haugesund kertoimella 1.9 Unibet. alkamisaika: 19.00

Kokeiluun vuonomaasta kotijoukkueen voittoa, jonka viimeiset pari kuukautta on ollut europelien rasittama, mutta nytten siltä osin on tullut helpotusta, kun se tippui hienon taistelun jälkeen Hollantilaiselle PSV:lle niukasti maalilla ja keskittyminen on täysin kotimaan sarjassa.

 

Haugesund on sarjassa 18 pelin jälkeen 8. ja sillä on suhteellisen turvallinen matka putoamisviivaan ja toisaalta suhteellisen turvallinen matka, että europelien osalta ensi kausi jää haaveksi. 18 pelin jälkeen se on ottanut voittoja, tasapelejä ja tappioita yhtä monta kutakin, eli kuusi ja maaliero sillä on 27 tehdyn ja 21 päästetyn jälkeen 6 maalia plussalla.

Vierasjoukkue Lilleström kuikuilee aivan Haugesundin olkapään takana sarjataulokossa sijalla kymmenen ja kahden pisteen päässä. Lilleströmillä vieraspelit on ollut nihkeitä ja se on onnistunut voittamaan toistaiseksi vain kerran vieraissa ja sen pakkasella oleva maaliero - 6 selittyy juurikin vieraspelien heikolla menestyksellä. Kaikki pelit mukaan lukien Lilleströmin saldo on seuraava 18 peliä, joista 6 voittoa, 4 tasapeliä ja 8 tappiota tehtyjen maalien ollessa 23 ja päästettyjen 29

 

Peli ei ole siis merkityksetön, vaikka kodilla on pikkuisen turvallisempi matka putoamis uhkaan, mutta sillä on varmasti haluja etenkin kotona pikkuisen repiä lisää eroa ja näkisin kotiedunnturvin kotijoukkueella olevan hyvä mahdollisuus parannella sarjataulukko ja koti tilastoja.

 

Pelionnea.

Lopputulos: 0-2 väärin. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

YSTÄVYYSOTTELU

SKA Pietari - Jokerit

Tuplamahdollisuus X2/ 2.12 UniBet

Klo 19:30

 

Tästä pelistä onkin ehditty jo vihjaamaan, mutta laitetaan vielä niin osuu ainakin jompi kumpi 😀

Ska lähtee otteluun liian suurena suosikkina omasta mielestä. Molemmilla on peli kulkenut mukavasti ja kummatkin pääsee otteluun myös hyvällä kokoonpanolla.

Jokereilla on ylivoimapeli toiminut ja sen ansiosta viime pelissäkin Omskin kyydissä pysyttiin ja lopulta otettiin voitto.

Ska on myös kulkenut voitosta voittoon melkeinpä, mutta esimerkiksi juuri Omsk onnistui joukkueen kaatamaan niin miksei Jokeritkin.

Molemmat syttyy varmasti otteluun ja tiukka matsi tulossa niinkuin viime harkkamatsikin joka Ska:lle päättyi 1-2. Uskon vahvasti että Jokerit taistelee tänään vähintään jatkoille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LA LIIGA

Barcelona - Betis

Alle 2.5 maalia/ 2.31 NordicBet

Klo 22:00

 

Barcelona lähtee illan otteluun suurena suosikkina vaikka joukkueen kokoonpanosta puuttuu isoja nimiä kuten Messi, Suarez ja Dembele. 

Ensimmäisellä kierroksella Barcelona hävisi vieraissa Bilbaolle 1-0 ja Betis puolestaan hävisi kotonaan Valladolidille 1-2, joten molemmat hakevat vielä avauspisteitä kaudelle.

Barcelona on kokoonpanosta huolimatta ennakkosuosikki ja varmasti tuleekin ottamaan kauden avausvoiton, mutta ei se helpolla nyt tule ja joukkueelle varmasti riittää sellainen perus 2-0 voitto.

 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo. Bolivia. 

Nacional Potosi - Oriente Petrolero

btts. kertoimella 2.1 Unibet.

alkamisaika: 00.15

 

Bolivian jalkapalloa ja testiin molempien maalia! Bolivian jalkapallossa nähdään runsas maalisia pelejä ja nämä kaksi joukkuetta ovat olleet runsas maalisia joukkueita, kun molemmat on pelannut 8 peliä. 

 

Kotijoukkue Nacional Potosin peleissä on nähty 3.4 maalia ottelua kohden ja viisi kertaa kahdeksasta sen peleissä molemmat on tehnyt maalin, joskin kahdessa viime pelissä se on pystynyt pitämään oman maalin puhtaana.

Tilastollisesti tuo kaksi peliä on alkanut olemaan takaraja, että Nacional Potosi on pystynyt pitämään nollan, kun pitkältä aikaväliltä tarkastelee Nacional Potosin pelejä.

 

Vastaan asettuva vierailija Oriente Petrolero lukeutuu sekin kahdeksan pelatun pelin jälkeen runsas maalisiin joukkueisiin ja sen peleissä on syntynyt 3.1 maalia ottelua kohden ja kuusi kertaa kahdeksasta molemmat on tehnyt sen peleissä maalin. Pikkusen vilkuilin vierailijoiden vierastilastoja ja kymmenessä edellisessä pelissä se on onnistunut tekemään vieraissa seitsemän kertaa vähintään maalin ja sille on tehty maali vähintään yhdeksän kertaa.

 

Kotijoukkue Nacional Potosi on asetettu tässä suureksi suosikiksi tilasto pohjalta joku 3-1 ei olisi tässä yllätys ja sehän riittäisi 👍

Veto menee oikein, kunhan molemmat tekee maalin. 

 

Pelionnea! 

Siinä ei kauaa kestänyt. 25 minuutin kohdalla tilanne 1-1 oikein. 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MLS klo 05:30

Los Angeles FC - Los Angeles Galaxy

Pelivalinta: Los Angeles Galaxy +1,5 maalia

Kerroin: 1,95 Unibet

Los Angelesin derby kyseessä ja Galaxy lähtee kertoimien valossa selvänä altavastaajana otteluun. 

Los Angeles FC pelannut loistavan kauden ja joukkue on onnistunut voittamaan peräti 19/26 ottelusta. Kotikentällä tappioita ei ole yhtään ja tasapelejäkin vain yksi. Tässä matsissa näen kuitenkin vierasjoukkueella kertoimia paremmat mahdollisuudet voittoon/tasapeliin.

Los Angeles Galaxy on pelannut hyvin ailahtelevaisesti. Kotikentällä peli on kulkenut hyvin, mutta vieraskentällä ollut selkeästi vaikeampaa. Tässä ottelussa kotiedun merkitys normaalia pienempi, joten Los Angeles Galaxyllä hyvät mahdollisuudet yllätykseen. 

Kohde menee oikein kun Los Angeles FC ei voita ottelua vähintään 2 maalin erolla. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...