Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

2.9

Recommended Posts

ATP haastajaturnaus Jinan klo 09:30

Zhang, Z - Sun, F

Pelivalinta: Sun, F

Kerroin: 2,77 Pinnacle

Zhangilla enemmän kokemusta haastajatasolta, mutta viimeaikoina menestys jäänyt kaksinpeleissä vähiin. Zhang on hyvä nelinpelaaja ja nelinpeleissä turnausvoittojakin on tullut. Zhang asetettu otteluun selväksi ennakkosuosikiksi vaikka vastustaja Sun on ollut futures tasolla hyvässä vireessä. 

Sun on pelaillut paljon futures tasolla ja kehitystä on viime aikoina pelissä tapahtunut. Sunilla on hyvä syöttö, joka on etenkin kovilla kentillä pelatessa tärkeä ominaisuus. Sun pärjääkin kovilla kentillä paljon paremmin kuin massakentillä. 

Odotan ottelusta tasaisempaa ottelua kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO KHL

TRKTOR - HK VITJAZ 

PELIVALINTA: VITJAZ @ 3.10 COMEON!

17:00

Joukkueiden treenikausi sujui hyvin ja molemmat napsivat kesähöntsistä voittoja tasaiseen tahtiin.  Suomalaisittain mielenkiinto kiinnittyy Vitjazin Miro Aaltoseen,  Pekka Jormakkaan, Joonas Nättiseen ja Ville Lajuseen, muut Vitjazin mielenkiintoiset nimet ovat Alexander Semin, Jakub Jerabak ja Alexei Makeyev. Vitjazilla on jalkeilla mielestäni aika perusvahva joukkue jolla pystytään kyllä taistelemaan lännessä poffipaikasta ja uskoisin että Vitjaz sinne tänän vuonna myös menee.

Traktor on puolestaan mauton ja keskinkertainen joukkue jolle en povaa suurta menestystä tänäkään vuonna, mielenkiintoisimmat nimet ovat Lukas Sedlak, Andrew Calof, Suomen Jesse Virtainen, Christian Thomas, Nick Bailen  ja Sergei Konkov.

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa ei Traktorin otteluissa tulla kovinkaan paljon maaleilla mässäilemään, viime kaudella Traktor onnistui tekemään runkosarjassa ainoastaan 102 maalia ja oli selvästi itäisen konferenssin vähiten maaleja tehnyt joukkue, ainoastaan Lännessä Slovan Bratislava teki vähemmän maaleja (101). Treenipelien maalimäärä on myös ollut alhainen joten Traktorin pelityyli nojanee vahvasti puolustukseen ja maalivahtipeliin tälläkin kaudella.

Vitjaz on hyökkäysvoimaltaan mielestäni parempi joukkue ja saanee tänään enemmän maalipaikkoja, joten kunhan viimeistely onnistuu on se tänään vahvoilla. 

Lähden siis hakemaan vieraiden suoraa voittoa tähän kamppailuun.

 

 

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Dynamo Moskova - Nizhni Novgorod

Dynamo Moskova/ 2.15 BET365

Klo 19:30

 

Molemmilla on suht pitkä harjoituskausi takana ennen kuin tosipelit alkavat. Dynamo on tahkonnut 11 harkkamatsia, joista se voitti kuusi kun taas Nizhni pelasi yhdeksän harkkamatsia voittaen ainoastaan kolme.

Nizhnillä ei kummoinen joukkue ole kaudelle ja uskonkin ettei joukkue montaa voittoa tule nappaamaan ainakaan isommiltaan, sen näytti jo harjoituskausi. Joukkueen peli on puolustusvoittoista ja sen takia vähämaalisia myös.

Dynamo napsi voittoja mukavasti harjoituskaudella ja isommille tuli niukkoja maalin tappioita, joten päätellä voi että peli on aikalailla uomissaan. Joukkueesta löytyy nimiä kuten Shipa,Afinogenov ja puolustuksessa oma poika Juuso Hietanen. Maalintekovoimaa joukkueesta siis löytyy ja puolustuskin on kunnossa, sillä eipä Dynamonkaan peleissä paljoa maaleilla mässäillä.

Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat jo kolmesti, Nizhni vei ensimmäisen nimiinsä, mutta kaksi jälkimmäistä oli Dynamon heiniä (Dynamo kaikissa vieraissa). Joukkueet siis ovat jo tuttuja toisilleen tälläkin kaudella. 

Dynamo pääsee nyt kotiaskiin pelaamaan Nizhniä vastaan, joka on ollut hankala paikka vierasjoukkueille ja nyt kauden avausottelu niin halli varmasti täynnä. Uskon Dynamon jatkavan siitä mihin harkkapeleissä jäi Nizhniä vastaan ja joukkue nappaa maalin/kahden voiton.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Magnitogorsk - SKA Pietari 

YV-maaleja yli 1,5 @2.10 Nordicbet 

KLO: 17.00 

Eilen nähtiinkin se tseskan kompastus ja harmi, että jäätiin maalin päähän overeista. Tänään jatketaan viihdyttävällä ottelulla. 

Magnitogorsk on aina ollut tunnettu vahvasta ylivoimaista. O'Dell / Kozun on saatu Mozyakinin kaveriksi ja viivasta löytyy tulivoimaa. Yhtälailla suosikki on kotijoukkue tänään kuin vieraatkin. Lähes poikkeuksetta nämä joukkueet pelaa tasaisia pelejä, jotka ratkeaa usein mv-peliin ja ylivoimiin. 

SKA on uusvanha nippu ja todettakoon, että mikäli joukkue parantaa jo nähdystä niin vaikea pysäytettävä tulee olemaan. Kenties jalalla hitaampi kuin viimevuonna kun kokonaisuutta katsotaan, mutta taas rauhallisuutta on tullut hyökkäyksiin. Hyvä kombinaatio kaikin puolin. 

Turha tässä on kuitenkaan mennä sen syvemmälle ottelun saloihin. KHL-kausi on alkanut ja väitän, että molemmat näistä löytyy kauden jälkeen Top6 ylivoimajoukkueista. Olkoon vaikka kuinka avauspeli niin näissä leireissä tiedetään tasan tarkkaan, kuinka isossa roolissa on ylivoimapelaaminen. 

Rangaistuksia nähdään varmasti, sillä haparointia ja huolimattomuutta näkyy väkisinkin molemmilla. Kumpikin joukkue pystyy tekemään tuon rajan yksinkin, mutta maalit molemmille on realismia. Ylivoimalla tottakai. 

KHL-kauden vahvimpia ja taitavimpia joukkueita jäällä. Todella kova kerroin tähän kohteeseen. 5/5 ja pam. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 YV-maalia (sis JA)

OIKEIN 

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA US Open

Donna Vekic - Julia Goerges

Vihje: Donna Vekic

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 18:00

- WTA US Openin neljännesvälierissä kohtaavat Rankingin 23. Vekic ja 30. Goerges. Goerges pelannut tauon jälkeen vain 6 ottelua kovalla kentällä, tässä turnauksessa voittanut kaikki ottelunsa hyvillä otteilla, alkuun kaksi selvästi heikompaa vastustajaa ja sitten viimeisimpänä Rankingin 7. Bertens. Vekic puolestaan pelannut kovalla kentällä paljon tauon jälkeen, otteet ovat olleet tasaisen hyviä koviakin pelaajia vastaan joita Vekic on nyt kovalla kentällä voittanut tauon jälkeen. Tässä turnauksessa on Vekic voittanut kaikki ottelunsa 2-0 luvuin, viimeisimpänä voitti Rankingin 39. Putintsevan. Vekic on yllätävänkin pieni suosikki otteluun kertoimissa kun ihan tasabookkia mennään, mielestäni näillä viime kuukauden kovalla kentällä pelatuilla otteluilla selvästi kovemmassa vireessä tulee tähän kuin Goerges. Vekic on myös osoittanut hyvää tasaisuutta ja pystynyt pitämään oman pelinsä kasassa kun puolestaan Goerges on tunnettu ailahteluista. Varmempaa hyvä vireistä Vekiciä lapulle tähän otteluun Bethardin topilla.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Dinamo Riika - Spartak Moskova 

Dinamo Riika @2.80 Nordicbet 

YV-maalit yli 1,5 @2.40 Nordicbet 

Dinamo Riika & o4,5 @4.65 Nordicbet 

KLO: 19.30 

Erittäin hyvä ja tasainen harjoituskausi alla Riikalla. Ainahan joukkue on ollut sitkas, mutta että näin työteliäs ja sitoutunut, on itselleni uusi asia. Potentiaalia joukkueessa todellakin on ja liike plus taito huippuluokkaa. Hyvä sekoitus amerikkalaista ja slaavilaista kiekkoa. Kurinalaisuus on paistanut läpi jo nyt, eikä niitä ihan tyhmimpiä jäähyjäkään olla nähty. Kenties Riikassa on huomattu potentiaali ja tätä on kesän aikana työstetty. Todella maalintekovalmis joukkue tänä vuonna. Roolitus on ainakin onnistunut harjoituskaudella. Toivottavasti se näkyy jo tänään. 

Spartak. Todella paljon samaa viimekaudesta. Hyökkäyspää tuntuu kuitenkin heikentyneen lähinnä viisikkopuolustusta ajatellessa. Taitavia kavereita vastaan on pahoja ongelmia hyökkääjillä tulla avuksi. Jostain syystä. Enemmän voimaa on alakerrassa ja selvästi on haluttu enemmän puolustavaa puolustajaa. Tämä ei kuitenkaan ole vielä toiminut ja se näkyy suoraan takaiskuissa. Daugavins Hanzl Hersley yv-pelotteena ja hyökkäys melko tutun oloinen muutenkin. Pelityyli syö mielestäni parhaan terän hyökkääjistä ja siksi vastapalloon tänään. 

Hurja aloitus tähän kohelokauteen ja nämä kohteet painetaan tuttuun tapaan sinkkuina eetteriin. Panostus itsellä jopa liian iso joten malttia suosittelen. YV-maalit saa itseltäni 5/5. 

Kohteet menee oikein kun Riika voittaa varsinaisella peliajalla / Riika voittaa ja yli 4,5 maalia / yli 1,5 yv-maalia  

VÄÄRIN / OIKEIN / VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Meni vähän jo tuurillakin panostus oikein tänään
 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Traktor - Vitjaz 

Tekee pisteen ottelussa: Pavel Chernov @3.00 Nordicbet 

KLO: 17.00 

Onkohan tässä nyt oletuksena toimistoilla että Vitjaz ei tee maaliakaan? Melko erikoinen suhtautumistapa joukkueeseen, joka nimenomaan on kasattu vahvaa hyökkäystä ja viisikkopeliä ajatellen. Toki Traktor on pelannut useamman vähämaalisen harjoitusottelun, mutta onhan ottelu pelaajille jo lähtökohtaisesti eri. Tästä eteenpäin kaikki lasketaan. 

Otetaanpa tämä Pelicansia vastaan hatun iskenyt Chernov peleihin. Miehen otteet ovat olleet huippuluokkaa ja näyttää siltä että terveenä pysyessään on tulossa yksi parhaista kausista. Kaikki eväät tälle on valmiina olemassa. Herra on pelannut hyviä minuutteja harjoituskaudella ja osoittanut kuuluvansa podolskin ylivoimaan. Suurella itseluottamuksella operoiva 29-vuotias hyökkääjä on taatusti näkyvimpiä kavereita tänään ja vastuun sekä viimeaikojen perusteella on tuo @3 pisteelle aivan liikaa. 

Vitjazia onkin jo vihjattu ja allekirjoittanut on samaa mieltä ennakkoon. Oletetun voittavan joukkueen pistemiehelle kun annetaan @3 niin nyt lähtee 10/5 jos näin voi asian ilmentää. 

Kuten jo ylempänä totesin, tämä aloitus tälle KHL-kaudelle lähtee kovasti liikkeelle. Chernov kuitenkin ja aamen. 

Kohde menee oikein kun Pavel Chernov  (Vitjaz) kirjaa pisteen ottelussa  (sis JA)

OIKEIN 

 • Tykkäys 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Dinamo Minsk - Neftehimik 

Yli 4,5 maalia @2.00 ComeOn!

KLO: 19.10 

Nämä joukkueet ovat itseasiassa muuttuneet paljonkin viimekaudesta. Näyttää kuitenkin vahvasti siltä että molemmat ovat laittaneet maalintekovastuut vaihtoon. Hyökkäyspäätä on viilattu puolin ja toisin, eikä tämä ole harjoituskaudella jäänyt huomaamatta. Erikoinen veto on puolestaan Minskiltä tuo Ehnrothin juttu. Mielestäni ei hyvä ratkaisu ottaa maalille. Pare, Elliott, Tereschenko ja Shore antaa uskoa hyökkäykseen ja onhan se selkeästi Minskin paras osa-alue. Turhan usein tuo omaan päähän palaaminen ontuu, mutta se sopii hyvin tähän kohteeseen. 2-4 Minskille. 

Kazionov / Chernikov. Atyushov ja mielenkiintoinen Mitchell. Ainakaan vielä ei ole homma ihmeemmin toiminut. Tasan 1 voitettu ottelu 10 pelatusta. Ei voi odottaa ihmeitä tänään tältä nipulta. Jotenkin hätäisesti kasattu joukkue jolta tuntuu puuttuvan idea lähes kokonaan. Kurinalaisuus ei sovi yhteen tämän joukkueen esityksien jälkeen. Viimeisin ottelu tarjosi kuitenkin varoituksen ylivoiman tehokkuudesta, joten siinä Neften ase tänään. Viisikkopeli kaipaa lisää harjoitusta. 2-3 maalia noiden ylivoimien vuoksi realismia. 

Tähän tekisi jostain syystä mieli iskeä kovastikin, mutta pysytään tässä linessä. Tuplataan. 

Norkalta yv-maalit yli 1,5 ja otteluun yli 5,5 otetaan mukaan myös mutta maltilla. 

Heikohkoa reagointia kenttäpelaajilta odotettavissa ja siitä syystä vaikea ilta veskareille. Maaleja. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL:jääkiekko klo.17:00

Jekaterinburg  Avtomobilist Yekaterinburg - Severstal Tsherepovets  Severstal Tsherepovets

Tasapeli @5.70 Veikkaus

Lähdetään kans koittaa KHL vetoa ja tasapeliä tähän otteluun.

Kohelo pyörähtää kunnolla käyntiin tänään ja ja mukavasti on vihjeitä laitettu ja laitetaan lisää.

Avausottelut ja Yekaterinburg on suuri suosikki tässä,mutta 1 sarjapeli voi olla vielä tahmeata,vaikka harkkoja on vedelty jokunen.Yekaterinburg tulee olee vahva tälläkinkaudella,kuten viimekaudellakin ja mielenkiinnolla seuraan Yekan otteita.Yekaterinburg on hyvä jengi ja joukkue ei ole keskinäisissä pahemmin Severstalille antanut mahdollisuuksia viimevuosina.Yekaterinburg veteli mukavia voittoputkia viimekaudella,mutta matkakatkesi lopulta pleijareissa.Yekaterinburg tullaan varmasti siellä playoffeissa näkee tälläkinkaudella.Severstal ei laadussa pärjää Yekalle,mutta avausotteluissa saattaa yllätyksiä tulla ja Severstalilta vaaditaan nyt venymistä,että jatkoille joukkue venyis tässä.

 

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saksa:3.liga jalkapallo klo.20:00

Jena  Carl Zeiss Jena - FC Magdeburg  Magdeburg

FC Magdeburg tekeee maalin molemmillajaksoilla @2.60 Unibet

Saksan 3 liigafutista ja vieraille osumat molemmillajaksoilla testiin.

Joukkueet aloittaneet kautensa aivan eritavalla.Jena on hävinnyt kaikki 6 peliänsä,kun Magdeburg voittanut 2 ja 1 hävinnyt sekä 3 tasapeliä.Magdeburg on asettanut tavoitteeksi nousta takaisin 2.bundesiin,josta se siis tippui viimekaudella.Potentiaalia Magdeburgilla on kyllä nousta,mutta nämä pelit olisi voitettava sillä ero on jo kärkikolmikkoon 5 pistettä.Jenan mielialat on matalalla ja pelaajilla loppuu kohta usko valmentajaan ja ihme jos ei kohta sielläosastolla tapahdu jotain,jos ja kun jena tänään hävii.Huonoon saumaan sattuu jenalle tämä Magdeburg,kun se on vastustajan sieltä vaikeammasta päästä.Jena olisi toivonut helpompaa vastustajaa tappioputken katkaisemiseksi.Magdeburg hyvyydestä oli osoitus viimepeli,kun se voitti Munchen 1860 kotonaan peräti 5-1.Vieraissa Magdeburg ei ole vielä hävinnyt,mutta 2 0-0 tasapeliä löytyy,joita ei saisi todellakaan tulla enää kovin montaa jos Magdeburg halajaa tosissaan palata 2.bundesiin.Tekijöitä Magdeburgilta löytyy ja niitä onnistumisia olisi saatava tekijöiltä myöskin vieraspeleihin.

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...