Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

9.9

Recommended Posts

Tennis WTA Hiroshima klo 07:00

Kovinic, D - Diyas, Z

Pelivalinta: Diyas 2-0

Kerroin: 1,73 William Hill

Kovinic kohtaa Hiroshiman avauskierroksella Diyasin. Molemmat pelaajat ovat pelanneet hyvin tällä kaudella. 

Kovinic on erinomainen massapelaaja. Massakenttien tilastot tältä kaudelta 28/11. Hiroshimassa pelataan kuitenkin kovalla kentällä, jossa Kovinicin tilastot selvästi heikommat 3/5. Kovinicin menestys ollut aiemmilla kausilla myös täysin massakisojen varassa ja kovilla kentillä ollut selkeästi vaikeampaa. En odota menestystä tästäkään turnauksesta. 

Diyas on päinvastoin parhaimmillaan juuri kovilla kentillä. Diyasin tilastot kovilta kentiltä 23/13. Diyas voitti Japanissa ison ITF turnauksen aiemmin tällä kaudella. Lisäksi muissakin Aasian kisoissa menestynyt hyvin. Jenkeissä vastustajat olivat kovaa tasoa ja menestys jäi vähiin. Nyt on taas erinomainen mahdollisuus edetä pitkälle tässä Hiroshiman turnauksessa. 

Diyas on suuri ennakkisuosikki tähän matsiin. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO 

KHL 

NEFTEHIMIK NIZHNEKAMSK - DINAMO RIIKA 

PELIVALINTA YLI 4.5 MAALIA @ 2.35 COMEON!

19:00

Riika kävi ottamassa turpasaunan lauantaina helsingistä häviten ottelun peräti 7-2, Riika oli tuossa ottelussa todella surkea ja mikäli samanlainen esitys jatkuu tänään Nefteä vastaan niin omissa tulee taatusti soimaan vaikka Nefte onkin heikompi vastustaja mitä Jokereit niin ei tuolla lauantain esityksellä voiteta montaa ottelua tässä sarjassa.

 Riika aloitti kauden hienosti voittamalla Moskovan Spartkin sekä Torpedon, myös harjoitusmatsit menivät loistavasti ja se olikin ennen lauantaina voittanut seitsemän  edellistä otteluaan. Henkilökohtaisesti odotin ehkä Riikalta liikoja ja joukkueen todellinen taso tällä kaudella taitaa olla ihan toinen mitä alkukauden otteet antoivat ymmärtää.

Nefte on hävinnyt 2/3 tämän kauden ottelustaan, avausottelussa se voitti Minskin 2-4, toisessa ottelussa se hävisi Sotsille 3-2 ja perajantaina se piti hallitsevaa mestaria CSKA ahtaalla taipuen vasta jatkoilla numeroin 3-2. Materiaaliltaan Neften joukkue ei ole kummoinen mutta kauden avausotteluiden perusteella joukkueesta löytyy kuitenkin luonetta ja taisteluhenkeä.

Mikäli Nefte ja Riika jatkavat siitä mihin viime otteluissaan jäivät niin tuloksena voi olla melkoinen maali-iloittelu joka pääättyy kotijoukkueen voittoon. 

Kunhan ottelussa nähdään vähintään viisi maalia varsinaisellapeliajalla niin tämä kohde menee oikein.

 

4-0 (VÄÄRIN)

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Jekaterinburg - Magnitogorsk 

Magnitogorsk 1.erä yli 0,5 maalia @1.93 / Magnitogorsk 1.erä @3.50 ComeOn!

KLO: 17.00 

Kotijoukkue on aloittanut toimintansa tälle kaudelle kiitettävästi, vaikka harjoituskausi ei välttämättä sitä luvannut. Jekalla on hyvän menon lisäksi tulossa sairastuvalta jossain vaiheessa lisää apuja. Edellisen ottelun voitto SKA Pietarista oli yhtälailla hyvä jekalta kuin huono skaalta. @BloKki olikin ajan hermolla ja poimi jekan voiton taskuun tuota pelistä. Hyvän olon tunnetta saattaa kuitenkin olla hieman liikaa ja tämän päivän vastus tulee lujaa päälle. 

Magnitogorsk. Alakanttiin meni ainakin tuo Vitjaz-ottelu. 38kutia ja 0kaappia. Mozy-Kozun-O'Dell miinuksella eikä juuri paikkoja ollut muutenkaan. Vitjaz nollasi Magnin kärkiketjut tyylikkäästi. Jotain on siis tehtävä ja maaleja pitää saada aikaan. Joukkue harvoin puskee neljää erää maaleitta joten realismia on että tässä pelissä avsuserään tulee liikkuva ja valmis Magnitogorsk. 

Otetaan tuo yli 0,5 5/5 ja erävoittoa 3/5. 

Kohteet menee oikein kun Magnitogorsk tekee maalin / voittaa 1.erässä / erän 

OIKEIN / VÄÄRIN 

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Neftehimik - Dinamo Riika 

Neftehimik @2.25 Nordicbet 

KLO: 17.00 

Ylempänä onkin otettu otteluun kantaa ja allekirjoittan. 

Neftellä lepoetu sekä kotiavaus. Olkoon vaikka kuinka "jäämistä" raavittu joukkue niin asennetta löytyy ja tulokset puhuu puolestaan. Eneenkaikkea esitys Tseskaa vastaan oli todella vahva. Barulin jatkanee luukulla ja hyvä niin. Sitoutuneisuus korvaa Neftessä paljon taidon puutetta ja perusasioiden ollessa kunnossa, on tuloksia syytä odottaa. Isoin etu tänään maalivahtipeli ja kotihalli. 

Riika jatkaa Helsingistä tähän päivään ja helppoa ei tule olemaan. Gudlevskis vaihdettiin Jokereita vastaan 26min jälkeen pois maalista ja odotan että pelaa kuitenkin tänään. Joukkue oli hätää kärsimässä kun kärkiketjut olivat ongelmissa ja vastaavaa voidaan odottaa tänäänkin. Lepoaika lyhyempi yksinkertaisesti ja siirtyminen päälle. Ilmaiseksi Riika tuskin mitään antaa mutta realiteetit nousee nyt vastaan. Liikkeessä jäljessä alusta asti väittäisin. 

Sen ihmeempiä kompataan @BloKkia ja otetaan kotivoitto taskuun todella korkealla kertoimella. Tulosveikkaus 5-1. 

Kohde menee oikein kun Neftehimik voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL jääkiekko klo.17:00

MHC Spartak  MHC Spartak - Dyn.Moscow  Dyn. Moscow

MHC Spartak  @2.50 Unibet

MHL kiekosta kotivoittoa.

Spartak on aloittanut jo kautensa ja pelannut 3 ottelua ja avausvoittoa Spartak vielä hakee.Tänään siihen olisi otollinen paikka,kun vastaan asettuu Dyn.Moscow.Dynamo aloittaa vasta nyt kautensa ja tässä voisi antaa etua Spartakille paremmasta pelituntuntumasta.Tasainen ottelu ennakkoon tiedossa.Dynamo on hienoinen suosikki kertoimissa,mutta pitkä tauko pelaamisessa voi olla haitta.Dynamo pelasi viimeksi harkkamatsin 15.8,eikä noi Dynamon harkkamatsit vieraissa ainakaan vakuuttanu,kun sieltä ei tullut ainuttakaan voittoa.Spartak oli viimekaudella pleijareissa,mutta noutaja tuli siellänopiaan.Spartakilla kova into napata kaudenavausvoitto ja kun vastustajn peli saattaa olla vielä hakemista kaudenavauksessa niin kotivoittoon tässä kallistuisin.

e.siis kotivoittoa,eikä o3.5.kun sekin oli harkinnassa,mutta korjattu!

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL:Jääkiekko klo.19:00

Neftehimik Nizhnekamsk  Neftehimik - Dinamo Riika  Dinamo Riika

Tekee pisteen ottelussa Matt White @2.00 Nordicbet(sis.JA)

Koheloon pojottajaa testiin kotijoukkueesta.

Odotan kans Neften kotiavauksessaan tekevän tänään jokusen maalin.Neften hyökkäys ketju Poryadin,Mitchell ja White on ollut hyvä.Poryadin on kunnostautunut maalintekijänä ja syöttelijänä on yleensä ollut vierustoveri Mitchell tai White.White teki viimekaudella Saksan Dellissä hyvää tulosta.64 ottelussa 58 pistettä,joista syöttöjä mukavat 35 ja maalejakin tuli 26.Whiten KHL urakin alkanut ihan kivasti,kun 3 ottelusta on jo 2 syöttöpistettä.Maalia antaa siis vielä odottaa,mutta tänään sekin voisi tulla.Riika oli huono Jokereita vastaan,vai liekö ollu narrien hyvyyttä toi ottelu,kun Riika hävisi 7-2.En usko,että nefte nollille tänään jää ja hyökkäysvitja Poryadin,Mitchell ja White on takuulla pahanteossa Riikan päädyssä.

 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

HK Vitjaz - Dynamo Moskova 

Maalintekijä: Ivan Igumnov @7.00 Unibet 

KLO: 19.30 

Lyhyestä virsi kaunis ja puhtaasti mielipidebetsi. Vähän samaa hakua ilmassa kuin viimeksi. 

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kolme ottelua. Moskova kotona ja Vitjaz vieraissa. Lepoetua ei ole kummallakaan. 

Vitjaz nollasi Magnitkan viimepelissä, onnistuneen pelitavan ja mv-pelin myötä. Joukkue peluutti kuitenkin kärkimiehiä todella paljon ja tämän täytyy näkyä ainakin osittain tänään. Peliaika jakautuu tänään taatusti tasaisemmin. Puolustajat ennenkaikkea olleet kovilla plus kourallinen hyökkääjiä. Altavastaaja Vitjaz tänään. 

Moskovan Dynamo teki käytännössä saman "virheen" ja tänään täytyy 3-4 ketjujen ottaa enemmän roolia. Vieraiden Igumnov otetaankin kokeiluun roolin vuoksi. Sentteri on ollut tähän asti heikko aloituksissa, mutta tästä huolimatta miestä käytetään tiettyihin tilanteisiin. Uskallan väittää että molempien nippujen 3-4 ketjut ratkoo tämän matsin. Afinogenovin rinnalla mies pelasi viimeksi ja uskon ettei tuota kaksikkoa eroteta. Muranov kenties jatkaa myös tässä ketjussa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään pistelinko, mutta omaan silmään tämä sööri ansaitsee mahdollisuuden. Nuori,edelleen kehittyvä pelaaja kiittää vastuusta. 

Kohde menee oikein kun Ivan Igumnov tekee maalin varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

HK Vitjaz - Dynamo Moskova

HK Vitjaz/ 2.55 NordicBet

Klo 19:30

 

Läntisen konferenssin kärkiottelu 😀 

Dynamo aloitti kotonaan kauden hyvin sillä kolmesta pelistä kolme voittoa vaikka viimeisin tulikin vasta jatkoilla Hietasen lavasta Spartakia vastaan. Sitä ennen Torpedo ja Minsk kaatui kummatkin 3-2, vaikka laukaukset Dynamo hävisi kummassakin ottelussa ja oli myös tappiolla kummassakin ottelussa.

Vitjaz aloitti pirteästi kauden vieraissa kun kolmesta pelistä mukaan tarttui neljä pistettä. Vitjaz kaatoi Traktorin 2-4 ja viimeisimmässä pelissä Magnitogorskin puhtaasti 0-2. Välissä tuli niukka tappio Jekalle 3-2.

Nyt Vitjaz pääsee kotiyleisön eteen ensimmäistä kertaa hyvin alkaneen kauden jälkeen niin uskon että virtaa löytyy. Oma mielipide on myös että Dynamon vastustajat ovat olleet heikompia tähän mennessä kuin mitä Vitjazilla ja nyt Dynamo ensimmäisessä vieraspelissä suht heikkojen kotiotteluiden jälkeen vaikka täydet pisteet joukkue nappasin kotipeleistä. 

Otetaan kotijoukkuetta lapulle suoraan vaikka tasuriuhka tässä pelissä myös on eli varmistellen voi ottaa Vitjaz ML joka antaa myös miltei kaks kertaa.

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Euro 2020-karsinnat, klo 21.45: San Marino - Kypros

 

Paikoista EM-kisoihin 2020 pelataan jälleen tänään, ja I-lohkon ottelussa San Marino kohtaa Kyproksen. Kummatkin joukkueet pelasivat viimeksi perjantaina, kun San Marino kohtasi kivikovan Belgian kotonaan. Tuloksessa ei ollut todellakaan yllätystä, ja Belgia haki pisteet lukemin 0-4. Kypros puolestaan kohtasi kotonaan Kazakstanin. Ottelu päättyi lopulta 1-1 tasapeliin. 

Joukkueiden edellinen kohtaaminen maaliskuulta päättyi tylyin lukemin 5-0 Kyproksen voittoon. Tänään odotettavissa on samanlainen ottelu. San Marinon edellisten otteluiden recordi ei todellakaan ole kivaa katsottavaa. 

Uskon että Kypros tulee ottamaan helpohkon ja runsasmaalisen voiton tänään. 

VIHJEET OTTELUUN: Kypros -2.5 @1.87 ja Kypros Over 2.5 @1.62 (Unibet)

Vihjeet osuvat, kun Kypros voittaa ottelun vähintään 3 maalilla ja/tai Kypros tekee ottelussa ainakin 3 maalia. 

OIKEIN 2/2

 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ITF Tennis Anning klo 05:00

Kozaki, F - Cao, X

Pelivalinta: Cao, X

Kerroin: 5,10 Marathonbet

Kozaki kohtaa Kiinan Caon Anningin avauskierroksella. Molemmat ovat -01 syntyneitä, joten nuorista pelaajista kyse.

Kozakilla enemmän kokemusta aikuisten peleistä, mutta voitot jääneet vähiin. Kozakin vire ei juniori peleissä ole ollut parhaimmillaan viime aikoina, joten kyseenalaistan näin suuren suosikin aseman. Massakenttä sopii hyvin Kozakille, toisin kuin Caolle, joten kyllä Kozaki tässä selvä suosikki on. 

Cao olisi parhaimmillaan kovalla kentällä, jossa junioripeleissä on menestynyt kohtuu hyvin. Massakentiltä kokemus vähäistä, joten vire on pieni arvoitus. Kozaki ei vastustajana ole kuitenkaan ylivoimainen, joten näkisin Caolla yllätyssaumat tässä matsissa. Caon ei pitäisi mielestäni olla näin selvä altavastaaja. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...