Jump to content

Recommended Posts

Tennis, WTA Peking

Elise Mertens - Petra Martic

Vihje: Petra Martic

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 07:30

- WTA Pekingin 1/32 finaalissa kohtaavat Rankingin 24. Mertens ja 22. Martic. Mertens pelannut viime aikoina hyvin, US Openissa ylsi puolivälieriin asti ja Osakan turnauksessa ylsi välieriin asti, viime turnauksessa tuli aikainen tappio Keninille. Martic puolestaan ylsi US Openissa neljännesvälieriin, Zhengzhoun turnauksessa finaaliin asti ja nyt Wuhanin turnauksessa puolivälieriin asti. Molemmat naiset ovat hyvässä vireessä mutta Martic on pelannut huomattavasti tasaisemmin eikä ailahtele ylös alas niin paljoa kuin Mertens. Siinä missä Mertens on voittanut ihan ok tason pelaajia viime aikoina on Martic voittanut kovia nimiä. Näen Marticin tähän otteluun suosikkina ja kun kertoimissa on pienenä altavastaajana niin otetaan Marticia lapulle, sen verran paremmin pelannut nyt näissä Kiinan turnauksissa.

Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Peking

Bianca Vanessa Andreescu - Aliaksandra Sasnovich

Vihje: Bianca Vanessa Andreescu -1.5 erää 

Kerroin: 1.66

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 09:00

- WTA Pekingin 1/32 finaalissa kohtaavat Rankingin 5. Andreescu ja 51. Sasnovich. Sasnovich voittanut viimeksi kuukausi sitten ottelun ja muutenkin otteet ovat olleet heikkoja eikä paljoa positiivista ole kaivettavissa hänen pelaamisestaan. Näissä Kiinan turnauksissa kaksi suoraa 2-0 tappiota. Andreescu puolestaan kovalla kentällä voittanut 2 pelaamaansa turnausta peräjälkeen, Toronton turnauksen sekä US Openin, se kertoo kaiken oleellisen Andreescun kyvyistä ja vireestä. Andreescu saanut hyvin rauhassa treenata ja levätä näitä turnauksia varten joten vaikea on nähdä Rankingin 5. pelaajan kaksi turnausvoittoa alla häviävän heikossa vireessä olevalle Sasnovichille, eiköhän Andreescu palaa 2-0 voitolla takaisin hengähdystauoltaan.

Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Peking Nelinpelit

Pliskova/Pliskova - Stosur/Zhang

Vihje: Pliskova/Pliskova

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: William Hill 

Alkamisaika: 10:30

- WTA Pekingin nelinpelien neljännesvälierissä kohtaavat Pliskova/Pliskova ja Stosur/Zhang. Stosur/Zhang pari pelasi alkuvuodesta hyvin ja myös massalla kesäkuussa mutta sen jälkeen ovat otteet olleet aika surullisen heikkoja eikä kovalla kentällä ole pahemmin kulkenut. Pliskova/Pliskova pari puolestaan pelannut kovalla kentällä tänä vuonna ainoastaan ja menestystä on myös tullut mm. Cincinnatin turnauksen niukalla tappiolla välierissä. Soulin turnauksessa Pliskovan siskokset voittivat kaksi otteluaan 2-0 luvuin ja sitten vetäytyivät turnauksesta. Kovalla kentällä kun pelataan niin se on iso etu Pliskovan siskoksille, Karolina tippui kaksinpeleistä pois joten kaikki panokset laitetaan tähän. Näen Pliskovan siskokset suosikkeina tähän otteluun ja kun kertoimissa asetettu altavastaajaksi on tähän pakko tarttua. 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Peking

Pavlyuchenkova - Kudermetova 

Vihje: Yli 20.5 peliä 

Kerroin: 1.84

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 07:30

- WTA Pekingin 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 36. Pavlyuchenkova ja 45. Kudermetova. Pavlyuchenkova pelannut viime aikoina erinomaista tennistä päästen mm. Osakan turnauksen finaaliin asti, matkalla sinne voitti Pavlyuchenkova mm. Yastremskan, Kerberin ja Bertensin jotka ovat kaikki todella hyviä pelaajia. Kudermetova pelannut myöskin erinomaista tennistä päästen mm. Wuhan neljännesävälieriin ja Hiroshiman välieriin asti. matkalla noihin voitti Kudermetova mm. Alexandrovan, Bertensin sekä Siegemundin. Molemmat pelaajat tulevat tähän otteluun erinomaisessa vireessä ja voittajasta voidaan  olla montaa mieltä, mielestäni Pavlyuchenkova lähtee otteluun suosikkina mutta Kudermetova pystyy horjuttamaan kyllä Pavlyuhchenkovaa ja laittamaan vastaan. Tänä vuonna tammikuussa pelaajat kohtasivat myöskin kovalla kentällä ja tuolloin nähtiin 3 erää Kudermetovan voittaessa, 3 erää uskon tässäkin kamppailussa nähtävän jossa pienetkin marginaalit nousevat suureen rooliin, sen verran tasaiset pelaajat vastakkain.Joten eiköhän tässä paljon pelejä tulla näkemään. 

Link to post
Share on other sites

Chicago -1,5 / Chicago -2 X,  Osumat siivittävät kokeilemaan tätä.   Tulosveto oli maalin päässä, joten katotaan miten hyvin tällä kertaa käy. 

Jääkiekko 

Harjoitusottelu 

KLO 21.00

 

Lausanne  -  :flyers: Philadelphia Flyers 

 

Valinta 1 X  ( Lausanne tai Tasapeli ) 

Kerroin :  3,05 ( PAF ) 

 

Sveitsissä on myös näytöspeli Lausanne sekä Philadelphia toimesta.  Ennakkoon tässä ottelussa voidaan nähdä maaleja paremmin kuin eilen.  

Lausanne on kotoisin Sveitsistä ja pelaa kotimaansa isossa liigassa NL liigaa.  Se on tunnettu liiga siitä,  että rahaa löytyy tästä maasta.  Moni huippu on eksynyt pelaamaan Sveitsiin.  Myös tämän maan liiga on tunnettu maalirikkaista peleistä.  Moni ottelu päättyy yli 5,5 maalin otteluihin.   Viime kaudella Lausanne pelasi 26/50 ottelua yli 5,5 maalin peliä.   Tällä kaudella meno on ollut jo vahvasti sitä,  sillä tällä hetkellä 2020 kautta on pelattu kuusi kierrosta ja Lausanne on näistä pelannut 5/6 kertaa yli 5,5 maalin peliä.  Puolustus taitaa vuotaa,  mutta kyllä jotain tehdään oikein hyökkäyspäässä.  Joukkueesta löytyy tuttuja nimiä,  kun Petteri Lindbohm on joukkueessa puolustajana.  Herra on tunnettu narri joukkueesta ja saanut NHL kokemusta St.Louis joukkueesta.  Sitten löytyy Cory Emmerton,  joka on pelannut Detroit joukkueessa aikanaan.  Myös KHL on tuttu herralle.  Ykkösketjusta löytyy paljon AHL kokemusta omaava Dustin Jeffrey. Muutenkin ihan kokenut hyvä kotijoukkue. 

Philadelphia on ollut Sveitsissä pari päivää vaan.  Joukkue on tutustunut jäähän ja tämä joukkue on aika ykkösellä liikkeellä,  joten paljoa en pelaajiin mene,  kun kaikki tietävät Giroux,  Voracek,  Couturier ym.   Tänään maalissa aloittaneen Carter Hart.  Philadelphia ei kalpene myöskään hirveästi kotijoukkueelle, sillä kyllä puolustus myös rakoilee tässä seurassa.   Toki maalinteko myös onnistuu.  Viime kaudella tämä joukkue pelasi peräti 49/82 otteluaan yli 5,5 maalin peliä,  joten en ihmettele,  jos tänään verkot heiluu.  

Eurooppa joukkueet tekee sen pari maalia ottelussa,  niinkuin eilen totesin.  Myös NHL joukkueet tekee keskimäärin neljä maalia ottelussa pääsääntöisesti.  Eilen Chicago voitti 1-3, niin kun molemmat tänään osaa maalata ja imuroida,  niin keskiarvon mukaan tänään ottelu päättyy sitten 3-5 Flyers voittoon.   Tätä toisaalta puoltaisi se,  että molemmat ovat monesti over 5,5 joukkueita sekä tuo Eurooppa Vs NHL keskiarvon olettama  maalien suhteen auttaa tässä Tulosveto veikkauksessa.     Kuitenkin Flyers on vielä harjoituskaudella,  joten heidän pelinsä ei oo parhaimmillaan.  Kotijoukkue on kauden aloittanut,  joten se antaa etua.  Myös kotiyleisön edessä ja tuki on etu.  Pelillisesti maaleja osataan tehdä.   Maalirikkaassa otteluissa myös on aina yllätys olemassa altavastaajalla.  Sveitsi on hyvä kiekko maa muutenkin,  niin minun papereissani ei Lausanne ole mitenkään huono haku otteluun.   Nämä on kuitenkin yleisö ystävällisiä pelejä,  joten minun näiden juttujen jälkeen on tartuttava tähän kohteeseen ja kertoimeen,  kun tasainen ottelu on edessä kuitenkin.  Ei vieraat raiskaa kuitenkaan. 

 

Kunhan Lausanne EI HÄVIÄ Varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

-----------

 

MUITA HYVIÄ HAKUJA KERTOIMINEEN, jos kokeilla haluaa 

Tulosveto 

3-5 vierasvoitto  kerroin :  26 ( PAF ),   3-3 tasuri  kerroin : 17 ( PAF )

 

Lausanne +2,5  1,71 ( PAF ) 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko khl

admiral - sibir 

yli 4.5 maalia @ 2.16 pinnacle

12:30

tästä lähtee överit peleille ennen ku laskee lisää.

viime kaudesta tähän päivään ku katsoo niin joukkueiden neljässä viimeisimmässä kohtaamiseesa on vähintään tuo 5 maalia nähty. Tämän kuun alussa Sibir voitti Vladin kotonaan 5-1  ja nyt sillä on yksi kiikari peli alla kun se hävisi lauantaina amurille 3-0 joten luulisi että maalinälkää taas löytyy. Vladikin on pystnyt kotonaan tekemään sen 2-3 maalia per peli ja mahdollisesti siihen pystyy myös tänään, helpolla ennakkosuosikki sibir ei tule tästä ottelusta pääsemään. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.30

 

Dynamo Moskova - Jokerit 

 

Valinta Kotijoukkueen  (Moskova ) maalit Over 2,5 maalia - Normaali Peliaika 

Kerroin :  2,00 ( PAF )

 

Yksinkertainen on joskus kaunis ja tässä se on

-  Moskova on kotonaan voittanut tällä kaudella 4/6 otteluaan varsinaisella peliajalla  ja näissä voitoissa joukkue on tehnyt 4/4 kerrasta yli 2,5 maalia 

- Moskova on tehnyt kotonaan Jokereita vastaan keskimäärin 3 maalia per ottelu.

Moskova on kotonaan voittanut narrit KHL aikakaudella 8/10 kertaa 

Jokerit on jokaisessa tappio ottelussaan tällä kaudella  päästänyt yli 2,5 maalia 

 

Dynamo Moskova on iso ennakkosuosikki tänään,  sillä Jokerit ei oo Moskovassa pahemmin koskaan pärjännyt.   Vaikka kotijoukkue ei ole nyt ollut kova,  niin on tuo kotihallissa erittäin kova joukkue.   Vieraat sai taas tilastollisesti voiton viimeksi,  niin eipä vierailla ole tänään apuja.    Kotijoukkue tekee aika varmasti tänään kolme ja todistaa, että yksinkertaisuus on kaunista. 

 

Kunhan Dynamo Moskova tekee ainakin kolme maalia varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

WTA Tennis Peking nelinpeli klo 9:00

Dabrowski/Xu - Jurak/Martinez 

Pelivalinta: Dabrowski/Xu 2-1

Kerroin: 4,20 William Hill 

Dabrowski/Xu kaksikko lähtee tähän matsiin ennakkosuosikkeina. Parin peli on kulkenut tänä vuonna hyvin ja loppukaudesta voidaan vielä lisää menestystä odottaa. Molemmat ovat huippuluokan nelinpelaajia ja yhteispeli toimii melko hyvin. Dabrowskilla on hyvä syöttö, Xun syöttö hieman heikompi, mutta Xu taitava verkkopelaaja. 

Jurak/Martinez pari ei myöskään ole merkittävästi huonompi. Pari on pelannut pitkään yhdessä ja molemmat ovat hyviä nelinpelaajia. Ailahtelevuutta on enemmän otteissa, mutta usein pari voittaa otteluissa ainakin yhden erän. Dabrowski/Xu kaksikkokaan ei yleensä voita suorin 2-0 erin, joten Dabrowskin 2-1 voitosta tarjottu kerroin on hyvä pelivalinta otteluun. 

Link to post
Share on other sites

KHL

Dynamo Moskova - Jokerit

Tasapeli/ 4.10 BET365

Klo 19:30

 

Kohelon myöhäisillan ottelussa Jokerit vierailee Dynamon vieraana.

Jokerit nappasi kotonaan viime pelissä komean voiton Jekasta 4-2 joka oli joukkueelle hyväksi tuon TsSKA tappion jälkeen. Nyt lähdetään taas vieraisiin ja vastaan asettuu hyvä kotijoukkue Dynamo Moskova.

Dynamo on voittanut 6/11 pelistään alkukauteen, mutta voitot on kyllä tulleet juuri heikommilta joukkueilta joista Dynamon on kuulunutkin ottaa ne pisteet.

Dynamo tulee tähän otteluun tappio niskassaan sillä vierasmatka päättyi Pietarissa 4-1 tappioon kun taas Jokerit tulee otteluun tuon 4-2 Jeka voiton jälkeen. 

Joukkueiden keskinäiset ovat olleet tasaisia ja jos Jokerit pelaa niinkuin Jekaa vastaan niin kyllä Moskovasta piste irtoaa tänään sillä Dynamo kuitenkin on sisukas joukkue ja kotonaan pystyy haastamaan kenet tahansa niin en usko vieraiden suoraan voittoon tänään. Pisteet jaetaan 2-2 tuloksella.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko khl,

Dynamo Moskova - Jokerit

Pelivalinta: Dynamo Moskova @ 2.41 Coolbet

19:30

Dynamo on tosi vahva kotijoukkuea ja narreille ei Moskova todellakaan ole mikään mieluinen pelipaikka sillä aika komeasti on Dynamo keskinäiset ottelut vienyt nimiinsä. Dynamo on myös voittanut 4/5 kotipelistään tällä kaudella häviten ainoastaan Pietari SKA:lle 0-2.

Vaikka Jokerit nappasikin Jekasta mukavan 4-2 voiton lauantaina niin ei kyllä vieralijat olleet tuossa pelissä terävämmillään ja Jokerit ovat voittaneet viimeksi moskovassa varsinaisella peliajalla vuonna 2014 joten vaikea peli on tiedossa Jokereiden kannalta.

Tilstojen pohjalta on pakko kyllä kallistua kotijoukkueen puolelle ja varsin hyvää kerrointa tarjotaan Dynamon suorasta voitosta.

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...