Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

3.10

Recommended Posts

Snooker World Open karsinta klo 12:00

Songsermsawad, A - Zhengyi, F

Pelivalinta: Zhengyi, F

Kerroin: 4,40 Marathonbet

Akani Songsermsawad kohtaa World Openin karsinnoissa Kiinan Fan Zhengyin. 

Akani on pelannut vaisun alkukauden. Akanilla breikkipeli ei ole toiminut toivotulla tavalla ja safetypelissä Akani ei ole parhaimmillaan. Jos breikinteko tökkii niin Akani on vaikeuksissa. Akanilla on kyllä potentiaalia nousta rankingissa, mutta alkukausi on ollut vaikea. Nyt vastassa Kiinan Zhengyi, jota vastaan Akani lähtee suosikkina peliin. Zhengyi on kuitenkin lupaava pelaaja ja jos Akani ei paranna otteitaan selvästi niin Zhengyillä on hyvät mahdollisuudet otteluvoittoon. 

Zhengyi on pelannut tällä kaudella 3 ottelua ja kaikista tullut tappiot. Vastustajat olleet kovaa tasoa: Perry, Dott ja Murphy, joten tappiot oli odotettuja. Zhengyi on ihan kelpo breikintekijä ja tekniikka on ok tasoa, joten jos saa huolellisuutta peliin lisää niin korkeitakin breikkejä voidaan häneltä nähdä. Zhengyin ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja. 

VÄÄRIN 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:rangers: Ny Rangers -  :winnipeg: Winnipeg Jets 

 

Valinta :  :rangers: Ny Rangers ML 

Kerroin :  1,82 ( PAF ) 

 

KAAPO KAKKO   VS  PATRIK LAINE 

Tätä vissiin moni odottaa,  että nähdään Kaapo Kakko virallisessa NHL ottelussaan.  Hienoa vielä,  että vastassa on Winnipeg Jets,  jota vastaan voidaan nähdä tehojakin Kaapolta.    Patrik Laine teki kahden vuoden jatkon Winnipeg kanssa. 

Ny Rangers on kesällä vahvistunut.   Joukkue sai puolustukseen Trouba,  joka oli kova ryöstö Jets joukkueesta.   Hyökkäykseen tuli maailman luokan tähti Panarin,  johon voidaan hyvin luottaa.   Nyt joukkueessa on puolustuksessa Skeij,  Trouba , Staal,  joihin pystyy nojaamaan.   Hyökkäykseen löytyy variaatioita,  kun on pari kovaa ketjua laittaa.   Panarin - Zibanejad - Buchnevich,  sekä Kreider - Strome - Kakko tyyliin.  Kuitenkin joukkue on tasapainoinen ja omaa pari hyvää ketjuja.  Alaketjut myös toimii hyvin. 

Winnipeg Jets sai miniminsä,  kun Connor sekä Laine saatiin pidettyä joukkueessa.  Toki kaikella on hinta ja se maksettiin.  Jets menetti kesällä puolustuksesta Trouba,  Myers sekä Dustin Byfuglien siirtyi eläkkeelle,  jotta saatiin palkkakatto kuntoon.    Ajatella,  että tästä joukkueesta on kadonnut melkeinpä koko Top-4 puolustus.   Tämä ei korvaannu sillä, että hyökkäyksessä löytyy Scheifele,  Wheeler,  Little,  Connor,  Laine,  Ehlers.   Hellebuyck Ei ole kovin timantti maalivahti,  jolloin kyllä joukkue on kusessa,  mikäli alakerta lähtee vuotamaan. 

Rangers on kotiyleisön edessä suosikki.  Myös paperilla kotijoukkue pärjää juuri paremman alakerran takia.  Myös minun ennakossa nämä joukkueet menevät eri suuntiin.  Winnipeg povaan huonoa kautta ja ei pääse pudotuspeleihin ja Rangers on nostanut kesällä osakkeita ja taistelee mistä vain.   Kotijoukkue on varmasti hyvä erikoistilannepelaamisessa ja eiköhän se ole yksi kohta mikä ratkaisee tämän ottelun.    Kotijoukkue lähtee minun papereissani suosikkina otteluun ja kun vieraiden puolustus on aika heikko,  niin tartutaan kotivoittoon hyvällä mielellä.  

 

Kunhan Ny Rangers  (:rangers:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Seattle Seahawks - Los Angeles Rams

Vihje: Los Angeles Rams

Kerroin: 2.07

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 03:20

- NFL Week 5 alkaa erittäin mielenkiintoisella NFC Westin divisioona kamppailulla kun Seahawks isännöi Ramsia.

seahawks.jpg.791818ddb2d9eff08d5ba0ba1292e83b.jpg

Seattle Seahawks on aloittanut tämän kauden hyvin 3-1 rekordilla, avausottelussa kotona kaatui Bengals 21-20 luvuin, toisessa ottelussa vieraissa Steelers kaatui 26-28 luvuin, kolmannessa ottelussa kotonaan tuli tappio Saintsille 27-33 luvuin, viime ottelussa kaatui sitten taas vieraissa Cardinals 10-27 luvuin. Tällä kaudella Seattle Seahawksin hyökkäys on saanut ottelua kohden 13. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 9. eniten, 25.8. Seattle Seahawksin puolustus puolestaan on tällä kaudella antanut vastustajilleen ottelua kohden 8. vähiten jaardeja ja pisteitä ottelua kohden 14. vähiten, 22.3. Seattle Seahawks on pelannut tällä kaudella hyvin, joukkue on saanut tehtyä hyökkäyksellään pisteitä ja puolustuskin on pitänyt tarpeeksi hyvin. Seahawksin QB:na pelaa tälläkin kaudella Russell Wilson joka on pelannut todella hyvin, 4 otteluun on Wilson saalistanut 1141 heittopelijaardia ja TD/INT sarakekin näyttää erinomaiselta ollen 8/0. Tämän kauden aloitus on ollut yksi parhaimmista aloituksista Wilsonin uralla. Wilson hyvin löytänyt WR pelaajansa Metcalfin ja Lockettin jotka molemmat ovat saaneet hyviä lukemia, Metcalfilla 223 kiinniottojaardia ja Lockettilla 328 kiinniottojaardia. Myös TE Dissly on saanut osansa saalistaen 181 kiinniottojaardia ja tehden 4 touchdownia. Joukkueen hyökkäyksestä löytyy myös hyvä RB Carson joka on tällä kaudella juossut 262 jaardia ja tehnyt yhden touchdownin. Puolustuksesta löytyy hyviä palasia tänäkin vuonna ja mm. täksi kaudeksi joukkueeseen tuli DL Jadeon Clowney joka viime ottelussa teki touchdownin saatuaan syötönkatkon. 

 

rams.jpg.ca065e1c2f07c965608cf0850456779e.jpg

Los Angeles Rams on aloittanut tämän kauden niin ikään hyvin 3-1 rekordilla, avausottelussa kaatui vieraissa Panthers 27-30, toisessa ottelussa kotona Saints 27-9 luvuin, kolmannessa ottelussa vieraissa Browns 13-20 luvuin ja nyt viime ottelussa tuli sitten kauden ensimmäinen tappio kun Rams hävisi kotonaan Buccaneersille 40-55 pistein oikein ilotulitus ottelussa. Tällä kaudella Los Angeles Ramsin hyökkäys on saanut ottelua kohden 7. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden 6. eniten pisteitä, 29.3. Los Angeles Ramsin puolustus puolestaan on tällä kaudella antanut vastustajilleen ottelua kohden 11. vähiten jaardeja ja pisteitä ottelua kohden 7. eniten, 26.0. Tosin etenkin noita puolustus statseja nostaa ja vääristää paljon Ramsin viime peli jossa Buccaneers sai 464 jaardia ja teki 55 pistettä jota nähdään todella harvoin lähes ei ikinä. Los Angeles Rams on pelannut tällä kaudella hyvin niin kuin viime kauden Super Bowlissa pelanneen joukkueen kuuluukin. Joukkueen hyökkäys on ollut dynaaminen vaikka Gurleyta ei olla tällä kaudella vielä käytetty niin paljon saatika saatu parhaaseen iskuunsa. Ramsin puolustus on myös pelannut hyvin tällä kaudella viime peliä lukuunottamatta. Los Angeles Ramsin QB:na pelaa tälläkin kaudella Jared Goff joka on tällä kaudella pelannut hyvin jaardien puolesta mutta tullut myös heikkoja ratkaisua joista tullut pallonmenetyksiä. Goff on tällä kaudella saalistanut 1254 heittopelijaardia mutta TD/INT ratio on aika surullinen sen ollessa 6/6. Los Angeles Ramsin WR pelaajat ovat olleet todella hyviä tälläkin kaudella, Cooks, Kupp sekä Woods kaikki pelanneet erinomaisesti, Cooksilla 296 kiinniottojaardia, Kuppilla 388 kiinniottojaardia ja Woodsilla 307 kiinniottojaardia. Myös TE pelaajat Everett ja Highbee saaneet melkein 100 kiinniottojaardia molemmat mutta heille heittopelissä heitetään todella paljon harvemmin kuin erinomaisilla WR pelaajille mitä Ramsilta löytyy. Myös erinomainen RB pelaaja löytyy Gurleyn muodossa joka on tällä kaudella juossut 219 jaardia tehden 3 touchdownia. Ramsin hyökkäys on tälläkin kaudella yksi liigan parhaimmista ja dynaamisista. Joukkueen puolustustuksesta löytyy myös hyviä pelaajia, mm. viime kauden yksi parhaimpia pelaajia, monen mielestä jopa olisi ansainnut MVP tittelin, DL Aaron Donald, joka tulee tuttuun tapaan kauden edetessä lämpeämään kuten viime kaudella. 

Yhteenveto

Todella mielenkiintoinen divisioonan välinen kamppailu tullaan näkemään tässä. Seattle Seahawksin kotikentällä CenturyLink Fieldillä on totutusti ollut todella paha pelata ja voittaa. Etenkin kun nyt on prime time peli thursday night footballin muodossa. Seahawks on todella hyvä joukkue mutta kuitenkin enemmän sellainen top 10 joukkue kun puolestaan Rams edelleen omissa papereissani yksi NFL parhaimpia joukkueita, top 5 joukkue aivan minimissään viime ottelun heikosta esityksestä puolustuksen osalta huolimatta. Uskon että Rams on tälläkin kaudella todella lähellä voittaa NFC Championshipin. Seattle Seahawksin ja Los Angeles Ramsin väliset ottelut viime kaudella olivat todella tiukkoja ja suuri pisteisiä jossa hyökkäykset dominoivat. Rams hoiti molemmat ottelut kotonaan että vieraissa viime kaudella. Tästäkin pelistä voi odottaa suuri pisteistä hyvinkin. Lähden kuitenkin hakemaan vierasjoukkue Ramsin voittoa tähän otteluun. Seahawks on pelannut hyvin mutta Rams on kuitenkin vieraissakin mielestäni parempi joukkue, joukkueen hyökkäys on yksi liigan parhaimmista ja päävalmentaja Sean McVay saa viime ottelun heikon esityksen puolustuksen sekä hyökkäyksen osalta kuntoon tähän otteluun vaikka lyhyt onkin valmistautuminen, McVay jos joku saa tiukan kurin jälkeen joukkueen takaisin raiteilleen ja kukoistamaan. Uskon että Ramsin puolustus saa annettua Wilsonille painetta ja Ramsin hyökkäys jatkaa hyviä otteitaan ja tekee pisteitä taululle tässäkin ottelussa, Goff parantaa peliään eikä heitä enää syötönkatkoja tai menetä muutenkaan palloa joka kerta. Parempi joukkue Rams altavastaajana tulee voittamaan vieraissakin tämän ottelun ja palaa takaisin raiteilleen, joukkue on edelleen NFL:n yksi parhaimmista eikä yksi heikko ottelu välissä muuta sitä tosiasiaa, McVay ei päästä joukkuetta helpolla vaan kääntää kurssin jälleen oikeaan suuntaan ja Rams voittaa tämän ottelun. Mielestäni Ramsin kuuluisi olla pienoinen suosikki voittamaan ottelu.

 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

klo: 03.00

Nashville Predators- Minnesota Wild

Pelivalinta: Nashville Predators

Kerroin: 2.08(unibet)

Joukkueet starttaavat kautensa. Mielestäni Predators suurempi suosikki mitä kertoimet antaa ymmärtää. Kummallakaan joukkueella ei hirveästi muutoksia viime kaudesta ole. Minnesota kärsi toki viime kaudella kärkimiesten loukkaantumisista mutta silti sen kurssi on ollut parin viime kauden aikana hieman laskeva. Joukkueen kapteeni Koivu alkaa olemaan jo uran ehtoo puolella ja luistin ei enää tunnu kulkevan niin ketterästi. Myös joukkueen supertähti Parise ei ole aikoihin yltänyt niihin tehoihin mitä häneltä odotetaan. Wildillä on täysi työ päästä tänä vuonna poffeihin. Predators sen sijaan menestynyt viime kaudet hienosti(runkosarjassa). Ja tälläkin kaudella se lähtee tosissaan kannujahtiin. Joukkue on erittäin tulivoimainen ja varsinkin 2 kärkikenttää on alati vaarallisia. Suurempia poissaoloja ei joukkueilla pitäisi olla ja kyllä Predators lähtee tähän peliin suurena suosikkina ja ilolla laitetaan betsit sisään yli kahden kertoimella. 

 

Oikein! 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis ITF Vietnam klo 06:30

Weber, A - Kawakami, R

Pelivalinta: Kawakami, R

Kerroin: 2,04 Marathonbet

Weber kohtaa turnauksen toisella kierroksella nuoren japanilaisen Kawakamin. 

Weber on kokeneempi pelaaja, jolla hyvin vähän otteluita pelattuna viime vuosina. Menestys ollut myös hyvin vähäistä ja en usko Weberin etenevän tässäkään turnauksessa kovin pitkälle. Weber kohtasi edellisessä ottelussa Harrisin, jonka Weber vaivoin voitti. Nyt vastus on vielä aavistuksen kovempi, kun nuori japanilainen haastaa Weberin. 

Kawakami on melko lupaava juniori, joka pärjännyt kohtalaisesti aikuisten turnauksissa. Edellinen ottelu sujui hyvin, kun Kawakami voitti kovan japanilaisen Yamasakin suoraan 2-0 erin. Yamasaki on menestynyt tämän tason turnauksissa hyvin, joten Kawakamilla hyvät mahdollisuudet ottaa vielä ainakin pari voittoa. 

Kawakamin pitäisi mielestäni olla niukka ennakkosuosikki tässä ottelussa. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO 

KHL 12:30

AMUR - KUNLUN

PELIVALINTA: PALOLA OLLI TEKEE MAALIN @ 5.00 NORDICBET SIS JATKOT

Viime pelissä Olli sai vihdoin maalihanat auki ja apinan pois selästään. Viime kaudella Olli kuului perusnaulaajiin Kunlunissa tehden tehot 19+6 joten ainakin tällä hetkellä ollaan viime kauden tahdista selvästi jäljessä, mutta tuo viime pelin onnistuminen ruokki varmasti Ollin itseluottamusta ja rentoutti pelaamista. 

Vaikea ottelu varmasti Kunlunille sillä tämä on jo seitsemäs vieraspeli putkeen joten Amur kyllä omaa selvän kotiedun tässä kamppailussa, toivon mukaan mitään 0-0 hinkkausta tästä pelistä ei tule vaan ja maaleja tultaisiin näkemään. 

 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Tokio (hard)

Hyeon Chung - Marin Cilic

Marin Cilic voittaa ottelun erin 2-0 @ 2.23 Unibet

Alkaa 09:35

Vastakkain turnauksen puolivälierissä maailmanlistan sijat 143. ja 30. Ottelijat ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin juuri tällä alustalla. Cilic voitti nuo kaikki aiemmat kohtaamiset häviämättä erääkään. Cilic kukisti tämän turnauksen avauksessaan isäntämaan Sugitan(126.) erin 2-0 (6-4, 6-4). Kroatialainen on tällä hetkellä hyvässä iskussa häviten viimeiseen viiteen otteluunsa ainoastaan  kuukausi sitten Nadalille(2.) US Openin puolivälierissä. 23 -vuotiaalla Etelä-Koreaa edustavalla Chungilla on ollut suuria vaikeuksia murtautua TOP100 -pelaajien joukkoon. Parhaimillaan maailmanlistan sijalla 19. majailleen Chungin peli on ollut tällä kaudella hukassa lukuunottamatta satunnaisia valonpilkahduksia. Tänään miehelle on taas karvasta kalkkia tarjolla Cilicin ollessa selvästi parempi nopealla alustalla erin 0-2 päättyvässä ottelussa. Unibetiltä markkinatoppi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

Klo: 02.00

Carolina Hurricanes - Montreal Canadiens

Pelivalinta: Carolina Hurricanes ml

Kerroin: 1.65(nordicbet)

Vastakkain joukkueet joilla suunta näyttää vahvasti ylöspäin. Canes pelasi hienon viime kauden ja eteni jopa konferenssifinaaleihin asti. Pieniä muutoksia joukkueessa tapahtunut kesän aikana, mutta ei mitään ihmeellistä mikä vaikuttaisi ratkaisevasti joukkueen iskukykyyn. Joukkueen ehdoton liideri Sebastian Aholla jälleen iso rooli joukkueessa. Tällä kaudella Canesiin kohdistuukin jo ennakoissa paljon enemmän odotuksia ja itsekkin pidän joukkuetta todella vahvana ja etenee varmasti pudotuspeleihin. Ainoa kysymysmerkki on maalivahti peli ja jos tuo osa-alue onnistuu on Canesilla mahdollissuudet mennä todella pitkälle. 

Montreal pelasi myös viime kaudella hieman yläkanttiin omasta mielestäni. Joukkue on todella nuori ja kokematon mutta pelasi viime kaudella ajoittain todella hyvin ja jäi nipin napin ulos poffeista. Tällä kaudella odotetaankin joukkueelta uutta steppiä ja pudotuspelit voi olla hyvin todennäköistä montrealissa. 

Odotusarvoltaan siis melko tasainen pari mutta pidän Canesia kuitenkin hieman valmiimpana pakettina, etenkin alakerrassa löytyy enemmälti laajuutta. Myös kotietu painaa tässä aika isosti ja uskonkin että Canes viimeistään jatkoilla pisteet nappaa kotiin. 

 

Oikein! 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Carolina :huricanes: - Montreal :canadiens:

Carolina @2.10 Unibet 

KLO: 02.00 

Rob Brind'Amour voi lähteä tulevaan kauteen levollisin mielin. Joukkueen runko on pysynyt kasassa ja siinä samalla Herran pelityylille sopivat Haula, Dzingel, Gardiner ja Edmundson ovat saapuneet vahvistamaan joukkuetta. Edelliskaudelta ei mielestäni ole syytä ottaa mukaan kuin nälkä. Joukkue on kauden verran viisaampi ja kaikki näyttää hyvältä. Hyökkäys on valjastettu valmiiksi ja näyttää vahvasti siltä, että Hurricanes saa kaivattua laajuutta tähän osioon. Nopea hyökkäyspeli ja kääntäminen ovat Carolinan vahvuuksia ja hankinnoista päätellen joukkueen ylivoima tulee olemaan tällä kaudella vaadittavalla tasolla. Mikäli näin ei tapahdu niin se näkyy suoraan kevään peleissä. Carolina on tällä kaudelle hyvä sekoitus nuorta ja kokemusta. Maalintekovoimaa ollaan lisätty entisestään ja Ahon kaltaisten pelaajien työ nousee uuteen arvoon. Puolustuksessa joukkueella on voimaa ja vääntöä. Kaivattua kovuutta. Edmundson / Hamilton enemmän hyökkäyssuuntaan liitettyjä kavereita mielestäni. Van Riemsdyk ei ole mukana vielä tässä vaiheessa, sillä Herra kuntouttaa edelleen maaliskuussa leikattua olkapäätään. Tärkeä lenkki kunhan saadaan mies kuntoon. Maalivahdit ovat mielestäni sitä mitä se Carolinassa voi tällä hetkellä olla. Mrazek-Reimer. Näistä Mrazek on noussut minun mielestäni uuteen loistoon ja viimekauden jälkeen mieheltä voidaan odottaa jopa vielä parempia otteita. Reimer tulee mieleen Floridan ajoilta ja toivottavasti tämä mies pysyy suurimman osan kaudesta kakkosveskana. Ylivoima on semmoinen asia josta jo ylempänä mainitsen, että tämän varaan tulee laskea ja paljon. Carolinan pelityyli kuluttaa herkästi vastustajan jääaikakunkkuja ja sitä kautta miestä saadaan boxiin. Kiekollinen peli on ollut Carolinan hyvyys jo hyvän aikaa ja kunhan tällä kaudella vielä viisikkopuolustus tiivistyy niin on tämä joukkue vaikea voittaa. Harjoituskaudesta en mainitse oikeastaan mitään, koska tässä pelissä ei tulla näkemään juuri yhtäläisyyksiä noihin treenipeleihin. Riskit vähenee heti kättelyssä, sillä tästä eteenpäin kaikki lasketaan. Carolina on valmis paketti tälle kaudelle ja Kotiedun turvin joukkue ottaa heti avausvoiton. Liikkuvampi ja kiekkovarmempi pitäisi kotijoukkueen olla ennakkoon. Go Canes Go! 

Montreal. Claude Julien on päättänyt lähteä avauspeliin melko odotetulla kokoonpanolla. Sanottakoon heti kärkeen, että Canadiens tuskin jalalla hirveästi häviää, mutta fysiikka voi tulla vastaan. Joukkueen kolme ensimmäistä hyökkäystrioa näyttää olevan etenkin kiekkoliseen peliin soveltuvia. Eri asia on sitten tuo omaan päähän avuksi tuleminen. Oletan, että Montreal pyrkii hyödyntämään laitoja normaalia enemmän. Alueelle on turha yrittää keskeltä tai päädyn kautta Carolinaa vastaan. Tämä voi koitua itseasiassa koko ottelun ongelmakohdaksi vierailla. Vahvaa kiekollista osaamista löytyy montrealista, mutta minun mielestäni kamppailussa annetaan etua vastustajalle. Esimerkiksi Lehkonen- Domi-Suzuki. Näistä Lehkonen osaa kahden suunnan pelin, mutta taas Domi ja Suzuki ei. Drouin - Kotkaniemi - Armia. Näistä Armia käytännössä monipuolisin. Montreal ja Julien. Tähän tyyliin on minun mielestäni turhaan tuotu enemmän hyökkääviä pelaajia kun kokonaisvaltaisesti olisi pitänyt hommata "JereLehtisiä" nippuun. Kiekoton pelaaminen miinus tähän avauspeliin ja se nähtiinkin jo viimekaudella. Jäähyherkkyys korkea johtuen kamppailuvoimasta, jossa annetaan kaverille etua. Canadiens omaa kuitenkin hyvän veskarin. Carey Price on täysin selvä ykkönen ja aloittaa taatusti. Price ei kuitenkaan yksin riitä. Puolustus herättää itsessäni kysymyksiä. Kulak - Fleury sekä Mete - Weber parit nähtiin ainakin harjoituksissa. Nämä kaksikot joutuu tulilinjalle väittäisin. Kasvujoukkue on Montreal tänäkin vuonna siinä missä Carolina tuntuu jo kohta mestarisuosikilta. 

Heti kauden kynnyksellä totean Carolinan paremmaksi. Kenties MV-osio menee ennakkoon 50-50, mutta muuten isännän roolissa pitää olla Hurricanes. 

Vahvempi ja kärsivällisempi kotijoukkue jatkaa hyvää putkeaan Montrealia vastaan kotihallissa ja Klaaraa pisteet kotiin lukemin 5-2. 

Kohde menee oikein kun Carolina voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL.

New York Rangers - Winnipeg Jets

valinta, tekee vähintään 1 pisteen - varsinainen peliaika. Laine Patrik

kertoimella 1.8 Unibet.

alkamisaika: 02.00

 

Madison Square Gardenissa käydään suomalaisittain yön mielenkiintoisin peli, kun Kaapo Kakko ja Ville Heino saavat tulikasteen kovimmassa jääkiekko sarjassa! Ja unohtamatta pitkät sopimusneuvottelut kesällä käynyttä Lainetta! Jonka sopimus saatiin oikeastaan aivan viime hilkulla rukattua kasaan, että kauden avaus peli ei olisi vaarantunut ja jäänyt pelaamatta.

 

Patrik Laineen kolmas kausi oli uran vaikein ja loisteliaan marraskuun  jälkeen alkoi pitkä vaellus ilman totuttuja tehoja. Laineen edellistä kautta ollaan arvosteltu syystä ja syyttä. On totta, että Laine pelasi huonoimmillaan todella karmeasti, mutta monella on tainnut unohtua (osa ei arvosteli näkemättä peliäkään) että Laineen peli parantui loppu kautta kohden ja Laine pelasi kokonaisvaltaisesti ehkä uran parasta lätkää ja parjatut tehotkin löytyi tulevaa Stanley Cup voittajaa vastaan pudotuspeleissä ja kuudessa pelissä syntyi 3+1, mutta luonnollisesti nuo on unohtunut ja jäänyt muiden asioiden varjoon.

 

Kauden kynnyksellä ollaan myös mietitty sitä, kuinka nuo pitkittyneet neuvottelut vaikuttaa näin kauden ensimmäisissä peleissä pelaamiseen, kun harjoittelukausi joukkueen kanssa jäi vähiin? Oma arvio on, ei juuri ollenkaan ja henkisesti lataus voi olla jopa sitä luokkaa, että tuo odottelu kääntyy positiiviseksi eduksi. Pitää kumminkin muistaa, että vaikka Jetsien kokoonpano on kokenut muutoksia, niin siellä on monta tuttua pelikaveria ja erillisiä harjoituksia ja pelejä ei tarvita paljoa, kun yhteinen peli löytyy.

 

Laine aloittaa luultavasti toisessa kentässä tutusti ja ketjukavereina on Copp ja kesän toinen Jets pelaaja, joka joutui odottamaan sopimusta, Kyle Connor,jonka tehot viime kaudella oli 34+32 ja Copp on siinä mielessä kiitolliseesa tilanteessa, että viereltä löytyy kaksi pelaajaa, jotka kykenevät tekemään maaleja.

Laine myös pelaa tutusti ykkös ylivoimaa ja pääsee nauttimaan mm. Wheelerin maukkaista tarjoiluista ja suurena yllätyksenä ylivoimalla tullut maalikaan ei tulisi! Tuo Jetsien ylivoima on varmasti vieläkin pelote ja tuossa on ratkaisu voimaa vaikka muille jakaa ja sitä kautta myös mahdollisia syöttöpisteitäkin on tarjolla.

 

Eli, kunhan Patrik Laine tekee maalin tai antaa maaliin johtaneen ensimmäisen tai toisen syötön, niin veto menee oikein.

 

Pelionnea.

 

 

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...