Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko EHT klo 17:30

Suomi - Ruotsi 

Pelivalinta: Suomi 

Kerroin: 1,98 Unibet

Suomi kohtaa EHT:n päätösottelussa Ruotsin. Tunnetta ei varmasti tule tästä matsista puuttumaan ja molemmat haluavat tämän matsin voittaa. 

Suomi on pärjännyt EHT:ssa aiemmilla kausilla hyvin, vaikka kokoonpanot ovat vaihdelleet hyvin paljon. Ajoittain materiaali on ollut heikompaa kuin vastustajilla ja silti Suomi on otteluita pystynyt voittamaan. Mielestäni tässä Karjala turnauksessa Suomella on todella laadukas joukkue kentällä ja odotan Suomelta turnausvoittoa. 

Ruotsilla ei sen sijaan ole kovinkaan nimekäs joukkue. Ruotsi hävisi Leksandissa pelatun ottelun Tsekille, joka kertoo paljon Ruotsin tasosta. Ruotsi on kuitenkin aina yllätysvalmis joukkue ja etenkin Suomelle vaikea vastus, mutta tällä kertaa odotan Suomen ottavan voiton.

Kotiedun ja materiaaliedun turvin Suomen kuuluu mielestäni lähteä matsiin selvänä ennakkosuosikkina. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Taipei karsinta n. Klo 08:00

Lee - Jebawy

Pelivalinta: Lee

Kerroin: 1,73 William Hill 

Kuan Yi Lee on nuori pelaaja, joka on junioripeleissä menestynyt hyvin. Aikuisten turnauksissa pelannut pari kertaa aiempina vuosina heikolla menestyksellä. Vuodessa Lee on kuitenkin parantanut paljon peliään ja nyt menestysmahdollisuudet ovat varmasti paremmat.

Jebawyn kausi ollut heikko. Tappioita on tullut aivan liikaa ja turnaukset ovat päättyneet varhaisessa vaiheessa. Jebawy viihtynyt parhaiten massakentällä, jossa yksittäisissä turnauksissa pärjännyt kohtalaisesti. Nyt pelataan kovalla sisäkentällä, josta Jebawylle ei ole etua. 

Kuan Yi Lee lähtee matsiin mielestäni selkeänä ennakkosuosikkina. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Beijing

09:30

0256aaa84e9745014ce12b3ac1ccfa39.png 100 Thieves - Astralis c668af6d01b6f273ad2a346238448de2.png

Tulosveto: Astralis 3-0 | 2,45 | Betway

 

  • IEM Beijing -turnauksen finaali kyseessä, jossa turnausvoitosta mittelevät uuden organisaation alla pelaava ex-Renegades -kokoonpano nimellä 100 Thieves ja Astralis. Peli pelataan Bo5-formaatilla, mutta finaalissa on vain yksi ennakkosuosikki.
  • 100 Thieves (jks, AZR, jkaem, Liazz, Gratisfaction) on siis täysin sama joukkue kuin entinen Renegades - vain organisaatio ja nimi on vaihtunut. 100T on pelannut aika hyvää debyyttiturnausta, sillä joukkue eteni finaaliin kaatamalla ENCEn kahdesti lukemin 2-0 ja lauantain välierässä joukkue päihitti Vitalityn lukemin 2-1. Ainoa tappio turnauksessa tähän asti tuli juuri Astralikselle lukemin 0-2. 100T näyttäisi omaksuneen nykyisen "Krieg-metan" todella hyvin, minkä avulla joukkue on kyennyt isoja päänahkoja kaatamaan, mutta toisaalta 100T:n kokoonpanossa ei ole suuria tähtipelaajia jks:ää lukuunottamatta, mikä on ehkä joukkueen suurin heikkous. Hieno turnaus tähän asti, mutta veikkaanpa sen tulevan nopeaan päätökseen finaalissa.
  • Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) on tullut pahaan pettymykseen päättyneen viimeviikkoisen Blast-turnauksen jälkeen tullut todella äkäisenä tähän turnaukseen ja tulos on ollut sen mukaista. Maailman ehdottomiin eliittijoukkueisiin jo todella pitkään kuulunut joukkue on ollut täysin ylivoimainen tässä turnauksessa, sillä ViCi, 100 Thieves ja FaZe ovat kaikki ottaneet vuorollaan kuokkaan lukemin 0-2 Astraliksen toimesta. Etenkin FaZe-ottelu oli aivan täydellinen murskavoitto, jossa FaZe onnistui koko ottelusarjan aikana voittamaan Astralista vastaan vain kaksi kierrosta(!). Turnauksen top 5-pelaajista peräti neljä löytyy Astraliksen kokoonpanosta. Astralis on siis aivan ansaitusti finaalin ylivoimainen ennakkosuosikki.
  • Astralis ja 100 Thieves pelasivat pari päivää sitten lohkovoitosta keskinäisen ottelun, jonka jälkeen Astralis vei tyylipuhtaasti lukemin 2-0, karttavoitot lukemin 16-9 ja 16-10. Tuolloin pelattavina karttoina oli Inferno ja Nuke. Finaalissa pelataan Bo5-formaatilla, mutta se ei juuri asetelmia ainakaan 100 Thievesin suuntaan kallista. Astralis bannaa Miragen ja 100T poistaa Overpassin, jolloin pelattaviksi kartoiksi jää seuraavat kartat:
    • 1. Nuke - Astraliksen karttavalinta, jossa joukkue on löytänyt viime aikoina pelottavan kovaan vireen. 100 Thieves osaa kyllä pelata karttaa kohtalaisen hyvin, mutta ihme tarvitaan, mikäli 100T aikoo tässä kartassa Astraliksen haastaa.
    • 2. Inferno - 100 Thievesin todennäköisin karttavalinta, joka on joukkueen vahvin kartta. Inferno on kuitenkin Astraliksen kenties toiseksi vahvin kartta. Täydellisellä nappionnistumisella 100T voi tämän kartan voittaa, mutta siihen tarvitaan todellakin 100T:n paras peliä ja kenties hieman tuuriakin.
    • 3. Vertigo - Astraliksen mahdollinen karttavalinta, joka on kieltämättä jokerikortti, koska Vertigo on karttana hyvin vähän pelattu eikä dataa ole paljon. Kuitenkin Astralis on käytännössä jyrännyt jokaisen vastustajan, joka on kehdannut tätä karttaa pelata Astralista vastaan. 100T ei Majorin jälkeen ole karttaa pelannut eikä heiltä voida ihmetekoja tässä kartassa odottaa.
    • 4. Train - 100 Thievesin toinen karttavalinta, mikäli saavat valita ensimmäisenä. Myös mahdollinen jokerivalinta ensimmäiseksi kartaksi. Train on pitkään ollut hyvä kartta 100T:lle, mutta niin se on myös ollut Astralikselle. Menee samaan sarjaan kuin Inferno - vain huippupelillä 100T voi tämän kartan voittaa.
    • 5. Dust2 - Mitä ilmeisimmin Dust2:ta kellutetaan karttavalinnoissa, mutta Astralis saattaa ottaa sen toiseksi karttavalinnakseen, mikäli Vertigon pelaaminen ei syystä tai toisesta maistu. Dust2 on ehdottomasti parempi kartta Astralikselle ja heidän 16-0 -voitto FaZesta kertoo siitä tarvittavan. 

 

YHTEENVETO

  • 100 Thieves on pelannut varsin ryhdikästä turnausta kaikin puolin, mutta finaalin vastustaja on aivan liian kova pala australialaisjoukkueelle. Astralis on dominoinut turnausta miten tahtoo ja tulee tämän turnauksen voittamaan ilman järkyttävää sulamista. Kysymys onkin vain siinä, voittaako Astralis turnauksen häviämättä karttaakaan. Mielestäni näin tässä tulee käymään, sillä 100 Thievesin karttavalikoimassa ei ole ainuttakaan karttaa, jossa he olisivat lähtökohtaisesti Astralista parempia. Muutamissa kartoissa on pieni voittomahdollisuus kaikkien tähtien osuessa kohdalleen, mutta muuten 100T:n yhtäkään karttavoittoa on vaikea perustella järkisyin ja näin ollen Astraliksen 3-0 -voittoa tässä lähdetään kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 3-0.

 

TULOS: 0-3

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 

New York Ranges - Florida Panthers

Pelivalinta: New York Rangers ML @ 2.08 Marathonbet

20:00

Floridalla B2B peli, eilen se hävisi Prime Time ottelussa NY Islandersille numeroin 2-1. Sergei Bobrovski on pelannut neljässä edellisessä ottelussa joten tänään vieraiden maalissa aloittaa Samuel Montembeault. 

Rangers lähtee otteluun päivän huilanneena, viidestä viime pelistä se on voittanut peräti neljä ja toissa yönä se kävi kaatamassa Carolina Hurricanesin numeroin 2-4.

Kotiedun turvin Rangers nousee ainakin omissa papereissa ennakkosuosikiksi  + B2B peli Floridalle painaa myös vaakakupissa, sekä aloittavat maalivahdit Lundqvist 92.23% vs Montembeault 90.48%. 

Kohde menee oikein kunhan New York Rangers voittaa ottelun.

VÄÄRIN

 

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

EHT

Klo: 13.30

Tshekki - Venäjä

Pelivalinta: yli 5.5 maalia

Kerroin: 2.40(comeon) 

Eht:n päätöspäivä ja aamupäivän pelissä vastakkain tshekki ja venäjä. Tshekki pelannut hyvän turnauksen ja voittanut molemmat ottelunsa, kun suomikin kaatui eilen lopulta rankkareilla 3-2. Tshekki oli eilen parempi joukkue jäällä ja ei olisi ollut vääryys vaikka olisi tuon pelin voittanut jo varsinaisella peliajalla. Tshekin liike etenkin oli erittäin hyvää läpi ottelun ja sai painettua useita pitkiä hyökköyksiä suomen päätyyn. 

Venäjä oli eilen pitkään kiinni täydessä pistepotissa mutta oman lepsun pelaamisen myötä ruotsi kampesi itsensä tasoihin ja lopulta ratkaisu haettiin rankkareista, joissa venäjä veti pidemmän korren. Venäjän peli muutoin oli eilen hyvää mutta omassa päässä aika paljon lepsuilua ja helppoja virheitä. 

Vauhtia oletan tässä pelissä riittävän ja päästä päähän mennään kovaa tahtia ja tämä varmasti lisää hurjasti maalintekopaikkoja. Tämä tosiaan 3 peli neljään päivään joten pohkeissakin alkaa jo hieman painaa ja tämä nostaa virheiden määrää huomattavasti ja sitä kautta maalintekopaikkoja syntyy. Kummankin joukkueen hyvyys näkyy enemmän hyökkäyspäässä ja olettama on että tänään maaleja nähdään runsaammin. Joten kokeiluun ehdottomasti yli 5.5 maalia! 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko EHT 

Tsekki - Venäjä 

Pelivalinta: Venäjä @ 2.00 Pinnacle

13:30

Venäjä materiaaliltaan parempi ja varsinkin hyökkäspäässä paperilla tehokkaampi kuin Tsekki.

Venäjä myös omaa pienen lepoedun koska se pelasi eilen aamupäivällä ja Tsekki iltapäivällä täyspitkän ottelun kaataen Suomen vasta rankkareilla 2-3. 

Venäjä tosiaan pelasi eilen lepsusti Ruotsia vastaan kuten ylempänä @TiPsTeksTeRi  sanoi joten varmasti tähän on kiinnitetty huomiota ja olettaisin että Venäjä tulee valmiimpana kuin eiliseen Ruotsi otteluun.

Kunhan Venäjä voittaa varsinaisella peliajalla niin tämä kohde menee oikein.

VÄÄRIN

 

Link to post
Share on other sites

Salibandy, EFT: image.png.1acf88e2e73778aafe20db38061b143a.pngSuomi - Ruotsi image.jpeg.5c070a9624b5ce42c84f526fabc4b7dc.jpeg

KLO: 17:30

Perinteistä Suomi-Ruotsi klassikkoa tarjolla tänä vuonna isänpäivänä myös salibandyn puolella. Suomessa pelattu EFT-turnaus huipentuu Vantaan Energia areenalle, kun lajin kuningasmaat kohtaavat.

Hallitseva maailmanmestari Suomi on esittänyt erittäin vahvoja otteita EFT-turnauksessa. Suomi kohtasi ensin Tshekin, ja toisessa pelissään eilen Sveitsin. Kummatkin ottelut oli äärimmäisen tiukkoja, mutta Suomi olit kuitenkin molemmissa otteluissa selvästi vahvempi osapuoli. Tshekin Suomi kaatoi 3-2, ja Sveitsin puolestaan 3-1. Todella vähämaalisia pelejä on Suomi pelannut. Syitä tähän kyllä löytyy. Suomen hyökkäyspään peli ollut tänä viikonloppuna todella hyvin organisoitua, ja karvipelaaminen on ollut todella maltillista. Tämän myötä maaleja ei ole haettu aivan niin hanakasti. Puolustuspäässä Suomi on ollut myös erittäin hyvä, eikä aikaisemmat vastustajat ole päässeet yksinkertaisesti kovin helpolla maalipaikoille. Viimeisenä lukkona tolppien välissä on ollut kaksikko Kaltiainen-Strandberg.

Ruotsi on myöskin esittänyt erittäin vahvoja otteita Suomessa. Se voitti turnauksen ensimmäisessään pelissä Sveitsin lukemin 10-6. Toisessa pelissä Tshekistäkään ei ollut vastusta Ruotsille, ja loppulukemat olivat taululla 1-6 keltasinisten hyväksi. Ruotsi puolestaan pelaa erittäin aktiivista pelitapaa, joka tuottaa enemmän maaleja hyökkäyspäässä. Omassa päässä tämä kuitenkin voi kostautua, joka näkyikin Ruotsilla kova tasoista Sveitsiä vastaan. Mielenkiintoista nähdä, miten Ruotsi lähtee pelaamaan Suomea vastaan, kun vastus kovenee selvästi.

Erittäin mielenkiintoinen ottelu varmasti luvassa. Mielenkintoista nähdä, miten Suomen tiivis ja kurinalainen puolustuspeli toimii, kun vastaan astelee Suomen pahin kilpakumppani Ruotsi, ja maailman parhaimpia pelaajia. Kummallakaan joukkueella ei tule kokoonpanoon suurempia muutoksia. Suomen maalilla tänään aloittaa Joonas Kaltiainen, joka torjui Tshekki pelin. Ennakkoon kertoimienkin puolesta Ruotsi lähtee otteluun aika selkeänä suosikkina. Itse en ole tässä aivan samaa mieltä, joten kallistutaan Suomen puoleen tässä kohteessa plussa tasoituksen turvin. 

VIHJE: Suomi +1.5 @1.91 (Unibet)

Vihje osuu, kunhan Suomi ei häviä ottelua yli yhdellä maalilla. 

OIKEIN!

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL. 

Vancouver Canucks - New Jersey Devils

valinta, Vancouver Canucks

kertoimella 2.01 Unibet.

alkamisaika: 23.00

 

Joukkueiden kaudet on monen ennakko odotusten mukaan mennyt päinvastaisesti, 

New Jersey Devilsiltä moni odotti paljon, mutta se majailee koko sarjan lähes pohjalla ja ainoastaan yksi piste erottaa sen viimeisestä sijasta. Sen maaltilasto on 15 pelin jälkeen 20 maalia pakkasella ja kauden seitsemästä vieraspelistä se on jäänyt kolme kertaa tyystin maalia.

 

Vancouver Canucks vastaavasti on läntisen konferenssin kuudes ja mitä pelejä seuraillut, niin myös pelaaminen näyttää pirteältä ja Ruotsalaisen Elias Petterssonin johdolla, myös hyökkäys tekee vastustajalle, pelaamisen hankalaksi, etenkin kotipeleissä he ovat raadellet vastustajan puolustusta.

Vancouver Canucksin maaliero vastaavasti 17 pelin jälkeen onkin 12 maalia plussan puolella.

 

Kunhan Vancouver Canucks voittaa varsinaisella peliajalla, niin veto menee oikein. 

 

Pelionnea!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga 

Liverpool - Manchester City 

Liverpool @2.90 Bethard 

KLO: 18.30 

Harvoin näkee tämmöistä kerroinasettelua joten pakko puuttua kiekkomiehenä. 

Liverpool on edelleen Valioliigassa voittamaton. Joukkueen selkäranka on todella vahva josta hyvä osoitus taannoinen ottelu Aston Villan vieraana. Joukkue pyyhki 87min jälkeen 1-0 tilanteesta voittoon eikä paska valahtanut lahkeeseen. Genkiä vastaan pelattu Mestareiden liigan ottelu meni suunnitelmien mukaan ja 3 pistettä. Tästä ottelusta on turha ottaa mitään matkaan tähän päivään. Anfield Road on valmiina tänään ja niin on myös taikuri Klopp. Tilastojenkin valossa Liverpool on ottelun suosikki ja mielestäni joukkue uhkuu itseluottamusta. Kotietu tänään merkittävä. Poolilla on myös mahdollisuus venyttää kaulaa kärkipaikan osalta ja onhan se jo nähtykin ettei viimekauden pistetappio toistu. 

Manchester City ja tahmeaa on. Voitosta voittoon se tämäkin porukka painaa, mutta tällä kaudella on pelko hiipinyt puseroon. Joukkue on ollut haavoittuvainen etenkin hyviä vastaiskujoukkueita vastaan. Miljoonamiehet katselee toisiaan ja vastuuta siirretään. Nihkeä esitys Atalantan vieraana ja vuorokausi vähemmän lepoa. Lisäksi joukkueen ykkösveskari joutuu jättämään ottelun väliin. Edelleen kuitenkin City omaa huippulaadukkaan hyökkäyksen, mutta alakerta antaa tänään myöten. 

Nämä ottelut käydään varmasti vahviiten pelaajien mentaalipuolella. Tällä hetkellä momentum on sarjakärjellä enkä jätä tämmöistä kerrointa hyödyntämättä. Klopp - Guardiola josta Klopp poistuu hymyillen koppiin 90min jälkeen. 

Kohde menee oikein kun Liverpool voittaa ottelun 

OIKEIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

NY Rangers - Florida 

Ylivoimamaalit yli 1,5 @2.15 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 20.00 

Mahtava matsi suomalaisittain luvassa ja parhaaseen katseluaikaan vieläpä. 

Lundqvist - Montembault kaksikko nähdään tänään maaleilla. Lähtökohtana korkea maaliodottama. Aivan äsken ei nämä joukkueet ole keskinäisissä alle 5,5 maalin jäänyt. Merkit viittaa tuosta veskariosastosta lähtien vastaavaan jälleen kerran. 

Rangers on selvästi päässyt jyvälle ja homma toimii hyvin etenkin viisikkona. Georgiev on auttanut maalilla hyvin, mutta tänään sitä turvaa ei ole. Joukkueen yyvee on ollut paranemaan päin ja muutamassa edellisessä ottelussa niitä on nähtykin. Kotijoukkue saa lyhyen ajan otannalla pienen edun ottelutahdissa, mutta muuten en pitäisi heitä suosikkeina. Hyvällä liikkeellä ja kurilla se voi onnistua, mutta luotetaan silti enemmän siihen että yyveellä onnistutaan. Väitän että kerta riittää Rangersin osalta tähän kohteeseen. 

Florida ja Barkov. Sasha teki minun mielestäni eilisessä ottelussa kaksi maalia mutta yksi jäi kuitenkin pöytäkirjoihin. Panthers yyvee on ollut hyvä ja etenkin Barkovin esitykset ihastuttaa. Hyvä juttu on myös se että Trocheck on jälleen mukana ja mies lämpenee ottelu ottelulta. Floridan ei tarvitse olla huolissaan ylivoimasta nyt eikä jatkossa. Enemmän huolia herättää joukkueen rasitus, joka varmasti mv-valinnan kanssa nostaa tummia pilviä joukkueen ylle. Tappiosta huolimatta edellinen ottelu oli hyvä ,yhtä puolustajaa lukuun ottamatta ;)

VIimepelien yyveet ja mv-valinnat tähän otteluun ynnättynä vieraiden rasitukseen. Maaleja siis odotan ja on suorastaan ihme jos ei tähän lineen tässä päästä. Ainakin Panthers joutuu roikkumaan hihassa liikaa. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...