Jump to content
  • mr green.png

Recommended Posts

NBL klo 10:30

Adelaide - Perth

Pelivalinta: Adelaide

Kerroin: 2,27 Marathonbet

Adelaide pelannut ok alkukauden. Tappioita on tullut koville joukkueille, mutta heikompia joukkueita vastaan Adeleide on onnistunut nappaaman voitot. Adelaide on kova kotijoukkue ja kotikentällä on tullut vasta 1 tappio ja sekin Sydneytä vastaan jatkoajalla. 

Perthin alkukausi on ollut hyvä. Perth on toki materiaaliltaan laadukas joukkue ja menestystä voidaankin joukkueelta odottaa. Perth on sarjan parhaita kotijoukkueita, mutta vieraskentällä tulokset olleet selvästi heikompia. Nyt vastassa hyvä kotijoukkue Adelaide, joten Perthiltä vaaditaan hyvää peliä voittoon. Viime matsissa Perth hävisi selvästi Sydneylle, joten parannettavaa jäi paljon. 

Adelaide on ollut keskinäisissä otteluissa selvästi parempi, silloin kun on pelattu Adelaiden kotikentällä. Tässä ottelussa Adelaidella hyvät mahdollisuudet voittoon ja mielestäni Perthin ei pitäisi olla näin selvä ennakkosuosikki ottelussa. Matsin lähtökohdat hyvin tasaiset. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Aasian Liiga

Sakhalin - Anyang

Pelivalinta: Sakhalin ML @ 1.87 Unibet

10:10

Tosiaan erittäin tasainen pari kyseessä joten kotijoukkueelle tarjottu kerroin riittää tällä hetkellä kirkkaasti peleille. Eilinen ottelu siis päättyi 4-3 isäntien voittoon joten lähden hakemaan tähän kamppailuun myös kotijkoukkueen voittoa. 

Lainaus eilisestä vihjeestäni;

"Sarjan kärkikamppailu, Anyang johtaa sarjaa 40pisteellä ja Sakhalin toisena 34pisteellä mutta on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Anyang.

Lähes tasavahvat joukkueet kyseessä, Anyang voitti toissapäivänä 1-3 mutta ottelu olisi voinut kääntyä aivan hyvin toisinkin päin.

Myös lokakuussa nämä joukkueet kohtasivat Anyangin kotiluolassa jolloin Anyang voitti kaksi ottelua ja Sakhalin yhden (3-0, 3-2 JA, 1-2).

Kotijoukkueella tarjottava kerroin riittää nipin napin peleille joten pienellä lähtee tämä kokeiluun."

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Kunlun - SKA Pietari

Kunlun yli 0.5 maalia 1. erässä/ 2.18  Unibet

Klo 13:30

 

Otetaanpa testiin kiinalaisjoukkueen maalia ekaan erään.

Toissapäivänä Jokereita isännöidessä Kunlun tuli ryminällä päälle ja voittikin laukaukset 15-4, mutta Jokerit sai kiittää 0-1 taukotilanteesta Kalninsia, joka nollasi isäntien paikat.

Ska pelasi myös toissapäivänä Amurin vieraana ja hävisi tuolloin ensimmäisen tasaisen erän 1-0 lopulta.

Uskon että Kunlun iskee tänäänkin alusta päällle ja yrittää päästä siihen johtoasemaan sillä mitä pidemmälle peli etenee niin Ska pääsee mukaan peliin ja ottaa hallinnan. Jos samanlaisella rytinällä vaan kotijoukkue tulee kuin viime pelissä niin uskon vahvasti maaliin jo ensimmäisessä erässä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Admiral Vladivostok - Jokerit

Jokerit ML/ 1.74 NordicBet

Klo 11:00

 

Jokereiden idän kiertue jatkuu tänään ja vastaan asettuu maaottelu tauolta palaava Admiral.

Jokerit voitti tosiaan lopulta toissapäivänä Kunlunin vaikean pelin jälkeen, sillä olihan Kunlun hieman jopa niskanpäällä ajoittain mutta Jokereiden hyvä viimeistely, hieman onnea ja viimeisenä tolppien välissä Kalnins niin pisteet irtosi lopulta 2-3 lukemin.

Admiralille tämä on ensimmäinen peli tauon jälkeen, joten onko hieman hakemista alussa ja siinä olisi vieraiden paikka iskeä. Ennen taukoa Admiral pelasi neljä vierasottelua joista se hävisi kaksi ensimmäistä Neftehimikille ja Kazanille, mutta tauolle lähdettiin kahden voitetun pelin jälkeen kun Spartak ja Lokomotiv kaatui vieraissa.

Jokerit lähtee otteluun ennakkosuosikkina sillä onhan kotijoukkue kummiskin suht heikko materiaaliltaan, mutta vladivostokissa on pienempi kaukalo ja siksi Admiral on kiusannut kotonaan isompiaan, sillä hyvä puolustus ja maalivahtipeli pitää pelejä varmasti vähämaalisina jolloin kotijoukkueelle jää se vastahyökkäys yllätys mahdollisuus.

Jokerit on varmasti tervehtynyt pikkuhiljaa aikaerosta ja sen uskon näkyvän tänään pelissä myös niin kaksi pistettä tulee tavalla tai toisella tänään.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo: 18.30

Ilves - Tappara

Pelivalinta: ilves

Kerroin: 2.50 bethard

Tampereen paikalliskamppailua iltaan. 

Kaksi vahvassa vireessä olevaa joukkuetta iskee siis yhteen. Tappara pelannut läpi kauden tasaisen varmasti ja voittoja tulee illasta toiseen. Toistaiseksi Tappara on jäänyt ainoastaan kerran pisteittä tällä kaudella kun se hävisi kotipelissään juurikin tämän illan vastustajalle Ilvekselle lukemin 1-2. Tappara ei ole vielä liigaa pelannut maaottelu tauon jälkeen mutta CHL:ssä Tappara isännöi alkuviikosta Zugia joka päättyi lopulta 3-3 tasuriin. Tuossa ottelussa Tappara oli hieman vastaantulija mutta loistava yyvee peli tuotti lopulta tasurin. 

Ilves siis myös hurjassa vireessä, vaikea alkukausi on kääntynyt tällä hetkellä 5 ottelun voittoputkeksi ja 8 ottelun mittaiseksi piste putkeksi. Maaottelutauon jälkeen Ipa otti selkeän voiton Sportista kotonaan 3-0, Ipa ei tuossa pelissä aivan parastaan näyttänyt mutta silti voitto tuli melko helposti. 

Tiukka matsi varmasti tulossa, mutta kyllä nään tässä Ipan kuitenkin pienenä suosikkina. Sen peli on ollut hyökkäypäähän todella vahvaa niin 5vs5 pelissä kuin ylivoimallakin. Puolustuspeli Ipalla myös peli peliltä parempaa ja vastustaja ei pääse enää alkukauden tapaan hyville maalintekopaikoille yhtä helposti. Pidän Ilveksen tekemistä tällä hetkellä sen verran parempana että kyllä se on ehdottomasti pelattava kohde tänään. 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 19.30

Dinamo Riika - HK Vitjaz

Pelivalinta: Dinamo Riika

Kerroin: 3.85 bethard

Läntisen konferenssin jumbo Riika saa vieraaksi saman konferenssin kolmosen Vitjazin. Dinamon kausi on ollut odotetunlainen. 27 peliä 9 voittoa ja 18 tappiota. Riika ei siis liian usein voitoista taistele, mutta kotonaan kyllä pystyy monesti laittamaan vastustajilleen hyvin kampoihin. Riika on tauon jälkeen jo kaksi matsia kotonaan pelannut ja näistä ensimmäisen se hävisi jatkoilla Ufalle ja eilen se kukisti hyvän pelin jälkeen Spartak Moskovan 3-1.

HK Vitjaz löytyy siis konferenssin sijalta 3, mutta viime aikaiset otteet eivät vakuuta. Vitjaz aloitti kauden edeten voitosta voittoon ja oli pitkään jopa sarjan piikkipaikalla, mutta viime kierrokset ovat menneet pahasti penkin alle. Viimeiseen 10 matsiin se on voittanut ainoastaan kahdesti. Maalinteko etenkin on ollut hieman haastavaa vieraille ja näin tiukatkin matsit ovat usein kääntyneet tappioksi. Vitjaz pelasi toissapäivänä Minskin vieraana ja hävisi tuon ottelun 4-3 lukemin. 

Vitjaz toki lähtee peliin suosikkina paremman materiaalinsa turvin, mutta viime aikaiset otteet eivät kyllä vakuuta lainkaan. Vaikka Dinamo eilen pelasikin en sitä kovin suurena etuna vieraille nää. Riika pelasi eilen todella hyvän ottelun ja jos sama jatkuu tänään on voitto lähellä. Maalinpeli tämä tulee olemaan ja voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa niin kyllä se on lähdettävä Riikan kerrointa kokeilemaan. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga

Ilves - Tappara

Pelivalinta: Tappara @ 2.54 Pinnacle

18:30

 

Ilves ihan ansaitusti lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina sillä onhan se jo kuuden ottelun voittoputkessa ja viiteen otteluun maaliero 22-6. ..Voittihan Ilves myös tuon viimeisimmän paikallistaiston

Tappara puolestaan  on suorittanut koko kauden tasaisen varmasti ja seitsemään viimeisimpään liigapeliin mahtuu ainoastaan yksi tappio ja sekin tämän illan vastustaja Ilvekselle.

Tapparan otteet tuossa tiistain CHL ottelussa ( heikkoa alkua lukuunottamatta) olivat ajoittain todella todella hyviä ja varsinkin nuo ylivoima osumat olivat todella nättejä maaleja.

Täytyy myös muistaa että neljässä viime pelissä Ilveksen vastustajat eivät ole olleet sarjan terävintäkärkeä joten tänään sitten viimeistään nähdään onko Ilves todellisuudessa niin kova kuin on viime pelien perusteella sopii olettaa.

Hyppään porkkanapöksyjen kelkkaan tässä ottelussa sillä en itse pidä ilvestä niin kovana joukkueena mitä viime pelit ovat antaneet ymmärtää.

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Liiga klo 18:30

KalPa - TPS

Pelivalinta: TPS

Kerroin: 2,85 Coolbet 

TPSn alkukausi oli surkea. Nyt tauon ja valmentajanvaihdoksen jälkeen uskon, että kentällä nähdään paljon parempi TPS. Materiaaliltaan TPS on kuitenkin laadukas joukkue ja kun joukkueen yhteispeli saadaan kuntoon niin pudotuspelipaikka on vielä saavutettavissa. 

KalPa on materiaaliltaan heikompi joukkue ja KalPan vire oli myös heikko ennen taukoa. Tauon jälkeen KalPa hävisi kotikentällä Jukureille, joten heikosti alkoi KalPan pelit tauon jälkeenkin. 

Odotettavissa mielenkiintoinen kamppailu kahden heikkovireisen joukkueen kesken. Odotan kuitenkin TPS:ltä paljon uusilla ketjukoostumuksilla ja en yllättyisi yhtään, vaikka TPS ottaisi tänään selvän vierasvoiton. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA:   image.png.4e10dd36fe221a23f460c5b3a1e4ef94.png Golden State Warriors - Boston Celtics image.jpeg.202e6350aea4b43391082fbc866d078b.jpeg

KLO: 5:30 

Koripallosta kokeiluun kohdetta. GSW saa vieraakseen erittäin kovassa vireessä oleva Boston Celticsin.

Ottelun lähtökohdat ovan melko selvät. Kotijoukkue GSW kyntää tällä hetkellä todella syvällä. Dynastia on todellakin kuollut, ja joukkue on tällä hetkellä Läntisen konferenssin viimeisenä. Voittoja on kertynyt vain kaksi. GSW:n joukkue heikentyi tälle kaudelle jo paljon Kevin Durantin siirtyessä Netsiin. Lisää kylmää vettä joukkue sai niskaan, kun myös joukkueen kantava voima Steph Curry loukkaantui. Myöskin Klay Thompson on loukkaantuneena, ja ei tule palaamaan kokoonpanoon aivan hetkeen. Avauskokoonpanossa GSW:llä tällä hetkellä ainoastaan huippupelaajista D'angelo Russel. 

Vierasjoukkue Celtics metsästää jo 10 perättäistä voittoa. Celtics on pelannut todella hyvin tällä kaudella, ja uusi joukkueen vahvistus Kemba Walker on ollut ilmiliekeissä. Celtics on kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joka tuli 76ersille lukemin 107-93. Celtics tulee olemaan ehdottomasti vahvoilla tällä kaudella, jos se saa vältettyä pahat loukkaantumiset. 

Pelivalinta aamuyön vääntöön on selvä. Vierasjoukkue Celtics selvästi lähtee suurena ennakkosuosikkina otteluun, ja uskon että 10 peräkkäinen voitto on tulossa, eikä GSW mahda vieraille mitään. Lähdetään siis kokeilemaan vieraiden voittoa tasoituksella.

VIHJE: Celtics -7.5 @1.95 (b365)

Vihje osuu, mikäli vierasjoukkue Celtics voittaa ottelun ainakin kahdeksan pisteen erolla. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...