Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Moisku

18.11

Recommended Posts

EM Karsinnat

Kreikka - Suomi

Suomi/ 4.30 Veikkaus

Klo 21:45

 

Suomi sai perjantaina sen mitä lähti hakemaan eli kisapaikan ensi vuoden EM kisoihin kun Liechtenstein kaatui kotinurmella 3-0.

Tässä ottelussa on kummiskin vielä panosta vielä juuri Suomen kannalta sillä voitolla mahdollisuudet on EM kisojen lohkoarvonnassa kolmos koriin joka helpottaisi taas tulevien kisojen otteluohjelmaa.

Kreikka on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan kun kotona kaatui Bosnia 2-1 ja perjantaina Kreikka haki Armeniasta 0-1 vierasvoiton. Kreikka on kummiskin kompuroinut kotonaan muun muassa se jäi 1-1 tasuriin Liechtensteinin kanssa ja Armenialle se hävisi kotonaan 2-3.

Suomella oletetaan olevan maha täysi ja että tästä tulee joku ohipeli kertoimien puolesta, mutta panosta kun vielä löytyy niin en usko Kanervan ryhmän lähtevän tähän otteluun vaan pelailemaan vaan voittoa Ateenaan lähdetään hakemaan.

Löhtökohdat ovat Suomelle taas suotuisat sillä Kreikka on suosikki kotonaan tietysti ja varmasti pitää pallonhallintaa nimissään, mutta Suomen hyvä puolustus ja tehokas vastahyökkäyspelaaminen tuo tänään 0-1 vierasvoiton.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

EM Karsinnat

Kreikka - Suomi

Kreikka @ 2.05 Coolbet

Klo 21:45

Panosta totisesti on Suomella kuten @Moisku ylempänä mainitsi

Kreikka on pelannut kuitenkin hyvin Hollantilaisen Schipin alaisuudessa ja varsinkin Bosnia peli oli Kreikkalaisilta todella onnistunut ottelu pitkästä aikaa, se pelasi tuolloin sillä tasolla millä sen kuuluisikin. Mikäli se pystyy pelaamaana tänään samanlaista jalkapalloa kuin tuolloin on suomelle vaikea ottelu luvassa.

Varmasti se suurin lataus oli tuossa perjantain Liechtenstain ottelussa ja epäilisin, että suomen joukkue ei ole vielä täysin toipunut tuosta adrenaliini purkauksesta jonka kisapaikan varmistuminen meille kaikille suomalaisille aiheutti.

OIKEIN

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL

Washigrton Capitals - Anaheim Ducks

Pelivalinta: Washigton Capitals -1 ah @ 1.95 Pinnacle

2:00

Tähän peliin Washigton lähtee selvänä ennakkosuosikkina.

Kaksi edellistä kotiottelua wsh on hävinnyt, Arizona nappasi 3-4 jatkoaikavoiton viime tiistaina ja Montreal haki pisteet pe-la välisenä yönä 2-5 mutta la-su välisenä yönä se nosti tasoaan voittaen Bostonin vieraissa rankkareilla 2-3. Kuntopuntarissa Washington on viidentoista ottelun otannassa Itäisen konferenssin toiseksi paras joukkue 26 pisteellä maalieron ollessa 62-44.

Anaheim katkaisi viideon ottelun tappioputkensa la-su välisenä yönä St.lousia vastaan voittaen ottelun 1-4, mutta muuten Ducksin vire on ollut kokonaiskuvassa varsin heikko sillä 15 ottelun otannassa se on Läntisen konferenssin neljänneksi heikoin joukkue 14 pisteellä maalieron ollessa näistä 44-49.

Ducksit ovat pystyneet vieraissa viimeistelemään 2,3 maalin keskiarvolla kun taas omissa on soinut 2,66 maalin keskiarvolla.

Washington puolestaan on viimeistellyt kotonaan 3,7 maalin keskiarvolla ja omissa on soinut 3.2 maalin keskiarvolla. 

Viime kaudella Ducksit oli Washingtonille vaikea pala purtavaksi ja Ducksit veivät molemmat kohtaamiset numeroin 5-2, 5-6. Ensi yönä en usko, että historia toistuu sillä varsin heikosti Ankat ovat vieraisssa tällä kaudella esiintynee ja pistepottiin on kertynyt 0.88pinnaa per vierasmatsi. 

Kunhan Washington voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla tämää kohde menee oikein, yhden maalin voitto = VOD

OIKEIN

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 

Arizona Coyotes - Los Angeles Kings

Pelivalinta: LA KIngs @ 3.60 Bet365

4:00

Tasaisessa tyynenmeren Divisioonassa kamppaillaan ensi yönä tärkeistä pisteistä.

Vielä saa Betiltä hyvää kertsiä, muualla avg 3.29, Losi ei todellakkaan ole tässä ottelussa niin suuri altavastaaja kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Losilla menossa kolmen ottelun voittoputki, toki vieraissa on tullut turpaan nyt kuudessa ottelussa peräkkäin, mutta kun kotipelit menivät hyvin niin on helpompi lähteä vieraisiin yrittämään heikon vierastilaston katkaisua.

Lännen kuntoputarissa Losi on seitsemäntenä 7 pisteellä 14-12 maalierolla ja Arizona yhdeksäntenä 6pisteellä 15-12 maalierolla.

Arizona on tyynenmeren divisioonan kakkonen 26pisteellä, mutta matkaa on seitsemäntenä majailevaan San Joseen ainoastaan kuusi pistettä joten todella pienet on tämän divarin marginaalit. Losi on Divisioonan jumbona 17 pisteellä, mutta otteet ovat parantuneet selvästi ja voitto ei tästä ottelusta olisi sinänsä mikään ihme ja tarjottu vieraskerroin riittää kirkkaasti  vielä peleille, povaan varsin tasaista kamppailua.

VÄÄRIN

 

 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Omsk - UFA 

Yli 4,5 maalia @1.91 ComeOn! (Sis ja + vl) 

KLO: 18.30 

Selvästikin maajoukkuetauko on tehnyt tehtävänsä. Molemmissa leireissä se näkyy tavalla tai toisella. 

Isketään tähän kohteeseen ja lähdetään siitä että Omsk on suosikki. Joukkue kärsii edelleen muutamista poissaoloista, mutta itse pelillinen ilme on ollut positiivinen. Joukkue voitti edelliset vieraspelinsä ja totta tosiaan yrittäminen palkittiin. Joukkue laukoi huomattavasti enemmän kuin vastustajat ja maalipaikkoja oli yllin kyllin. 3/5 edellistä ottelua ylittää tämän linen. 12/14/16.11 pelipäivät ennen tätä. Mielestäni 2-4 Omskille tänään on tosiasia. Kotietu merkittävä tänään. 

UFA ja hyvin todennäköisesti Metsola takaisin maalilla. Vakuuttava on Metsola ollut, mutta edelleen ylös uppoaa helposti. UFA on pelannut erittäin ailahtelevasti ja 4/5 viimeistä ottelua on tarjonnut maaleja yli tuon linen. Joukkueen hyökkäys on parantanut otteitaan, mutta samalla omassa päässä on otettu takapakkia. Hieno voitto tseskasta, mutta heti perään totaalinen sukellus Lokomoa vastaan. 12/14/16.11 pelipäivät myös UFAlla. 

Joukkueet ovat olleet nokikkain aina vuodesta 98 alkaen ja suurimmaksi osaksi ottelut ovat tarjonneet tuon yli 4,5 maalia. Ajankohta sopii jälleen kerran hyvin ja maaleja on lupa odottaa. 

Omsk saa voitolle pelattavaa @2.00 kerrointa joten pamautetaan se sinkkuna eetteriin ilman sen kummempia. Tämä 4,5 maalia pidetään kuitenkin pääkohteena ja panostus on sen mukainen. 4/5. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia  (sis ja + vl)

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Neftehimik - Dynamo Moskova 

Ylivoimamaalit yli 1,5 @2.50 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Muutama ottelu oli välissä molemmilla ja taas ollaan vastakkain. Joukkueet kohtasivat toisensa 12.11 ja tuon ottelun vei nimiinsä Neftehimik lukemin 3-6. Tuossa ottelussa nähtiin 2 maalia ylivoimalla. Tämän ottelun jälkeen Dynamo on nostanut päätään ja Neftehimik taas laskenut. Päinvastainen lähtötilanne nyt kuin 12 päivä. 

Kumpikaan joukkue ei ole osoittanut mitään ihmeempiä liikkuja erikoistilanteisiin nähden. Neftehimik on alivoimalla ollut sarjan häntäpäätä, mutta ylivoima taas tasoittaa tuota tilastoa. Huomattavasti vahvempi yyvee siis. Neften ottelut ovat tarjonneet mukavasti maaleja viimeaikoina ja samaa odotan tästäkin pelistä. Altavastaaja lähihistorian puitteissa Nefte on, mutta kotihallissaan se värkkää vähintään yhden maalin yyveellä. Väitän näin ja seison sen takana. 

Dynamo on saanut homman kulkemaan ja varmasti revanssimielellä tähän otteluun luistelee. Viimepelit eivät ylivoiman puolesta ole olleet kovinkaan ihmeellisiä, mutta kyllä Dynamon sisällä tiedetään Neften aaveen heikkous. Koska Moskovan porukka on jälleen tiivistänyt alakertaa ja viisikkopeliä on Neftehimik pakotettu tänään boxiin useamman kerran. 

Henkinen valmius on vierailla tänään korkeampi ja pääkoppa kestää. Vähintään kerran tässä Dynamokin sivaltaa ylivoimalla ja sehän riittää. Itseasiassa uskon että vieraat hoitaa tuon linen yksinkin. 

Erittäin korkealle tässä on kerroin saatu hilattua joten maanantain peleihin tämä on itselleni pankki. 5/5 eetteriin niin että pamahtaa. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 ylivoimamaalia  (sis ja)

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Neftehimik Nizhnekamsk - Dynamo Moskova 

Pelivalinta: Moskova ML @ 1.86 Pinnacle

18:00

Neften Kymmnen ottelun voittoputki kääntyi tappioputkeksi ja vastus ei ainakaan tänään ole helpoimasta päästä kun vastaan luistelee viikon sisään toistamiseen Dynamo Moskova jolta Nefte kävi viime tiistaina hakemassa pisteet numeroin 3-6.

Moskovalaiset ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan kotona, torstaina kaatui Barys 3-2 JA, lauantaina puolestaan Sibir joutui taipumaan numeroin 4-2. Viime viikon tappio varmasti kismittää Dynamoa ja tänään se varmasti janoaa revanssia.

Joukkueet kulkemassa eri suntiin kahden viime pelin perusteella, Dynamo näistä kahdesta joukkueesta on varmempi suorittaja ja maalivahtipeli on vieralijoilla ollut selvästi parempaa koko kauden ajan.

Tuloksien perusteella oletan, että Nefte on ajautumassa samanlaiseen tappioputkeen kuin alkukaudesta, viime ottelussa Spartakia vastaan se oli suurissa ongelmissa  ja hävisi ottelun 1-4.

Kunhan Dynamo Moskova voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein.

OIKEIN

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

TsSKA Moskova - Severstal 

Yli 5,5 maalia @3.50 William Hill 

KLO: 18.30 

Kyllä tässä monta kertaa on saanut hieraista silmiään sillä Tseska on hävinnyt kolme peliä putkeen. Kyllä, luit oikein! Kolme tappiota. Jokaisessa ottelussa Tseska on ollut hanakampi laukoja ja kiekkokontrollikin on ollut suurimman osan ajasta heillä. Todella erikoista Tseskalle että tehottomuus vaivaa. Joukkue on tässä ottelussa todella suuri suosikki ja en millään uskalla epäillä etteikö voitto tänään irtoaisi. Poissaoloja ei ole ja joukkue on taatusti valmis. Vain 5 tehtyä maalia kolmeen viimeiseen peliin ei ole normaalia tseskaa. Odotan totisesti tänään isänniltä 4-6 kaappia ja piste. 

Severstal. 10 tappion kierteessä ja kenties se vaikein paikka pelata on nyt. Tosin Sevellä ei ole mitään menetettävää sillä homma on kussut käsille jo aikapäiviä sitten. Jotain positiivista kuitenkin jos historiaa katsoo niin Tseska on ollut Sevelle yllättävän hyvä vastus. Ajankohta osuu kuitenkin nyt vaikeaan paikkaan ja itse en näe juuri mitään jakoa vierailla taistella pisteistä. Tseskan alakerta on kuitenkin antanut mukavasti myöten viimepeleissä joten 1-2 maalia lienee realismia vieraille. 

Ottelun lähtökohdat eivät mielestäni tarjoa juurikaan muuta kuin isäntien murskavoittoa joten lähihistorian valossa on haettava maaleja. Todella korkea kerroin tässä on tarjolla joten otetaan mukaan päivän peleihin. Tulosveikkaus 6-2 isännille. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 5,5 maalia 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
On tämä ollut melkoista päätä seinään touhua taas tseskalta..
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe

19.25

6d398f9e432b0d27c1b21612b2cf3423.png Vitality - HellRaisers 996e5b8382f87305a1298aefece02281.png

HellRaisers +1,5 | 2,35 | Betway

 

 • Vitality (ZywOo, RpK, apEX, ALEX, shox) pelasi viikonloppuna kaksi tärkeää ottelua FaZea ja varamiehistä Fnaticia vastaan, joista se hävisi molemmat. Joukkueen pelissä on tällä hetkellä liikaa ongelmia haastaakseen maailman parhaita joukkueita ja ZywOon pelatessa inhimillisellä tasolla muiden pelaajien taso ei riitä kompensoimaan joukkueen puutteita. Nyt Vitalitylla ei ole enää mahdollisuutta selvitä ESL Pro Leaguen lopputurnaukseen ja tämä peli on heille täysin panokseton. Vitalitylla on historiaa panoksettomien pelien täydellisestä perseilystä, joten en ihmettelisi vaikka tänään nähtäisiin todella kuriton ja välinpitämätön Vitality.
 • HellRaisers (ANGE1, nukkye, crush, scoobyxie, Flarich) on uudelleenrakennusvaiheessa oleva joukkue, jonka tulokset ovat olleet vaisuja, mutta ainakin yritystä on joukkueen pelissä ollut. HellRaisers niin ikään hävisi kaksi otteluaan Fnaticia ja FaZea vastaan, mutta molemmissa otteluissa oli positiivisia merkkejä ilmassa. Kuten Vitality, HellRaisers ei pysty enää taistelemaan jatkopaikasta EPL-lopputurnaukseen, mutta se ei heillä missään nimessä voinut ollakaan realistinen tavoite näin kovassa lohkossa. Sen sijaan HellRaisersin tavoitteena tällä hetkellä on antaa näyttöjä ja kerätä itseluottamusta tulevia koitoksia varten, joten en usko heidän ainakaan ihan totaalisesti heittävän hommaa läskiksi.
 • Karttavalintoja on sinäänsä vaikea arvata, koska viimeksi Vitalityn ollessa samanlaisessa tilanteessa he päästivät permabannikarttansa eli Trainin vetosta läpi pelattavaksi. Koska kyseessä on poikkeukselliset olosuhteet, karttavalinnoilla ei muutenkaan ole sinäänsä merkitystä. HellRaisersin ehkä paras kartta on kuitenkin Overpass, jonka he jopa onnistuivat voittamaan Fnaticia vastaan.

 

YHTEENVETO

 • Päivän EPL-otteluissa ei ole lainkaan panosta näiden joukkueiden välillä, minkä takia ottelun normaalit voimasuhteet ei pidä paikkaansa. Vitality luultavasti pelkästään ZywOon takia voittaisi ottelun 2-0 normaalisti, mutta Vitality on aikaisemmin osoittanut tällaisissa peleissä, että heitä ei voisi vähempää kiinnostaa, jolloin pelin taso on romahtanut selkeästi. HellRaisers on nimellisesti aika kehno joukkue, mutta heidän pelit viikonloppuna antoivat positiivisia merkkejä joukkueen tulevaisuudesta. HellRaisersilta puuttuu niin ikään panos ottelusta, mutta ottaen huomioon uudehkon kokoonpanon tahtotilan osoittaa taitonsa, uskon HellRaisersin ottavan tämän ottelun tosissaan. Mielestäni kerroinasetelma tässä ottelussa ei ole kunnolla ottanut huomioon ottelun panoksettomuuden ja jo HellRaisersin yhdestä karttavoitosta saa niin hyvää kerrointa, ettei sitä voi jättää hyödyntämättä. Veikkaisin, että kertoimet tässäkin kohteessa kyllä tippuvat ennen ottelun alkua. Kohde menee oikein, kun HellRaisers voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

 

TULOS: 2-0

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 18.30

Neftehimik Nizhnekamsk - Dynamo Moskova

Pelivalinta: yli 4.5 maalia(varsinainen peliaika) 

Kerroin: 1.91 bethard

Tätä ottelua yllä jo paljolti spekuloitukkin mutta otetaan vielä ottelun maalit mukaan peleihin. Neftellä alla siis kaksi todella huonoa peliä ja viimeksi turpaan tuli melko selvästi kotipelissä Spartak Moskovaa vastaan 1-4. Dynamo sen sijaan voittanut viimeiset kaksi peliä ja ollut läpi kauden melko tasainen joukkue. Itsekkin nään vieraat tässä ennakkosuosikkina juurikin tuon tasaisuutensa ansiosta. Neftellä oli siis 10 ottelun voittoputki ennen näitä kahta selkeää tappiota joten mielenkinntoista onkin nähdä saako joukkue peliään yhtään raiteilleen. Voittajaa tähän peliin en siis uskalla lähteä veikkamaan mutta överille tarjotaan lähtökohtiin nähden hyvää kerrointa. Molemmilta löytyy tulivoimaa hyökkäyksestä ja viime kierroksilla molemmat ovat pelanneet maalirikkaita otteluita. Neften peleistä viimeiset 7 peliä ovat ylittäneet tuon linen ja Moskovalla viidestä viime pelistä 4 on menneet överiksi. Joukkueet kohtasivat 12 pv tätä kuuta ja tuolloin nefte vei pelin lukemin 3-6. Uskomus on että kyllä tänäänkin tullaan vähintään se 5 maalia näkemään. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...