Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
BloKki

20.11

Recommended Posts

JÄÄKIEKKO LIIGA

TPS - SPORT

PELIVALINTA: TPS @ 2.23 PINNACLE

18:30

Tosiaan Tps:ltä puuttuu se kotivoitto tältä kaudelta, mutta tänään turkulaiset sen toivottavasti ottavat kun vastaan asettuu vieläkin heikommin menestynyt Sport.

 • TPS sarjan neljästoista 17pinnaa, maaliero 46-71
 • Sport viidestoista 14pinnaa, maaliero 43-72

Materiaalilisesti TPS on ainakin paperilla parempi joukkue, mutta en tiedä sitten miten käytännössä sillä niin rankasti joukkue on alisuorittanut alkukauden.

Pinnacle tarjoaa kuitenkin kotivoitolle maukasta kerrointa joten ehdottomasti poimin peleille.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO AHL

HARTFORD WOLF PACK - SYRACUSE CRUNCH

PELIVALINTA: HARTFORD WOLF PACK @ 1.92 Coolbet

18:00

 • Hartford on itäisen konferenssin toiseksi paras kotijoukkue, maaleja se on pystynyt tekemään kotonaan keskimäärin 3.1 per kotiottelu ja puolestaan päästänyt omiin 1.9 per kotimatsi
 • Syrcause Crunch puolestaan on itäisen konferenssin vasta 12 paras vierasjoukkue, vieraspeleissä se on tehnyt 2.5 maalin keskiarvolla ja päästänyt omiin kolmen maalin keskiarvolla.
 • Hartford on ahl kärjessä 27 pisteellä maaliero 48-39, Syrcause Crunch on viidentenätoista 18 pisteellä maaliero 51-54

Puolustuspelaaminen on kotijoukkueella ollut tällä kaudella parempaa ja osittain tämän selittää hyvä veskaripeli sillä Hartfordin ykkösmolarina on pelannut tällä kaudella Igor Shestyorkin joka pelasi viime kaudella vielä KHL pietarin SKA:ssa torjunta% 94.39. Shestyorkin luultavasti myös aloittaa tänään maalissa sillä kahdessa viime pelissä Hartfordin maalilla on torjunut slovakialainen Adma Huska. 

Hartford lähtee peleille sillä onhan se voittanut 90% : sti tämän kauden kotiottelut ja päästänyt näissä omiin alle kahden maalin keskiarvolla. 

(Ainoastaan Veikkaus ja Coolbet on avannut kertoimet tähän kohteeseen joten kannattaa odotella vielä, että muuallakin availlaan sillä luultavasti saa päivän aikana paremmallakin kertoimella kotijoukkuetta peleille.)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIIGA

Ilves - JYP

JYP/ 2.70 NordicBet

Klo 18:30

 

Kahden hyvässä vireessä olevan joukkueen kohtaaminen nähdään Tampereella kun Jyp haastaa Ilveksen Hakametsässä.

Ilves on viimeiseen kymmeneen matsiin hävinnyt vain kerran ja senkin vasta rankkareilla Lukolle. Ilveksen peli on löytänyt raiteilleen ja maalejakin joukkue tekee mukavasti.

Jyp puolestaan on hävinnyt 2/10 edellisestä matsistaan kun Saipa ja Hifk oli Jypiä parempia. Myös jyp on pelannut runsas maalisia otteluita viime aikoina.

Mielestäni 50/50 ottelu vaikka Ilves toki on suosikki kotiedun turvin, mutta Jyp pystyy pelaamaan myös vieraissa mallikasta kiekkoa ja johtoasemassa joukkue osaa jäädyttää pelin kyllä. Edellisestä viidestä Tampereen keskinäisestä voitot ovat 3-2 Ilvekselle joten eiköhän se ole taas Jypin vuoro voittaa ja hyvää kerrointa tarjotaan vieraille.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga

Ilves - Jyp 

Pelivalinta: Alle 5.5 maalia @  1.99 Pinnacle

18:30

Ilves ennakkosuosikki, mutta Jyp pystyy omalla pelityylillään syömään tuota Ilveksen tehokkuuta jolloin Ilves ei ole parhaimillaan ja laskee oletettavasti kotijoukkueen maaliodottamaa. Jypin puolustuspelaaminen on ollut viime otteluissa siis varsin hyvää, viidessä viime ottelussa sen verkkoon on tehty ainoastaan kuusi maalia. 

Povaan tasaista kamppailua, molemmat joukkueet ovat liigan kuntopuntarin kärjessä, Jyp ykkönen  (27-6 15p) ja Ilves kakkonen (20-5 15p).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko LIIGA 

SAIPA - Pelicans 

Pelivalinta: Pelicans ML @ 2.10 Veikkaus

18:30

Aikalailla samankaltaisesti ovat viime pelit näillä kahdella joukkueella menneet, mutta Saipa on päästänyt omiin viidessä viime pelissä peräti 25 maalia (17-25). Pelsut pelanneet vähämaalisia otteluita se on viidessä viime pelissä tehnyt yhdeksän maalia ja päästänyt kolmetoista omiin. 

Pelsut tällä hetkellä mielestäni kurinalaisempi porukka ja mikäli se jatkaa hyvää puolustuspelaamista niin se on tänään vahvoilla Saipaa vastaan jonka viime pelit ovat olleet melkoista revittelyä. 

Huomionarvoista on myös se, että kahdeksassa vieraspelissä Pelsujen verkkoon on tehty ainoastaan 2.25 maalin keskiarvolla kun taas puolestaan se on itse tehnyt 2.75 maalia per vierasottelu, täten se on myös liigassa vähiten vieraissa maaleja omiin päästänyt joukkue ja sarjan kuudenneksi paras vierasjoukkue. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIIGA

HIFK - Lukko

Lukko ML/ 2.80 NordicBet

Klo 18:30

 

Rauman Lukko vierailee helsingissä hifk:n vieraana. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät peräjälkeen sijoilta 5. ja 6. Hifk pisteen perässä mutta pelin vähemmän pelanneena.

Hifk on ollut hyvässä vireessä viime pelit sillä se on voittanut 4/5 edellisestä matsistaan ja ainoa tappio tuli vieraissa Kärpille.

Lukko puolestaan katkaisi kolmen ottelun tappioputken kotonaan viime viikon lauantaina kun se kaatoi Hpk:n peräti 6-1. 

Joukkueiden keskinäiset ovat aina olleet tasaisia ja suht vähämaalisia ja sellaista peliä tänäänkin illalla odotan. Tämän kauden puolellakin joukkueet ovat jo kohdanneet Raumalla jossa Lukko oli erittäin lähellä täyttä pistepottia mutta Hifk nousi tasoihin viimeisen puolentoista minuutin aikana ja vei pelin jatkoille jossa Lukko lopulta vei kaksi pistettä.

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 18.30

Spartak Moskova - Lokomotiv Jaroslav

Pelivalinta: Lokomotiv Jaroslav ml

Kerroin: 1.85 bet365

Spartak moskova palaa kotiin kolmen ottelun vieraskiertueelta. Näistä peleistä se voitti kaksi ja hävisi yhden. Spartakin peli on hieman ailahtelvaa kun yhtenä päivänä se kaataa TsSkan ja seuraavana päivänä se häviää Dinamo Riikalle, kuten juuri tällä vierasmatkalla kävi. 

Lokomotiv on tauon jälkeen pelannut 3 peliä ja voittanut ne kaikki. Lokon pelissä alkaa löytyä heräämisen merkkejä ja tällä hetkellä peli on mukavaa katseltavaa, se toimii lähes joka osa-alueella. Viimeisin peli Ufaa vastaan oli Lokolta osoitus mihin se parhaimmillaan pystyy, tuossa pelissä se ei juuri mahdollisuuksia vastustajalleen antanut. 

Loko lähtee peliin suosikkina jo pelkän materiaalinsa turvin sekä myös viime aikaiset otteet puoltaa pelaamaan vieraita tänään. Vaikka Spartak onkin venynyt hyviin tuloksiin viime aikoina, uskon että tämä peli lopulta vieraille kääntyy. Lokon ml kerroin on vielä pelattava vaikka kertoimet hieman alas onkin tulleet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo: 18.30

Ilves - Jyp

Pelivalinta: yli 5.5 maalia

Kerroin: 1.98 comeon

Liiga kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu kun kaksi kuntopuntarin kärkijoukkuetta iskee yhteen. Yksi asia yhdistää näitä joukkueita ja se on maalinteko. Molemmat olleet erittäin vahvoja hyökkäys suuntaan ja on ollut kyllä iloista katsoa miten helppoa voi maalinteko olla. Vahva usko on myös tänään että maaleja tullaan näkemään paljon. Kumpikaan tuskin peruuttelemaan tähän matsiin lähtee. Joukkueiden historia puoltaa myös overia vahvasti. Viimeiset 10 kohtaamista ja 8 kertaa on paukkunut vähintään 6 maalia rikki. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL

NY Rangers - Washington Capitals 

Pelivalinta: Ylivoimamaalit yli 1.5 @ 2.15 Nordicbet  SIS JATKOT

3:00

Rangers on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa ja sen verkkoon on tehty kahdessa viime pelissä kuusi ylivoimamaalia eikä urakka helpotu yhtään kun vieraaksi tulee NHL kärki Washington Capitals jonka on sarjan viidenneksi paras yv joukkue. 

Olettaisin, että Washigton vaikka yksin painaa tässä ottelussa pari yv häkkiä, mainittakoon myös että Rangers on myöskin sarjan neljänneksi heikoin av joukkue.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuun loppupuolella jolloin Washigton oli 5-2 parempi, tuossa ottelussa Washigton teki kaksi yv maalia ja Rangers yhden.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Challenger Maia

Carlos Taberner - Maxime Hamou

Vihje: Alle 18.5 peliä

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 17:35

- Challenger Maia massaturnauksen 1/16 finaalissa kohtaavat ATP Rankingin 193. Taberner ja 365. Hamou. Taberner on selvähkö suosikki tähän otteluun kun pelataan massakentällä jolla Taberner on viime kuukausina pelannut hyvin ja voittanut ihan hyviäkin Challenger pelaajia. Hamou puolestaan hyvin tuntematon allekirjoittaneelle mutta ei ole Hamoulla kulkenut Massalla heikkojakaan pelaajia vastaan jota aluetta Hamou itsekin edustaa. Hamou pelaa tässä turnauksessa avausottelunsa tässä ja viimeiseksi se jääkin tässä turnauksessa. Sen verran vakuuttavasti Taberner avasi tämän turnauken 6-2, 6-2 luvuin avausottelussa 328. Celikbilekiä vastaan. Taso tuosta ei varsinaisesti ainakaan hirveästi nouse joten eiköhän hyvin pelannut Taberner tämänkin ottelun voita selvästi väh 6-3, 6-3 luvuin. Sen verran on Taberner edellä pelillisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...