Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

29.11

Recommended Posts

Jääkiekko,KHL

Ak Bars Kazan - HK Sotshi

Vihje: Ak Bars Kazan yli 3.5 maalia

Kerroin: 2.50

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 18:00

- Kazan isännöi Sotshia perjantaisessa illassa. Kazan ollut tällä kaudella kuten myös viime aikoina todella vakuuttava ja on ansaitusti Itäisen konferenssin kärjessä. Kazanilla nyt komea 7 ottelun voittoputki alla ja lisää on varmasti tulossa kun heikko Sotshi on vastassa. Haetaan Kazanille vähintään 4 maalia ottelussa. Kazan omaa erittäin laadukkaan hyökkäyksen ja siitä kertoo että joukkue on tehnyt koko liigassa eniten maaleja. Sotshin puolustus puolestaan ei ole kovinkaan hyvin toiminut tällä kaudella tai viime otteluissa. Kazan tulee ottelun kulkua hallitsemaan ja voittamaan tämän ottelun suht selvällä marginaalilla, viime pelissä ei Kazan ihan niin terävästi saanut paikoista sisään joten uskon että taas yhden ottelun jälkeen tuo Kazanin joukkue saa hanat auki oikein kunnolla kotiyleisön riemuksi.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Jukurit - Tappara

Vihje: Tappara yli 3.5 maalia

Kerroin: 2.88

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 18:30

- Jukurit isännöi Tapparaa liigan puolella. Tappara on tällä kaudella pelannut hyvää kiekkoa ja oli kauden alusssa suorastaan murskaava, nyt kuitenkin peli on hiukan ollut heikompaa etenkin vieraskaukalossa jossa Tapparalla nyt 3 tappiota alla, 2 liigasta ja yksi CHL jäiltä. Jukurit puolestaan ajoittain tällä kaudella esittänyt otteita paremmasta mutta sitten on taas heikompi putki tullut ja joukkue majaileekin sarjataulukossa sijalla 10. Puolustus on ollut Jukureilla suht heikkoa tällä kaudella ja joukkue onkin liigassa päästänyt 5. eniten maaleja siinä missä Tappara on tehnyt liigassa toiseksi eniten maaleja. Jukurit on sopinut vastustajana Tapparalle erinomaisesti viime vuosina ja tältä kaudeltakin on Tappara napannut voiton kotonaan Jukureista 5-2 luvuin. Tapparalla on vieraissa mennyt heikommin viime aikoina mutta nyt on joukkueella oiva paikka laittaa vieraissakin peli kuosiin Jukureiden kustannuksella. Ei tuolla rosterilla voi Tappara vain ottelusta toiseen hävitä vieraissa. Uskon että Tapparalle ns. 'breakout game' Jukureiden vieraana ja Tappara ottaa hyvän voiton tulevaisuutta ajatellen ja tulee tuon vähintään 4 maalia tekemään tässä ottelussa.

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Australia A-liiga

Melbourne Victory - Perth

Pelivalinta: Melbourne Victory @ 2.85 Coolbet

10:30

Molempien joukkueiden kausi on lähtenyt odotuksiin nähden heikosti käyntiin, Victory on kymmenentenä 5p maaliero 7-11 ja Perth puolestaan seitsemäntenä 6p maaliero 7-9. 

Victorylle tarjoillaan erittäin maistuvaa kerrointa kotona joten ei tätä voi ohittaa sillä kyseessä kuitenkin tasavahvat joukkueet ja Melbourne sentään tässä  kotijoukkueena nii ei sen kuuluisi missään tapauksessa olla tässä ottelussa altavastaaja. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Chicago - Colorado 

Ylivoimamaalit yli 1,5 @2.18 Nordicbet (sis ja)

KLO: 23.00 

Täytyy ottaa tämä peleihin sillä usko on erittäin vahva. Mikko Rantanen palaa 90% todennäköisesti tänään kokoonpanoon. MaCFinland trio on nähty harjoituksissa yhdessä ja mitä ilmeisimmin tätä tullaan myös peluuttamaan. Coloradon yyvee kaipaa totisesti Rantasta takaisin. Joukkue on muutamassa edellisessä ottelussa jättänyt aivan liian usein yyveeajan käyttämättä joten nyt on aika onnistua. 

Chicago voitti viimepelissä väsyneen Starsin ja on jostain syystä suosikki tässä ottelussa. Joukkueen ylivoima on ollut todella luokatonta ja edelleen odottaa sitä klikkiä. Kanen harteilla tässä on illasta toiseen liikaa punttia. 

Pääpiirteittäin nämä prime-time pelit on olleet kohtuu vähämaalisia ja niin tuntuu olevan nytkin. Oma uskomukseni on että tämä ratkotaan ylivoimilla. Kiitos Rantasen. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 1,5 YV-maalia  (sis ja)

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Sport - SaiPa 

Tekee vähintään 1 pisteen: Chris DeSousa @1.90 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Kyllä tässä edelleen annetaan tälle kaverille korkeaa ja pelattavaa kerrointa suhteessa esityksiin. Liekö sitten tuo Dufvan tulo lisännyt onnistumisia. Pisteiden perusteella on tämä mies kuitenkin parantanut huomattavasti ja näyttää vihdoin siltä että tältä hankinnalta saadaan nyt odotettuja tuloksia. Ylivoima-aikaa illasta toiseen ja maalivainu on kohdallaan. Ehdottomasti Sportin vahvin kaveri tällä hetkellä. 

Sputnik joutuu taatusti kovaan prässiin tänään. Saipan ongelmat ovat puolustuksessa eikä sitä ole voitu korjata näin lyhyessä ajassa. MV-peli näytti kauteen lähdettäessä erittäin hyvältä, mutta riman alle on menty siinäkin. Valitettavasti. Työläs joukkue kuten Sportikin, mutta taktisesti tässä isännät pystyy tekemään peliä enemmän. En näe Saipalla tänään onnistumisia. Liian vaikeaa on. 

Kohde menee oikein kun Chris DeSousa kirjaa pisteen ottelusta  (sis ja)

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Kalpa - JYP 

Kalpa 1X @2.10 William Hill 

KLO: 18.30 

Kauden kolmas kohtaaminen näiden välillä ja voitot tasan 1-1. Ajankohta antaa mielestäni osviittaa että tänään pelataan tasainen ottelu. Kuopiolaiset ovat löytäneet hyvän vireen ja joukkue pelaa sitoutuneesti. Omassa päässä ei turhaan soi ja Kilpeläinen on osoittautunut edelleen loistavaksi veskariksi. Kalpassa ollaan vieläpä saatu leveyttä hyökkäykseen ja vastuuta on ottanut useampi pelaaja. Kalpa ei ole kotihallissaan tämän hetken pelillä näin suuri altavastaaja. 

JYPillä on pidempi vahva jakso takana. Oulun Kärpät jätti Jypin kuitenkin pisteittä edellispelissä. Joukkueen vahva hyökkäys tiedetään ja ylivoima on ollut vahvaa. Tyyliltään JYP on hyvin lähellä kalpaa. Ei käy kieltäminen etteikö joukkue olisi hyvin pärjännyt, mutta uskon vahvasti siihen että Kuopiossa on katsottu erittäin tarkasti videoa Jypin heikkouksista Kärppiä vastaan. Suosikki JYP tässä normaalisti olisi mutta minä uskon toisin. 

Pidän Kalpaa ottelussa hieman vahvempana ja tuplamahdollisuus tuolla kertoimella maistuu. En pitäisi ihmeenä jatkoaikaa sillä aiempiin kohtaamisiin nähden tämä on ennakkoon tasaisin. 

Kohde menee oikein kun Kalpa voittaa tai ottelu on 60min jälkeen tasan 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Jukurit - Tappara

Pisreentekijä: Charlie Sarault @2.50 / Patrik Puistola @2.20 / Miika Roine @2.20 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Tässä on nyt tämmöinen kohtuu hullu kokeilu, mutta ei tätä pysty henkilökohtaisesti ohittaa. 

Jukurit ei ihan hetkeen ole Tapparaa vastaan pärjännyt ja varmasti siksikin on tänään altavastaaja. Toki taulukko ei valehtele sekään. Mikkelissä on kuitenkin tähän hetkeen hyvä meno päällä ja etenkin tämä yllämainittu trio saa huomioni. Erittäin hyvä liikku oli Patrik Puistolan siirto Jukureihin. Nuori kaveri elää vastuusta ja nyt sitä tulee. Roine ja Sarault ovat oikein hyvät kaverit siihen. Koko trio on ollut vahva myös puolustussuuntaan. Todella korkeat odotukset tältä kolmikolta tänään. Ei pelkästään viimepelin vuoksi. Jukurit voi minun mielestä jopa yllättää tänään. Aika ainakin olisi... 

Tappara murjoi tepsin kotonaan 5-1 heikosti menneen jakson jälkeen. Ceehooällä sotki välissä. Jotain rippeitä sieltä heikoista peleistä on edelleen jäljellä ja TPS ei kyllä niitä mitenkään saanut hyödynnettyä. Turussa on pakka kuitenkin edelleen sekaisin ja tuntuu että Vaasassakin on enemmän touhua. Tästä syystä vaikea antaa arvoa tuolle viimepelin voitolle.  Kirvesrintojen terävintä kärkeä rokottaa Bertrandin / Morleyn puuttuminen ja uskon tämän tuovan enemmän kiekkoa Jukureille. 

Olkoonkin Tappara kuinka suosikki vain jne jne niin tähän saumaan kotijoukkueen hyökkäystrio Puistola - Sarault - Roine pääsee esiin. Puistolalle ottelu on varmasti mieluisa. 

Sinkkuina uuniin!

Kohteet menee oikein kun jokainen sööri kirjaa pisteen ottelusta  (sis ja)

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko liiga

Sport - Saipa

Pelivalinta: Joni Nikko tekee maalin @ 7.70 Betsson

18:30

Älytön kerroin perusmiehelle, Nikko paukuttanut tällä kaudella kuitenkin sen yhdeksän maalia ja pelaa ykköskentässä joten äkkiä poimitaan tämmöiset lahjat talteen.

Etukäteen ajateltuna tästä voi olla tulossa melko runsasmaalinen kamppailu.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIIGA

Sport - Saipa

Tasapeli X/ 4.30 NordicBet

Klo 18:30

 

Sport vaihtoi valmentajan Dufvaan ja peli on saanut uutta ilmettä kyllä tämän myötä ja joukkue saikin keskiviikkona neljän ottelun tappioputken poikki kun KooKoo kaatui kotona 5-4. Tuossa pelissä KooKoo johti kahdesti jo parilla maalilla mutta päätlserässä Sport nousi rinnalle ja meni ohi vaikka olikin päätöserän vaikeuksissa.

Saipalla ei ole myöskään hyvin mennyt viime kierroksilla sillä tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun tappioputkessa ja viimeiseen seitsemään peliin mahtuu ainoastaan yksi voitto kun Pelsut kaatui kotona 4-2.

Kahden heikon joukkueen kohtaaminen ja pienoinen ennakkosuosikki Sport on kyllä kotiedun ja peliesitysten paranemisen vuoksi mutta Saipa on sitkeä ja ei varmasti tänäänköän päästä kotijoukkuetta helpolla.

Huomioitava tilasto on myös että kuudesta edellisestä keskinäisestä Vaasassa peräti neljä on päättynyt varsinaisen jälkeen tasan, enkä pidä sitä mahdottomuutena kyllä tänäänkään.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Finals

17:00

8fca0b9e05f99e9d3d1836a549b5e3b1.png AVANGAR - NiP 7eb2763d98617fe32b82486ab01e01fe.png

AVANGAR | 2,15 | Veikkaus

 

 • AVANGAR (buster, qikert, AdreN, Jame, SANJI) otti eilisessä avausottelussaan kuokkaan Evil Geniuses:ia vastaan lukemin 10-16. Ottelu kaatui AVANGARin osalta heikkoon alkuun ja toiselle puoliajalle ryhdistäytyminen ei kuitenkaan lopulta riittänyt haastamaan EG:tä ottelun voitosta. Tulos kuitenkin kuvastaa aika hyvin sen, millä tasolla AVANGAR tällä hetkellä on. Heistä ei ole haastamaan eliittijoukkueita, mutta kuitenkin hyvällä pelillä joukkue pystyy taistelemaan otteluvoitoista.
 • NiP (f0rest, REZ, Lekr0, Plopski, twist) on keskellä mahdollisia kokoonpanomuutoshuhuja, sillä joukkueen veteraanipelaaja f0restia ollaan huhujen mukaan viemässä Dignitasin joukkueeseen. On vaikea sanoa, onko näillä huhuilla vaikutusta joukkueen peliin, mutta eilisen perusteella peli on muutenkin huonossa hapessa. NiP nimittäin hävisi avausottelunsa Liquidia vastaan rumasti lukemin 4-16 eikä joukkueen pelistä monia positiivisia asioita löytynyt. Toki kyseessä on vain yksi kartta ja NiP kieltämättä on parantanut otteitaan muutaman viime kuukauden ajan, mikä tekee NiP:n nykyisen todellisen suorituskyvyn arvioimisen todella hankalaa.
 • Kyseessä on Bo3-ottelu ja karttaveto menee sen mukaisesti. AVANGAR poistaa Nuken ja NiP bannaa luultavasti Vertigon. AVANGAR valinnee eilisestä tappiosta huolimatta kartakseen Dust2:n, joka on heidän selvästi pelatuin ja mukavin kartta. NiP puolestaan ottanee Infernon, joka on heidän vahvimpia karttoja tällä hetkellä. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee joko Mirage tai Train. Näkisin näillä kartoilla ottelun menevän kolmanteen karttaan, jossa voittajaa on vaikea arvata, mutta sekä Miragessa että Trainissa pidän AVANGARia ennakkoon aavistuksen parempana joukkueena.

 

YHTEENVETO

 • AVANGAR pelasi avausottelunsa heikon alun jälkeen sillä tasolla, mitä heiltä odotin. Suuria ongelmia pelissä ei ole, mutta eliittijoukkueita vastaan voittaminen ei ole onnistunut. NiP puolestaan pelasi umpisurkean avausottelun ja nähtäväksi jää, onko NiP-pelaaja f0restiin liittyvillä huhuilla vaikutusta joukkueen peliin ja motivaatioon. Karttavetossa ei yllätyksiä nähdä ja on todennäköistä, että ratkaisu nähdään vasta ratkaisevassa kolmannessa kartassa. Tämän, ja NiP:n ennalta-arvaamattomuuden takia, ottelua voidaan pitää enemmän tai vähemmän kolikonheittona ja perusteluita voidaan esittää kummankin joukkueen puolesta, mutta henkilökohtaisesti pidän AVANGARia niukkana ennakkosuosikkina tasaisempien otteiden vuoksi. Kohde menee oikein, kun AVANGAR voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...