Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
BloKki

2.12

Recommended Posts

Jääkiekko KHL 

Admiral - Spartak 

Pelivalinta: Spartak @ 2.57 Pinnacle

11:00

Heikko peli Spartakilla alla Amuria vastaan, kuokkaa siis tuli peräti 5-0. Ennen tätä peliä Spartakilla oli kuitenkin neljän ottelun voittoputki alla ja se oli voittanut peräti 7/10 viime pelistään niin kaitpa tuota edellistä kamppailua voidaan kutsua ohipeliksi. Spartak on myös läntisenkonferenssin kolmanneksi paras vierasjoukkue, seitsemästätoista vieraspelistä kasassa on 22 pinnaa maalierolla 43-41. Spartak ei ole myöskään 13 viimeisimmästä vieraspelistä hävinnyt kuin neljä peliä niin varsin vahvasta vierasjengistä on siis kyse. 

Admiral puolestaan on idän toiseksi heikoin kotijengi ja neljästätoista kotipelistä on kasassa 18pinnaa maalierolla 33-31, eli enemmän se on tällä kaudella vieraista pisteitä napannut kuin kotonaan.

Admiral vei edellisen kohtaamisen moskovassa numeroin 3-4, mutta historiaa kun perkaa niin viimeksi Admiral on viimeksi voittanut Spartakin kotonaan vuonna 2016 joten hyvin on Fetisov Arena sopinut vierasjoukkueelle. 

Lähden kokeilemaan josko se historia toistaa itseään sillä varsin hyvä vierasjengi Spartak on tällä kaudella ollut.

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Amur - Omsk

Pelivalinta: Omsk @ 1.98 Coolbet

11:00

Idän yhdeksänneksi paras kotijengi Amur isännöi idän toiseksi parasta kotijegiä Omskia. Omskilla myös alla pari vaikeaa peliä Kunlunia vastaan jotka molemmat etenivät jatkoille, ekan kohtaamisen voitti Omsk rankkareilla 2-3 ja toisen Kunlun jatkoilla 3-2. Muutenkin Omskilla on ollut viimeaikoina vaikeaa ja viidestä viime pelistä kasaan on saatu vain kuusi pistettä joten parempaa on syytä toivoa vierasjoukkueelta. Amur on sopinut kuitenkin Omskille vastustajana hyvin sillä viidestä edellisestä kohtaamisesta Omsk on voittanut peräti neljä ottelua ja kertaakaan näissä peleissä ei ole tarvittu jatkoaikaa, itseasiassa 20 viimeisimmässä näiden joukkueiden välisissä kohtaamisissa on tarvittu vain neljästi vuosien saatossa jatkoaikaa ja näistä peleistä Omsk on voittanut peräti kolmetoista kertaa varsinaisella peliajalla. 

Amurilla varsin hyvä putki päällä kotona ja 4/5 viime kotipelistään siis voitot alla, historiapuolloilla lähdetään siitä että Omsk tulee olemaan tänään Amurille liian kova pala purtavaksi. 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Amur - Omsk

Alle 3.5 maalia/ 2.43 UniBet

Klo 11:00

 

Aamupäivän toisessa ottelussa Amur isännöi hieman heikommin viime aikoina pelannutta Omskia.

Omskilla kaksi vaikeaa peliä Kunlunin kanssa ja viimeisestä viidestä ottelusta joukkueella on kaksi voittoa. Muunmuassa tappio Minskille kotona mahtuu viimeiseen viiteen otteluun.

Amur on tunnetusti vaikea vastus kotonaan ja pystyy kyllä kotonaan haastamaan näitä isompia tässä sarjassa vaikka Omskilla onkin juu hyviä muistoja Amurin vieraana olosta niin nyt on mielestäni hiukka eri lähtökohdat sillä Omsk ei ole kovin vakuuttava ollut viime aikoina.

Odotan vähämaalista ottelua sillä kumpikin varmasti pelaa puolustuksen kautta eikä liiemmin maalipaikoilla herkutella kuten Amurin matseissa on tapana.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Salavat Ufa - Jokerit

Jokerit ML/ 2.23 UniBet

Klo 16:00

 

Jokerit matkustaa Ufan vieraaksi, joka on ollut viime kierroksilla heikohko sillä edellisestä kymmenestä ottelusta viisi voittoa ja tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa.

Ei Jokereillakaan sen paremmin kyllä mene sillä samainen tilasto 5/10 voittoa edellisistä peleistä ja alla kotitappio Sibirille 1-4.

Molemmat joukkueet omaavat kyllä hyvän puolustuksen ja ylivoimassa on heittää ratkaijoita jäälle ja uskonkin että ottelu erikoistilanteissa ratkaistaan tässä tiukassa matsissa.

Joukkueet kohtasivat toisensa lokakuun puolessa välissä Helsingissä ja tuolloin Jokerit nappasi voiton rankkareilla. Jokereiden historia Ufasta on myös heidän puolellaan sillä 4/5 kerrasta on joukkue poistunut voittajana kaukalosta ja sen uskon tapahtuvan myös tänään.

 

 • Tykkäys 2
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo

Klo: 18.30

KTP basket - Kataja

Pelivalinta: KTP - 3.5

Kerroin: 1.87 unibet

KTP löytyy sarjasta sijalta 7 kun se on 15 pelistään voittanut kahdeksan. KTP ollut keskikastin kotijoukkue kun se on 8 pelistä voittanut 5 kotonaan. 

Kataja löytyy heti seuraavana sijalta 8 ja sillä pelattuna 13 peliä ja näistä se on voittanut 7 peliä. Vieraissa Katajan saldo on 2 voittoa ja kaksi tappiota. 

Melko tasainen pari siis tilastojen valossa, Kataja materiaaliltaan ehkä hiukan edellä. Kataja melkoisessa otteluruuhkassa ja se pelasikin toissa päivänä kun se kaatoi sarjajumbo Korihait vieraissa lukemin 69-84. Lepo etu siis menee kotijoukkueelle. KTP:llä myös alla erittäin herkullinen voitto kun se kaatoi kotonaan sarjakärki Seagullsin peräti 101-85 lukemin! Katajalla siis Euroopan Cupin otteluiden myötä melkoista ruuhkaa kalenterissa ja tämä monesti näkyy kotimaisessa liigassa. KTP pääsee tähän otteluun paremmin levänneenä ja sillä myös tuo kova voitto alla joten uskon että tänään jyrän alle jää Kataja. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan Jääkiekko klo.20:00

AIK  AIK - Karlskrona  Karlskrona

Tekee pisteen ottelussa(sis JA) Jacob Svensson @2.00 Nordicbet

Lähdetään siitä,että AIK:lla ei vaan peli kulje,mutta yritettävä on.AIK on sarjanviimeisenä ja sillä on alla nyt 4 tappiota putkeen.Karlskronallakin on tappioita tullut 3 peräkkäin.Eli voisi sanoa,että 2 epävireistä jengiä vastakkain ja  toiselle tulee sitten sarakkeeseen voittomerkintä viimeistään valelaukauksilla,jos ei ennen sitä voittaja selviä.AIK:n nuori laituri Svensson on esiintynyt ihan pirteästi,vaikkakin AIK sitä joukkueena ei ole ollut.Kurssihan kääntyy jossainvaiheessa ja tappioputket on tehty katkaistaviksi.Svensson on 22 ottelussa nakuttanut yhteensä 15 pistettä(5+10) ja 4 viimeisessään Svensson on tehtaillut tehot 3+1.Kotipelissään AIK tulee yrittää ja tänään se voitto voisi herättää joukkueen.Esim.Svenssonista voisi muut ottaa mallia ja alkaa tekee niitä pisteitä ja sitä kautta voittoja.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo

Tanska

Klo: 20.30

Naestved - Randers

Pelivalinta: yli 174. 5 pistettä

Kerroin: 1.88 bethard

Naestved sarjan sijalla 4 kun 10 peliä takana, näistä se on voittanut 6 ja hävinnyt 4. Naestved on hyvä kotijoukkue ja se onkin voittanut kauden viidestä kotimatsistaan 4 ja ainoa tappiokin on tullut mestarisuosikki Bakken Bearsille. 

Randers johtaa tällä hetkellä sarjaa kun se on 11 pelistä voittanut peräti 10. Randersin kauden ainoa tappio tuli niin ikään Bakken Bearsille vieraissa. Randers on ollut tällä kaudella erittäin vahva etenkin hyökkäyspäässä ja takookin hurjia pistemääriä illasta toiseen. 

Peli itsessään melko tasainen ennakkoon vaikka tilastojen valossa Randers hieman niskan päällä. Joukkueita yhdistää erittäin vahva hyökkäyspeli. Joukkueiden historia puoltaa erittäin runsaskorista matsia ja tuo line tullee ylittymään reilusti mikäli vähänkään kavereilla tänään pallo uppoaa kolmosen kaaren takaa. Voittaja tulee sen lähemmäs 100 pistettä tykittämään mikäli joukkueiden historiaa on uskominen. Myös joukkueiden viime aikaiset otteet puoltavat vahvasti overia. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Detroit - NY Islanders 

Detroit 1X @2.15 Bet365 

KLO: 02.30 

Yhdeksän (9) tappiota alla kotijoukkueella eikä tämä nyt varsinaisesti hyvältä näytä nytkään. Kokoonpanot on nähtävillä ja mikäli tässä ei kotijoukkue puolusta yhtään paremmin kuin hetken aikaan niin silloin mennään perse edellä puuhun. 

Red Wingsissä valitettavasti näkyy tällä hetkellä poissaolot. Joukkue ei ole millään mittarilla hyvä. Omissa soi eikä laajuutta maalinteossa ole. Kun ei oikein ole koko maalintekijöitäkään. Hyviä hetkiä joukkueella kuitenkin on ja kokeillaan näin kliseisesti tätä kohdetta. Kun on siis ennakkoon huomattavasti heikompi joukkue niin sanotaan että se voittaa 1/10. Nyt on toki eri joukkueet kyseessä eikä nämä tiimit lyö päätä yhteen näin useasti peräkkäin. Joka kymmenes kuitenkin ja sitä hakuun. Erittäin vahva luistelu ja täysin kurinalaisesti liikkuva viisikko voi mielestäni tuoda kotijoukkueelle pisteen. Luulisi jo pelaajilakin vituttavan sen verran että vaikka sitten raivolla se piste tästä vähintään tulee. 

Vieraista ei nyt tähän kohtaan voi muuta mainita kuin että kulkee huomattavasti paremmin kuin isännillä, mutta toisinaan tämä joukkue on liian sitoutunut pelitapaan ja maalit jää vähemmälle. Noh. Realismia peliin ja suosikki tässä kaikin puolin NYI on. Toivotaan kuitenkin heille vähän löysempää ottelua. 

Melko puhtaasti tilastobetsi. Kotiedun merkitys suuri jo tässä vaiheessa sillä siellä se herkemmin menee poikki tuo karmea putki kuin vierasjäällä. 

Omasta mielestäni kuuskymppisen jälkeen on Detroitilla hyvällä pelillä mahdollista venyttää tämä jatkoille. Kokeilun arvoinen DC. 

Kohde menee oikein kun Detroit voittaa ottelun tai 60min jälkeen ollaan tasatilanteessa 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

NY Rangers - Vegas 

Vegas @2.22 Nordicbet 

KLO: 02.00 

Kyllä tähän lähdetään vastakkaisten esitysten saattelemana vaikka molemmilla onkin voitto alla. 

Rangers vei paikallispelin Devilsiä vastaan lukemin 4-0. Zibanejad oli vaarallinen läpi ottelun ja hyvin pelaa tällä hetkellä Rangersin kaksi kärkiketjua plus Chytil. Devils voitosta huolimatta joukkue istui tuossa pelissä luokattoman paljon boxissa ja kiitos NJ:n todella paskan yyveen, ottelu päättyi noin. Ei mikään erikoinen ottelu. Enemmän Devilsin heikkoutta kuin rangersin hyvyyttä. Vastaava ei tässä pelissä riitä ja veskarikin on nyt Lundqvist. 

Vegas on saanut rivejään kuntoon vaikka Fleuryä ei näy. Subbanilla ja Vegasilla on kaksi voittoa alla ja molemmat mielestäni kovia päänahkoja. Vegas on hyvin liikkuva nippu ja tähän kohtaamiseen joukkue on laajempi. Vieraat pystyy peruspelillä rikkomaan tämän hetken Rangersin ja pitämään kiekkoa hyökkäyspäässä. Rangersin ongelma on usein juurikin nuo kaverin pidemmät vyörytykset sillä puolustuspäässä on tekemistä. Rehellisesti sanottuna esimerkiksi Kakko tarvii tähän osioon parannusta. Vuosien varrella sitten. Vegas on historian valossa vienyt 3/4 kohtaamisesta ja totta totisesti tähdet ovat puolella nytkin. Vegas voittaa paremman hyökkäyksen turvin. Eikä Knights ole yyveellä Devilsin kanssa samalla planeetalla. Vapise Lundqvist. 

Kohde menee oikein kun Vegas voittaa ottelun varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Buffalo - NJ Devils 

NJ Devils @2.90 Bet365

KLO: 02.00 

No tähän sitten lähdetään tietenkin tuon Devilsin umpisurkean viimepelin vuoksi. Ei toki kokonaan siksi, mutta kyllä sieltä valmennus viimepelissä jo katseella viestitti että hyvää päivää pojat. Mitään muuta kuin parannettavaa ei Devilsillä ole ja jonkinlaisena ohipelinä pidän edellistä. Domingue maalissa. Hyvä niin. Yyveetä on hierottu. 

Buffalo otteluun todella vaikeasta lähtökohdasta ainakin kokoonpanon puolesta. Merkittäviä poissaoloja jotka ei voi olla näkymättä. Valitettavasti. Puolustus joutuu liian ahtaalle ja kuten jo aiemmin tällä kaudella on nähty niin se vain vuotaa. Todella vaikea ottelu luvassa Buffalolle. 

Näin lyhyesti lappuun Devils. Ylikerroin tähän saumaan. 

Kohde menee oikein kun NJ Devils voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...