Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

4.12

Recommended Posts

Tennis ITF naiset Solapur klo 10:30

Christie - Sadiq

Pelivalinta: Sadiq

Kerroin: 6,00 Bet365 

Sadiq pelannut huomattavasti vähemmän tällä kaudella kuin Christie. Viimeaikaiset otteet olleet Sadiqilla kuitenkin nousujohteisia, joten mielestäni tässä Sadiqilla on hyvä sauma yllätykseen. 

Christie on pelannut melko hyvin turnausten karsinnoissa, mutta itse pääsarjassa menestys ollut hyvin vähäistä tällä kaudella. Paras saavutus itf turnauksen puolivälieräpaikka. 

Sadiq pelasi Solapurissa hyvät karsinnat ja pystyy varmasti haastamaan Christien tasaiseen matsiin. Pelaajat kohtasivat kertaalleen tällä kaudella, jolloin Christie oli 2-1 erin parempi. 

Sadiqin ei kuulu olla näin suuri altavastaaja. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO KHL

AMUR - VITJAZ

PELIVALINTA: VITJAZ @ 2.75 PINNACLE

11:00

Vitjaz pelaillut heikommin nyt pidemmän aikaa ja vieraissa se on hävinnyt nyt yhdeksän kertaa putkeen joten joko tänään saataisiin se putki poikki? Tätä on lähdettävä kokeilemaan sillä periaatteella että joskus se on vieraissakin palattava voittokantaan ja tämän päiväinen vastustaja Amur sopii siihen hommaan hyvin sillä Platinium Arenalla 4/5 edellisestä kohtaamisesta vierailija Vitjaz on poisatunut voittajana.

Hyvän alkukauden ansiosta Vitjaz on edelleen lännen seitsemäntenä ja todellisuudessa Vitjaz ei ole niin heikko porukka mitä kuntopuntari antaa olettaa.

Amur on vaikea vastustaja kelle vain kotonaan, mutta lähdetään kuitenkin hakemaan tähän kamppailuun Vitjazin voittoa varsinaisella peliajalla.

perinteiseen amur tyyliin loppuun tasoitus :(

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Amur - Vitjaz

Alle 4 maalia/ 1.96 UniBet

Klo 11:00

 

Aamupäivällä pelataan taas Habarovskissa kun Vitjaz saapuu Amurin vieraaksi.

Molemmat joukkueet lähtevät tähän peliin tappio allaan kun Vitjaz hävisi jatkoilla Kunlunille 2-1 ja Omsk haki pisteet Amurilta niukasti 1-2.

Vitjaz ei ole ollut samalla tasolla kuin alkukaudesta ja joukkueella onkin hieman juuri maalinteossa ongelmia sillä edelliseen kolmeen otteluun joukkue on onnistunut tekemään vain kolme maalia ja se asia ei tänään kyllä helpotu sillä Amur on juuri puolustusvoittoinen joukkue.

Amurin taistelu päätös erässä Omskia vastaan ei lopulta riittänyt, mutta pelissä oli myös paljon hyvää juurikin puolustuspäässä sillä Omskin tasoinen joukkue kun saa vaan kaksi maalia niin onhan se hyvin.

Molemmat joukkueet haluavat palata varmasti voittojen tielle, joten ei tässä yltäpäältä vaan hyökätä vaan uskon että juuri sellainen tylsä nyhväys peli tulossa. 

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Habarovskissa päättyi isäntien 2-1 voittoon ja jotain samankaltaista tulosta odotan myös tältä aamupäivältä. 

 

Tasan neljällä maalilla panos takaisin

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto 20km Oestersund (Miehet)

J. Bö - Fourcade Martin

Pelivalinta: J.Bö @ 1.87 Veikkaus

17:15

Ammunta ratkaisee

 • Pikakilpailun perusteella nämä kaverit ovat molemmat lähes yhtä hyvässä hiihtokunnossa, Fourcade (2+0) hävisi kisan voittaja Johannes Boelle (1+0) vain 24 sekuntia. Pikakilpailun perusteella Fourcadella on vielä ampumisen kanssa pieniä ongelmia joten omasta mielestäni J.Boen pitäisi olla tämän parin suosikki eikä toisin päin. 

VÄÄRIN

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo

CHL

Klo: 21.00

Bonn - Paok

Pelivalinta: Bonn - 5

Kerroin: 1.91 William Hill

Chl:n lohko D:n kamppailu jossa Bonn sijalta 2 saa vastaansa lohkon jumbon Paokin. Bonn pelannut Chl:ssä 6 peliä ja voittanut näistä 4 ja hävinnyt 2. Ja on voittanut kaikki 3 pelaamaansa kotipeliä. Paok myös pelannut 6 peliä ja niistä se on voittanut 2 ja hävinnyt neljä. Vieraissa joukkue on hävinnyt molemmat kaksi peliään. Näissä peleissä monesti onkin tuo kotietu ratkaisevassa roolissa ja näin näen asian tänäänkin. Pidän myös Bonnia materiaaliltaan parempana joukkueena joten kyllä kotijoukkue tähän matsiin lähtee selvänä suosikkina. 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo

CHL

Klo: 19.00

Szombathely - Neptunas

Pelivalinta: Szombathely - 2

Kerroin: 1.91 William Hill

Lisää Chl:ää ja lohko D myös tässä kyseessä. Neptunas kuuteen peliin voittanut 4 ja hävinnyt kaksi peliä. Vieraissa joukkue on pelannit kaksi matsia ja niistä yksi voitto ja yksi tappio. Szombathely pelannut 6 peliä myös ja statsit sillä 2 voittoa 4 tappiota. Nuo molemmat voitot se on ottanut kotonaan ja tappiot on tulleet vieraissa. Molemmilla joukkueilla hyvä vire päällä ja näin tilastojen valossa jälleen kotijoukkue tässä nousee ennakkosuosikin asemaan. Szombathely on erittäin hyvä kotijoukkue eikä se kaikki pelit mukaan lukien ole tällä kaudella kotonaan tappiota kärsinyt. Lähdetään siis tässäkin kotijoukkueen puoleen pienen tasoituksen kera. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

SKA Pietari - Kazan

Yli 4,5 maalia @1.80 Bet365  (sis ja + vl)

KLO: 18.30 

Kotijoukkue yli 4,5 maalia 13/17 kotiottelussa. Viimeiset 5 ottelua yli tuon linen. Ska on hyvässä lennossa, mutta jostain syystä turhan suuri suosikki. Joukkue on toki nostanut tasoaan ihan merkittävästi, mutta päivän vastus on kova sekin. Pietarissa on vihdoin saatu edes vähän leveyttä maalintekoon ja näyttääkin siltä että muutama apina on samalla karissut selästä. Jääpalatsi ja ennenkaikkea otteluiden toiset erät ovat kotijoukkueen heiniä. Hyvän ja aktiivisemman hyökkäyksen myötä 2-4 maalia on järkipuhetta tänään. 

Kazanilla viidestä edellisestä 4 voittoa. Joukkue pelasi juuri kotonaan kolme matsia ja parannettavaa jäi. Helppo paikka ei ole tänään heille tämän hetken ska. Kazan on kuitenkin sitkas joukkue ja se pystyy voittamaan vaikkei olisikaan kiekossa prosentuaalisesti enemmän. Erittäin hyvä hyökkäys yyveetä myöten. Puolustus on mielestäni kärsinyt lähinnä hyökkääjien takia, eikä innokkuutta sinne suuntaan ole vastaavasti kuin alkukaudesta. Muistetaan että kausi on pitkä. Huonosta vireestä ei silti voida puhua ja onhan Kazan yksi sarjan vahvimpia. Jääpalatsi rokottaa joten 1-2 maalia lienee totuus. 

Ensimmäinen näiden kahden kohtaaminen päättyi lukemiin 2-1. Tässä vaiheessa molemmat hyökkää jo huomattavasti laadukkaammin. Markkinatoppi Betiltä sopii todella hyvin päivän peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia  (sis ja + vl)

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto Östersund normaalimatka miehet klo 17:15

Tarjei Bö top 6

Pelivalinta: Ei

Kerroin: 1,80 Coolbet 

Tarjei Bö onnistui hyvin pikamatkalla, mutta hiihtovauhdissa Tarjei ei ole aivan huippuhiihtäjien tasolla. Pitkä hiihtomatka lisää eroa kärkipään hiihtäjiin ja Tarjei Bö:ltä vaaditaan huippuammuntaa top 6 sijoitukseen. 

Miesten ah puolella paljon potentiaalisia yllättäjiä, mikäli ammunta sujuu, joten tuloslista voi olla hyvin yllättävä. 

Kohde menee oikein kun Tarjei Bö ei ole top 6 joukossa. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL. 

Toronto Maple Leafs -

Colorado Avalanche

valinta, tekee vähintään 1 pisteen - varsinainen peliaika. Donskoi Joonas.

kertoimella 1.8 Unibet.

alkamisaika: 02.00

 

Joonas Donskoi on päässyt tällä kaudella lentoon ja on suuri todennäköisyys sille, että mies tulee laittamaan ehjänä pysyessä yhden kauden piste ennätykset uuteen uskoon. Donskoi on tähän mennessä tehnyt 26 pelissä 11+11 ja edellisessä ottelussa, joka oli Rantasen paluu ottelu, Donskoi oli ykkös vitjassa Rantasen ja McKinnonin kanssa aivan pitelemättömiä, näytti Donskoin tehotilasto 2+2

Donskoin vire on muutenkin ollut mallikasta viime aikoina ja edellisessä viidessä pelissä, kolmessa on tullut pisteitä, joista yksi oli Torontoa vastaan.

 

Rantasen paluu nostaa Coloradon ykkös kentän vaarallisuutta ja Rantanen ja McKinnon on parhaimmillaan pitelemättömiä ja Rantanen on osoittanut urallaan, että loukkaantumisten jälkeiset paluut ei ole ollut vaikeita, vaan tehoja on löytynyt, kun mitään poissaoloa ei olisi ollutkaan.

 

Tässä nimenomaan nostan Donskoin peluutuksen ykkösessä, jossa Rantasen ja McKinnon pisteen kertoimet on todella matalalla luokkaa 1.35

No vastus on luokkaa kovempi, kuin Chicago, mutta Toronton kausi ei ole ollut mikään menestys tarina ja yksi syy on ollut vuotava alakerta ja vaikka eri syiden johdosta valmentaja sai väistyä ja mahdollista pientä piristystä tapahtui, niin tuolla on senkin jälkeen ollut otteluja, joissa Toronton päästetyt on ollut kuusi maalia ottelussa pariinkin kertaan ja Colorado ykkös vitjan johdolla ei tule tekemään Torontolle tässä helppoa ottelua. 

 

Pelionnea! 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL

Pittsburgh - St.Louis

Pittsburgh ML/ 1.89 NordicBet

Klo 03:00

 

Joukkueet kohtasivat juuri ensimmäinen päivä toisensa Bluesin kotona ja tuolloin Blues voitti 5-2. Tässä välissä Blues on ehtinyt vierailemaan jo Chicagossa kolmas päivä ja haki sieltä pisteet puhtaalla pelillä 0-4. Blues on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja meno näyttää kyllä hyvälle.

Isäntäjoukkue Pittsburgh on kahden ottelun tappioputkessa tällä hetkellä kun se hävisi Columbukselle 5-2 ja viimeisimmäksi juuri Bluesille niin 5-2. Pieni lepoetu siis kotijoukkueella kun tässä välissä ei ole peliä ollut. Kotona Pittsburgh on ollut muutenkin hyvä sillä viimeisimmästä kymmenestä kotiottelusta joukkue on voittanut seitsemän ja pisteitä se on kerännyt yhdeksästä.

Pittsburghilla on varmasti takaraivossa tuo muutaman päivän takainen kohtaaminen ja nyt joukkueella on omasta mielestäni oiva paikka iskeä ja maksaa kalavelat sillä koti- ja lepoetu on kotijoukkueella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...