Jump to content

Recommended Posts

Koripallo NBL klo 06:00

Adelaide 36ers - New Zealand Breakers 

Pelivalinta: Adelaide 36ers -4,5

Kerroin: 1,91 Bet365

Adelaide on  hyvä kotijoukkue ja Breakers heikko vierasjoukkue. Adelaide pelaa vauhdikasta koripalloa kotikentällä, Breakersin peleissä myös melko nopea tempo, joten runsaskorinen matsi tulossa. 

Adelaiden kuuluu olla selkeä ennakkosuosikki. Materiaalietu niukasti kotijoukkueella ja Breakersilla peli Brisbanea vastaan 27.12, joten lepoetu myöskin kotijoukkueella. Breakersilta vaaditaan huippu heittopeliä taistellakseen otteluvoitosta. 

Kohde menee oikein kun Adelaide voittaa ottelun vähintään viiden pisteen erolla.

Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.12:00

Atlant  Atlant - Dyn.Moskova  Dyn. Moscow

Dyn.Moskova o2.5@2.12 Unibet

Vieraille tähän se väh.3 maalia testiin.

Dynamo on ihan mukavasti pelaillut viimekierrokset ja 8 sakkiin pääsy vaan lähenee ja voitto tästä niin joukkue nousisi 50 pisteeseen ja sinne 8 parhaan joukkoon jos sen edellä olevat häviäisi.Dynamon olisi nämä pelit voitettava jos kautta haluttais jatkaa vielä runkosarjan jälkeenkin.Eilisen pelin Dynamo hoiti hienosti kotiin voittamalla 1-5.Dynamo jatkaa vieraskiertuettaan ja se olis hieno päättää toiseen voittoon Atlantista.Dynamon vieraskiertue on mennytkin hienosti ja joukkue on ainakin osumiin pystynyt,kun noissa.6 edellisessään Dynamo on jokaisessa kyennyt tekee sen 3 tai enemmän ja vastassa on ollut mm.Din.St Petersburg:Joukkueitten maalisuhde on päinvastainen,kun Dynamo on tehnyt plussaa ja vastaavasti Atlantille on mennyt.Dynamon suora voittokin on hyvä,mutta otetaan niit maaleja jos tässä vaikka molemmat innostuisi maalailee.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBL klo 8:00

Melbourne - Brisbane 

Pelivalinta: Yli 183,5 pistettä

Kerroin: 1,85 William Hill 

Melbourne kohtaa pian alkavassa ottelussa Brisbanen. Melbournen viime aikaiset pelit sujuneet melko heikosti, mutta eiköhän Melbourne pian paranna peliään. Kotikentällä Melbourne on ollut hyvä ja tässä matsissa selvä suosikki Brisbanea vastaan. 

Brisbane pelannut ok kauden. Sarja ollut hyvin tasaväkinen ja parilla voitolla sarjasijoitus voisi muuttua merkittävästi paremmaksi. Brisbane on pelannut runsaskorisia otteluita ja Melbournen vahvuudet on hyökkäyspelissä, joten odotan matsista runsaskorista. 

 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Barys Nur-Sultan Vs Jekaterinburg

Pelivalinta: Dustin Boyd tekee maalin @ 5.50 Betsson, Sis jatkot, Ei VL

13:00

Viime pelissä Boyd onnistui maalinteossa ja sai täten pitkän maalittoman putkensa vihdoin poikki. Eihän Boyd ole enään viime vuosina mikään maaliruisku ollut, mutta lähden kokeilemaan ihan sillä periaatteella että viime pelin maali varmasti nostatti itseluottamusta ja antaa lisäboostia myös tähän peliin.

Vaikea ottelu luvassa kotijoukkueen kannalta, Barys on nyt hävinnyt 3/5 viime ottelustaan ja peräti 5/6 viime kotiottelustaan.

Jekakaan tuskin ihan parhaassa lennossa tänään on sillä tämä on jo neljäs vieraspeli vajaaseen viikkoon.

Kohde menee oikein kunhan Dustin Boyd tekee ottelussa maalin.

väärin

Link to post
Share on other sites

Venäjä:KHL Jääkiekko klo.16:00

HK Sotshi  HK Sotsi - Spartak Moskova  Spartak Moskova

Tekee pisteen K.Daugavins @2.00 Nordicbet

Spartakin Latvialaishyökääjän pistettä kokeiluun.

Spartak on esittänyt nyt hyviäotteita ja joukkue on 5 ottelun voittoputkessa.Sotsin otteet on ailahdellu jo joukkue on 5 edellisetä ottanut parivoittoa.Tasaista on tänään tiedossa,mutta Spartakin viimeaikaset esitykset laittaa sen suosikiksi tähän.Daugavins jäi viimepelissä ilmanpisteitä ja tänään niihin pisteisiin on Dagavonsilla kyllä saumoja.Ennen tuota viimeisintä Tarktoria vastaan niin Daugavins oli mukavassa pisteputkessa.Daugavins mätti 5 ottelussa peräkkäin lukemat 2+6.Daugavins on 16 syöttöllä yksi joukkueensa parhaita syöttäjiä.Daugavinsin ketju on hyvä ja Sotsiille on maaleja tehty paljon.Spartak ei maaleitta tänään jää ja kerranainakin Daugavins päässee syötöille.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko u20 mm

kazakstan - suomi

16:00

Kristian Tanus tekee maalin @ 3.00 Betsson

Otetaas Tanusta peleille sillä kakkoskenttä on tässä turnauksessa esiintynyt edukseen ja Tanus on tehnyt kahteen peliin tehot 1+3 joten varsin hyvin on turnaus lähtenyt hänellä käyntiin.

Tänään Suomi latoo paljon maaleja joten eiköhän Tanuskin tule yhden maalin naulaamaan heikkoa Kazakstania vastaan.

oikein

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada - OHL

23:05 Sarnia Sting - London Knights

Valinta: Sarnia Sting (1X2)

Kerroin: 2,70 (Expekt)

London Knights on materiaaliltaan OHL:n kärkipäätä, mutta joukkue on onnistunut voittamaan vain 2 ottelua edellisestä 9:stä. Suurena syynä lienee kärkipelaajien poissaolot tänä aikana eri maiden nuorten maajoukkueissa. Nyt poissa ovat Kanadan nuorten maajoukkueen mukana olevat, OHL:n pistepörssin 2., Connor McMichael ja Liam Foudy. Joukkueen paluu joulutauolta ei myöskään onnistunut, kotitappio 2-7.

Sarnia Sting on konferenssin viimeinen, mutta silti toiseksi eniten maaleja tehnyt OHL-joukkue. Paluu joulutauolta ei onnistunut Firebirdsiä vastaan (4-1), mutta joukkue vei kuitenkin laukaukset maalia kohti 32-42.

Stingillä on kotietu ja Knightsilla huonon vireen lisäksi rasitteena maajoukkuepoissaolot, joten kerroin on tilanteeseen nähden hyvä. Joukkueet ovat kertaalleen tällä kaudella kohdanneet ja ottelun voitti silloin Sting 3-5.

Lisätään vielä: "The Knights have always been a well represented club in this tournament, and this year is perhaps the one where they will have the biggest influence. The Knights have two players on the team, the Head Coach (Dale Hunter) and General Manager (Mark Hunter), and London Knights Equipment Manger Chris Maton and Head of Security Bob Martin are also in the Czech Republic with Team Canada. The pressure, as per usual, will be heavy on Team Canada, but Dale Hunter is welcoming it."

2. lisäys: Knightsin Cole Tymkin ja Gerard Keane ovat saaneet pelikiellot edellisen ottelun tapahtumista

Tulos: 3-3 (3-4 JA)

Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA

Charlotte Hornets - Memphis Grizzlies : ottelussa yli 217.5 pistettä @1.9 

- Käydään tasainen kamppailu, molemmat pelanneet mielestäni yli 220 pisteen otteluita. Molemmat minusta ylisuoriutuneet kauden alkuun asetetuista arvioista. Kummatkin haluaa tärkeän voiton jolloin jopa jatkoaika on kyseessä. Tulosveikkaus 116 - 111

Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder : Raptors -2.5 @1.74

- Viime kauden mestari Toronto Raptors on kova joukkue. Viime kotimaisissa häviö tuli rumasti Boston Celticsiltä , mutta vieraissa revanssi ottelusta voitto palautti varmasti rutiinin voittamisen tarvittavaan vireeseen. Oklahoma pistää hanttiin matsissa ja tällä kaudella Raptorssilla niukkoja voittoja, täten peliin pienellä tasoituksella. Tulosveikkaus 108 - 101

New Orleans Pelicans - Houston Rockets : Rockets -5.5 @2.25 

- New Orleans väläytellyt muutamalla yllätys voitolla tällä kaudella. Nyt kuitenkin vahva, mestari suosikki Houston vaikea voitettava. Sarjan parhaita vierasjoukkuetta peliin. Tulosveikkaus 111 - 129

Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks : Lakers - 3.5 @1.9

- Huippukamppailu. Los Angeles Lakers vahvistettu monipuolinen joukkue. Löytyy heittovoimaa ja kaksi korille jyräävää supertähteä, Lebron James ja Anthony Davos. Dallas Mavericks kelpo korinaluspeliin, mutta uskoisin Lakers - kaksikon jyräävän väkisin. Voi olla tasaista joten pienellä tasoituksella. Tulosveikkaus 119 - 112

 

Link to post
Share on other sites

NHL.

St.Louis Blues - Winnipeg Jets

valinta, Winnipeg Jets +1 kertoimella 2.1

Nordicbet.

alkamisaika: 22.00

 

Tartutaan illan änäriin, jossa St. Louis Blues ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa toisessa pelissä perätysten, kun kaksi päivää sitten Winnipegissä oteltiin ja tuo peli päättyi varsinaisella peliajalla 4-4 jonka St.Louis Blues vei lopulta jatkoajalla.

Katselin kyseisen pelin ja ottelu oli kohtalaisen tasainen ja näkisin tänään tuon jatkuvan.

 

Blues lähtee otteluun toki suosikkina, mutta kuten monesti aiemmin nostanut esiin, sarja on tasainen ja vaikka Bluesilla on hyvä kausi alla, niin se omasta mielestäni asetettu tässä hitusen liian suureksi suosikiksi ja yli kahden kertoimet siitä, että Jets venyy vähintään tasapeliin, kyllä maistuu.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FURIA - Liquid | Liquid -1.5 | 2.58 (Pinnacle)
    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
×
×
  • Create New...