Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

14.1

Recommended Posts

Tennis Australian avoimet karsinta klo 07:00

Melnikova - Muramatsu

Pelivalinta: Muramatsu

Kerroin: 1,80 Bet365

Muramatsu on nuori pelaaja, joka tulee lähivuosina nostamaan WTA rankingia. Muramatsu oli jo juniorina hyvä pelaaja ja myös aikuisten puolella ura lähtenyt hyvin käyntiin. Muramatsu käytännössä täysin kovien kenttien pelaaja, joten pelialusta suosii Muramatsua. 

Melnikova on jo kokeneempi pelaaja. Melnikova ei urallaan ole pystynyt huippusuorituksiin, mutta melko tasaista menestystä on ollut pitkään ja ranking ollut 200 molemmin puolin. Melnikova on parhaimmillaan massakentällä, joten pelialusta ei suosi Melnikovaa. 

Muramatsu ja Melnikova ovat kohdanneet parin vuoden aikana kahdesti ja Muramatsu on voittanut molemmat keskinäiset ottelut. Muramatsu lähtee tähänkin matsiin ennakkosuosikkina. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo Euroliiga klo 19:30

Anadolu Efes - Milano

Pelivalinta: HT/FT Anadolu Efes/Anadolu Efes

Kerroin: 1,60 Unibet

Anadolu Efes kohtaa Euroliigan kotiottelussa Milanon. 

Anadolu Efes ollut Euroliigassa loistavassa vireessä. 18 pelattua ottelua takana ja Anadolu Efes on hävinnyt ainoastaan kolme kertaa. Kotietu on Turkissa erittäin suuressa asemassa ja Anadolu Efestä on todella vaikea voittaa Turkissa. Anadolu Efes on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue kuin Milano. 

Milano pelannut myöskin hyvin Euroliigassa. Kotikentällä Milano ollut vakuuttava, mutta sarjasijoitusta on heikentänyt vierasottelut, joista Milanolla on heikkoja tuloksia. Milano ei ole vieraskentällä pystynyt pelaamaan lähellekään samalla tasolla kuin kotikentällä, jonka vuoksi Milano on Euroliigan ylemmässä keskikastissa tällä hetkellä. Tänään edessä vaikea ottelu vieraskentällä, joten tappio on todennäköinen. 

Uskon, että Anadolu Efes tulee ratkaisemaan ottelun jo avauspuoliskolla edukseen. 

Kohde menee oikein kun Anadolu Efes johtaa puoliajalla ja voittaa ottelun. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL 

Amur vs Kazan

11:00

Pelivalinta: Kazan yli 2.5 maalia @ 2.00 Pinnacle

Amur pelasi eilen kovan pelin häviten vasta rankuilla Omskille 1-2. Kazanilla puolestaan on kasvojenpesun paikka silllä joukkue on nyt kahden ottelun tappioputkessa.

Kazan tulee tänään voittamaan selvällä erolla, enkä jaksa uskoa että Amur pystyy tänään samanlaiseen venymiseen kuin eilisessä ottelussa.

Kohde menee oikein kunhan Kazan tekee vähintään kolme maalia varsinaisella peliajalla.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

HK Vitjaz - Jokerit

Jokerit/ 1.95 CoolBet

Klo 18:30

 

Jokerit on pelannut hyvin jo pitkän aikaan ja suurinta osaa peleistä se hallitsee kiekollista peliä, mutta silti kaveri iskee maalin ja ottelusta tulee vaikea. Jokereiden 14 ottelun pisteputki katkesi lauantaina toisessa Tallinnan ottelussa kun Severstal voitti 2-5, tuossa voi ainakin maalin ellei pari laittaa taas Niemen piikkiin, mutta olihan se tilastotappionkin tultava sieltä jossain vaiheessa.

Illan isäntä joukkue Vitjaz on ailahdellut viime kierroksilla ja joukkue onkin voittanut 3/5 edellisestä pelistä vaikka sitä ennen olikin heikompaa sillä pidemmällä aikavälillä Vitjaz on voittanut 4/10 peleistään.

Joukkueet kohtasivat joulukuun lopussa Helsingissä jolloin Jokerit voitti 4-1. Jokerit on muutenkin pärjännyt hyvin Vitjazin kanssa sillä edelliset kuusi keskinäistä on kirjattu Jokereiden nimiin ja ihan varsinaisella. Jokerit on huomattavasti laadukkaampi joukkue ja vaikka viime pelissä tappio tulikin niin pidän sitä tosiaan vaan tilastotappiona ja tänään joukkue palaa jo takaisin voittojen tielle.

 

Tulosveikkauksen ystäville, edelliset neljä keskinäistä kohtaamista on päättynyt Jokereille 4-1 että... :)

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker, The Masters

Judd Trump - Shaun Murphy

Vihje: Judd Trump -2.5

Kerroin: 2.02

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 15:00

- The Masters turnauksessa kohtaavat Maailmanlistan 1. Judd Trump ja Maailmanlistan 10. Shaun Murphy. The Masters turnauksessa on nyt 4 ottelua pelattuna jotka kaikki ovat päättyneet altavastaajien voittoon, uskon vahvasti että Judd Trump avaa nyt suosikkienkin osalta voittosarakkeen ottamalla tässä ottelussa hyvän voiton Murphysta. Judd Trump on hallinnut isompia turnauksia kun katsotaan esim. 2019 vuoteen. Ja uskon vahvasti että sama tahti jatkuu tänäkin vuonna. Judd Trump on tänä vuonna jo pelannut Champions Leagueta ja saanut tuntumaa hyviä vastustajia vastaan pelatuista otteluista vaikkei Champions Leaguen tuossa vaiheessa panokset hirveän kovat vielä ole, yhtäkaikki silti. Kun puolestaan Shaun Murphy on pelannut viimeksi joulukuun lopussa German Mastersin karsintoja. Judd Trump on hyvin monella osa-alueella Shaun Murphya edellä mutta historian valossa Murphy ollut kuitenkin paha vastus Trumpille. Erinlaisissa ennakkoasetelmissa Murphy tasoituksella olisi maistunut mutta nyt kun Trump on päässyt ottamaan jo tuntumaa hyviä pelaajia vastaa tämän vuoden puolella ja Murphy taas ei niin uskon että Trump aloittaa tämän The Masters turnauksen ryminällä ja tulee dominoimaan ottelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lentopallo: Mestaruusliiga

Karelian Hurmos - Kokkolan Tiikerit

Vihje: Kokkolan Tiikerit -2.5 erää

Kerroin: 3.29

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 18:30

- Karelian Hurmos isännöi Kokkolan Tiikereitä mestaruusliigan kamppailussa. Karelian Hurmos lukeutuu liigan heikoimpiin joukkueisiin materiaaliltaan ja sitä on myös peliotteet tällä kaudella näyttäneet. Karelian Hurmos on sarjassa toiseksi viimeisempänä 14 pisteellä ja edessä on 15 pisteessä Vantaan Ducks ja Etta. Karelian Hurmos on aavistuksen paremmin pystynyt kotiyleisönsä edessä pelaamaan mutta kyllä tähän otteluun tultaessa Kokkolan Tiikerit on selkeä suosikki. Tiikerit ovat voittaneet 8 ottelua viimeisestä 10 ja ovat erinomaisessa vireessä. Näistä 10 pelistä tosin vain 1 on tullut sarjan top 3 joukkueita vastaan, sarjakärki Hurrikaania joka voitti tuon ottelun kotonaan 3-0 luvuin, Tiikereiden taistellessa erinomaisesti 2 erää aina lisäpisteille asti mm. toinen erä päättyi Hurrikaanille 37-35 luvuin. Karelian Hurmos voitti viime kohtaamisen Tiikereitä vastaan kotona mutta tuosta ottelusta on paljon muuttunut tähän päivään tullessa. Kokkolan Tiikerit ovat materiaaliltaan edellä sekä myös erinomaisessa vireessä kun puolestaan Hurmos yksi liigan heikoimpia joukkueita. Tammikuussa Kokkolan Tiikereiden hakkurit ovat pystyneet tappaamaan palloja hyvin ja myös Tiikereiden passari Anton Välimaa pelannut erinomaisesti. Tiikereiden 0-3 voiton kerroin pitäisi olla lähempänä 2.60 lukemia joten tällä yli 3.00 kertoimella maistuu tämä kohde lapulle todella hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Kunlun - Sibir

Pelivalinta: Sibir yli 0.5 maali eka erä @ 2.00 Pinnacle

13:30

Nopea vihje kohta alkavaan matsiin....

Eilen sibir teki heikon alun jälkeen hienon nousun 3-0 tappioasemasta 3-4 voittoon. Tänään lähden kokeilemaan Sibirille avauserään maalia sillä tänään joukkue on varmasti valmiimpi kuin eilen,  tuo eilinen makoisa voitto on varmasti tuonut joukkueeseen lisäpuhtia.

Pidän Sibirä myöskin parempana joukkueena ja uskon, että se myös tämän ottelun tulee kääntämään edukseen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL 

SKA St. Petersburg-Dynamo Riga

Klo 18:30

Vihje - SKA Team total o3.5 

Kerroin 1.81 Unibet

Skaa saa vieraaksi rupusakki Dinamo Riian

ottelussa ei ole kun yksi voittaja ja se on tänään selvin numeroin kotona pelaava SKA PIETARI

Riiga taistelee sarjassa mutta ei pärjää otteluissa, varsinkaan vieraispeleissä joukkueella ei ole mahdollisuuksia.

tänään Skaan kotiluolassa punavalo välähtelee ja kiekkoa nostellaa toinen toisen perään riian maaliverkosta!

kotijoukkue on viimeiseen 10 otteluun voitettu 2kertaa jääpalatsissa.

Eikä tänään ole tiedossa sitä kolmatta voittoa.. varsinkaan riian toimesta.

Skaa tekee vähintään 4 maalia, koska joukkue on ylivoimainen tässä kamppailussa. 

Tulosveikkaus 6-1 Skaalle

PS.oli pakko laittaa toho tulosveikkaukseen riialle se yks, ku eine oikeesti saa ees sitä :D 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hiihdon Suomen cup 17:50

Piippo-Korva valinta 1 kerroin 1.50 @coolbet

Korvalla on mennyt koko alkukausi kyllä aivan penkin alle ymmärrettävistä syistä , sillä nainen suorittaa varusmiespalvelusta tällä hetkellä. Minkäänlaista terävyyttä ei ole ollut yhdessäkään kauden kisassa vielä , ja huomaa että harjoittelu ei ole ollut samanlaista ja on kaukana siitä mihin viime kaudella jäi. Piippo puolestaan on pystynyt harjoittelemaan aivan normaalisti ja ehjällä suorituksella pitäisi olla tänään selvästi ennen korvaa maalissa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...