Jump to content

Recommended Posts

Koripallo Eurobasket klo 20:15

Sveitsi - Suomi

Pelivalinta: Suomi

Kerroin: 1,50 Bet365

Todella tärkeä ottelu Suomelle. Tästä matsista pitäisi otta voitto, sillä Serbiaa vastaan tuli odotettu tappio. Koponen yhä sivussa Suomen kokoonpanosta, mutta silti Suomella on heittää kentälle laadukas avausviisikko. 

Sveitsi on materiaaliltaan selkeästi Suomen joukkuetta heikompi. Sveitsi pelasi karsintojen avauksessa yllättävän hyvän ottelun Georgiaa vastaan, vaikka hävisikin ottelun jatkoajan jälkeen. Nyt vastustajan taso nousee entisestään ja uskon Suomen lähtevän otteluun sisuuntuneena Serbia tappion jälkeen ja ottavan tästä matsista voiton. 

Link to post
Share on other sites

Tennis Dubai nelinpeli karsinta klo 11:30

Kontinen / Struff - Bopanna / Carreno Busta

Pelivalinta: Kontinen / Struff

Kerroin: 1,74 Bethard

Kontinen/Struff parin yhteispeli menossa kokoajan parempaan suuntaan. Potentiaalia tällä parilla on nostaa nelinpeli rankingia todella paljon. Struff on alkanut panostamaan nelinpeliin kokoajan enemmän ja nelinpelitaidot on kehittyneet. Kontisen taidot tunnetaan jo entuudestaan.

Bopanna/Carreno Busta on mielenkiintoinen pari. Bopanna menestyy monentyylisten parien kanssa, sillä Bopannalla hyvät syötöt, jotka tuovat selkeän edun nelinpelissä. Bopanna ei ole takakentän palloralleissa parhaimmillaan. Carreno Busta tunnetaan paremmin kaksinpeleistä ja niihin espanjalainen panostaakin enemmän. 

Kontinen/Struff parilla enemmän yhteispeliä takana, josta selkeä etu. Lisäksi Carreno Busta ei ole nelinpelissä parhaimmillaan, joten nyt kun vastassa huippuluokan nelinpelipari niin uskon Kontinen/Struff kaksikon ottavan ottelusta voiton. 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16.00

 

Jokerit -  SKA Pietari 

 

Valinta :  SKA PIETARI 

KERROIN :  2,27 ( NordicBet ) 

 

pari peliä jäljellä.   Tässä kohtaa mahdollisesti playoffien toisella kierroksella kohtaavat joukkueet.  Kummallakaan ei erittäin isoja panoksia ole,  mutta kyllä kaikki tietää bonukset ym muut jutut.    Antti Niemi on kotijoukkueen maalissa ja pelannut nyt pari hyvää ottelua.   Se onko "Andy" palaamassa ykkösmolariksi,  niin saa nähdä.  Itse jotenkin näen,  että tänään tullaan näkemään hoiperteleva Niemi,  joka ei pysty seisomaan päällään.   Vieraat on taitavia ja kyllä jotenkin tässä haisee vahvasti vierasvoitto.  

 

Kunhan SKA Pietari voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten yhteislähtö

Eva Puskarcikova - Baiba Bendika

Valinta: Bendika, Unibet, @2.10

Klo: 13:30

 

Bendikan kisat ovat sujuneet mukavasti ja naiselta on nähty kauden parhaita suorituksia, sprintissä ja takaa-ajossa tuli sijoitukset viidentoista parhaan joukkoon. Normaalimatkalla Puskarcikova onnistui hyvin ollen kymmenes yhdellä sakolla, Bendikalle taas osui huonompi kisa kun sakkoja livahti neljä, mutta ladullla latvialainen oli selvästi nopeampi. Omissa papereissa Bendika on tällä hetkellä hieman vahvempi osapuoli tästä kaksikosta.

 

Link to post
Share on other sites

KHL

Jokerit - SKA Pietari

Tasapeli X/ 4.25 BET365

Klo 16:00

 

Tässä ottelussa haetaan varmastikin jo sitä pleijarihenkeä tosissaan sillä runkosakaa olla paikat selvillä. Jokerit kun saa pisteenkin vielä niin se on varma kolmonen läntisessä konferenssissa ja SKA:lla puolestaan on teoreettinen mahdollisuus vielä ykköseksi mutta se vaatii sen ettei TsSKA ota jäljellä olevista peleistään pistettäkään.

Tämä on joukkueiden neljäs kohtaaminen tällä kaudella ja voitot on SKA:lle 2-1 kun molemmat ovat voittaneet omat kotipelinsä tähän mennessä.

Lähtökohdat ovat kyllä erilaiset tänään sillä vaikka Jokerit on ollut hyvässä vireessä tämän loppukauden ja edelliseen kymmeneen otteluun joukkueella onkin hienosti kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota joista toinen jatkojen jälkeen, niin SKA on alkanut myös pelaamaan ja joukkue saapuukin Helsinkiin kymmenen ottelun voittoputkessa, joista se on kolme  voittanut jatkojen jälkeen.

Uskon että päivällä nähdään tunteikas matsi jossa taistelua ei puutu ja maalit on suht kortilla ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella nähdään joukkueiden välillä jatkot, sillä molemmille pistejakokin sopii mainiosi etenkin jos SKA vielä lopulta voittaa niin senkin ykköspaikka konferenssissa pysyy hengissä.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten yhteislähtö

Dominik Landertinger - Felix Leitner

Valinta: Leitner, Marathonbet, @2.28

Klo: 16:00

 

Landertinger otti melko puskista kolmannen sijan normaalimatkalla ja tämä suoritus näkyy päivän kertoimissa. Leitnerillä ei hänelläkään ole aivan huonosti kisat menneet, sekä sprintissä että takaa-ajossa mies otti yhdeksännet sijat. Tuota kolmossijaa lukuunottamatta Landertinger ei ole kärkipään sijoituksia hätyytellyt, Leitner ei hänkään ole vakiokasvo kahdenkymmenen parhaan joukossa mutta on kuitenkin ollut kaksikosta tasaisempi, niin näissä kisoissa kuin koko kauden aikana. Maran kertoimella Leitner kelpaa lapulle.

Link to post
Share on other sites

KHL

Dynamo Moskova - Spartak Moskova

Tasapeli X/ 4.10 BET365

Klo 16:30

 

Kummallakin alkaa oma paikka konferenssissa olevan selvä, Dynamo tulee olemaan neljäs ja Spartak viides ellei nyt jotain mullistavaa tapahdu.

Kummatkin on pelannut viime kierrokset ihan kelpo kiekkoa ja saldokin edellisistä peleistä näyttää samaa voittojen osalta sillä kolme voittoa edelliseen viiteen otteluun on molempien saldo, mutta niillä tuskin sen kummempaa merkitystä on sillä eiköhän tässä haeta jo osakkeita tulevaan pleijari ottelusarjaan sillä hyvin todennälöisesti joukkueet niin kohtaavat toisensa ensimmäisellä pleijarikierroksella.

Spartakilla on hyviä muistoja kyllä Synamon vierailuilta sillä edllisestä viidestä vierailusta joukkue on hävinnyt vain kerran varsinaisella Dynamolle ja en usko että tästäkään pelistä helppo tulisi kotijoukkueelle, päinvastoin kun on kyse tälläisestä "kenraaliharjoitus ottelusta".

 

EDIT:Kellonaika korjattu

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Suomi-sarja

17:30 Karhu HT - Titaanit

Valinta: Titaanit (1X2)

Kerroin: 2,10 (Coolbet)

Karhu HT varmisti eilisellä 2-7-voitollaan alemman loppusarjan ykköspaikan, joten runkosarjan viimeiseen otteluun panosta on ainoastaan Titaaneilla (mahdollinen pudotuspelipaikka voitolla, jos S-Kiekko häviää).

Karhu HT veisi tämän normaalisti, mutta panoksettomuus sekä päätös lepuuttaa kahta kärkiketjua (Jesse Huhtala, Kasperi Nuto, Tuomas Huhtanen, Severi Sillanpää, Samuli Virkkunen, Julius Harttunen sekä muutama muu) vie tässä edun vieraille, joilla pakkovoitto mahdollisen pudotuspelipaikan suhteen.

Tulos: 5-3 (1-3-tilanteesta)

Link to post
Share on other sites

Snooker, Shoot-Out

Honghao L. - Castle B. J.

Vihje: Castle B. J.

Kerroin: 2.31

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 18:15

- Snookerin Shoot-Outin puolella kohtaavat Maailmanlistan 68. Honghao ja 111. Castle. Näen tämän ottelun todella tasaisena jja opa Castle voisi olla pienoinen suosikkikin otteluun viime aikaisilla otteillaan, molemmat pelaajat pelanneet viime aikoina hyvää snookeria ja myös tässä turnauksessa. Castle voitti viime kierroksella Ronnie O'Sullivanin ja uskon että tuo on voitto antaa Castlelle sen verran itseluottamusta hyvää pelihenkeä että sillä Honghao kaatuu tässä ottelussa, Castle selkeästi asetettu kertoimissa altavastaajaksi vaikka kuuluisi mielestäni olla pienoinen suosikki tähän otteluun tultaessa. 

Link to post
Share on other sites

Snooker, Shoot-Out

Burns I. - Holt M.

Vihje: Holt M.

Kerroin: 1.76

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 18:00

- Snookerin Shoot-Outin puolella kohtaavat Maailmanlistan 81. Burns ja 41. Holt. Keskinäiset näiden pelaajien välillä olleet todella tasaisia mutta all around Holt kuitenkin selvästi parempi pelaaja kuin Burns ja esiintynyt myös viime aikoina edukseen. Burns ei ole kaikkein nopein lyöjä eikä paineen alla parhaimmillaan, Holt on Shoot-outista tuttu kasvo ja oli viime vuoden finaalissa joten kokemusta Holtilta löytyy ja pystyy hyvin pelaamaan paineen alla. Holt voisi olla isompikin suosikki otteluun.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - BOSS | BOSS +1.5 | 1.80 (bet365)   PK: Natus Vincere - BIG | BIG +1.5 | 2.00 (bet365)   PK: Complexity - Heroic | Complexity | 2.26 (Veikkaus)
    • Cale Makar kun olisi syöttänyt maalin tai tehnyt yhden viidenteen otteluun Jetsiä vastaan, niin täältä olisi tultu ohi. 0+2 olisi tarvittu, 0+1 tuli. Dääm. Onnea @Henksteri
    • Huhtikuun vihjauskilpailun lopputulokset:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 32 18 4 10 108,27 % 31,45 € 2.   Blokki 19 9 1 9 119,01 % 30,65 € 3.   Oksanen94 26 6 0 20 116,44 % 16,94 € 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 € 5.   Nagamori30 21 9 1 11 92,85 % -15,36 € 6.   Pasanen67 27 13 0 14 93,44 % -18,26 € 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € 8.   Kemmu 31 12 0 19 76,10 % -75,39 € 9.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 € 10.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 € 11.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 € Yhteensä 276 vihjettä (97 - 6 - 173) netto -326,84 € palautus 86,09 % Huhtikuun vihjauskilpailussa Blokki hankkiutui kuun ensimmäisellä puoliskolla johtoon. Sen jälkeen hän tyytyi kukkulan kuninkaana seuraamaan, kuinka muut yrittivät nousta jäistä rinnettä ylös. 24. huhtikuuta tilanne näytti vielä hyvältä Blokkin kannalta, kun johto oli yli 40 euroa. Tästä vain neljä päivää eteenpäin, niin Oksanen94 oli noussut 10 euron päähän ja Henksteri reilun 20 euron päähän. Viimeisinä päivinä osumat menivät niin, että Henksteri nousi niukkaan voittoon vihjaamalla hänen viimeiset 9 vihjettänsä saldolla 7-1-1 ja netolla +40,02 €. Blokkin viimeiset neljä vihjettä tuottivat miinusta, joten hänelle kilpailun kakkossija. Kolmanneksi sijoittui Oksanen94. Henksterille siis toinen peräkkäinen vihjauskilpailuvoitto ja samalla hän nousi yhden voiton päähän kaikkien tilastossa johtopaikkaa pitävästä Vedonlyönninammattilaisesta (11 voittoa).Kokonaisuus oli tässä kuussa heikko, kun palautusprosentti jäi alle 90 prosenttiin. 1. Henksteri 2. Blokki 3. Oksanen94
×
×
  • Create New...