Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, NHL

05:30 San Jose Sharks - Arizona Coyotes

Valinta ja kerroin: San Jose Sharks (1X2) @2,80 (ComeOn!)

Joukkueet ovat kahden pisteen päässä toisistaan. Coyotes on joukkueista parempi, mutta ei ole viime aikoina esittänyt satunnaisia yksittäisiä otteluita lukuunottamatta ehjiä otteluita. Alla on tappiot Kingsille, joka ei ihmeempiä ole esittänyt pitkiin aikoihin. Edelliset kaksi Sharksin ja Coyotesin välistä ottelua eivät myöskään joukkuetta mairittele, vaikka suurta eroa ei niissä lopulta syntynytkään. 4-0 ja 3-0 alut olivat enemmän Coyotesin huonoutta kuin Sharksin hyvyyttä.

Sharksilla on alla Avalanche-sarjan päättänyt voitto ja joukkueen vire vaikuttaa paremmalta. En näe Sharksia tähän altavastaajana, Sharks ehkä jopa pieni suosikki viime aikaisten esitysten perusteella.

Tulos: 2-5, samalla kaavalla kuin kaksi edellistä keskinäistä, mutta tällä kertaa Coyotes meni ohi

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

NHL pidetään tauko poffeihin asti.    Nyt on oiva sauma sillä välin siirtää katseet liiga-finaaleihin.   KHL :  4/5   Mestis:   4/5    katsotaan,  miten Liiga-finaalit menee.  Voi mennä hyvin perseelleen.  En lupaa, että osuisi.  

Jääkiekko

Liiga

KLO 18.30

 

Lukko :lukko:  -  TPS  :tps:

 

Valinta :  Lukko ML 

Kerroin :  1,37  ( NordicBet ) 

 

 

GAME 1.    Mtv3 näyttää suorana 

Finaaleissa kohtaavat siis Lukko, joka on viimeksi ollut finaaleissa 1988. Edellinen mestaruus on vuodelta 1963.  Puhutaan erittäin pitkästä odotuksesta jollain.  Kyllä kipeetä tekee ajatella sitä ihmistä, joka on Raumalla odottanut kaikki nämä vuodet tätä hetkeä ja sitten covid-19 ei anna mahdollisuutta paikanpäälle.   Kyllä varmasti on ristiriitaiset fiilikset.   Joukkue itsessään on tehnyt viimeiset pari vuotta erittäin hyvää työtä.   Jos mennään ajassa taaksepäin,  niin viime vuonna  (2020) joukkue oli ennen kauden lopetusta ollut runkosarjassa kolmantena heti näätien ja kirvesrintojen jälkeen.   Pisteitä kerättiin 118.  Oltiin toiseksi paras kotijoukkue saldolla 22/29 voittoa.  Peli oli ollut hyvää ja joukkue valmis.    Koko kesä treenataan, vaikka huhut oli, että pystytääkö uutta kautta edes aloittaa.   Aluksi aloitettiin ja sitten yleisölle tuli kielto.  Joukkue hitsaantui ja tällä 2021 kaudella Lukko oli ylivoimaisesti paras joukkue.  Eniten pisteitä (127) sekä pistekeskiarvo oli myös kirkkaasti liigan paras (2,12).   Viime kaudella kotonaan hävittiin seitsemän kertaa ja tällä 2021 kaudella kotonaan hävittiin vain kolme kertaa ja voitettiin 27kpl.   Ymmärrättekö miten isosti joukkue on kasvanut.  Pari viime vuotta tämä joukkue on mennyt isosti eteenpäin ja nyt on maksun aika.   Nyt joukkue mittaa sen työmäärän mitä ne on kaksi vuotta tehnyt määrätietoisesti.   Joukkue on liigan paras tällä hetkellä ja kysymys kuuluu:  Joko tämä joukkue saa palkintonsa?   

Vastaan asettuu TPS, jonka meriitit on huikeat.  11-mestaruutta sekä 11- hopeata.  Joukkue, joka on ollut kahden parhaan joukossa 1940,50,60,70,80,90- luvuilla sekä myös 2000, 2010 ja nyt 2020- luvulla.  Eli eipä melkeinpä vuosikymmentä olla ikinä elätty,  milloin TPS ei olisi edes hopeata ottanut.   Viimeksi,  kun oltiin finaaleissa, niin samalla voitettiin suomen mestaruus 2010.   Lähdetään taas vaikka viime kauteen, niin viime vuonna turkulaiset olivat vasta sijalla 11.  Joukkue päätti kesällä ottaa valmentajaksi Raimo Helmisen,  jolla piti tämä "välivuosi" mennä.   Pikku hiljaa joukkue löysi voittojen tielle ja muun muassa Kestner alkoi löytää maalijyvää.   Myös kesken kauden hankittiin Karri Rämö maaliin, jonka piti tulla vaa kuntoutumaan,  niin Herra on nyt yksi voittava molari.   Pienistä asioista se lähtee.   Tällä kaudella pistekeskiarvon takia joukkue oli liigan kolmonen,  vaikka pisteet riitti kakkossijalle.   Eli loppujen lopuksi ei se kyllä iso yllätys ole, että TPS on finaaleissa asti jälleen.   Tasaisesti pisteitä kerättiin ja luotettiin omiin junnuihin niinkuin turussa on tapana.   Loppujen lopuksi Helmisen "välikausi" muodostui hyväksi kaudeksi.   Kysymys onkin, että "Jatkuuko hurmos vai pitääkö lopussa saada kasvukipu?  (tappio finaaleissa, jotta voi saavuttaa joskus suurta )

 

- Lukko voittanut keskinäiset viisi kertaa putkeen 

Lukko kotonaan 27/30  voittoa 

2000-luvulla on finaaleissa Game 1 päättynyt 15/20 kerrasta Kotivoittoon 

Liiga-Mestari on hävinnyt Game 1 ottelun seitsemän kertaa 2000-luvulla 

Lukko 2021 poffeissa Game 1 saldo  2/2 voittoa

- TPS 2021 poffeissa Game 1  saldo 0/2  voittoa 

 

HUOMIOITAVAA 

Ottelujärjestys on hassu.   Pelataan paras viidestä,  eli kolme voittoa tarvitaan.   Ensimmäiset kaksi pelataan Raumalla.  Eli , jos Lukko voittaa kotonaan molemmat,  niin sillä on kolme ottelupalloa.  Toki näistä kaksi on vieraskaukalossa,  mutta silti kyseessä on iso etu.   Käytännössä TPS on voitettava G1-2 otteluista jompikumpi.  Ei riitä henkisesti,  että voitat vasta G5 ottelun,  koska kolme ottelupalloa putkeen ei kyllä Lukko munaa.  Tämä tuo oman mausteen heti alkuun.   Toki tähän on totuttu jo, mutta finaalit tuo ajatuksena oman buustin joukkueisiin,  niin onko Lukko kotonaan vaa liian kova vai meneekö se paineista kipsiin ja TPS hakee rennolla vieraspeli- paineeton tilassa kahdet voitot ja saakin ottelupallot turkuun itselleen.   Ei tässä muutakuin,  että katsotaan miltä peli näyttää. 

YHTEENVETO 

Lukko on iso ennakkosuosikki.   Varsinkin sarjakohteessa (1,22 -4,10).  Kuitenkin tuo on ymmärrettävää.   Ensinnäkin saat pelata heti kahdesti kotonaan.   Raumalaiset on liigan paras kotijoukkue tänä vuonna ja oli melkein sitä jo viime vuonnakin.  Eli paha paikka hakea kenenkään pisteitä.   Vastassa on TPS ,  joka ei ole keskinäisissä otteluissa pärjännyt oikeastaan ollenkaan.  Paras viidestä sarja ei anna armoa.   Liigassa yleisesti finaaleissa on vahva kotietu ollut sarjan avauksessa.  Myös tänä vuonna Lukko on voittanut molemmat oman sarjansa avauspelit kun puolestaan TPS on hävinnyt molemmat sarja-aloitukset.   Nämä puoltaa erittäin vahvaa kotivoittoa tälle päivälle.  Hirveästi ei mikään näytä sitä, että TPS pystyisi tänään oikeasti voittamaan.   Toki eka peli on usein mahdollisuuksia täynnä.   Kuitenkin monia houkuttaa vieraiden isot kertoimet,  mutta ei ne todellisuudessa ole hirveästi edes ylikertoimena pidettäviä kohteita.   Yksittäisessä ottelussa voi kuitenkin käydä mitä vain.    Lähden vihjaamaan ja betsaamaan näitä nyt ja katsotaan miten käy.   Kemmun finaalivihjaus jutut kuitenkin kertoo,  että Game 1 päättyy kotivoittoon ja silloin ei kertoimia katsota vaan lyödään voittajaa ja paska kerroin,  mutta katsotaan illalla oliko se kuitenkin osuva. 

 

Kunhan Lukko voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 

 

--  jotta päästäisiin fiilikseen,  niin  tänään on PBP- Päivä

Perjantai,  Bisse JA Rauman Boja tietää, että  " tänään ei mikään turha päivä, se on Pelipäivä"

https://m.youtube.com/watch?v=rnqUW4D80Ts

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

CHALLENGER Saint Malo  (massa ) / Tennis

Jasmine Paolini - Anna Karolina Schmiedlova

Jasmine Paolini @ 2.15 Bethard

Alkaa 12:00

Vastakkain turnauksen puolivälierän ottelussa  maailmanlistan sijat 103. ja 115. .  Paolini voitti kolme naisten neljästä aiemmasta kohtaamisesta ja ainoan massalla pelatun matsin Prahassa 2018 erin 2-0 (6-4, 6-1). Paolini tiputti tästä turnauksesta edellisellä kierroksella Stojanovicin(88.) erin 1-2 (6-4, 2-6, 1-6) päättyneessä ottelussa. Schmiedlova pelasi edellisessä lähes kolmituntiseksi venyneessä matsissa Kateryna Kozlovaa(137.) vastaan voittaen kamppailun lopulta lukemin 1-2 (3-6, 7-5, 4-6). Mielestäni Paolini lähtee otteluun hienoisena suosikkina yleisestä kerroinasettelusta poiketen. Paolini voittaa ottelun erin 2-0.

2-0 (6-3, 7-5)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Tolstykh - Korobov

Vihje: Tolstykh 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.37

Alkamisaika: 11:25

- Setka Cupin puolella kohtaavat Tolstykh sekä Korobov. Tolstykh lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina 1.16 kertoimella ja täysin ansaitusti. Tolstykh jokaisella osa-alueella ylivoimaisesti parempi pelaaja ja pelannut selvästi paremmin viime kuukausina. Viimeiset 10 keskinäistä ottelua näiden pelaajien välillä mennyt kaikki Tolstykh:n nimiin ja 6 kappaletta noista 10 voitosta ollut suoria dominoivia 3-0 voittoja. Niin paperilla kuin myös pöydällä täydellinen miss matchi, Tolstykh tekee jälleen selvää jälkeä Korobovista ja voittaa ottelun dominoivasti suoraan 3-0 jälleen.

3-2 (11-8, 11-7, 5-11, 10-12, 11-8) Kaksi erää Tolstykh:n täydellistä dominointia alkuun, molemmissa erissä hyvä 10-6 johto mutta kolmannessa sitten sippasi täysin ja Korobov vei 3. erän ja siitä momentumilla sai vietyä pelin ratkaisevaan 5. erään.

Link to post
Share on other sites

Tennis, Challenger Saint Malo

Paolini - Schmiedlova

Vihje: Paolini -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 3.45

Alkamisaika: 12:00

- Challenger Saint Malon puolivälierissä kohtaavat Paolini sekä Schmiedlova. @Henksteri ottelua hyvin avasikin jo ylempänä ja täysin samoilla linjoilla ollaan kyllä tässä. Paolini lähtee pienoisena altavastaajana tähän otteluun mutta saisi lähteä kyllä suosikkina tähän otteluun. Schmiedlova on pelannut hyvin ja ei ole heikko pelaaja missään nimessä mutta massalla kun pelataan niin Paolini on selvästi parempi pelaaja mielestäni kuin Schmiedlova. Schmiedlova tosiaan myös joutunut tässä turnauksessa todella koville pelaten pitkiä otteluita ja vaikka niistä hyvin taistellutkin voitot niin näen jopa että hitusen olisi Schmiedlova pelannut yliodotusten tässä turnauksessa kun massalla pelataan. Paolini pelannut myös kaksi 3 eräistä ottelua tässä turnauksessa ja voittanut ne molemmat hyvällä tyylillä ja pelannut molemmissa otteluissa melkein tunnin vähemmän joten Paolinilla pitäisi jalkaa enemmän riittää tähän otteluun tultaessa. Paolini kun saa avauserässä pelinsä rullaamaan niin voi hyvinkin suoraan 2-0 voittaa Schmiedlovan kun alkaa jalkapainamaan ja peruspeli ei enää riitä voittoon. Paolinin kuuluisi tähän otteluun olla suosikki mutta nyt kun on altavastaajaksi tähän asetettu niin pakko kyllä lähteä näistä lähtökohdista suoraa 2-0 voittoa hakemaan Paolinille

2-0 (6-3, 7-5)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Valko-Venäjä - Portugali, Lentopallon EM-karsinnat, klo 17.00

Portugali -1.5 erää 1.80@B365

Otetaan mielenkiinnon vuoksi kokeiluun hieman itselle vähemmän seuratumpi laji. Näitä EM-kisojen karsintaturnauksia on jouduttu perumaan koronatilanteen takia, tämän lohkon turnaukset järjestetään Unkarissa 7.5.-9.5. ja ensi viikolla ollaan Portugalissa 14.-16.5. Se miksi lähden kokeilemaan tässä Portugalin erätasoitusta johtuu siitä, että Portugali on saanut vahvistettua joukkuetta näihin karsintoihin, kun kokeneet konkarit André Lopes, Hugo Caspar ja Ivo Casas palaavat joukkueeseen pitkän tauon jälkeen. Itselle nämä ovat tuttuja miehiä Suomen lentopallomaajoukkueen menestysvuosilta. Luulenpa myös, että kyseiset herrat ovat riittämiin tekemään vaadittavan pesäeron venäläisen koulukunnan joukkueeseen. Tässä ei kannata tuijottaa liikaa joukkueiden edellisiä pelejä.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | DreamHack Masters

17:45

dfce9adce1ce7ca0b5789247eedc587e.png G2 - Astralis b6a383a3c5704a6ccce3b09ac25a7e0c.png

G2 | 1.70 | Veikkaus

 

  • G2 (JaCKz, NiKo, huNter-, AmaNEk, nexa) on viime aikoina saanut parannettua tuloskuntoaan. Lukuisissa eri turnauksissa pelannut joukkue on ollut varsin voittoisassa vireessä, vaikka muutamia yksittäisiä tappioita toki mukaan mahtuu. DreamHack-turnauksen G2 aloitti voittamalla Spiritin, jonka jälkeen Gambit kuitenkin veti luulot pois G2:lta. Tämän jälkeen G2 pelasi kaksi vahvaa ottelua Mousesportsia ja Virtus Pro:ta vastaan, joista molemmat päättyivät G2:n 2-0 -voittoihin. Joukkueen vahvuus perustuu erittäin vahvoihin yksilösuorituksiin ja clutch-tilanteiden hoitamiseen, mutta myös joukkuepelissä näyttäisi palaset pikkuhiljaa loksahtavan kohdalleen.
  • Astralis (Xyp9x, dupreeh, gla1ve, Magisk, Bubzkji) kärsi ennen DreamHack-turnauksen alkua valtavan menetyksen, kun joukkueen tähtipelaaja device lähti joukkueesta NiP:n riveihin päästäkseen lähemmäksi kotiolosuhteitaan Ruotsiin. Sanomattakin on selvää, että maailman parhaimpiin pelaajiin kuuluvan AWP-pelaajan lähtö Astraliksesta on iso kolaus joukkueen tulevaisuudelle. Astralis on toistaiseksi kuitenkin tehnyt kohtalaisen hyvää työtä DreamHack-turnauksessa voittamalla kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Extra Saltin ja Complexityn. Realismi kuitenkin iski päin kasvoja Heroic-ottelussa, jossa Astralis jäi täysin Heroicin jalkoihin 0-2 -tappiolukemin. Riittääkö Astraliksen tankissa vielä bensaa pudotuspeleissä?
  • Karttavetossa G2 bannaa Overpassin ja Astralis poistaa Miragen. G2 valitsee karttavalinnakseen joko Dust2:n tai Vertigon. Astralis ottanee karttavalinnallaan joko Trainin tai Nuken. Ratkaisevaksi kartaksi on muutamia vaihtoehtoja, joista todennäköisin lienee Inferno. G2:lla on ehkä aavistuksen parempi karttavalikoima tällä hetkellä kuin Astraliksella, mutta mitään merkittävää etua G2 ei karttavalinnoista saa.

 

YHTEENVETO

  • G2 on saanut viime aikoina pelinsä kulkemaan, jota on seurannut hyvä tulokset. Astralis on lähes täysin uudessa tilanteessa devicen lähdön myötä, mikä väistämättä näkyy joukkueen pelissä. Karttaveto saattaa hitusen suosia G2:ta, mutta karttavalintoihin peli tuskin ratkeaa. Jos tämä ottelu olisi pelattu pari viikkoa sitten, Astralis olisi ollut ottelun ennakkosuosikki. G2:n mukava viimeaikainen vire ja Astraliksen kokoonpanomuutos kuitenkin keikauttaa asetelman päälaelleen ja tekee G2:sta ansaitun ennakkosuosikin. Joukkueessa on nimittäin tällä hetkellä kiistatta enemmän yksilötaitoa kuin Astraliksella, minkä merkitys on erityisesti online-aikakaudella korostunut. Astralis on toki edelleen joukkuepelin osalta vahva, mutta se ei välttämättä tänään riitä, kun G2 käy päälle paremmilla yksilöillään. Kerroinasetelma on aika hyvin aseteltu, mutta tässä Veikkauksen kerrointopissa riittää mielestäni vielä pelattavaa. Kohde menee oikein, kun G2 voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Koripallo

Ruotsi

Klo: 19.04

Norrköping - Nässjö

Pelivalinta: Nässjö

Kerroin: 5.75(unibet)

Välierät käyntiin ruotsin Koripallo sarjassa. Nässjötä vihjailinkin tuossa muutama päivä takaperin ja joukkue lopulta selvitti tiensä välieriin pudottamalla suursuosikki Boråsin jatkosta voitoin 3-2. Nyt lähdetään jälleen Nässjön kelkkaan jospa joukkueen hurmos saisi jatkoa. Nässjö oli erittäin hyvä Boråsia vastaan ja sen koko loppukausi on ollut nousujohteinen. Norrköping on toki kova vastustaja ja omaa paremman materiaalin, mutta yhtä lailla se on kaadettavissa tänään kuin Boråskin. Norrköping eteni jatkoon puolivälieristä kaatamalla ennakkoon selvästi heikomman köpingstarin 3-1 otteluvoitoin. Tuossa sarjassa Norrköping ei suuremmin vakuuttanut ja tänään vastus kovenee huomattavasti joten tasoa tuosta sarjasta on nostettava mikäli voittaa haluaa. Nässjö on tämän kauden kaksi kohtaamista molemmat vienyt nimiinsä joten historiakin hieman vieraiden puolella. Norrköping on tähän sarjaan toki suosikki mutta Nässjön viime aikaiset otteet nostaa kyllä vierailijoiden osakkeita. Mielestäni nässjööllä hyvät edellytykset ottaa tästä matsista voitto joten ehdottomasti kokeiluun tällä kertoimella. Myös 11 pisteen tasoituksella saa n. 2 kerrointa joka erittäin pelattava. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga 

Klo: 18.30

Lukko - TPS 

Pelivalinta: Lukko voittaa ensimmäisen erän 1X2

Kerroin: 2.45(comeon)

@kemmu erittäin hyvin jo avannutkin tätä peliä yllä ja täällä ollaan samoilla linjoilla. Lukko ollut suvereeni läpi kauden ja suuri ihme täytyy tapahtua että TPS pystyy siltä mestaruuden nappaamaan. Lukon tekeminen on ollut läpi kauden erittäin vakuuttavaa eikä minkäänlaista notkahdusta ole tapahtunut. Mutta itse tämän illan otteluun. Lukon voiton kertoimet sen verran matalalla että lähdetään hakemaan peli-ideaa 1 erän voitosta. Lukko tulee kotonaan todella kovaa päälle heti ensimmäisestä minuutista lähtien. Se on nähty jo näissä aiemmissa otteluissa. Lukko pelannut 4 kotipeliä näissä pleijareissa ja voittanut ensimmäisen erän 3 kertaa ja kerran pelannut tasan. Ja tilastoja näiden 4 pelin ekoista eristä: lukon laukaukset vs vastustaja 45-16, maalit 6-1. Aika murhaavat on tilastot. Uskon että lukko tulee tähän iltaan samalla tavalla eikä tepsillä juuri sanomista ole ensimmäiseen 20 minuuttiin. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...