Jump to content

Recommended Posts

Championship, Jalkapallo

Fulham - Birmingham

Vihje ; Fulham -1,5

1,92@ Unibet

21.45

Fulham on viime peleissä ollut melkoisessa maalivireessä, kun viimeiseen 2 peliin maaleja on tullut 13. Mitrovic on ollut todella vakuuttava ja hän johtaa maalipörssiä melko vakuuttavasti. Kotona Fulham on sarjan yksi parhaista joukkueista kun taas Birmingham on vieraissa sarjan alempaa keskikastia. Fulhamilla on hieman ollut vaikeaa kotona mutta vastassa olleet joukkueet ovat olleet melko kovia ja heti kun vastaan tuli hieman heikompi joukkue niin lukemat olivat 6-2. Uskon että Fulham vie pelin vähintään 2 maalin erolla. 

OIKEIN

Fulham otti vakuuttavan 6-2 voiton

Link to post
Share on other sites

CS:GO, Pinnacle Cup Winter

Savage - GamerLegion

Vihje ; Savage

1,85@ Betway

19.00

Savage pelasi eilen melko hyvän pelin ja heidän uusin tuloksa Draken pelasi melkoisen pelin. Hän pelasi 1,72 Ratingilla, joka on toki todella hyvä, mutta vastassa oli melko huono joukkue. GL voitti eilen pelinsä, mutta heidän peli ei minua vakuuttanut, he häisivät monta anti-ecoa ja muutenkin vähän oli T-puolella vaikeaa. Savage on aina ollut todella paha vastus GLllälle ja uskon että tämä hieman uudistunut ja veteraaneja täynnä oleva Savage vie tästä matsista voiton. 

OIKEIN

Savage nappasi 2-1 voiton. Peli oli kyllä melko jännä ja pelattiin yhteensä 4 ot:ta. Savage kuitenkin oli se hallitseva osapuoli käytännössä koko pelin ajan. 

Link to post
Share on other sites

Setka Cup pöytätennis 13:20

Andrusenko - Yakimenko

Pelivalinta: Andrusenko @ 1.44 bet365

Molemmat ovat heikkoja pelaajia, mutta Yakimenko selvästi näistä kahdesta heikompi. Yakimenko on voittanut kymmenestä edellisestä ottelusta vain yhden ja näissä ottelussa se on yltänyt vain harvoihin erävoittoihin.

VÄÄRIN :repairs:

Link to post
Share on other sites

Setka Cup pöytätennis 14:00

Fiklik - Dolezal J

Pelivalinta: Fiklik @ 1.66 Bet365

Dolezal J on uusi tulokas näissä Setka Cupin ympyröissä ja vastaan asettuu heti kova mailataituri Fiklik joka on voittanut suurimman osan peleistään ollen nyt kuuden ottelun voittoputkessa.

Hieman riskillä lähdetään kokeilemaan ”kokeneempaa” kehäkettua varsin maukkaalla 1.66 kertoimella. 

VÄÄRIN , Kahdessa vikassa erässä Fiklik ei yhtä äkkiä osannutkaan enää pelata :repairs:

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Dallas - Montreal, klo 03:30

Dallas @1.62 Bethard

 

Dallas on ollut yksi sarjan parhaista kotijoukkueista ja pelaa kotonaan aivan sarjan eliittitasolla. Vieraissa joukkue ei vaan ole kyennyt menestyään, minkä takia joukkue ei tällä hetkellä ole edes playoffpaikalla. Montreal taas on sarjan viimeisenä ja viime ottelussa joukkue otti vakuuttavasti takkiin myös umpisurkealta Arizonalta. Dallasilla on tähän otteluun myös lepoetu ja kun huomioidaan Montrealin poissaolot, niin mielestäni Dallas nousee nyt jättisuosikiksi. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Boston - Carolina, klo 02

Boston ml @1.84 Marathonbet

 

Boston on saanut haastavan alkukauden jälkeen pelin toimimaan ja on tällä hetkellä 5v5 pelissä yksi sarjain parhaita. Raskin tulon myötä myös maalivahtipelin voisi olettaa rauhoittuvan. Carolina pelaa myös hyvää kautta, mutta on ylisuorittaut hieman etenkin Andersenin huippuesitysten johdosta. Mielestäni Boston on tällä hetkellä pelillisesti hieman edellä ja vaikka Carolina saakin maalivahtiedun, niin kotonaan Bostonin kuuluisi olla hieman suurempi suosikki. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Ilves - Kalpa 1x2: X 4.00 (Bet365)   Tasurilta haiskahtaa. Näiden joukkueiden viidestä viimeisimmästä keskinäisestä pelistä ollaan menty neljässä jatkoille. Sarja on tänään katkolla Kalpalle, ja kuten eilen havaittiin pelicans ja Kärpät otteluissa, että sarjan katkaiseminen on vaikeaa, niin tänään epäilen molempien pelaavan varovasti joka laskee taas maalimääriä ja vastaavasti nostaa tasurin mahdollisuutta. Otetaan siis tasapeli lapulle.
    • Jääkiekko Mestis klo 17.00 Hermes - IPK 1.erä 1x2: 1 2.70 (Veikkaus)   Hermes kävi ryöstöretkellä ja voitti eka ottelun 0-3 voittaen samalla ensimmäisen erän. Tänään kotona kokeillaan samaa kohdetta uudelleen, eli Hermeksen eka erän voittoa lapulle.
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
×
×
  • Create New...