Jump to content

Recommended Posts

Mäkihyppy Titisee Neustadt HS 142 Event 1 klo 11:00

Voittaja: Dawid Kubacki

Kerroin: 2,50 Coolbet

Mäkihypyn MC jatkuu tänään Saksassa ja odotan Kubackilta jälleen voittoa. Kubacki ollut alkukaudella uskomattoman hyvässä vireessä ja pysäyttäjää ei tunnu löytyvän.

Harjoituksissakin Kubacki ollut omaa luokkaansa ja suoritukset ovat kerta toisensa jälkeen tasaisen varmoja.

Kovimmat haastajat ovat Granerud, Lanisek sekä muutamat muut, mutta harvat pystyvät yhtä varmoihin suorituksiin mitä Kubacki.

Kubackille tarjolla hyvää kerrointa kisan voitosta.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

MM-KISAT 

KLO 21.00

 

Hollanti  -  Argentiina 

 

Valinta :  Argentiina 

Kerroin :  2,25 ( PAF ) 

 

Argentiina puolella ollaan,  kun toivon, että Messi saisi upean kruunun uralleen.   Toki onhan Argentiina muutenkin hyvä joukkue ja en edelleenkään oikein lämmennyt Hollanti joukkueelle.  USA sai muutamia hyviä tontteja,  joista olisi voinut tehdä paremmalla viimeistelyllä.   Pari napakkaa syöttöä alaviistoon koitui kohtaloksi.   Varmasti tasainen ottelu tiedossa,  mutta itse lähden lyömään Argentiina voittoa. 

 

Kunhan Argentiina voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  04.00

 

Colorado Avalanche  -  NY Rangers

 

Valinta :  NY Rangers 3 -way

Kerroin 2.10 Bet365 , 2.11 Coolbet

 

Viime peli meni juuri niinkuin odottaa sopi. 0-4 pataan Bostonilta eikä edes ollut mikään huono ilta Georgeyivilta. Kolme kappaletta neloskenttiä ja ihan uusi ykkönen ei vaan riitä mihinkään.  Kolmas pakkipari Englund - MacDonald selvisi yllätävänkin hyvin urakasta. Georgeyiev entisenä Rangersin veskana jos pelaa nyt saattaa hiukan hidastaa Rangersin tykitystä mutta Francouz kuitenkin luulen olevan tolppien välissä.  Samat puuttuu eli MacKinnon, G.Landeskog, Arsi Lehkonen, Josh Manson, V Nichushkin, B. Byram, E. Rodrigues, D. Helm. Nousteen Hirvi säikäytti pukukoppikäynnillä mutta palasi jäälle pikaisesti. Eli siis Mikosta puhe.

Rangers vuorostaan on latonut 11 kaappia viimeisen kahteen ja viimeisenä kaatui sarjakärki Vegas vieraissa 5-1. Kaikillahan se halu on laittaa Avs nippuun ja tuskin paljon armoa annetaan. Fakta on kuitenkin että kiekko pomppii ja onnellakin on osansa mutta ei tämän selvempiä paikkoja usein kaudessa tule. Pakkohan nämä on poimia ja isolla panoksella. 

Mukaan laitan erikseen lisäksi Bet Builderin kautta (ei ollut vielä auki Bet365 puolella) muutaman ukon ja -1.5 tasoituksen. LaFreniere, Kreider sekä tietysti Mika Ziba. 

Eli päävihje osuu jos NY Rangers voittaa varsinaisella peliajalla ja sivuvihje jos joku kyseisistä herroista tekee maalin ja NYR voittaa vähintään kahdella maalilla. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Beitostolen Sprintti Naiset, h2h

Johanna Matintalo - Jasmi Joensuu

Vihje ; Jasmi Joensuu

2.09@ Coolbet

10:30

Joensuu on tällä hetkellä suomen paras sprintteri minun papereissani. Matintalolta odotetaan käytännössä joka kerta paljon, mutta hän ei ole odotuksia täyttänyt. Itse pidän Joensuuta paljon varmempana kuin Matintaloa. Matintalo on myös melko herkkä virheisiin, joka johtaa kaatumisiin, sauvarikkoihin yms. Mielestäni kerroin on liian suuri kuin pitäisi ja sitä kannattaa kyllä kokeilla. 

 

Link to post
Share on other sites

League Two / Jalkapallo Englanti

Crawley - Hartlepool

Crawley @ 2.04 Pinnacle

Alkaa 21:45

Crawley Town(19.) voitti viisi viimeisestä seitsemästä kotiottelustaan minkä lisäksi oma maali pysyi puhtaana viimeisessä kolmessa kotimatsissa. Sarjataulukon häntäpaikkaa pitävä Hartlepool(24.) hävisi kahdeksan kauden kymmenestä vierasottelustaan pelaten kahdesti tasan. Kotona vahvasti pelaava Crawley kasvattaa tänään matkaansa putoamisviivaan onnettomasti vieraskentillä esiintyvä Hartlepoolin kustannuksella ottelun päättyessä maalein 1-0.

0-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten sprintti

Justus Strelow - Antonin Guigonnat

Valinta: Guigonnat, Unibet, @2.55

Klo: 14:45

 

Strelow väläytti viime viikolla ottaen kaikissa kisoissa sijoitukset viidentoista parhaan tuntumaan. Hiihtäjänä hän ei ole kummoinen mutta ammunta sujui erinomaisesti läpi viikon. Strelowin todellinen ampumataso tullaan kuitenkin näkemään vasta kauden edetessä sillä hän on mc-tasolla vielä noviisi. Guigonnat on kokeneempi konkari joka on kelpo hiihtäjä, mutta ammunta on viime kausina ollut epätasaista. Sprintit ovat kuitenkin hänelle niitä parhaita kisoja enkä näe häntä näin suurena dogina Strelowia vastaan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto miesten sprintti, h2h

Michal Krcmar - Olli Hiidensalo

Vihje ; Michal Krcmar

1,75@ Coolbet

14;45

Hiidensalo on ollut ihan nousujohteisessa vireessä viime aikoina, mutta häneltä välillä nähdään melkoisia ohikisoja ja uskon että tässä nähdään nyt sellainen. Krcmar on paljon tasaisempi odotan hänen sijoittuvan 20-30 paikkeille, kun taas Hiidensalon sinne 30-45 paikkeille. Krcmar on myös hitusen nopeampi suksella, kuin Olli. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallon MM-kisat

Kroatia - Brasilia klo. 17.00

Brasilia voittaa 1X2, yli 2,5 maalia ja Vinicius Jr. tekee maalin/4,80 PAF

Päivän ensimmäinen puolivälierä jalkapallon MM-kisoissa pitää sisällään Kroatian ja Brasilian välisen väännön. Olen suhteellisen varma, että Brasilia vie tämän pelin, mutta Kroatia voi vahvasti puolustavana joukkueena tehdä ottelusta todella tiukan eikä kotijoukkueena pelaava Kroatia heikoin ole hyökkäyspäähänkään.

Pyörittelin kauan, että vihjataanko Brasiliaa tekemään yli 2,5 maalia vai otteluun, mutta päädyin siihen, että tämä on Brasilialle 2-1 ja Vinicius tekee maalin kuten myös Richarlison. Kumpikin onnistui maalinteossa heikkoa Etelä-Koreaa vastaan.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten sprintti

Martin Ponsiluoma - Jesper Nelin

Valinta: Nelin, bet365, @2.62

Klo: 14:45

 

Ponsiluoma on tunnetusti armoton hiihtäjä, mutta epävarma ampuja. Tästä jo viime viikolla osoituksena normaalimatkan voitto ja takaa-ajon 36. sija kahdeksalla ohilaukauksella. Nelin ei hänkään ole varmin ampuja ollut, vaikka viime viikon kisoissa ampuikin jopa 90% tarkkuudella. Hiihtovauhdissa Nelin kuitenkin näyttää ottaneen askelia eteenpäin ja pystynee ladulla haastamaan Ponsiluoman viime kautta paremmin. 

 

 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM 2022 21:00

Hollanti - Argentiina

Pelivalinta: Hollanti @ 3.80 Coolbet

Hollanti on tasapainoinen joukkue, puolustus on rautainen ja pelaajien välillä ei ole suuria tasoeroja. Hollanti pelaa yhtenäisenä joukkueena kun taas puolestaan Argentiinan peli nojaa liikaa Messin varaan. Mikäli Hollanti saa pidettyä Messin edes jokseekin kurissa niin se on kyllä vahvoilla tässä kamppailussa.

En näe, että Hollanti on näin suuri altavastaaja tässä ottelussa mitä kertoimet antavat olettaa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
    • Miamin GP Aika-ajot PK: Voittaja | Lando Norris | 5.50 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Oscar Piastri | Oscar Piastri | 2.12 (Veikkaus)   PK: Lewis Hamilton - Lance Stroll | Lewis Hamilton | 1.95 (Coolbet)   PK: Daniel Ricciardo - Nico Hülkenberg | Daniel Ricciardo | 1.80 (Coolbet)   PK: Sauber - Williams | Williams | 2.03 (Coolbet)   PK: Driver to Reach Q3 | Yuki Tsunoda | 2.25 (bet365)
    • ⚾ 4.5 20:05 ⏰ New York Yankees - Detroit Tigers: Detroit Tigers Yli 3.5 Juoksua 2.04 Pinnacle  ⚾ 4.5 21:10 ⏰ Minnesota Twins - Boston Red Sox: Alle 7.5 Juoksua 1.84 Pínnacle  ⚾ 4.5 23:05 ⏰ Pittsburgh Pirates - Colorado Rockies: Colorado Rockies Yli 2.5 Juoksua 1.83 Pinnacle  ⚾ 5.5 01:40 ⏰ Cincinnati Reds - Baltimore Orioles: Alle 9.5 Juoksua 1.72 Pinnacle  ⚾ 5.5 04:10 ⏰ Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves: Alle 8.5 Juoksua 1.86 Pinnacle  
×
×
  • Create New...