Jump to content

Recommended Posts

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Buffalo Bills vs. Miami Dolphins klo. 03.15 LA-SU yö

Dolphins +11,5, alle 48,5 pistettä ja Isaiah McKenzie yli 28,5 REC jaardia/4,35 PAF

Tässä ottelussa pelataan koko AFC-konferenssin kärkisijoista. Buffalo Bills tulee kotiotteluunsa saldolla 10-3, joka on sama kuin Kansas City Chiefsillä. Miami Dolphins on AFC East divisioonan toisena, jota Bills johtaa. Dolphinsin saldo on 8-5 ja loppukautta kohden joukkueen paukut on pikku hiljaa vähentyneet.

Tässä ottelussa Dolphins tulee olemaan selvä altavastaaja, sillä Buffalossa on todella kova lumisade ja oletettavasti kentällä on paljon lunta. Dolphinsin hyökkäyksessä Tyreek Hill on ollut syvä uhka nopeutensa ansiosta koko ajan, mutta tämä keli syönee tämän momentin pelistä melko hyvin pois.

En usko kuitenkaan Billsin mitenkään isosti tätä peliä voittavan, kun olosuhteet eivät ole parhaimmat. 20-10 -kotivoitto ei yllättäisi yhtään ja siihen tämä 11 pisteen tasoitus toimii hyvin Dolphinsin eduksi. Billsin WR Isaiah McKenzie ottaa koppeja ottelussa ja juokseekin välillä kuvioita. Luulen, että tässä ottelussa QB Josh Allen käyttää McKenzietä normaaliakin enemmän ja tuo 30 jaardia tulee kasaan jo ensimmäinen puoliajan aikana.

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Minnesota Vikings vs. Indianapolis Colts klo. 20.00

Vikings -2,5, Justin Jefferson yli 91,5 REC jaardia ja Jonathan Taylor yli 102,5 REC+RUSH jaardia/8,50 PAF

Tässä ottelussa ei ole mitään merkitystä onko ulkona hellettä vai pakkasta, kun ottelu pelataan katon alla. Minnesotassa on tällä hetkellä pakkasta ja varmaankin samanlaiset sääolot kuin Buffalossakin.

Tässä ottelussa on panoksia vain Vikingsilla. Joukkue pyrkii varmistamaan NFC North divisioonan voittoa, kun taas Colts on AFC South divisioonassa kolme voittoa Tennessee Titansin perässä, joka on ollut heikossa vireessä viime aikoina.

Justin Jefferson on NFL:n parhaita WR:ä, joten suuresti ei yllätä mikäli tälläkin kertaa sadan jaardin raja menee poikki. Tällä kaudella Jefferson on kerännyt 1500 jaardia 13 otteluun ja se tekee yli 110 jaardia ottelua kohden. Coltsin puolelta menestymismahdollisuus tässä ottelussa piilee siinä, jos joukkue pystyy juoksemaan paljon. Jonathan Taylor on yksi sarjan parhaista running backeista ja tällä kaudella hän on ottanut jopa koppejakin, joten pelaaminen on monipuolistunut. Tämä tarkoittaa sitä, että 103 jaardia pitäisi tulla kasaan yhdistelmällä 90rush + 15rec.

Vikings on tiukoissa peleissä ollut mestari, eikä Colts nyt liikaa säväytä. Kaikki muu kuin kotivoitto oli yllätyksiä.

 

Edit: Tässä vitun ottelussa Colts johti jo 33-0 tauolla ja 36-7. Sieltä Vikings tasoihin ja jatkoajalla 39-36 voittoon. Historian kovin comeback. Jefferson sai helposti 100yrd täyteen, mutta Jonathan Taylor loukkaantui ottelun ensimmäisessä heittopelissä. Ihan käsittämätöntä tuuria.

Edited by Oksanen94
Tekstiä.
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten takaa-ajo

Michal Krcmar - Timofei Lapshin

Valinta: Krcmar, betsson, @1.70

Klo: 13:10

 

Lapshinilla oli torstain sprintissä poikkeuksellinen päivä sekä hiihdon että ammunnan osalta, sillä molemmat kulkivat ja sijoituksena oli hieno viides sija. Tällaisia sijoituksia häneltä on hyvin harvoin nähty sillä hänen normaali ammuntatarkkuutensa painuu selvästi alle 80 prosentin ja ladullakin meno on hädin tuskin keskitasoa. Krcmar sen sijaan on hyvänä ampujana tiedetty perusmies, joka usein sijoittuu kahdenkymmenen parhaan tuntumaan ja tällä hetkellä mies tuntuu olevan normaalia kovemmassa hiihtovireessäkin. Vaikka Krcmar lähteekin takaa-ajoon 3 kymmenystä Lapshinin perään on hän mielestäni varsin selvä suosikki häntä vastaan.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, Miesten takaa-ajo klo 13:10

Johannes Dale TOP 10

Pelivalinta: Ei

Kerroin: 1,83 Bet365

Dale lähtee kisaan sijalta 9, takaa tulossa kuitenkin paljon hyviä hiihtäjiä, jotka hieman epäonnistuivat pikakisassa.

Dale on ok tason hiihtäjä, makuuammunta sujuu yleensä hyvin, mutta pystypaikalla on Dalen suurimmat ongelmat. Neljän ampumapaikan kisa ei mielestäni ole paras mahdollinen Dalelle, sillä huippuammuntoja nähdään harvoin. Tänään Dalelta vaaditaan hyvää ammuntasuoritusta, mikäli top 10 sijasta halutaan taistella, sillä suuri määrä urheilijoita lähdössä Dalen takaa pienillä eroilla. Kärki taas on melko suurilla eroilla karussa muista.

En usko Dalen yltävän top 10 sakkiin tänään.

 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

MM-KISAT 

KLO  17.00

 

Kroatia  -  Marokko 

 

Valinta :  Marokko

Kerroin :  3,05 ( PAF ) 

 

Pronssiottelu. 

 

Kroatia jäi tylysti Argentiina jalkoihin,  kun Marokko pystyi pysymään Ranska mukana tuloksellisesti.   Toki Ranska oli suht niskan päällä pelillisesti.   Kuitenkin tämmöinen ottelu varmasti motivoi molempia,  mutta varsinkin Marokko olisi hieno pronssi.   Tuohon sumppuun voi hyvin Kroatia lyödä päätään ja itse kannustan vieraita,  niin pakko testaa vierasjoukkuetta.   Kroatia hallitsee keskikenttää,  mutta kuka pääsee sumpun läpi ja miten.   Espanja,  Portugali löi päätään,  niin Kroatia voi hyvin kokea saman.

 

Kunhan Marokko voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 02:00

Carolina - Dallas

Pelivalinta: Dallas @ 3.06 Marathonbet

Carolinalla on isot poissaolot, mm Aho, Pacioretty + muita perustekijöitä. Dallas pääsee otteluun parhaalla miehityksellä joten tarjottava kerroin on yläkanttiin.

Link to post
Share on other sites

Nba, koripallo

Jazz - Bucks

Vihje : Lauri Markkanen yli 19,5 pistettä

1,80@ bet365

3:10

Markkanen on ollut älyttömän hyvä mutta vähän ailahteleva. Yleensä hän kuitenkin näissä isoissa peleissä ottaa roolia ja uskon niin käyvän nytkin. Rajakin on silmääni hitusen matala joten tätä sopii kokeilla.

Link to post
Share on other sites

Nba, koripallo

Trail Blazers - Rockets

Vihje : Kevin Porter jr. Yli 18,5 pistettä

1,83@ Bet365

3:40

Porter on ollut hyvä ja uskon että tässä hänellä on hyvät saumat tehdä vähintään se 20 pojoa. Portlandin puolustus ei mikään ihan hirmu kova ole ja uskoisin että he pitävät enemmän Greeniä joka jättää tilaa hiukan enemmän Porterille.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Miamin GP Aika-ajot PK: Voittaja | Lando Norris | 5.50 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Oscar Piastri | Oscar Piastri | 2.12 (Veikkaus)   PK: Lewis Hamilton - Lance Stroll | Lewis Hamilton | 1.95 (Coolbet)   PK: Daniel Ricciardo - Nico Hülkenberg | Daniel Ricciardo | 1.80 (Coolbet)   PK: Sauber - Williams | Williams | 2.03 (Coolbet)   PK: Driver to Reach Q3 | Yuki Tsunoda | 2.25 (bet365)
    • ⚾ 4.5 20:05 ⏰ New York Yankees - Detroit Tigers: Detroit Tigers Yli 3.5 Juoksua 2.04 Pinnacle  ⚾ 4.5 21:10 ⏰ Minnesota Twins - Boston Red Sox: Alle 7.5 Juoksua 1.84 Pínnacle  ⚾ 4.5 23:05 ⏰ Pittsburgh Pirates - Colorado Rockies: Colorado Rockies Yli 2.5 Juoksua 1.83 Pinnacle  ⚾ 5.5 01:40 ⏰ Cincinnati Reds - Baltimore Orioles: Alle 9.5 Juoksua 1.72 Pinnacle  ⚾ 5.5 04:10 ⏰ Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves: Alle 8.5 Juoksua 1.86 Pinnacle  
    • Miamin GP Sprint PK: Daniel Ricciardo - George Russell | Daniel Ricciardo | 1.85 (Coolbet)   PK: Lando Norris - Oscar Piastri | Lando Norris | 1.80 (Coolbet)   PK: Alexander Albon - Valtteri Bottas | Valtteri Bottas | 1.75 (Coolbet)   PK: Esteban Ocon - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.03 (Coolbet)   PK: Top 8 Sijoitus - Ei | Lance Stroll | 1.80 (Coolbet)
    • Jääkiekko MM-kisat 1-div A klo 20.30 Unkari - Slovenia Slovenia -1.5 3.00 (Bet365) Slovenia hävisi ensimmäisen pelin Etelä-Koreaa vastaan luvuin 2-4. Sen jälkeen on tullut voitot otteluista Romaniaa (6-1), Italiaa (2-0) ja Japania (3-1) vastaan. Maaliero on 13-6. Unkari on voittanut Japanin 3-1, E-Korean 6-2, sekä Italian jatkoilla 3-2. Unkari hävisi ottelun Romanialle 1-2. Maaliero on 13-7. Omassa mielessäni Slovenia on huomattavasti parempi kuin Unkari, joten Slovenian vähintään kahden maalin voitto lapulle.  
    • Kalmar - Halmstadt 16:00 Molemmilla ok hyökkäys, muunmuassa Kalmarilla Trenskow osunut kolmesti tällä kaudella, vierasjoukkueella saman maalimäärän on iskenyt Naeem. Kalmar ei ole pitänyt nollaa kertaakaan vielä, kun taas Halmstadt pitänyt nollan kaksi kertaa kuudesta ottelusta. Yli 2,5 maalia @2,16 @unibet
×
×
  • Create New...