Jump to content

Recommended Posts

Formula 1 | Japanin GP

08:00

4182a4e1da07927fb66788a7b1661fe0.png  Oscar Piastri - Sergio Perez d7fc5488a183bbf36d383742400a45ce.png

Sergio Perez | 1.75 | Coolbet

 

  • F1-kausi jatkuu Japanin GP:llä kuljettajien suosikkiradalla Suzukassa. Palkintopallisijoitustaisteluun otetaan kuuma taistelupari McLaren-kuski Oscar Piastrin ja Red Bull -kuljettaja Sergio Perezin välillä.
    • Piastri lähtee kilpailuun 2. lähtöruudusta. Australialaisen tulokaskuljettajan ensimmäinen kausi F1-sarjassa on lunastanut odotukset ja ehkä jopa ylittänyt ne - sen verran hyvää työtä Piastri on tehnyt läpi kauden. Aika-ajossa Piastri otti maksimaalisen tuloksen ja samalla uran parhaan lähtöruudun. Autossa ja kuljettajassa on sen verran vauhtia, että ensimmäinen palkintopallisijoitus on mahdollisuuksien rajoissa.
    • Perez lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta. Meksikon ylpeyden kausi on ollut hankala etenkin aika-ajoissa, mutta pistetili on silti karttunut kauden mittaan sen verran, että kuljettajien MM-sarjan kakkostila on minimitavoite. Perezin aika-ajo Japanissa oli tutun vaisu lopputulos, sillä autossa on potentiaalia eturiviin. Näistä lähtökohdista Perez tulee kuitenkin ehdottomasti kamppailemaan palkintopallisijoituksesta.
    • Red Bull ja McLaren olivat aika-ajossa suorituskyvyltään parhaat autot ja todennäköisesti sama jatkuu myös kilpailussa. Todennäköisesti on kuitenkin, että Red Bullin hirmuinen kisavauhti tulee jälleen olemaan ratkaisevassa roolissa eikä McLarenilla pystytä ihan samanlaiseen kyytiin täydessä kisamitassa. Lisäksi sunnuntain kilpailulta odotetaan korkeaa rengaskulumaa, minkä aisoissa pitäminen on nimenomaan Perezin ja Red Bullin vahvuusalue.

 

YHTEENVETO

  • Oscar Piastri ja Sergio Perez lähtevät kilpailuun ajamaan paikoista kolmeen parhaan joukossa. Voittotaisteluun ei ole kummallakaan asiaa, joten asetelma on sikäli molemmille kuljettajille selvä. Piastri veti pidemmän korren aika-ajossa ja suhteellisesti hänen ajamisensa onkin ollut Pereziä vakuuttavampaa, mutta kilpailussa asetelma kääntynee Perezin eduksi. Red Bullin kisavauhti on selvästi sarjan parasta luokkaa ja myös Perezin omat vahvuudet tulevat esiin täydessä kisamitassa. Kuten moneen kertaan on tälläkin kaudella nähty, uskon Perezin hyödyntävän auton suorituskykyedun ja pyyhältämään Piastrista ohi kilpailun aikana ja sitä myötä sijoittumaan Piastrin edelle lopputuloksissa. Kohde menee oikein, kun Sergio Perez sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Oscar Piastri.

 

TULOS: PIASTRI 3., PEREZ DNF.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo klo.16:00

Englanti:Valioliiga

Arsenal - Tottenham

Saa kortin Udogie @3.70 Unibet

Valioliigan huippuottelu ja otan tähän korttivedon pelaajalle Udogie(Tottenham)

Viihdyttävä ja samalla kiihkeä ottelu tiedossa,joka pitää tuomarin kiireisenä.Joukkueet ovat taulukossa tasapisteissä.Tottenhamin nuori pakki on tänään kiireinen sillä vastassa on Arsenalin Saka.Udogiella on vasta 5 Valioliiga matsia alla ja niissä on jo 1 keltainen tullut.

Tottenham on tehnyt tälläkaudella paljonvirheitä ja se näkyy korttienmäärässä.5 pelatun kierroksen jälkeen Arsenal on saanut 7 keltaista,kun spurs on ottanut 17 keltaista.

Ottelun tuomitsee Robert Jones,joka on tuominnut 4 Valioliiga ottelua tähänmennessä ja niissä kortteja on noussut 5kpl keskiarvolla.

Udogie on tehnyt virheitä 2 keskiarvolla otteluakohden ja kun vastassa on tänään Saka niin virhe saattaa olla kortinarvoinen.

mm.betti sekä norkka tarjoo @2.60-2.70 niin unkan @3.70 maistuu keltuaiselle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

17:00

d8fac0815678eb8a9bda4d28bab30159.png  Complexity - G2 e98029cb4d9547dbae1777b6f0f758bf.png

Complexity +1.5 | 2.12 | Veikkaus

 

  • Complexity (floppy, hallzerk, JT, EliGE, Grim) lunasti paikkansa EPL-turnauksen pudotuspeleihin voittamalla 9INE:n ja Cloud9:n. Joukkueen puheet ennen turnauksen alkua hyvästä viretilasta eivät olleet pelkkää sanahelinää, sillä Complexity on pelannut hyvin tämän turnauksen otteluissa. Tästä eteenpäin Complexity voi pelata melko vapautuneesti, mikä varmasti auttaa varmistamaan sen, että pelin taso pysyy korkealla.
  • G2 (HooXi, NiKo, huNter-, m0NESY, jks) otti niin ikään paikan pudotuspeleistä kaatamalla Lynn Visionin ja Virtus.pro:n. Joukkueen meno tässä turnauksessa ei varsinaisesti ole säväyttänyt, mutta tarpeeksi korkea peruspelin taso on ollut myrkkyä G2:n vastustajille. Ajatukset saattavat olla jo tulevissa playoff-peleissä, jossa joukkueen todellinen suorituskyky tullaan mittaamaan.
  • Karttavetossa Complexity bannaa Miragen ja G2 poistaa Overpassin. Complexity turvautunee karttavalinnallaan Anubisiin. G2 puolestaan valinnee kartakseen joko Infernoon tai Nukeen.

 

YHTEENVETO

  • G2 lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue on tehnyt varmaa työtä alkusarjan otteluissaan ja yksilöosaamiseltaan G2 on toki Complexitya etevämpi. Complexity on kuitenkin pelannut tähän asti mainiota turnausta perustasoonsa nähden, joten missään nimessä joukkue ei ole vailla mahdollisuuksia tässä ottelussa. Tämän ottelun luonne on sellainen, ettei välttämättä kovinta mahdollista puristusta nähdä kummaltakaan joukkueelta, mikä voi ehkä avata oven Complexitylle karttavoittoon, sillä G2 ei ole aina se kaikista suoritusvarmin joukkue. Kohde menee oikein, kun Complexity voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

 

TULOS: 1-2

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo klo.14.30

Belgia:Jupiler League

Genk - St.Truiden

Ottelussa Tuomitaan Rangaistuspotku @3.20 Unibet

Belgian pääsarjasta pilkkua vaikka nussittuakin sellaista testiin.


Joukkueet ovat taulukossa tasapisteissä.Genkin peli ei ole kotonaan sujunut sillä joukkue on kotikentällä vielä voitoitta.Vieraissa Genk on voittanut kaikki 3 ja vieläpä päästämättä maaliakaan niissä.

St.Truiden puolestaan ei ole vielä vieraissa hävinnyt ja on hyvin tod.näk. että tämä tilasto murtuu tänään jommalltakummallta.Truiden on pelannut viimeksi viikko sitten ja pelaamattomuus voi otteissa näkyä,tottakai joukkue on harjoitellut.

Genk pelasi Torstaina ECL ottelun Fiorentinaa vastaan,joka päättyi 2-2.

Ottelun viheltää Lothar D'Hondt joka on puhaltanut tähän mennessä 4 Belgian sarjaottelua.Niisä Lothar on näyttänyt kahdesti 11 metristä.Genk selkeä suosikki ja se tulee hakee sitä kotiavausvoittoa lujaa ja se voi tuottaa ainakin pilkun jos ei maalia taikka sitten tuskastumisen myötä Genk antaa kyläilijöille pilkun.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Lobanov - Habrelyan

Lobanov Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.20

Alkamisaika: 15:50

- Lobanov sekä Habrelyan kohtaavat Setka Cupin puolella, Kertoimet asetettu tähän kohteeseen 2.25 - 1.57 Habrelyanin hyväksi mutta hyvin vaikeaa on kyllä nähdä miksi Habrelyan tähän otteluun lähtisi suosikkina. Molemmat pelaajista pelanneet viime otteluissaan tuloksellisesti hyvin heikosti ja ovat tasoltaan hyvin lähellä toisiaan. Habrelyan ei ole tunnettu kovinkaan vahvana syöttäjänä siinä missä Lobanov on parhaana päivänään todella hyvä palautuspelissä. Mielestäni Lobanovia aivan liikaa aliarvostettu tähän otteluun tultaessa eikä pelaajien välinen tasoero ole sitä luokkaa mitä kertoimet antavat ymmärtää, Lobanov tappioista huolimatta pelannut hyvin ja ottelut kääntyneet tappioksi usein ratkaisevassa 5. Erässä pienten marginaalien otteluissa joten näen tässä kyllä hyvät saumat Lobanovilla kääntää viimeaikaiset niukat tappiot voitoksi heti alusta lähtien.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, TT Elite Series

Czerwinski - Golebiowski

Golebiowski -2.5 Erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.72

Alkamisaika: 16:15

- TT Elite Seriesin puolella kohtaavat Czerwinski sekä Golebiowski. Golebiowski lähtee otteluun jättiluokan suosikkina 1.06 kertoimella ja onhan pelaajien välinen tasoero kuin yöllä ja päivällä. Tässä ottelussa en näe pöydällä kun yhden pelaajan ja se on Golebiowski joka tulee tätä ottelua dominoimaan miten tahtoo eikä tule antamaan armoa itseään selvästi heikommalle Czerwinskille. Nämä pelaajat ovat kohdanneet viime kuukausina yhteensä 8 kertaa ja näistä otteluista on Golebiowski joka kerta poistunut voittajana erätilastojen mennen Golebiowskin nimiin 24-4 joka kertoo kyllä paljon näiden pelaajien välisestä tasoerosta.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 17:30

SJK - HJK

Pelivalinta: HJK eka puoliaika yli 0.5 maalia @ 2.05 Pinnacle

Vaikka Klubi kierrättää niin roosterissa on silti leveyttä ja heikosti pelannut SJK on päästänyt nyt 3/5 edellisessä pelissä maalin ekalla puoliskolla. Tällä kertoimella pelaamisen arvoinen kohde. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Belgia 20:15

Gent - Eupen

Pelivalinta: Hugo Cuypers tekee vähintään 2 maalia @ 5.00 Coolbet

Cuypers Ampuu rankkarit ja on ollut hieman epävireessä niin maalin nälkää löytyy. Avasi maalitilin taas viime pelissä Konferenssiliigan puolella joten eiköhän verkko heilu tässäkin ottelussa, toivottavasti kahteen kertaan. 

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

LV Raiders vs. Pittsburgh Steelers klo. 3.15

Yli 39,5 pistettä, Davante Adams ja George Pickens yli 59,5 REC jaardia/4,10 PAF

Sunnuntain kierroksen päättää LV Raidersin ja Pittsburgh Steelersin välinen kamppailu kasinokaupungin mustassa aukossa. Kummankaan kausi ei ole lähtenyt erityisen hyvin liikkeelle. Raiders sai viime viikolla pahasti turpiinsa Buffalo Billsiltä.

Tässä ottelussa molemmilta voidaan odottaa hyvä määrä pisteitä. Tämä 40 pistettä vaatii käytännössä neljä touchdownia ja neljä potkumaalia kiinnitulemiseen.

Adams ja Pickens on ovat joukkueidensa ykkös WR't. Tämä tarkoittaa sitä, että kumpikin tulee ottelussa saamaan vähintään kuusi heittoa ja keräämään jaardeja. Adamsin kohdalla 60 jaardia pitäisi tulla nopeastikin, mutta Pickensin suoritus on Kenny Pickettin suorittamisesta enemmän kiinni.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Toronto Maple Leafs vs. Boston Bruins klo. 3.00 Maple Leafs -1,5 ja Max Domi yksi tehopiste/4,50 Unibet Toronto Maple Leafs on hävinnyt nyt kahdessa ottelusarjassa putkeen kaikki kotiottelunsa pudotuspeleissä, kun Florida Panthers vei viime kaudella kolme ottelua Torontossa ja Boston Bruins tässä sarjassa kummatkin aiemmat. Maple Leafs sai sarjan tasoihin vierasottelussa pelaamalla todella vahvasti. Lopulta Matthew Knies laukoi voittomaalin jatkoerässä kapteeni John Tavaresin esityöstä. Nyt joukkueelta vaaditaan ihan oikeasti sellainen esitys, mikä vie tämän sarjan tasoihin. En voi mitenkään uskoa, että Maple Leafs olisi niin lammas kotiyleisön edessä kuin esimerkiksi edellisessä kotiottelussaan, kun joukkue hävisi 3-1 -lukemin. Uskotaan 4-1 -voittoon ja siihen, että ykköskentässä viihtyvä Max Domi tekee vähintään yhden tehopisteen palasi Auston Matthews kokoonpanoon tai ei.
    • Tennis, Madridin ATP-turnaus Daniil Medvedev vs. Jiri Lehecka klo. 21.00 Lehecka -1,5 erää/4,20 Unibet Tshekin Jiri Lehecka lähtee haastamaan turnauksen kärkisijoitettua Daniil Medvedeviä turnauksen puolivälierässä. Lehecka kaatoi neljännellä kierroksella ilmiömäisellä esityksellä Espanjan kokeneen Rafael Nadalin suoraan kahdessa erässä. Medvedev kaatoi myös kahdessa erässä hyvän ystävänsä Alexander Bublikin, mutta Bublik ei kovakaan haaste massakentällä ole. Lehecka on ollut läpi kevään hyvässä nousukunnossa, joten tässä on mukava lähteä vihjaamaan kivaa 2-0 -erävoittoa tshekkiläiselle, joka on syöttänyt erinomaisella tasolla läpi turnauksen.
    • Punaseltahan se näyttää edelleenkin. Vlierät alkavat ja mukana vielä 3 sijoittamatonta pelaajaa, joista siis vähintään 1 menee finaaliin asti.   David Gilbert - Kyren Wilson Molemmat voittivat omat sarjansa 13-8 edellisellä kierroksella. Nyt vaaditaan 17 voittoa ja Wilson on arvotettu -3.5 tasoituksella suosikiksi, ja itse hyppään myös tähän kelkkaan. Pitäähän sinne finaaliin sijoitetun pelaajan päästä, joten Wilsonia lapulle -3.5 tasoituksella.   Jak Jones - Stuart Bingham Jones pudotti Trumpin, Bingham Sullivanin. Kaksi huimaa temppua johon ei kukaan uskonut. Tässä parissa uskon Jonesin jatkoonmenoon ja yli 2.5 kerrointa hänelle annetaan joten sillä yritetään vähän tappioita kuittailla pois.
×
×
  • Create New...