Jump to content

Vihjepalaute


Recommended Posts

5 tuntia sitten, Kemmu said:

@Kalastaja  olisi pitänyt uskoo, että Jets hyötyi Rangers pelistä 

No ehkä saattanut olla pikkusen hyötyä 🤔

Paljon näissä änäreissä on sattumaa ja kärsihän devils Schneiderin loukkaantumisesta, joka osittain saattoi siivittää sulamista 🤷‍♂️ mulla oli pikku kimppa kaverin kanssa sinkkuna jetseille suorana, olis pitänyt olla ml 😁 kattelin töiden jälkeen tuosta koosteen, niin Jetseillä oli 5 sekuntia ennen loppua tyhjä maali, mutta kilautti tolppaan 🤦‍♂️

Onneks vegasiin pysty luottaa ja Nylanderin pinnaan, niin tupla toi lohtua 👍

Vegasia pidin suht hyvänä vaihtoehtona ja olikin ah - 1 niille. 

 

Uutta matoa vaan koukkuun ja onnea vetoihin 😎👍

 

E. Suht hyvä = suht "varma" 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Täällä on taas ollut puhetta vihjaamisesta.  Jokaiselle tulee huonoja ja hyviä putkia ja hetkiä.  @Skynyrd toivottavasti saat kurssisi kääntymään parempaa.   Jos katsellaan tarkemmin,  niin ainak

Postauksen reputation pisteet olen kyllä aina ottanut huomioon valintaa tehdessä, että jos porukka alkaisi enemmän käyttämään tuota ominaisuutta, niin saisi helposti yhteisön mielipiteen selville.

En arvosta @nelssonisena 

1 tunti sitten, Kalastaja said:

 

Uutta matoa vaan koukkuun ja onnea vetoihin 😎👍

 

E. Suht hyvä = suht "varma" 

Näinhän se on....  vituttaa kun aina nää mun joukkueet konttaa.     Chicago kanssa teki ihme oman maalin,  kun Craword torjui kiekon, niin se osu b-pisteessä ollutta Chicago pakkia jalkaan ja meni omaa maaliin  ja se Philly vanha aikainen oli myös aika koomista,  että Craword oli noinkin pihalla 

Sitten yöllä Devils suli 4-0 >  4-4 ja oli rankuilla surkea...

Alkaa vituttaa ja näiden takia tulee vitutus betsejä ja alamäki on valmis :D

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
2 tuntia sitten, Moisku said:

LIIGA

KooKoo - HPK

HPK/ 3.40 NordicBet

Klo 18:30

 

Liiga palaa maaottelu tauolta yhden ottelun merkeissä kun liiga vitonen KooKoo isännöi sarja kasia HPK:ta. Piste eroa joukkueilla on vain yksi piste, mutta KooKoo on pelin vähemmän pelannut.

Maajoukkueen mukana näistä joukkueista oli ainoastaan vieraiden puolustaja Petteri Nikkilä, joten hyvin on saatu levättyä ja harjoitella tauolla.

 Ennen taukoa kummallakin oli aika samanlainen vire sillä viiteen peliin mahtui kolme voittoa.

Joukkueet kohtasivat juuri hieman ennen taukoa Hämeenlinnassa josta KooKoo haki pisteet tylysti 1-5 lukemin. Hpk:lla on varmasti tuo vielä muistissa ja nyt mennään maksamaan potut pottuina.

Oden KooKoon puolelta myös oli maajoukkueen mukana! 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
17 tuntia sitten, Kalastaja said:

NHL. 

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

valinta, maali tyhjään maaliin.

kertoimella 3 Coolbet.

alkamisaika: 02.00

 

Tartuutan tähän, jossa Itäisen konferenssin viimeinen Detroit saa vieraita Teräväisen ja Ahon tähdittämän Carolinan, joka samaisessa konferenssissa löytyy sijalta neljä ja se lähteekin selkeähkönä suosikkina otteluun, mutta kokeillaan tähän, josko ottelussa nähtäisi tyhjä maali.

Omasta mielestäni tuolle on tässä hyvä mahdollisuus, koska Detroitin tapoihin kuuluu ottaa maalivahti todella hyvissä ajoin pois mm. edellisessä ottelussa, jonka se hävisi New Jersey Devilsille, niin Detroitille tehtiin 1-3 tappio asemassa neljäs maali kolmannessa erässä ajassa 15.23 ja Detroit kuuluu niihin joukkueisiin, jotka ei kaihda maalivahdin ottamista pois, vaikka peli olisi vastustajalle 4-1 näin mm. kävi Rangersiä vastaan, kun se kävi häviämässä lukemin 1-5 Madison square gardenissa. 

 

Tässä myös tulee luonnollisesti sellaisia vaihtoehtoja, kuin Sebastian Aho tekee viimeisen maalin kertoimella 10.5 Unibet. koska Sebastian Aho kuuluu niihin pelaajiin, joka laitetaan kaukaloon, kun pelejä ratkaistaan ja Aholla on loistava kyky haistaa ja katkoa kiekkoa ja Aholta ollaankin nähty tälläkin kaudella jokunen tyhjä maali, mutta itse vihje on nimenomaan ottelussa tulee tyhjä maali, joka myös tarjoaa mahdollisuuden, siihen, että Detroit on tässä se joka tekee tyhjän maalin, kuten kävi edellisessä vihjeessä Bostonia vastaan, kun haettiin otteluun edellisen kerran tyhjää maalia.

 

Pelionnea! 

:clap:

Respectiä @Kalastaja !!!!! 

Aika jäätävä huomio tuo Detroitin touhu tappioasemassa. Jälleen kerran näin oli ja totta turiset että Ahon ollessa jäällä tyhjissä soi. Hieno haku!

Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, poronvoima said:

:clap:

Respectiä @Kalastaja !!!!! 

Aika jäätävä huomio tuo Detroitin touhu tappioasemassa. Jälleen kerran näin oli ja totta turiset että Ahon ollessa jäällä tyhjissä soi. Hieno haku!

Joo, tää meni niin kuin piti 😂 Aho ei kyl tehnyt maalia, mutta haisteli syötön katkon ja tarjoili teukalle 👍

Tyhjät maalit sinänsä niin kovin yleisiä ole, kuten kertoimestakin voi jotain päätellä, mut täsmä iskuilla näitä voi pikkusen kokeilla, riippuen joukkueista mitkä on vastakkain.

Aholla tais kauden pari ekaa maalia tulla juurikin tyhjiin ja on niitä tainnut niidenkin jälkeen tulla joku/jokunen 🤔

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
  • 9 months later...

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
×
×
  • Create New...