Jump to content

Xboom3000

Jäsen
 • Viestejä

  17
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  60 [ Lahjoita ]

Maine

18

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, Liiga, NFL, Esports(CS:GO)

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Xboom3000

  29.11

  Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 03:20 Dallas Cowboys (6-5) - New Orleans Saints (10-1) Valinta : New Orleans Saints -6.5 Kerroin : 1,85 ( Unibet ) Tänä yönä NFL:ssä pelataan yksi peli ja se on ottelu NFL:n parhaan joukkueen ja keskinkertaisen joukkueen välillä. Saints on 10 ottelun voittoputkessa ja heille ei näy pysäyttäjää. Viikko sitten kaatui Falcons 14 pisteen erolla ja voittoputkeen mahtuu myös parempia joukkueita. Saints on voittanut viimeiset 5 ottelua vähintään 10 pisteen erolla ja tähän suurin syy on Drew Brees ja huippuhyökkäys(5. paras liigassa jaardeissa). Saintsin puolustus on viime peleissä ollut myös erittäin hyvää(15. yhteensä liigassa päästetyissä jaardeissa) ja viimeisin kerta kun he päästivät yli 20 pistettä oli Ramssia vastaan kuun alussa, ja Rams on myös huippujoukkue. Nyt vastaan asettuu hyvin keskitason joukkue joten Saintsillä ei pitäisi olla ongelmia. Dallas taas on hyvin epätasainen joukkue. Se voi kaivaa voiton sieltä täältä, mutta häviää myös otteluita joita sen paperilla pitäisi voittaa. Se on tällä hetkellä 3 ottelun voittoputkessa, mutta joukkueet joita vastaan voitot ovat tulleet eivät ole hyviä joukkueita. Nyt vastaan asettuu kärkijoukkue jollaista vastaan Cowboys ei ole pelannut koko kaudella. Dallasin hyökkäys on ollut riittävää viime peleissä, mutta ei mitenkään silmiä hivelevää. Liigassa se on 25. parasta jaardeissa, eli suhteellisen heikko kokonaisuudessaan. Puolustus on ollut Dallasin pelastus useimmissa peleissä (Liigan sijalla 7. päästetyissä jaardeissa), mutta hyökkäykset joita se on tähän mennessä kohdannut, ovat olleet paljon heikompia mitä nyt on vastassa. Uskon Saintsin helposti voittavan vähintään tuolla 7 pisteen erolla ja en yllättyisi jos ero kasvaa paljon suuremmaksikin. Kohde menee oikein kun New Orleans Saints voittaa ottelun vähintään 7 pisteellä.
 2. Xboom3000

  28.11

  Jääkiekko NHL KLO 02:30 Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks Valinta : Toronto Maple Leafs Kerroin : 2,30 ( Coolbet ) Ensi yönä Sharks matkaa Torontoon kohtaamaan hyvässä vireessä olevan Leafs joukkueen. Leafs on voittanut viimeisestä kymmenestä 7 ottelua ja on nyt voittanut 2 putkeen. Torontolla on pelissä sekä kotietu, että lepoetu sillä Sharks pelasi viime yönä Buffaloa vastaan ja Leafsillä ei ollut peliä. Toronton peli on ollut viime peleissä hyvää, vaikka joukkueesta puuttuu vieläkin isoja palasia ( Matthews, Nylander ). Molemmat ovat kuitenkin olleet poissa kokoonpanosta pitkään (Nylander ei ole vielä edes pelannut tällä kaudella), joten niillä ei ole vaikutusta illan otteluun. Sharks taas on viime aikoina ailahdellut jonkun verran. Viimeisestä kuudesta pelistä on nyt 4 tappiota ja esitykset ovat olleet hyvin vaihtelevia. Viime yönäkin Sharks sai koneet käyntiin vasta 3. erässä ja sai pelastettua pisteen. Se oli kuitenkin heille onni, sillä olisivat hyvin voineet jäädä kokonaan pisteittä. Nyt joukkue joutuu matkustamaan Torontoon raskaan pelin jälkeen levännyttä kärkijoukkuetta vastaan ja en itse usko että riittää. Kaksi kertaa kun heillä tällä kaudella on ollut back-to-back ottelut, Sharks on jäänyt kokonaan maaleitta jälkimmäisissä peleissä, joten ennusmerkit eivät lupaa hyvää Sharksille. Kohde menee oikein kun Toronto Maple Leafs voittaa ottelun varsinaisella peliajalla.
 3. Xboom3000

  27.11

  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Buffalo Sabres - San Jose Sharks Valinta : Buffalo Sabres ML Kerroin : 1,94 ( Unibet ) Buffalo Sabres saa ensi yönä vastaanso San Josen kotonaan. Buffalo kiitää tällä hetkellä 9 ottelun voittoputkessa ja he taistelevat tällä hetkellä Atlantic divisioonan kärkipaikasta ollen Tampaa vain yhden pisteen jäljessä. San Jose Sharks taas on voittanut viimeisestä 5 ottelusta vain kaksi, ja ne tulivat erittäin heikosti tällä hetkellä pelaavia joukkueita vastaan (Vancouver ja St. Louis). Viimeisimmän ottelun San Jose hävisi 6-0 Vegasia vastaan. San Jose toki taistelee itsekin divisioonansa kärkipaikasta, mutta Pacific divisioona on koko liigan heikoin, joten pidän Buffalon sijoitusta divisioonassaan isompana suorituksena. Kertoimien puolesta San Jose on pieni suosikki, mutta ottaen huomioon kotiedun ja sen että Buffalo on tällä hetkellä koko liigan 3. paikalla, ei mielestäni voi Buffaloa jättää pelaamatta. Ennen kautta San Jose oli tietenkin kaikkien silmissä paljon vahvempi joukkue, mutta sarjaa on pelattu jo sen verran että näitä ennakkoluuloja kannattaa ottaa tarkasteluun. Kohde menee oikein kun Buffalo Sabres voittaa ottelun.
 4. Xboom3000

  22.11

  Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 03:20 New Orleans Saints (9-1) - Atlanta Falcons (4-6) Valinta : New Orleans Saints -13,5 Kerroin : 2,20 ( Unibet ) Tänä yönä taas yksittäinen NFL-ottelu tarjolla. Pelinä on divisioonan keskeinen kamppailu Saintsin ja Falconssin välillä. Saints tulee otteluun isona ennakkosuosikkina, sillä se on nyt voittanut 9 ottelua putkeen ja on kuumin joukkue koko liigassa. Falcons taas on hävinnyt kaksi viimeisintä ottelua, ja nekään ottelut eivät olleet hyviä joukkueita vastaan. Saintsillä on tällä hetkellä koko liigan 4. paras hyökkäys. Kolmessa viimeisessä ottelussa 40 pisteen raja on mennyt rikki ja hyökkäys toimii tällä hetkellä erinomaisesti. Drew Brees löytää miehensä helposti ja paremmillakin puolustuksilla ei ole ollut vastausta Saints ylivoimaan. Saintsin puolustus taas on liigan keskitasoa 16. sijalla. Viime otteluissa se on kuitenkin pitänyt vastustajat hyvin hallussa. Viime viikolla Saints rajoitti Eaglesin 7 pisteeseen ja sitä edellisellä viikolla Bengals sai tehtyä vain 14 pistettä. Falconsilla on myös hyvä hyökkäys ja se on koko liigassa sijalla 6. Parissa viimeisimmässä ottelussa se ei kuitenkaan ole toiminut hyvin, sillä he eivät päässeet 20 pisteeseen kummassakaan ottelussa. Falconssin hyökkäyksessä on kuitenkin paljon potentiaalia, ja toimiessaan se voi tehdä pelistä myös hyvän over kohteen. Viime aikoina hyökkäys ei ole kuitenkaan toiminut ja Saints puolustus ei ole hirveää, eli jokin muutos otteissa pitäisi tapahtua että Falcons tekisi paljon pisteitä tänä yönä. Falcons puolustus sen sijaan on liigan 4. huonointa. Viime aikoina he eivät ole päästäneet murskalukemia, mutta vastustajien tasokin on ollut huono. Nyt vastassa on huippuhyökkäys, joten epäilen Falconssin kykyä pitää Saints hallinnassa. Uskon että peli ratkee juuri Falconssin huonoon puolustukseen. Kohde menee oikein kun New Orleans Saints voittaa vähintään 14 pisteellä.
 5. Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 03:15 Los Angeles Rams (9-1) - Kansas City Chiefs (9-1) Valinta : Yli 58,5 pistettä Kerroin : 1,60 ( Unibet ) Tänä yönä NFL:ssä pelataan yksi peli ja se on ottelu kahden kärkijoukkueen välillä. Molemmat ovat hävinneet tällä kaudella vain kerran. Rams tulee tähän otteluun pelattuaan voiton viime sunnuntaina Seahawksia vastaan. Voitto ei tullut helposti ja peli pysyi tiukkana loppuun asti. Varsinkin Ramssin puolustuksella on tuntunut olevan jonkin verran ongelmia viime otteluissa. Se on liigan keskikastia päästetyissä jaardeissa, mutta kaksi viikkoa takaperin he päästivät 45 pistettä Saintsia vastaan. Saintsillä on toki yksi sarjan parhaista hyökkäyksistä, mutta se löytyy myös tämän yön vastustajalta, joten pisteitä luultavasti tulee menemään omaan päähän. Ramssillä on kuitenkin erittäin laadukas hyökkäys ja sillä on yli 30 pisteen keskiarvo viimeisestä viidestä pelistä (32,4). Chiefs puolestaan saapuu otteluun 4 ottelun voittoputkessa. Viime viikolla Cardinals kaatui helposti, ja selvästi näki ettei Chiefssillä ollut kaikki pelissä. Chiefs hyökkäystä on kauden aikana pidetty monipuolisimpana hyökkäyksenä ja Patrick Mahomesin johdolla se on tehnyt huikeaa jälkeä koko kauden. Kansas Cityllä on viimeisestä viidestä pelistä myös yli 30 pisteen keskiarvo(35,6). Chiefs puolustus taas ei ole liigan parhaimmasta päästä. Se on liigan kolmanneksi huonoin päästetyissä jaardeissa. Kaikki tämä laskettuna yhteen tarkoittaa sitä, että odotettavissa on hyökkäysten taistelu, joten overia tässä koitetaan pelata. Kohde menee oikein kun pelissä tehdään yhteensä yli 58,5 pistettä.
 6. Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 23:25 New Orleans Saints (8-1) - Philadelphia Eagles (4-5) Valinta : New Orleans Saints -6,5 Kerroin : 1,78 ( Unibet ) Sunnuntai päivä. Ja taas Saints tarjoaa kivan kohteen. Saints on tällä hetkellä huippuvireessä eikä heille oikein näy pysäyttäjää. Hallitseva mestari taas on ollut suurissa vaikeuksissa ja ei vaikuta tällä kaudella kamppailevan mistään sen suuremmasta. Saints on tällä hetkellä 8 ottelun voittoputkessa. Niistä viimeisimmät ottelut ovat olleet erittäin vakuuttavia. VIime ottelussa he murskasivat Bengalssin 51-14. 9 ottelusta peräti viidessä he ovat rikkoneet 40 pisteen rajan. Hyökkäys toimii tappavalla tehokkuudella kun Drew Brees vie heitä voitosta toiseen. Puolustus ei ole ollut mitään ihmeempää, mutta niillä pisteillä mitä hyökkäys tekee, ei sen ole tarvinnutkaan olla. Eagles ei ole ollut yhtä hyvässä vireessä. Viimeisestä viidestä on kaksi voittoa ja viime peli Dallasia vastaan kotona oli erittäin surkea näytös. Tässä vaiheessa kautta heillä ei ole oikeen enään varaa häviöhin. Viime kauden Super Bowl voittajasta ei ole näkyvillä oikeastaan mitään. Hyökkäys on kerran rikkonut 30 pisteen rajan tällä kaudella, ja sekin oli umpisurkeaa Giantsia vastaan. Tämä ei olisi niin iso ongelma jos puolustus olisi timanttia, mutta puolustuskin on päästellyt tasaisesti noin 20 pistettä, joten jokainen voitto on kovan työn takana. Huolestuttavinta tämän hetkisessä tilanteessa on se, että he eivät ole pelanneet vielä yhtään huippujoukkuetta vastaan. Nyt vastaan asettuu koko liigan paras joukkue heidän kotikentällään, joten odotettavissa ei ole paljoa Eaglesin kannalta. Kohde menee oikein kun Saints voittaa vähintään 7 pisteellä.
 7. Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 20:00 Cincinnati Bengals - New Orleans Saints Valinta : New Orleans Saints -6,5 Kerroin : 1,97 ( Unibet ) Sunnuntai päivä, joten paljon NFL:ää taas tarjolla. Itselleni joukosta silmään pisti tämä ottelu, jossa Saints on mielestäni paljon isompi suosikki kuin kertoimet osoittavat. New Orleans Saints on tällä hetkellä huippuvireessä ja on parhaimpia joukkueita koko sarjassa, tämän hetkisen vireen perusteella ainakin. Viime pelissään he kukistivat Ramssin, joka oli vielä ennen kyseistä ottelua viimeinen joukkue ilman tappiota tällä kaudella. Saints on tällä hetkellä 7 ottelun voitto putkessa ja Drew Brees heittää palloa tällä hetkellä pelottavalla tehokkuudella. He eivät ole jääneet alle 21 pisteen koko kaudella, joten hyökkäys ainakin toimii erittäin hyvin ja he pystyvät vastaamaan minkä tahansa joukkueen hyökkäysvoimaan. Bengals taas on viimeisestä kolmesta pelistään hävinnyt kaksi. Tuo yksi voitto tuli Buccaneerssia vastaan, joka on sarjan heikommasta päästä joukkueita. Bengalssilla oli viime viikolla väliviikko, eli he eivät pelanneet. Tämäkin voi välillä näkyä joukkueen suorituksessa, kun viime pelistä on kaksi viikkoa. Bengals ei ole välttämättä huono hyökkäyspäähän pelatessa, mutta pisteitä tehdään myös runsaasti heidän päähän. Vaikka Saints puolustus ei sekään ole sarjan parhaimmasta päästä, uskon edun siinäkin menevän kuitenkin enemmän Saintsille. Bengals hyökkäys ei mielestäni pysty vastaamaan Saintsin vastaavaan. Saints kuitenkin teki viime viikollakin 45 pistettä joukkuetta vastaan joka on yksi mestarisuosikeista. Kaiken kaikkiaan uskon että Saints pystyy suhteellisen helposti voittamaan vähintään tuolla 7 pisteen erolla. Isommatkin tasoitukset voivat kyllä olla pelaamisen arvoisia. Kohde menee oikein kun New Orleans Saints voittaa vähintään 7 pisteellä.
 8. Esports CS:GO ( Intel Extreme Masters ) KLO: 21:58 Liquid - Astralis Valinta : Astralis - 1,5 Kerroin : 1,83 ( Veikkaus ) Tänään vuorossa finaali, jossa kohtaa Astralis ja Team Liquid. Astralis tulee otteluun suosikkina, mutta matka finaaliin ei ole ollut yhtä helppo kuin ehkä odotettiin. Astralis ei ole näyttänyt olevan ihan parhaimmassa vireessä, joka kertoo paljon siitä miten paljon edellä muita tiimejä Astralis tällä hetkellä on. Vähän keskinkertaisemmallakin suorituksella ovat finaalissa. Uskon kuitenkin, että nyt kun on edessä turnauksen viimeinen etappi, ei Astralis enää hirveästi löysäile, vaan totuttu kliininen suoritus olisi tulossa finaaliin. Team Liquid ei itsekään ole helpoimman kautta päätynyt finaaliin, hekin joutuivat ottamaan vauhtia puolivälieristä Astraliksen tavoin. Eilen he voittivat Fazen aika selvälläkin erolla ensin hävittyään 1. kartan, mutta voittaen kaksi seuraavaa. Eilen he näyttivät olevan aivan suorituskyvyn äärirajoilla ja tulos oli sen mukaista kun pääsivät vauhtiin. Team Liquid on kuitenkin tunnettu siitä että finaaleihin pääsy ei ole välttämättä ongelma, mutta voittaminen tuntuu olevan heille erittäin vaikeaa. Finaali pelataan Best of 5 periaatteella, joten yllätyksen marginaali on vähäinen. Astraliksella on parempi voittoprosentti kaikissa paitsi yhdessä kartassa, ja se kartta on heidän insta ban. Kartat jossa voisi ajatella että Liquidillä on mahdollisuudet on Inferno ja Mirage, mutta niissäkin Astralis on mielestäni suosikki. Liquid pystyy nappaamaan ehkä yhden kartan, mutta sen enempään en usko. Astraliksella on vain liian paljon arsenaalissa Liquidiin verrattuna. Kohde menee oikein kun Astralis voittaa sarjan vähintään kahden kartan erolla.
 9. Esports CS:GO ( Intel Extreme Masters ) KLO: 19:45 BIG - mousesports Valinta : mousesports Kerroin : 1,68 ( Unibet ) Vaikka eilen mousesports hävisikin Team Liquidille, voittivat he Liquidiä vastaan oman karttansa ja osoittivat välillä hyviä merkkejä muissakin kartoissa. Nyt vastaan asettuu ennakkoasetelmia ajatellen paljon heikompi vastus BIG:n muodossa. Viime aikoina mousesports on osoittanut hyviä otteita paikoittain STYKOn palattua kokoonpanoon. Kokoonpano ei ole vielä saavuttanut maksimipotentiaaliaan, mutta pelaajien yksilötaidot ovat sen verran kovalla tasolla, että he pystyvät viemään yksittäisiä karttoja heikompia tiimejä vastaan pelkästään niillä. mousesportsilla on myös mielestäni enemmän karttoja paremmin hallussa ja näin ollen paras kolmesta sarjan pitäisi suosia heitä. BIG taas voitti NaVin 2-0 ottelussa joka lähetti maailman toisiksi parhaaan tiimin tällä hetkellä kotiin. Tästä ei kuitenkaan mielestäni voi vetää mitään isompia johtopäätöksiä BIG:stä vaan se kertoi enemmän NaVin huonosta valmistautumisesta turnaukseen. Ensimmäisellä kierroksella BIG kuitenkin hävisi fnaticille 9-16 ja näyttivät matsissa aika eksyneiltä. Koska sarja on paras kolmesta en usko, että BIG tulee mousesportsia yllättämään. mousesports tulee olemaan hereillä eilisen Liquid tappion jälkeen ja en yllättyisi jos he voittavat ottelun suoraan 2-0 voitoinkin. Jos peli menee kolmanteen karttaan pitäisi mousesportsilla olla siinäkin etu sillä he saavat bannia kartan viimeisenä, näin ollen viimeinen kartta on luultavasti ainakin hieman suotuisampi mousesportsille jos sitä tarvitaan. Kohde menee oikein kun mousesports voittaa ottelun.
 10. Xboom3000

  5.11

  Jääkiekko NHL KLO 04:00 Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers Valinta : Arizona Coyotes Kerroin : 2,28 ( Unibet ) NHL:stä kohteeksi otetaan huippuvireessä olevan Arizonan peli. Alkukauden vaikeudet ovat kääntyneet tällä hetkellä meneillä olevaan 5 ottelun voittoputkeen. Antti Raanta on pelannut huipputasolla ja jatkaa siitä mihkä viime kaudella jäi, erona vaan nyt se, että joukkue edessäkin antaa nyt apuja. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä NHL:n viidenneksi paras ja se lupaa hyviä asioita pitkällä tähtäimellä. Arizonasta isoja onnistujia ovat olleet tietenkin Antti Raanta, mutta myös esimerkiksi Ekman Larsson puolustuspäästä ja Clayton Keller hyökkäyksestä. Myös hiljattain kokoonpanoon tullut Galchenyuk on piste per peli tahdissa ja sopii hyvin sentteröimään ykkösketjua. Philadelphiakin on viime aikoina saanut muutamia voittoja aikaan, mutta huomioon pitää ottaa että viime aikaiset voitot tulivat LA Kingssiä ja Anaheim Ducksia vastaan, jotka ovat molemmat tällä hetkellä syöksykierteessä sarjataulukkoa alaspäin. Jos Arizonassa maalivahtipeli on ollut varmaa, ei se sitä ole Philadelphiassa ole ollut. Brian Elliott on vastuussa tolppien välissä olemisesta Phillyssä ja hänen torjuntaprosenttinsa on tällä hetkellä 10 pelistä 89,3% (Raannalla se on 92,9%). Joukkueen hyökkäys on toiminut ihan kivasti ja esim. Nolan Patrick on löytänyt itsestään uuden vaihteen toiselle vuodelleen NHL:ssä. Peli on ollut kuitenkin ailahtelevaa ja suoritusvarmuutta ei ole vielä löytynyt illasta toiseen joukkueelta. En toistaiseksi vielä itse näe Philadelphiassa tarpeeksi, että voisin heitä pitää voittajana tähän otteluun. Ottelu on kuitenkin vielä Arizonan kotipeli ja maalivahtietu on kuitenkin selvästi heidän, joten jo sen puolesta pidän Arizonan voittoa enemmän kuin todennäköisenä. Kohde menee oikein kun Arizona voittaa varsinaisella peliajalla.
 11. Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 20:00 Cleveland Browns - Kansas City Chiefs Valinta : Kansas City Chiefs - 13,5 Kerroin : 2,60 ( Unibet ) Sunnuntai päivä, joten NFL:ää olis tarjolla. Itselleni mielenkiintoiseksi kohteeksi, jos nyt ei mielenkiintoiseksi välttämättä alkuasetelmiltaan voittajan suhteen, niin vedonlyönnin näkövinkkelistä kuitenkin valikoitui Kansasin ja Clevelandin kohtaaminen. Patrick Mahomes ja koko Kansas Cityn hyökkäys on tasaiseen tahtiin laittanut pisteitä taululle ja hyökkäystä voisi pitää jos nyt ei parhaana, niin ainakin top 3:ssa koko liigassa. Heille asettuu vastaan Clevelandin puolustus, joka ei ole kyllä mitään ihmeitä ainakaan vielä osoittanut ja viimeisessä kolmessa ottelussa he ovat päästäneet 32(keskiarvo) pistettä per ottelu. Uskon että tuo raja ainakin menee helposti Kansasin hyökkäykseltä ohi. Kansas Cityn puolustus ei ole mistään parhaimmasta päästä, mutta silti uskon että kahden touchdownin eroon päästään. Browns näytti saavan kauden alussa energiaa kun Baker Mayfield sai kairattua heille heidän ensimmäisen voittonsa 635 päivään, mutta tästä energiasta ei ole enää juuri merkkejä ja Browns on palannut tekemään faniensa sunnuntaista pettymyksiä tuttuun tapaansa. Tästä hyvänä esimerkkinä on se että heidän valmennuksensa unohti käyttää aikalisiään ennen puoliaikaa viime pelissä, joka maksoi heille yhden hyökkäysvuoron. Valmennuksesta päävalmentaja ja hyökkäyksen koordinaattori saivat nyt potkut, mutta en usko että viikossa asiat korjaantuisivat vielä hirveästi parempaan suuntaan. He eivät ole viime kuukauden aikan saaneet hyökkäyspäähänkään aikaan enään yhtä paljon kuin mitä he vielä kuukausi takaperin saivat. Kansas City tulee viemään tämän ottelun. Kysymys on lähinnä että millä luvuin. Isompienkin kertoimien haku isommalla tasoituksella on luultavasti erittäin kannattavaa, jos vain yhtään saa hyviä kertoimia. Kohde menee oikein, kun Kansas City Chiefs voittaa ottelun vähintään 14 pisteellä.
 12. Xboom3000

  3.11

  Esports CS:GO ( ECS EU ) KLO: 21:45 Virtus Pro - North Valinta : Virtus Pro Kerroin : 3,05 ( Unibet ) Eilinen Renegades veto menikin sitten väärin, koska se oli Rengadadesin illan ainoaan huonoon peliin. Mutta ei se mitään, tänään on taas hyviä kohteita tarjolla ja itselle eniten osui silmään kamppailu Virtus Pron ja Northin välillä. Pelkästään kerrointa katsomalla uskoisi että Virtus Pro on suurikin altavastaaja tähän otteluun. Näin ei kuitenkaan ole. Puolalainen Virtus Pro on viime aikoina pelannut erittäin vahvasti ja mielestäni kertoimet eivät ole vielä ihan reagoineet tarpeeksi heidän hyviin otteisiin. Viimeisimmistä vastuksista on voitot esimerkiksi kaksi kertaa Fnaticia vastaan 2 kertaa ja voitto ja jatkoaikatappio Fazea vastaan. North sen sijaan hävisi Fazelle kaksi kertaa selvin numeroin toissapäivänä ja ei todellakaan ole näyttänyt mahdottomalta voittaa. He ovat toki erittäin varteenotettava tiimi, he pystyivät esimerkiksi nappaamaan Astralikseltakin jatkoaikavoiton tällä viikolla, mutta eivät ole olleet tasaisia suorittajia illasta toiseen. Karttana on Virtus Pron valintana Dust 2. Molempien voittoprosentit kartassa ovat aika tasoissa. (Virtus Pro 56%, North 50%) Viime aikaisten otteiden perusteilla pidän tätä paljon tasaisempana ja Virtus Prolle antaisin jopa edun omassa karttavalinnassaan. Näin ollen 3,05 kerroin on erittäin pelattava. Kohde menee oikein kun Virtus Pro voittaa.
 13. Xboom3000

  2.11

  Esports CS:GO ( ECS NA ) KLO: 01:00 Renegades - eUnited Valinta : Renegades -2,5 Kerroin : 1,70 ( Unibet ) Renegades on tällä hetkellä hyvässä nousussa ja siitä parhaimpana esimerkkinä on eiliset 2 voittoa Team Liquidistä joka on Pohjois-Amerikan kärkitiimejä. Nyt vastaan asettuu paljon heikompi eUnited, jolla on ollut viime aikoina vähän vaihtelevia tuloksia. Viime kohtaamiset näiden tiimien välillä viime kuussa menivät selvästi Renegadesille ja uskon että sille tulee nyt jatkoa. Renegadesilta varsinkin Gratisfaction on vakuuttanut viime pelien otteilla ja hän oli eilenkin kantava voima Liquidin kaatamisessa. eUnitedilta ei mielestäni löydy yksilötasolta pelaajia haastamaan Renegadesia, vaan heidän mahdollisuudet piileekin lähinnä hyvissä setupeissa ja ennalta laadituissa suunnitelmissa. Mappina on kuitenkin Cache, jossa eUnitedilla oli isoja haasteita esimerkiksi viime kerralla, kun heidät kaadettiin INTZin toimesta. Renegades on vielä monta astetta kovempi vastus, joten uskon tämän menevän aika selvästi Renegadesille. Kohde menee oikein, kun Renegades voittaa vähintään kolmella kierroksella.
 14. Xboom3000

  1.11

  Esports CS:GO ( ECS EU ) KLO: 22:45 Team LDLC - Astralis Valinta : Team LDLC +6,5 Kerroin : 1,85 ( Unibet ) Astralis on tällä hetkellä selvästi maailman paras tiimi. Sen osoittaa muun muassa se, että he ovat tällä heillä on tällä hetkellä 16 voittoa ja 0 tappiota tällä ECS kaudella. Tämä kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että Astralis ei tule enää pelaamaan aivan täysillä, koska ovat jo varmistaneet paikkansa finaaleissa. Tästä on ollut merkkejä jo viime matseissa joissa Astralis on alkanut pelaamaan hyvin löysästi tietyissä erissä, antaen vastustajalle mahdollisuuden. Team LDLC taas on tällä hetkellä viimeisenä sijoituksissa ja pyrkii pelaamaan niin hyvin kuin voi jottei joudu pelaamaan karsintaotteluja joissa vaarana tippua sarjasta ensi kaudeksi. Viimeisimmät tulokset tiimille ovat olleet hyviä, tosin heikompilaatuisia tiimejä vastaan. Uskon kuitenkin että Team LDLC pystyy omassa karttavalinnassaan ottamaan tarvittavat kierrokset jotta tasoitus onnistuu. Kohteena siis näiden tiimien päivän toinen peli, jossa Team LDLC on saanut valita kartan. Kohde menee oikein kun Team LDLC voittaa vähintään 10 kierrosta kartasta.
×
×
 • Create New...