Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

8.11

Recommended Posts

Snooker, Champion Of Champions

Mark Selby - Neil Robertson

Vihje: Mark Selby 

Kerroin: 1.80

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 15:00

- Snookerin Champion Of Championsin neljännesvälierissä kohtaavat Maailmanlistan 1. Mark Selby ja Maailmanlistan 11. Neil Robertson.

- Molemmat pelaajat pelasivat hyvin tuossa viime turnauksessa international championshipissä, jossa miehet kohtasivatkin puolivälierissä jossa Neil Robertson oli parempi luvuin 6-4 oltuaan jo 2-4 tappiolla. Mark Selby tappiosta huolimatta pelasi hyvän ottelun ja turnauksen ja Robertson eteni jopa finaaliin asti jossa sitten ei nähty parasta Robertsonia lähellekkään ja Mark Allen vei suvereenisti finaalin 10-5 luvuin. Mark Selby varmasti hakee tästä arvostetummasta turnauksesta revanssia heti Robertsonista joka voi olla vähän vielä maissa tuon heikon finaali esityksen jälkeen. Aikaa on ollut tähän otteluun valmistautua ja treenata Selbyllä 6 päivää kun Robertson on luultavimmin vaan lepäillyt tuon finaalin jälkeen kun heti 3 päivän päästä seuraava ottelu seuraavassa turnauksessa. 2018 kohtaamiset herrojen välillä menneet 1-1 tuon viimeisimmän myötä ja vaikka Robertson viimeksi voittikin uskon että maailmanlistan 1. nimi Mark Selby ottaa tästä revanssin ja etenee puolivälieriin joko Barry Hawkinsia taikka Mark Allenia vastaan ja etenee tässä arvostetussa vain parhaiden pelaajien turnauksessa aina finaaliin asti jossa saattaa odottaa Ronnie O'Sullivan, sen verran hyvältä on hänen otteensa näyttänyt tässä turnauksessa.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Karjala Turnaus, EHT 

Venäjä - Suomi 

BTTS 2 Maalia @1.95 Unibet 

KLO: 18.30

On taas aika alkaa kartoittamaan tulevan kevään kisajoukkuetta ja pitkä on tie. Jukka Jalonen on palannut ruotuun ja puolisuomea odottaa kisoja jo nyt kultamitalin kiilto silmissään. Totta puhuakseni tämänhetkisellä tilanteella se on täysin mahdollista. Päivän kamppailu on siis kaikinpuolin mielenkiintoinen monestakin syystä. Merkille pantava fakta pelaajistoa katsellessa on se että, itse en miesmuistiin ole nähnyt noin hyökkääjävoittoisia joukkueita vastakkain maajoukkuetasolla. Niin Venäjä kuin Suomikin on paperilla erittäin vahva ja maalintekijöiden ympärille joukkueet rakentuu. Koska kyseessä on ensimmäinen askel kohti kevättä, eikä ketjut taatusti tule toimimaan kenties koko turnauksen aikana, näillä materiaaleilla pienistä virheistä pääsee taitavat yksilöt kuittaamaan. Ja niitähän molemmilla riittää. Nämä maaottelut ei yleensä tarjoa mitään maalijuhlia, mutta 2-2 tulos esimerkiksi ei ole kaukaa haettua. Ottelun ympärillä siis iso kasa kysymysmerkkejä suuntaan jos toiseen, eikä yksittäisiin pelaajiin ole syytä kiinnittää liikaa huomiota. Totuus on kuitenkin se että yritystä ottelusta ei tule puuttumaan, sillä osalle pelaajista tämä voi olla se kauden ainoa näyttöpaikka. Voittajaan en ota kantaa ja pitäydyn tuossa yllämainitussa tulosarviossa. Vauhdikasta hyökkäävää lätkää tiedossa. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia ottelussa 

VÄÄRIN! 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Karjala Turnaus, Eht

Venäjä - Suomi 

Pelivalinta: Venäjä @ 2.60 Unibet

18:30

Venäjän joukkue on paperilla melkoisen kova. Joukkue koostuukin pääosin SKA:n ja CSKA:n pelaajista, joten yhteisen sävelen löytäminen ei liene vaikeaa tällä kertaa.

Venäjän joukkueesa pelaa mm. 
Mikhail Grigorenko, Kirill Kaprizov , Alexander Barabanov , Maxim Shalunov, Andrei Loktionov, Anatoly Golyshev joten hyökkäyksestä ei tulivoimaa kyllä puutu. Suomella on puolestaan paljon ensikertalaisia ja joukkue ei ole läheskään niin nimekäs kuin Venäjän. Liigasta on mukana kymmenkunta pelaajaa ja esimerkiksi Petteri Lindbohm, Oula Palve ja Juhani Tyrväinen tekevät Leijona-debyyttinsä. En jaksa millään uskoa Suomen voittoon tänään sillä Venäjän joukkue on sen verran kova jo pelkästään paperilla, myös pelaajat ovat tuttuja seurajoukkueista toisilleen joten tällä kertaa Venäjän joukkuepelikin tulee toimimaan.

@2.60 kertoimella ei voi jäättää Venäjää pelaamatta.

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KARJALA TURNAUS

Tsekki - Ruotsi

Tsekki/ 2.40 UniBet

Klo 19:20

 

Tsekki ja Ruotsi kohtaavat Tsekin maalla Karjala turnauksen avausottelussaan, joka on melkoinen etu Tsekille, sillä yleisö tuo tsekeille tosiaan sen kuudennen kenttäpelaajan.

Tsekki on liikkeellä kokeneella joukkueella ja varmasti nähdään tehokasta vastahyökkäys peliä. Ruotsin nippu ei kovin nimekäs ole, pelaajat ovat suurimmaksi osaksi ruotsin pääsarjasta plus muutama khl vahvistus muun muassa Jokereissa tahkoavat Lööv ja Norman.

Aika 50/50 peli varmasti ennakkoon mutta kallistun kotiedun ja kokemuksen takia Tsekkeihin ja hyvällä kertoimella lapulle.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:fpanthers: Florida Panthers  VS :oilers: Edmonton Oilers 

NHL 2:00 

Pelivalinta: Florida Panthers @ 2.35 Coolbet

Panttereilla on ollut aikaa palautella vajaan viikon verran, viime viikolla joukkue siis pelasi Helsingissä Winnipeg Jetsiä vastaan kaksi ottelua, torstain kamppailun voitti Jets 2-4, mutta perjantaina Panthers otti revanssin ja voitti ottelun 2-4. Oilers puolestaan on nyt vieraskiertueella, ottelut eivät ole kovin kaksisesti menneet. Sunnuntaina irtosi 3-4 voitto Detroitista, mutta sen jälkeen on tullut tappiot Washingtonille (4-2) ja Tampa Baylle (5-2). Oilers on pelannut viikon sisään viisi ottelua ja nyt joukkueella on ollut aikaa palautua tähän otteluun vain vajaa kaksi vuorokautta joten ottelurasitus alkaa varmasti jo tuntumaan jaloissa. Joukkueet kohtaavat ekaa kertaa tälle kaudelle, Edmonton on läntisen konferenssin kahdeksas (17p) ja Florida itäisen konferensin viimeinen eli kuudestoista (9p). Floridalla neljä ottelua vähemmän pelattuna mitä Edmontonilla ja selvästi vähemmän otteluita alla mitä millää muullakaan joukkueella joten tuohon jumbosijaan ei kannata tässä vaiheessa kiinnittää sen suurempaa huomiota.  Floridalla on selkeä etulyöntiasema tähän otteluun lähdettäessä, se on levänneempi ja palaa kaukaloon siis vajaan viikon huilin  jälkeen kotiluolassaan joten uskon, että Floridalla virtaa riittää ja se tulee nappaamaan tästä kamppailuista voiton. 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eurooppa Liiga

Lazio - Marseille  klo.19.55

Pelivalinta: Lazio voittaa ottelun @1.74 Comeon

Lazio lähtee otteluun mukavan 1-3 vierasvoiton jälkeen Marseillesta pelatusta ottelussa.

Lazio tarvitsee pisteitä ja lähtee tänään otteluun ennakkosuosikkina pelatessaan kotikentällää. Lazio on pelannut kotonaan erittäin hyvin tällä kaudella, ottanut kuudesta kotiottelusta mukavat neljä ottelua ja hävinnyt vain kärkijengeille Interille ja Napolille. Lazio tarvitsee pisteitä Eurooppa liigassa ja tästä kohtaamisesta olisi erittäin hyvä saada kotona toinen voitto. Lazion hyökkäys on hyvää ja uskon Caicedon sekä Immobilen olevan kotikentällään kovassa iskussa. 

Marseille lähtee otteluun altavastaajan hävittyään kotikentällään 3-1. Viimeisessä kahdessa kohtaamisisessa Lazio on ollut aina parempi. Marseille on kova, mutta niin on myös Lazio vielä kovempi. Lazion uskon voittavan ottelun. Hyvä kohde lapulle lisäksi olisi myös Laziolle yli 1.5 maalia johon tarjotaan kerrointa @1.54 Redbetissä.

Kohde menee oikein kun Lazio voittaa ottelun.

OIKEIN

 

 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käsipallo mestareiden liiga klo 18:00

Dinamo Bucuresti - Ademar Leon

Pelivalinta: Ademar Leon

Kerroin: 2,90 Bet365

Käsipallon mestareiden liigassa Ademar kohtaa vieraskentällä Dinamo Bucurestin. Ademar voitti kotikentällään Bucurestin 3 maalin erolla.

Lohko on tällä hetkellä todella tasainen ja tärkeästä ottelusta kyse. Ademar ollut toistaiseksi heikko vierasjoukkue, mutta tänään olisi tärkeää ottaa voitto, jotta jatkopaikka näyttäisi todennäköiseltä. Ademar johtaa lohkoa 9p:llä, mutta 3 muuta joukkuetta ovat 1 pisteen päässä Ademarista.

Bucuresti ollut yllättävän hyvä mestareiden liigassa. Bucuresti on onnistunut kääntämään tasaiset ottelut voitoiksi ja sen vuoksi joukkue onkin jaetulla toisella sijalla.

Ademar on materiaaliltaan hieman kotijoukkuetta vahvempi ja mielestäni vieraskentästä huolimatta Ademarilla hyvät mahdollisuudet voittoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Chicago

23.35

f58aa0cd817c8f23cff13c8348776c8e.pngAstralis - FaZe b491447c13ee5de74622e3f6e6120833.png

Astralis -1,5 | 2,20 | bet365

 

 • Kolmannen pelipäivän jalokivenä nähdään ottelu kahden titaanin välillä, jossa Astralis ja FaZe taistelevat suorasta semifinaalipaikasta.
 • Astralis on tullut tähän turnaukseen tavoitteenaan vain ja ainoastaan turnausvoitto. Toistaiseksi kaikki on mennyt maailman ykkösjoukkueen suunnitelmien mukaisesti ja tuloksena on kolme selkeää karttavoittoa MVP PK:sta ja paikallisvastustaja Northista. Erityisesti North-ottelu oli Astralikselta juuri sen näköistä dominointia, mitä joukkueelta voidaan parhaimmillaan nähdä. Astralis pelaa täydellisyyttä hipovaa peliä tällä hetkellä ja vastustajilta vaaditaan suuria ihmetekoja päihittääkseen tätä vuotta täysin hallinnut tanskalaisjoukkue. Ylisanat alkaa loppua tämän joukkueen osalta.
 • FaZe on tällä hetkellä oudossa tilanteessa. Joukkueen IGL-rooli vaihtui Major-turnauksen aikana, mikä voidaan käytännössä tulkita epäluottamuslauseena joukkueen vanhaa IGL:ää karrigania kohtaan. Vähemmän yllättäen huhut karriganin korvaamisesta jollakin muulla pelaajalla ovat käyneet kuumina viime viikkoina, mutta samaan aikaan FaZe on alkanut joukkueena parantamaan peliään, josta osoituksena on kahden viikon takainen turnausvoitto Epicenter-turnauksessa. Tämän turnauksen FaZe on aloittanut kohtalaisen hyvin, sillä joukkue on voittanut molemmat ottelunsa LDLC:tä ja MIBR:iä vastaan. Ehkä huolestuttavaa on kuitenkin se, että kumpikin voitto ratkesi vasta pitkän kaavan kautta ja molemmat matsit olisivat voineet kääntyä tappioksi hieman huonommalla tuurilla. 
 • Bo3-formaatilla jatketaan ja North-ottelussa Astralis näytti miksi heitä on lähes mahdoton voittaa tällä formaatilla. Astraliksella on kaikista joukkueista ylivoimaisesti paras karttavalikoima, kun taas FaZe ei tunnu aina itsekään tietää parhaita karttojaan. Astralis poistaa tuttuun tapaan Cachen ja FaZe poistaa yhtä varmasti Nuken. Astralis voi valita omaksi kartakseen melkein mitä vain huvittaa, mutta todennäköisimpiä kandidaatteja ovat Inferno ja Overpass. FaZe, kuten niin moni muu joukkue Astralista pelatessaan, joutuu hyväksymään sen, että karttaetua ei juuri ole tarjolla Astralista vastaan, mutta todennäköisesti joukkue valitsee Miragen, joka on FaZen mukavuuskartta. Tuokin kartta on FaZelle kyseenalainen, sillä joukkue kärsi Miragessa ainoan karttatappionsa MIBR:iä vastaan. 
 • Astraliksen ja FaZen välinen H2H-rekordi on todella karua luettavaa FaZen näkökulmasta. Astralis on voittanut FaZea vastaan peräti 11 karttaa peräkkäin, mikä on poikkeuksellisen kova saldo jopa Astralikselta. Sen verran FaZen puolustukseksi on sanottava, että joukkue on usein pystynyt laittamaan Astraliksen koville, mutta se viimeinen puristus karttavoittoihin asti on puuttunut ja Astralis on aina pystynyt saamaan sen kuuluisan viimeisen naurun.

 

Astralis on löytänyt lievän laskusuhdanteen jälkeen pelinsä takaisin sille tasolle, mihin muut joukkueet eivät yksinkertaisesti pysty tällä hetkellä nousemaan ilman jonkinasteista suonenvetoa. FaZe on mennyt pienen askelein eteenpäin pelissään, mutta joukkue on edelleen taipuvainen epätasaisuuteen ja isoissa peleissä sulamiseen. Mikä pahinta, FaZe ei ole voittanut tämän päivän vastustajaa vastaan ainuttakaan karttaa viimeiseen puoleen vuoteen. Kaikki putket toki katkeavat aikanaan, mutta Astralis on liian konemainen antaakseen sen tapahtua nykyformilla. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 2-0. 

 

TULOS: 0-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Euroopps Liiga

Astana - Jablonec

Valinta / Astana / @1.93 Coolbet

Klo / 17.50

Eilen Lyon suli ylivoimalla 2-0 johtonsa ja CSKA ei pystynyt pitämään peliä tasan, joten molemmat vedot kusivat. Tänään kuitenkin jatketaan Eurooppa Liigalla 24 ottelun verran.

Astana on lohkossa K Rennesin, Dynamo Kievin sekä Jablonecin kanssa. Joukkue on lohkon ensimmäinen, mutta ei läheskään turvannut jatkopaikkaa. Joukkue pelasi Dynamo Kieviä vastaan vieraissa tasan, voitti Rennesin kotonaan ja edelliskierroksella pelasi Javlonecin kanssa Tsekeissä tasan. Astana pääsee nauttimaan tänään kotiedusta ja uskon sen olevan ratkaiseva tekijä tänään. Joukkue voitti Rennesin joka on Jablonecia tasokkaampi joukkue kotonaan ja kotimaansarjassa joukkue oli tällä kaudella kotonaan voittamaton. Astanan sarjakausi kotimaassa päättyi viime lauantaina, joten nyt joukkueen keskittyminen on 100% Eurooppaliigassa, joka tuo suuren edun. Viimekaudella joukkue eteni aina neljännesvälieriin saakka, jossa kuitenkin Sporting veti pidemmän korren. 

Jablonec on lohkonpohjalla. Joukkue on pelannut kaksi tasapeliä molemmat kotikentällään ja hävinneet ainoan vieraspelinsä Rennesiä vastaan. Astanan voittaessa tämä ottelu joukkueen jatkopaikka näyttää erittäin hyvältä.

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLS / USA

Seattle Sounders - Portland Timbers

Valinta / Seattle Sounders / @1.80 Coolbet

Klo / 05.30

Yhdysvalloissa MLS:n playoffit ovat alkaneet ja Seattle Soundersin kerroin vaikuttaa mukavalta.

Seattle Sounders oli läntisen konferenssin toinen päätöskierroksen jälkeen ja eroa ykössijalla olevaan Kansas Cityyn oli vain 3 pistettä. Joukkue oli yksi tämän kauden ennakkosuosikeista ja aivan syystäkin. Joukkue oli viimevuonna huikean kauden jälkeen finaalissa saakka, mutta Toronto voitti 2-0. Myös tätä edellisellä kaudella joukkue oli finaalissa voittaen sen rankkareilla. Tällekkin kaudelle joukkue lähti erittäin hyvälläkokoonpanolla ja tulosta on syntynyt.

Ensimmäinen osaottelu päättyi 2-1 Portland Timbersin voittoon, joten nyt on pakkovoiton aika Seattlella. Portland oli kuitenkin läntisen konfrenssin paras kotijoukkue, mutta vieraissa joukkue voitti vain 4/17 pelistä.  Portland sijoittui sarjataulukossa kuudenneksi ja voitti yksiosaisessa jatkopelissä FC Dallasin 2-1. Seattle on asetettu syystäkin ennakkosuosikiksi ja 1.80 on yllättävän hyvä. Muualta bookkerit tarjoaa 1.65-.1.70 kerrointa, joka itsellekkin vastaa todellisuutta.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...