Jump to content

Recommended Posts

Hiihto TDS Oberstdorf 15km miehet klo 15:00

Klaebo, J H - Toenseth, D

Pelivalinta: Toenseth, D

Kerroin: 3,60 Unibet

Tour de ski siirtyy Oberstdorfiin, jossa kisataan perinteisen hiihtotavan massastartti kisat. Miesten puolella ennakkosuosikkeina starttaavat Bolshunov, Iversen ja Klaebo, mutta haastajia löytyy paljon kuten Ustiugov, Toenseth, Cologna yms. 

Hieman kyseenalaistan Klaebon ennakkosuosikin asemaa, sillä Klaebo hiihti Val Mustairissa raskaan sprinttikisan edellisenä päivänä ja tuo rasitus voi hyvin näkyä miehen suorituksessa. Pidemmän matkan kisa voi olla hankala Klaebolle myöskin, mikäli matkalla pidetään kovaa vauhtia. 

Uskon, että kisassa tullaan pitämään vauhtia, joko Bolshunovin toimesta tai jonkun muun vahvan perinteisen menijän toimesta. Pidän Toensethia kovana perinteisen hiihtäjänä ja juuri tämä matka sopii Toensethille hyvin. 

Toensethin ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja Klaeboa vastaan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Hiihto TDS Oberstdorf 10km naiset klo 13:00

Pärmäkoski TOP 3

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 1,85 Coolbet

Pärmäkoski ja Östberg lähtevät perinteisen kisaan suurimpina ennakkosuosikkeina. Muita kärkisijoista taistelevia naisia ovat Venäjän Nepryaeva, Belorukova sekä Ruotsin Nilsson ja USAn Diggins

Diggins, Nilsson, Östberg hiihtivät Val Mustairin sprintissä finaaliin asti, joten jonkinmoista rasitusta heillä alla. Nilsson ei myöskään ole pidemmällä matkalla ihan muiden kärkinaisten tasolla, mutta jos vauhti on maltillista niin Nilssonin menestysmahdollisuudet nousevat. 

Pärmäkoski ollut tällä kaudella perinteisellä hiihtotavalla erittäin hyvä. Östberg on toki kova vastus, mutta näkisin Pärmäkoskella hyvät mahdollisuudet voittaa Östbergin tässä kisassa jos vaan suksi pelaa. 

Diggins on parempi vapaan hiihtäjä kuin perinteisen ja Venäläisten otteet ailahdelleet enemmän, joten Pärmäkoskella on hyvä mahdollisuus päästä palkintopallille yhdellä päämatkalla. Pärmäkosken tulee pitää kisassa vauhtia, sillä ero kovimpiin kilpakumppaneihin on kasvanut jo melko suureksi. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Australia:A-league jalkapallo klo.10:50

Newcastle Jets  Newcastle Jets - Brisbane Roar  Brisbane Roar

Tekee maalin Roy O'Donovan  @2.06 Unibet

Aussijalista löytyy huomenna ja Jetsien Donovanin osumaa testiin.

Molemmat hävisivät edelliset ottelunsa ja voi sanoa,että molemmille niistä jäi varmasti pahamaku.Jets hävisi Adelaidelle lisäajalla saamaan pilkkuun,kun puolestaan Brisbanen Taggart epäonnistui 85min omassa pilkussaan Sydneytä vastaan,joka olisi voinut tuoda pisteen sille.Taulukossa Jets sijalla 7 ja Brisbane 9.Jets pelaillut nyt viimepelinsä tyyliin häviö/voitto ja se olisi nyt voiton vuoro.Brisbane on hävinnyt viidesti nyt peräkkäin ja se 6 on lähellä tässä.Newcastle luo pirusti tekopaikkoja,mutta sihti pitäisi vaan saada kohilleen.Adea vastaa Jetsillä oli 27 tekoyritystä,CCM vastaan 18 maalintekoyritystä,jonka Jets voitti ja Perthii vastaan 21 tekopaikkaa.kun Perth sai luotua vain 4 ja silti vielä voitti ottelun.Pakko se on jossain vaiheessa Jetsin noilla tekoyrityksillä ruveta onnistuu ja voittaa otteluita.Donovan on pelannut vasta 2 ottelua ja kerran jo onnistunut.Jos Jets saa luotua samallalailla noita tekopaikkoja ni eiköhän Donovan ainakin kerran pistä pallon pömpeliin.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Primeira Liga / Portugali

Braga - Maritimo

Valinta / Braga -1 EH / @1.91 Coolbet

Klo / 20.00

Derby ja Middlesbrough molemmat tekivät maalin ja huomenna jatketaan Portugalin liigalla.

Braga hävisi ennen joulutaukoa Benficalle 6-2, mutta nyt vastassa on hieman heikkotasoisempi joukkue. Braga on sarjassa neljäntenä, kuntaas Maritimo sijalla 15. Bragan kotisaldo tällä kaudella on 6-1-0 maalierolla 17-5. Maritimon vierassaldo taason 1-1-5 maalierolla 4-10. Braga on tasoltaanaivan eriluokkaa kuin Maritimo ja vähintään kahden maalin voitto on todennäköinen. Coolbet tarjoaa selkeää markkinatoppia, johon kannattaa tarttua.

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites
 
 
 
Brisbane Roar
 
 
10:50 / Jalkapallo / Australia A-League
 
Pelivalinta: Kotijoukkueen maalit yli 1.5 @ 1.76 Unibet
 
 
Sarjan seitsemäntenä oleva Jets (11p)  kohtaa yhdeksäntenä olevan Brisbane Roarin (6p), Jets lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina vaikka ei senkään kausi ole lähteny kovinkaan kummoisesti liikkelle. Brisbane Roar on puolestaan hävinnyt viisi viimeistä otteluaan ja näissä on omissa soinut vähintään kaksi kertaa. Jetsin ongelma on ollut maalinteko mutta eiköhän kotijoukkue tänään vähintään kaksi maalia  onnistu tekemään selvästi heikompaa Brisbane Roaria vastaan sillä niitä paikkoja varmasti siunautuu tänään paljon enemmän mitä aikaisemmissa otteluissa. 
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Liiga

:jukurit:Jukurit - :tappara: Tappara

18:30

Pelivalinta: Tappara @ 2.50 William Hill

Tappara on kuuden ottelun tappioputkessa kun taas puolestaan Jukurit on voittanut kolme viimeisintä ottelua peräkkäin. Asetelmat ovat erittäin maukkaat ja Tapparalla on varmasti  enempi nälkää voittaa tämä ottelu + pieni huili on tehnyt joukkueelle hyvää. 

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa ja Tappara on voittanut näistä molemmat suhkot selvin numeroin (1-5, 4-2) joten vastus on ainakin mieluinen Tappioputken katkaisemista ajatellen. 

Tappara aloittaa uuden vuoden voitolla ja palaa takaisin voittojentielle. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Nuorten U20 MM-KISAT 

KLO 01.30

 

Kanada U20  - Suomi U20

 

Valinta :  Kanada + Alle 8,5 maalia - Normaali Peliaika 

Kerroin : 1,93 ( NordicBet ) 

 

Kato pari aitaa.  Mennään tuosta missä se on matelemmalla,  niin ei tarvi pelkää, että jäisi kiinni. 

 

Kanada lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina ja ihan ansaitusti.  Kotikisat,  missä erittäin usein nämä "amerikkalaiset " ovat usein liian kovia muille.  1999 kisoista lähtien, kun kisat on ollut Amerikassa taikka Kanadassa,  niin Kanada on ollut 10/11 kerrasta aina ihan finaalissa asti ja se on karua totuutta. Tämän vuoden kisataan ei oikein alkulohkon perusteella näytä tuota faktaa muuttavan, sillä aika murskaavan on Kanada ollut.  

Suomi rimpuilevat usein näissä karkeloissa.  Yksinkertainen syy on, että tuo pieni kaukalo ja sen lain' alaisuudet ei sovi meidän pelityyliin.   Usein yritetään kontrolloida kiekkoa ja pelaa hitaita lähtöjä, mutta se ei onnistu Amerikan kaukaloissa.   Nopea suunnanmuutos peli,  missä kaveri tulee ylhäältä karvaa ja kääntää peliä heti maalille,  niin meidän pelityyli ei sovi siihen ja siinä on se syy, miksi me voitetaan Euroopassa mestaruuksia ja puolestaan Kanada pärjää tuolla Amerikan mantereella. 

Tasoeroa löytyy ihan älyttömästi tänään.   Heponiemi,  Kupari, Tolvanen ovat kaikki olleet aika huonoja näissä kisoissa ja jotenkin tuo peliesitys ei vakuuta siitä, että tässä ottelussa oikeasti pärjättäisiin.   Vastaan asettuu Comtois, Glass,  Tippett,  Frost,  jotka on paljon kovempia kuin meidät tähdet.   Siinä missä kotijoukkue on laadukkaampi ja leveämpi,  niin  se yksilötasolla se ero on vielä suuri, mikä kääntää pelin pakosti Kanada suuntaan. 

ALLE 8,5 maalia 

Mietin pitkään 6,5 - 8,5 maalin väliltä,  mutta päätin ottaa ihan varman päälle, sillä 1,90 kerroin riittää isookin painokseen ja miksi ei ottaisi, kun kertoimet on näinkin maukkaat. 

Suomi osaa puolustaa ja muun muassa  USA voitti VAIN 4-1, mikä on aika lähellä myös tämän illan lukuja.  Oikeastaan tämä 8,5 line antaa mahkun kotijoukkueelle tehdä pari maalia per erä ja antaa myös vieraille tehdä pelissä pari maalia, niin tuo kuulostaa jääkiekossa erittäin varmalta tavalta. 

Kanada tulee peliin lujaa, mutta oikeasti Suomi osaa puolustaa, niin ei kotijoukkue normaalia enempää maaleja mätä ja kun vierailla on maalintekotaito hukassa,  niin  pelissä tullaan jäämään luultavasti jopa alle 6,5 maaliin, mutta otetaan varman päälle, kun kerroin sallii, niin otetaan pari maalia ilmaa odotusarvoon nähden, niin  ei tarvi pelätä vaan voi yöllä nauttia ottelusta, jossa kotijoukkue Kanada voittaa ja pelissä jäädään kyllä pelillisesti helposti alle yhdeksän maalin.   Pitää muistaa, että yleisesti erässä nähdään jääkiekossa 0-2 maalia ja mikäli tuo ylittyy pelissä kaikissa erissä,  niin puhutaan normaalia poikkeavasti pelistä,  johon en millään usko, kun puolustaa molemmat osaa ja paineet on molemmissa päissä.  

 

Kunhan Kanada voittaa Sekä ottelussa nähdään Alle 9 maalia, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - OHL

02:00 Owen Sound Attack - Guelph Storm

Valinta: Guelph Storm -1.5

Kerroin: 2,88 (Unibet)

Ennen joulutaukoa hyvin pelannut Owen Sound Attack on menettänyt tauolla täysin vireensä ja hävinnyt nyt kolme ottelua selvin lukemin 7-3, 2-6 ja 5-1, vastustajat ovat olleet vieläpä OHL:n huonompaan puoliskoon kuuluvia.

Guelph Storm puolestaan kulkee 5 ottelun voittoputkessa.

Molemmilta joukkueilta jääkiekon nuorten MM-kisat ovat verottaneet kaksi pelaajaa (OSA: Markus Phillips ja Nick Suzuki, GS: Dmitri Samorukov ja Isaac Ratcliffe).

Attackin kotietu tuo vihjeeseen miinuksensa, mutta vire on ollut sen verran heikko, että Guelph Stormin voitto suuremmallakin erolla on hyvin mahdollinen.

Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL 2 jääkiekko klo.20:30

Frankfurt Lowen  Frankfurt Lowen - Dresdner Eislowen  Dresdner Eislowen

Frankfurt Lowen o4.5 @2.05 Unibet

Mennääs sinne del2 kiekkoon ja kotijoukkueelle maaleja pitäisi saada ainakin 5.

Frankfurt vuorostaa hakee revanssia kotonaan,sillä joukkue hävisisi Joulunalla Dresdnerin kotikentällä 6-3.Frankfurt on valunut kuntopuntarissa sinne puolenvälintienoille,mutta Dresdner on vielä alempana ja ei ole oikeastaan puntarissa siellä kärkipäässä ollutkaan.Frankfurt on taas saanut juonesta kii ja kolmeenpeliin se ei ole hävinnyt.2 viimeisessään se on kummassakin iskenyt 6 osumaa,eli niitä on alkanut taas tulee,kun välillä oli nihkeämpää.Pidän toisena taulukossa olevaa Frankfurtia yhtenä tämänsarjan parhaimpana joukkueena ja yleensä on kova kotijengi.Kotonaan joukkue ja on 16 pelistä hävinnyt viidesti.Dresdner puolestaan on huonoimpia vierasjoukkueita ja on 16 vierasmatsista voittanut vain 3.Kaksi sen viimeisintä reissua on tullut takkiin samoin 6-2 numeroin Lausitzer Fuchselltä ja Bad Nauheimilta.Frankfurt on esim. kotonaan tehny selvästi enemmä maaleja,mitä noi 2 edellä mainittua joukkuetta.Tässä runsasmaalisessa sarjassa,kun Frankfurtille annetaan 5 osumasta yli kahdenkertoimia niin sitä pitää kyllä testaa.

Link to post
Share on other sites

Valioliiga/ Jalkapallo

Newcastle - Manchester United

Klo 22.00

Manchester United -1

Kerroin:@2.02 Unibet

Manu lähtee Newcastlen kotiin hakemaan voittoa.

Manu pelasi koko alkukauden ailahtelevasti Mourinhon valmentaessa joukkuetta. Kuitenkin kolme viime ottelua uuden valmentajan alla on sujuneet hyvin ja Manulle näyttää pilkahtelevan taas valoa, synkän kauden aloituksen jälkeen.  Vastassa on Newcastle. Newcastle on pohjajoukkue ja aivan eri tasoa kuin Manu. Manu on sarjataulukon kuudes, Newcastle on viidestoista.

Viimeiset kolme ottelua Manulta on ollut vasta niin sanotusti aitoa Manua. Uskon Manun haluavan pitää nyt tämän putken yllä ja näyttää muille että he kyllä osaavat myös tehdä maaleja. Joukkue näyttää paremmin pelaavan yhteen ja avaamaan maalipaikkoja valmentajan vaihdettua. Myös joukkueen sisäinen motivaatioa on varmasti noussut valmentajan lähdettyä.

Uskon Manun hoitavan ottelusta voiton kahden maalin erolla. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
    • ESL Pro League PK: FURIA - Liquid | Liquid -1.5 | 2.58 (Pinnacle)
    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
×
×
  • Create New...