Jump to content

Recommended Posts

ATP Australian Open (hard)

Borna Coric - Lucas Pouille

Yli 3.5 erää @ 1.74 Bethard

Alkaa 08:00

Vastakkain turnauksen neljännen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 12. ja 31.   Pouillen turnauksen avausottelu Kukushkinia(56.) vastaan päättyi lukemiin 3-0. Toisen kierroksen ottelussaan espanjalainen kukisti Martererin(84.) erin 3-1. Kolmannella kierroksella kaatui Popyrin(143.) lukemin 3-2. Coric antoi edellisessä ottelussaan erän Serbian Krajinovicille(93.) pelattuaan kaksi ensimmäistä otteluaan antamatta erääkään vastustajalleen. Coric ja Pouille kohtasivat toisensa viime lokakuussa Wienissä kovalla alustalla ottelun päättyessä lukemiin 2-1. Ei ole mitään syytä olettaa etteikö ranskalainen ottaisi taas vähintään yhden erän nimiinsä. Nelieräiseksi kääntyvän ottelun kuva tulee olemaan se että Pouille hyökkää ja Coric puolustaa. Kroatian supertähti voittaa ottelun erin 3-1. Bethardilta markkinatoppi.

Edited by Henksteri
  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

NHL, 

Prime time 

Colorado - Nashville

Pelivalinta: Söderberg, Carl tekee vähintään yhden pisteen Kyllä @ 2.15 Unibet

22:00

Lauantaina Söderberg teki Coloradon avausmaalin ja sai myös syöttöpisteen tililleen Coloradon kaataessa 7-1 LA kingsin. Tällä kaudella kakkos kentän sentteri on nakuttanut tehot 16+14 ja peli on  myös kulkenut viime aikoina oikein maalikkaasti joten pienoisesta vire pelaajasta voidaan jo puhua. Vastassa on tänään myös alavireinen Predators joka on voittanut vain 1/5 viime pelistään joten Colorado omaa täydet saumat voittoon, edellisen kohtaamisen se voitti marraskuussa vieraskentällä 2-3 jolloin Söderberg nappasi syöttöpisteen Tyson Jostin voittomaaliin. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Jokerit - Neftehimik 

Jokerit 1.erä @2.04 Unibet 

KLO: 18.30 

Kaksi edellistä kotipeliä on tullut kuokkaan ja mennyt idän kiertue jätti parantamisen varaa etenkin puolustuspelaamiseen. Toinen ongelmakohta on Liigavahti Zapolski. Yksinkertainen tosiasia: taso ei riitä koheloon. Kalnins hankittiin fanien itkuvirsistä huolimatta ja herra on ylivoimaisesti laadukkaampi kuin Lukkomies Zapolski. Narrit saa luojan kiitos mörkömarko Anttilan takaisin tositoimiin ja muutenkin pelaajalista näyttää terveeltä. Wärn ainoastaan ulkona. Huilia on taatusti ollut riittävästi ja Jokerit tulee satavarmasti tähän peliin todella lujaa. Avauserä antaa suunnan koko pelille väittäisin ja siksi tämä kohde lähteekin lapulle. 

Nefte on vääntänyt läpi kauden noita maalin pelejä ja usein ne ovat vielä kääntyneet tappioiksi. Lokakuussa joukkueen vieraspelaamiseen tuli muutos sillä tämän jälkeen ei reissuista ole juuri pisteitä tarttunut. Sysipaska lienee oikea sana Neften vierasesityksille. Joukkueen pelaaminen perustuu hyökkäykseen ja kuteja satelee paljon. Jokereita vastaan kuitenkin on lähdettävä puolustuksen kautta ja tämä tulee olemaan akilleen kantapää tänään neftellä hyvin liikkuvaa narrinippua vastaan. 

Ottelun kertoimet on asetettu pitkin mäntyjä eikä Narrit noin suuri suosikki ole. Ottelu ei ole narreille mikään läpihuutojuttu ja Nefte pistää kampoihin varmasti. 

Jokerit halajaa voittoa kotijäältä ja fanitkin sitä vaatii. Toivottavasti Kalnins aloittaa maalilla tänään ja Mörkö painaa hirveällä draivilla hyökkäyspäässä. 

Narrit tulee matsiin valmiimpana ja hoitaa tuon avauserän hyvällä liikkeellä ja viimeistelyllä. Lopputulos olkoon mikä vaan, mutta 1-0 /2-0 1.erään ei ole kaukaa haettu. 

Kohde menee oikein kun Jokerit voittaa avauserän

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

LA Kings:kings: - ST. Louis Blues :blues:

LA Kings @2.75 Coolbet 

KLO: 23.00 

Edellisen Kingspelin sekä Bluespelin katsoneena on todettava että päinvastoin on joukkueiden pelattava tänään. Blues otti nihkeän kotivoiton valmiiksi väsyneestä Senatorsista ja Kings joutui "silppuriin" Coloradoa vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen kuluvalla kaudella ja marraskuun lopulla Kings haki pisteet St Louisista lukemin 0-2. Vähän vastaava tilanne on nyt edessä kingsillä sillä puolustus tulee olemaan prioriteetti numero 1 ja Quick tulee saamaan uuden yrityksen. 7-1 tappiosta huolimatta LA sai kohtuudella vyörytettyä avsin päässä mutta viimeistely oli luokatonta eikä tuurikaan ollut puolella. Ryhtiliike on siis tähän peliin tapahduttava tavalla tai toisella. Viimepelin toisen erän idiotismi voi jäädä kokonaan pois. Toki Coloradolla oli tuuriakin. 

Blues saapuu vieraaksi ja mielenkiinnolla odotan nouseeko Perron tai Bozak pelaavaan kokoonpanoon. Tärkeitä syömähampaita joukkueelle. Blues siis voitti viimepelinsä, mutta nihkeästi. Joukkueen kalenteri on ollut selvästi kotijoukkuetta kiireisempi. Vastaansa se saa ärsytetyn joukkueen, joka varmasti puolustaa ja taklaa lujaa. 6päivän sisällä 5peli vieraille. 

Lähtökohtaisesti vieraat ovat hiuksen hieno suosikki, mutta fysiikan lakien edessä on Kings otettava lappuun. 

Lepoaikaa ollut enemmän ja kauden ensimmäisen vei. Maalivahdit 50-50. Puolustuksen kautta Kings. Raskas jalka + poissaolot Blues. 

Allekirjoittanut luottaa Kingsiin. 

Kohde menee oikein kun LA Kings voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

 5c45a76e646de_NHLlogo.png.ee21dcc5447a6be719d146fd099ec894.png

LAKings.PNG.8e02d054e140ffc536bfa17d2a780006.PNG Vs. 5c45a7cb84200_St.Louis.png.22ae38077f7843aba5bd68ede106bcd3.png

 

Vihje: Los Angeles Kings ML

Kerroin: 2.160

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 23:00


Harvinaista Prime Time NHL- kiekkoa maanantai-iltana. Ottelu jota katsoo Suomessa arviolta noin 0 ihmistä. Lännen pohjalle valuneet joukkueet. 

Joukkueista mielenkiintoisempi on ehdottomasti vieraissa pelaava St. Louis Blues joka on viime aikoina herännyt pelaamaan ja tasaisen läntisen konferenssin vuoksi on vielä hyvin pudotuspelitaistossa mukana. Kuntopuntareita tutkiessa huomataan, että St. Louis pyörii 5-20 ottelun puntareissa läntisen konferenssin sijoilla 5. - 7. joka pitkässä juoksussa tarkottaisi pudotuspelipaikkaa. Joukkue on vihdoin alkanut voittamaan pelejä enemmän kuin häviämään. Sama suuntaus on nähtävissä ns. Next Gen Statseissa, jossa Blues on alkanut xG ja Corsi- tilastojen perusteella pelaamaan selkeästi alkukautta vahvemmin. 

Kotijoukkue Los Angeles Kings ei tainnut lukeutua tällä kaudella kenenkään papereissa mestarisuosikiksi, jos mukaan ei lasketa Ilja Kovalchukia, joka omien sanojensa mukaan liittyi joukkueeseen voittamaan mestaruuden. Kausi on ollut kuitenkin toistaiseksi pettymys. Pudotuspeliviivaan ei ole matkaa kuin se 10 pistettä, mutta sen verran huonolta ja ailahtelevalta peli on näyttänyt, että kukaan tuskin uskoo Kingsien pudotuspeleihin nousevan. Joukkue pelaa kapteeni Kopitarin johdolla yhtä NHL:n hidastempoisinta jääkiekkoa joka ei nykyajan nopeatempoisessa NHL- kiekossa vain ole voittavaa kiekkoa. Joukkueen materiaalin pitäisi riittää parempaan, mutta kuten sanottu, joukkueen taso on ailahdellut kaudella hyvin paljon. Maalinteko on ollut joukkueen toinen akilleen kantapää. 

Kotijoukkueen pelaaminen ei lähtökohtaisesti houkuta tippaakaan. Las Vegasin herrat ovat kuitenkin kerroinasettelussa mielestäni ampuneet hieman yli Bluesin viime aikojen otteiden kanssa. Vaikka Blues onkin ollut piristymään päin, eivät he vielä kuitenkaan paljoa keskikastia paremmalta joukkueelta näytä. Kingsit eivät myöskään ole täydellä vahvuudellaan aivan NHL:n surkeinta rupusakkia, vaikka aika lähellä sitä pyörivätkin. Terveystilanne otteluun lähdettäessä on Kingseissä erinomainen, sillä joukkueelta puuttuu vain Trevor Lewis sekä Oscar Fantenberg, jotka eivät lähtökohtaisesti kuulu Kingsin tärkeimpiin palasiin. Bluesilla tilanne on puolestaan hieman huonompi, sillä vahvuudesta puuttuvat mm. Tyler Bozak sekä David Perron. Varsinkin Perronin menetys on joukkueelle iso taka-askel, sillä Perron on ollut joukkueensa 2. paras pistemies tällä kaudella ja viime viikkoina joukkueen tulivoimaisin hyökkääjä. Ennen loukkaantumistaan Perron oli 13 ottelun pisteputkessa (6+10), joten voidaan puhua Vihjeparatiisin termein virepelaajasta. 

Blues on papereissani Kingsejä parempi joukkue mutta edelleenkään ero ei ole valtavan suuri. Bluesilta ei mielestäni ole nähty vielä tarpeeksi, jotta heitä voitaisiin rankata selkeästi keskikastia paremmaksi joukkueeksi, vaikka viime aikojen tulokset ovatkin olleet ihan positiivisia. Vaakakuppia Kingsien puoleen kallistaa Bluesin loukkaantumistilanne sekä kotietu (NHL:ssä kotietu tilastojen valossa n. 6% keskiarvolta). Lopputulokseksi saadaan hyvin tasainen kamppailu, jossa Kings nousee omissa papereissani jopa hituiseksi ennakkosuosiksi 52,5% voiton todennäköisyydellä. Pinnaclen 2.160 kelpaa siis peleille mainiosti.
 

NHL logo.png

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

5c45bf6472497_NHLlogo.png.c7235709bf83c18511316c49beb73cf8.png

Colorado_Avalanche.png.9852ebd54a127573b8e29d36f17b08cb.png Vs. Predators.png.c429b0f1ecda4be9f5c590064b9d1b63.png

 

Vihje: Landeskog O2,5 Shots

Kerroin: 1.60

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 22:00


Coloradon 1. kenttää on kutsuttu tämän vuoden NHL:n parhaaksi kentäksi eikä syyttä. Onhan ketju ollut läpi kauden huimassa vireessä ja kantanut joukkuettansa pudotuspelivauhtiin. Landeskog pelaa uransa parasta kauttaan ja on kaikkien odotusten vastaisesti jopa 50 maalin vauhdissa tällä kaudella. Huima itseluottamus sekä peliaika näkyy tietenkin myös koko ketjun laukaisumäärissä, jotka ovat todella korkeat. Landeskogin kauden keskiarvo on 3,33 laukausta maalia kohden joka saa allekirjoittaneen ihmettelmään miksi Unibetin linjaus kohteeseen ei ole 3 tai jopa 3,5 laukausta. Esim. Nordicbetilla linja on lähes identtisillä kertoimilla 3,0. 

Landeskogin kauden mittaan kasvanut vastuu ja itseluottamus on näkynyt myös laukaisumäärän kehityksessä. Kun koko kauden keskiarvo on se 3,33 niin Joulu-Tammikuun otannalla keskiarvo on jopa 3,95 laukausta maalia kohden. Samalla ajanjaksolla Landeskog on rikkonut tuon 2,5 laukauksen rajan 17/22 kertaa (77%). Pelkästään Tammikuussa Landeskog on laukonut jokaisessa 8 pelaamassaan ottelussa yli 2,5 kertaa. 

NHL:n Euroopan Prime Time ottelut eivät ole vauhdiltaan yleensä ihan normaalia NHL- tasoa, sillä ottelut pelataan jenkkien aikaan iltapäivällä. Nashville päästää myös n. 8% vähemmän laukauksia verrattuna keskiverto NHL- joukkueeseen. Nämä tekijät tiputtavat hieman osuman todennäköisyyttä. Nashville ei kuitenkaan ole ollut viime aikoina kummoisessakaan vireessä ja joukkueella on muutamia tärkeitä poissaoloja, joten Colorado vetänee ottelussa n. 27-29 kertaa maalia kohden. Ottaen huomioon Landeskogin kauden mittaan kasvaneen laukaisumäärän ja keskiarvon voidaan hyvin konservatiivisestikin antaa kohteelle 70% todennäköisyys joka vastaisi 1.429 rajakerrointa. Unibetin 1.60 on siis Vihjeparatiisin chatslangin mukaan PANKKIKOHDE.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Magic Monday ravit T65 (20:33)

Forssa lähtö 6

Pop's Sunrise-Donatello Hoss valinta 2 kerroin 2.15@bet365

Hevoset olivat vastakkain myös viime viikolla magic monday raveissa. Kumpikaan ei lähtenyt auton takaa erityisen räväkästi, mutta hitain oli Pop's Sunrise, joka peruutti porukan hännille. Keulat nappasi tänäänkin mukana oleva Pesco Velvet. Mika pääsi pudottamaan kolmanteen ulos, josta haki sitten vauhdilla ensimmäisen kaarteen jälkeen keulapaikan haltuunsa. Viime kerrallakaan ei kuitenkaan nähty vielä sellaista Donatello Hossia kuin parhaimmillaan, kun hevonen pehmeni loppusuoran alussa hyökkäyksen tehnyttä Silvesteriä vastaan täysin, lisäksi selässä juossut Pesco Velvet kiri ohitse. Pop's Sunrisen lopullinen juoksupaikka tuossa lähdössä oli neljännessä ulkoa, josta se teki ihan kohtalaisen kirin, mutta ei saavuttanut Donatello Hossia. Juostava matka oli viimeksi 2600 metriä, ja tämän päivän 2100 metriä suosii paremmin Donatelloa kuin viimeksi juostu keskipitkä. Toissakerralla se teki neljännestä ulkoa ihan hyvän pitkän kirin ja sijoittui kolmanneksi, keula sai tuossa lähdössä mennä omaa vauhtiaan joten niitä ei ollut saumaa saavuttaa. Uskon että Donatello Hoss kaksi starttia alla tauon jälkeen saattaa parantaa merkittävästi, ja kun se pääsee taas juoksemaan paljon lähempänä keulaa kuin Pop's Sunrise niin tässä on kyllä ylikerrointa tarjolla Koivusen ajokkia vastaan, joka ei viimeksi ollut parhaimmillaan.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Magic Monday Toto65 ravit ( 20:21)

Kuopio Lähtö 6

Ariitta-Kartier valinta 1 kerroin 1.65@bet365

Ariitan taulu on hienossa kunnossa, nelonen, kolmonen ja sen jälkeen kolme tolppaa putkeen. Kaikki startit juostu kengät jalassa ja kolme kertaa viidestä rattailla istunut vakiokuski Esa Holopainen. Ariitta palasi viime maanantaina kahden kuukauden huoltopaussilta, ja jälki oli heti mainiota. Holopaisen ajokki lähti auton takaa kutosradalta aivan omaa vauhtiaan ja nakkasi kyselemättä keulapaikan. Loppusuoralla haaste muodostui selässä juosseelta Unicalta, mutta Ariitta vastasi Holopaisen annettua muutaman merkin erittäin hienosti varmaan voittoon. Voittoaika 27.9 oli myös suoraan tauolta talvikeleillä juostuksi varsin kovaa valuuttaa. Kartier on kilpaillut viimeksi lokakuussa, ja se palaa tähän starttiin kolmen kuukauden tauolta. Taulussa näkyy ennen taukoa kaksi laukkaa viiteen starttiin, Kartier on vähän oikukas hevonen luonteeltaan, ja saattaa ottaa laukan aivan ilman syitäkin. Startti, josta Kartier jäi tauolle oli erittäin vaisu. Se oli pelattu siinä 1.6 kertoimiseksi suosikiksi, mutta nappireissun päätteeksi toisesta ulkoa ei hevosen kiri kantanut muutakuin taaksepäin, ja hevosia valui ohi jokapuolelta. Se lähtee siis tähän tauolta paluu starttiin erittäin suurena kysymysmerkkinä. Uskon, että jälleen tänään Ariitta nappaa helposti keulapaikan, josta saadessaan vetää mieluisaa tempoa se vastaa jälleen voittoon asti. Kartierilla kun tuskin ladataan suoraan tauolta lähtöön, enkä usko että kuolemanpaikalle tullaan liiaksi vauhtiakaan pyytämään, vaikka siitä Mikkonen saattaa kyllä hevosellaan ajaa.

Link to post
Share on other sites

NBA klo 20:00

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls

Lauri Markkanen yli 18,5 pistettä

Kerroin: 1,87 Unibet

Markkanen ollut viime aikoina todella hyvässä vireessä. Chicagon peliotteet on parantuneet aavistuksen viime aikoina, mutta tulokset olleet edelleen heikkoja. Tänään Chicago kohtaa heikon Clevelandin, joten Chicagolla hyvä paikka ottaa voitto. 

Markkanen on saanut viime otteluissa paljon heittopaikkoja ja heitot ovat uponneet kohtalaisen hyvällä prosentilla. Tänään Markkanen saanee vielä helpompia heittopaikkoja ja jos Markkanen osuu kohtuullisella prosentilla niin 18,5 raja pitäisi ylittyä. 

Molemmat joukkueet pelanneet runsaskorisia kamppailuja ja odotan tästäkin matsista vauhdikasta ja runsaskorista kamppailua, joten Markkasen yli 18,5p on hyvä pelikohde. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

La Liga 2 / Espanja

Granada - Elche

Valinta / Granada / @1.74 Betsafe

Klo / 22.00

Granada missasi viimekaudella nousun La Ligan, mutta ensikaudella joukkue saatetaan hyvinkin nähdä pelaavan Espanjan pääsarjassa.

Joukkue on tällähetkellä sarjan toisena yhden pelin muita vähemmän pelanneena. Tänään voitolla joukkue kuitenkin pystyy nousta paalupaikalle ja vahvistaa asemaansa nousupaikan suhteen. Granada on tasoltaan paljon edellä Elchea ja joukkue onkin pelannut La Ligaa viimevuosinakin ennenkuin pudotus La Liga 2:seen tuli. Joukkue palasi joulutauoltaan pelaten kaksi tasuria. vastustajat tosin olivat paljon tasokkaimpia kuin Elche. 

Elche on sarjataulukossa sijalla 15 maalieron ollessa negatiivisen puolella 6 maalia. Joukkue on voittanut vain yhden 10 pelaamastaan vieraspelistä tällä kaudella ja maaleja on päästetty kahden keskiarvolla per peli. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...