Jump to content

Recommended Posts

Baseball, NPB

Orix Buffaloes - Seibu Lions

Vihje: Alle 7 juoksua 

Kerroin: 2.23

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 07:00

- Buffaloes ja Lions aloittavat ottelusarjansa, Buffaloesin kummulla aloittaa Yamaoka joka on tällä kaudella syöttänyt hyvin, 30 vuoroparia on Yamaoka syöttänyt ja antanut vain 7 juoksua, Yamaokan ERA on vähän yli 2 lukemissa. Lionsin kummulla aloittaa Tawata joka on myöskin syöttänyt tällä kaudella hyvin, 26 vuoroparia on Tawata syöttänyt ja antanut niissä 9 juoksua. Tawatan ERA tältä kaudelta vähän yli 3 lukemissa. Kaksi erinomaisesti tällä kaudella syöttänyttä syöttäjää kohtaavat tässä sarjan avausottelussa, syöttäjien taistolta vaikuttaa sillä molemmat ovat olleet hyvin varmoja ja luotettavia syöttäjiä tällä kaudella, kummankaan joukkueen lyöntikalusto ei myöskään ole hirveämmin viime otteluissa tai keskinäisissä kohtaamisissa juoksuja saanut taululle joten underia lähetään hakemaan tähän avausotteluun.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, NPB

Yakult Swallows - Hiroshima Carp

Vihje: Hiroshima Carp -1.5

Kerroin: 2.62

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:00

- Yakult Swallows ja Hiroshima Carp aloittavat ottelusarjansa, Yakult Swallowsin kummulla aloittaa tässä ottelussa Ogawa joka ei ole tällä kaudella syöttänyt kovinkaan hyvin, ERA Ogawalla vähän alta 6 lukemissa ja 23 syötettyyn vuoropariin on tullut annettua 16 juoksua. Hiroshima Carpin kummulla aloittaa Tokoda joka puolestaan on aloittanut kauden erinomaisesti, Tokoda on syöttänyt 27 vuoroparia ja antanut vain 8 juoksua, Tokodan ERA vähän yli 2 lukemissa. Hiroshima Carpilla on nyt hurja voittoputki päällä ja joukkue on viime otteluissaan pelannut erinomaisesti ja juoksuja on tullu lyötyä, nyt vastassa on heikosti tällä kaudella syöttänyt Ogawa joten juoksuja on luvassa Carpille, Carp on myös voittanut keskinäisiä kohtaamisia hyvin paljon Swallowsin kotona ja uskon että he voittavat tämän avausottelunkin, sen verran parempi syöttäjä heillä aloittaa kummulla ja sen verran kuuma on Carppien lyöntikalusto ollut viime otteluissa. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

St.Louis Blues - Dallas Stars

Vihje: Ei tee pistettä varsinaisella peliajalla, Alexander Radulov

Kerroin: 2.15

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 22:00

- Blues ja Stars jatkavat ottelusarjaansa, Blues voitti avausottelun 3-2 luvuin. Avausotteluun  osui komeasti Radulovin kiikaritehot ja haetaan samaa myös tähän, Blues onnistui hyvin tiiviisti puolustamalla pelamaaan Starsin kärkiäijät pois pahan teosta ja tehokas keskialueen puolustus ei pahemmin tasaviisikoin avannut paikkoja vierasjoukkueelle, uskon että sama meno jatkuu tässä toisessa kohtaamisessa ja Stars ei pahemmin maaleja tee, ainakaan Radulovin johdolla. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL.

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets

valinta, Boston Bruins kertoimella 2.14

Unibet. alkamisaika: 03.00

 

NHL:n pudotuspelit käy kuumana ja ovat edenneet jo näiden joukkueiden osalta toiselle kierokselle ja yön peli on joukkueiden välisissä toinen. ensimmäisen pelin Boston vei jatkoajan ajan jälkeen 3-2.

 

On rehellisyyden nimissä sanottava tuo peli katsoneena, että oli oikeastaan ihme, että Columbus sai pelin vietyä jatkoajalle ja tuon ihmeen takana oli Columbuksen maalivahti Bobrovsky, joka otti kiekkoja kiinni sen edestä, että jos Columbus olisi voittanut pelin, niin joukkuekaverit olisi ollut monta kaljaa bobille velkaa.

 

Columbushan teki ensimmäisellä kierroksella ihmeen tiputamalla suurimman mestari suosikin suoraan neljässä pelissä ulos, kun Boston kävi täyden sarjan Torontoa vastaan ja Columbuksella tuli todella pitkä lepo tauko, joka varmasti myös näkyi pelituntuman puutteena ja se pääsikin hieman paremmin peliin mukaan, ottelun edetessä. Mutta se mikä tässä kiinnitti huomiota, näkyi jo ylivoimalla, kun Columbuksella oli kiekko ja se hyökkäsi, niin kokoajan leijui pieni vaara siitä, että Boston pääse vastahyökkäykseen ja Boston tekikin koko ottelun ainoan erikoistilanne maalin, joka oli alivoimasta ja mikä huolestuttavinta Columbuksen kannalta, niitä olisi voinut tulla lisää.

 

Bostonin rutiini pudotuspeleistä näkyy ja sijais kärsijäksi joutuu nytten Columbus. Vaikka Bobrovsky oli maaginen, niin ei Rask myöskään pelannut huonosti, joskin jäi kunnolla testaamatta ja Columbuksen kahdelle maalille Rask ei voinut oikein mitään, koska nuo muuttivat ikävästi suuntaa ja harva noita olisi ottanut, muuta kuin onnella.

 

Peli suosituksen lisäksi, voin suositella katsomaan pelin, jos sattuu olemaan hereillä. Edellinen oli viihdyttävä kohtaaminen. 

 

Pelionnea. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 17.00

 

:hpk:  HPK -  :karpat: Kärpät 

 

Valinta :karpat: Kärpät 

Kerroin :  3,05 ( Coolbet ) 

 

GAME 4.  HPK johtaa sarjaa voitoin 1-2 

 

Kärpät on henkisesti pakko voiton edessä ja uskon, että joukkue ottaa sen.  Kerroin on aika korkealla mielestäni,  mikä pakottaa lyömään vieraita myös,  sillä vierailla on tietty Dynaaminen tässä liigassa ja joukkueessa on kokemusta voittamisesta,  niin kyllä se on ihan motto,  jos Kärpät saa kolmea kertoimeksi,  niin sitä on pakko pelata. 

 

Kunhan Kärpät voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.10:00

Bayswater City  Bayswater City - Perth SC  Perth SC

btts&Perth SC @2.80 Unibet

Vieraille voitto molempien maaleilla höystettynä.

Taulukon 6 Bayswater city saa vastaansa sarjaa johtavan Pertin.Perth ei ole vielä hävinnyt ja ajettelin,etten lähde hyvin pelannutta joukkuettaa vastaan pelaa vaan kokeillaan,josko hyvä meno jatkus.Bayswater on ollut kyllä vuosiensaatossa pahapaikka vierailla Perteille,mutta nyt se on mahdollista ja voittihan Perh molemmat viimekauden kohtaamiset.Bayswater ei ole ollut viimevuosien tasoinen jengi.Bayswater otti viimekierroksella kauden toisen voittonsa Armadalesta kotonaan ja siinä pelissä Bayswater iski 5 maalia.Tänään en usko Bayswaterin pääsevän moisiin maalimääriin,sillä Perth on päästänyt omiinsa alle 1 maalin keskiarvolla perottelu.Vieraitten olisi siis oltava yhden maalin edellä jos Bayswater tekee maaleja.Lopputulosveikkaus 1-2,1-3,2-3

 

pikkasen harmittaa,ku olis odottanu vielä!toi kerroin nousi @3.60

 

  • Kiitos 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Englanti

Watford - Wolverhampton Wanderers

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.83 Rizk

Alkaa 17:00

Molemmat joukkueet kamppailevat sarjataulukon seiskapaikasta ja sitä myöten mahdollisuudesta päästä eurokentille ensi kaudella. Watfordin verkkoon on tehty vähintään yksi maali viimeisessä yhdessätoista joukkueen ottelussa. Wolvesin viimeisestä yhdestätoista matsista yhdeksässä  joukkueen omassa päässä on soinut. Kotijoukkue on tehnyt vähintään yhden maalin kahdeksassa viimeisestä yhdeksästä ottelustaan  ja vierasjoukkue neljässä viimeisestä viidestä kamppailustaan. Joukkueet kohtasivat toisensa kolme viikkoa sitten FA-cupissa jolloin Watford oli kotonaan parempi jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Tänään tullaan näkemään taas maaleja molempien joukkueiden hamutessa isoja pisteitä 2-2 tulokseen päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker klo 12:00

Selby, M - Wilson, G

Pelivalinta: Wilson, G

Kerroin: 2,03 Marathonbet 

Selby - Wilson ottelu pelataan tänään loppuun ja viimeiseen osaan lähdetään Wilsonin 9-7 johtotilanteesta. Otteluvoittoon tarvitaan 13 freimivoittoa. 

Wilson pelannut hyvää peliä ja Selby on ollut vaikeuksissa Wilsonin vahvan breikkipelin takia. Wilson on aliarvostettu pelaaja, jolla potentiaalia edetä pitkälle MM-kisoissa, jos saa peliotteisiinsa hieman tasaisuutta lisää. 

Selby on vaikeassa tilanteessa, sillä 2 freimin takaa on vaikea nousta voittoon ilman huippusuorituksia. Lisäksi, jos Wilson onnistui nappaamaan voittoja ensimmäisistä freimeistä niin Selbyn tilanne heikkenee entisestään. 

Mielestäni viimeiseen osaan lähdettäessä Wilsonin ei pitäisi olla altavastaaja, koska johtaa ottelua 9-7 ja on osoittanut olevansa huippukunnossa. 

Kohde menee oikein kun Gary Wilson voittaa ottelun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hpk - Kärpät

17:00

Kärpät ML @ 2.16 NordicBet

Kerroin kelpaa vielä peleille.

 Kärpät on dominoinut koko kauden niin jotenkin vaikea uskoa, että tänään tulisi kolmas tappio peräkkäin. Kärpillä on vahva joukkue ja mikäli se vaan saa oman pelinsä heti alussa käyntiin niin se on erittäin vaikea voitettava.

Ihan tilastovetona pakko poimia Kärpät lapulle.

Kohde menee oikein kunhan Kärpät voittaa ottelun.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

League One / Englanti

Accrington - Plymouth

Accrington @ 2.51 Pinnacle

Alkaa 17:00

Kumpainenkin joukkue on vielä putoamisuhan alla ennen sarjan kahta viimeistä kierrosta. Accrington voi kuitenkin tänään varmistaa voitolla säilymisensä ykkösliigassa. Joukkue on voittanut kaksi viimeisestä kolmesta ottelustaan. Viimeksi kaatui vieraissa sarjakutonen Doncaster maalein 2-1. Plymouth ei ole voittanut otteluakaan viimeiseen seitsemään kamppailuunsa.  Joukkue on myös ollut suurissa vaikeuksissa matkatessaan vieraskentille (viimeiset kuusi: 0-2-4). Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa viime joulukuussa Plymouth hävisi kotikentällään Accringtonille maalein 3-0.  Plymouth tuskailee tänäänkin suuresti maalinteon kanssa Accringtonin hyväksi 1-0 päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...