Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
HammersFan

4.5

Recommended Posts

Valioliiga

West Ham - Southampton

Valinta / West Ham / @2.30 Unibet

Klo / 17.00

Kuun ensimmäinen vihje tulee Valioliigaan, jossa pelataan toiseksiviimeisintä kierrosta.

West Ham on vihdoin alkanut saada sairastuvalta miehiä takaisin, mutta harmillisesti vasta tässä kohtaa kautta. Viimekierroksen kokoonpanoon lisäksi tulee Nasri, Lanzini sekä Cresswell. West Hamille tämä on kauden viimeinen kotipeli ja akusi halutaan päättää näyttävästi nousemalla myös jopa sarjataulukon top kymmeneen. Joukkue kaatoi viimekierroksella Tottenhamin 1-0 näyttävällä esityksellä ja se alla on hyvä lähteä tämänpäiväiseen otteluun. 

Southampton on sarjataulukossa vasta sijalla 16. mutta on varmistanut jo paikkansa ensikaudeksi Valioliigaan. Joukkueelta ei paljoa kauden alussa odotettu eikä saatukkaan. Joukkueiden kohtaaminen Southamptonissa päättyi West Hamin 2-1 voittoon ja myös tätä edellinen kohtaaminen päättyi Hammerssien 3-0 voittoon. Southampton on materiaaliltaan paljon kapeampi kuin West Ham ja kauden viimeinen kotiottelu toivottavasti päättyy voittoon.

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.11.30

Bonnyrigg White Eagles - Western Sydney Wanderers U21

Bonnyrigg White Eagles o1.5@2.28 Unibet

Sattu alemmista ausseista silmään kohde,jota voisi jopa heittää lapulle.

2 ihan mukavasti toistaiseksi pelannutta jengiä vastakkain.Wanderers U21 johtaa sarjaa ja Bonnyrigg on kuudentena.Bonnyriggilla on  9 ottelusta 2 tappiota ja ne tuli heti kauden ensimmäisistä otteluista. Wanderers U21 on kärsinyt vasta yhden häviön.Bonnyrigg on pelannut kotona pirun vähämaalista.Sen 5 kotiottelussa sille on tehty vasta 1 maalia ja 3 kertaa se on tehnyt maalin vastustajalle.Wanderers on maaleja paukuttanut selvästi enempi ja kyllä niitä on sille omiin myös tehty.Etenkin vieraissa menee omiinkin jokunen ja Bonnyrigg onnistuneella/tuuri pelillä kyl 2 pystyy tekee kelle tahansa ja jos Wanderers U21 vielä olis huonompi päivä.Bonnyrigg muuten pisti FFA cupissa tiukoille A-leaguen WSW:n,vaikka siellä oli kentällä Bonnevaciat,Fitzgeraldit ja Rierat sun muut,mutta hävisi lopulta 1-2 sen ottelun.Bonnyrigin niukkamaaliset ottelut kotonaan ei voi loputtomiin jatkua ja on ajan kysymys koska se repee ja tämä peli voisi olla se,jossa molemmat tekisi useamman kuin 1 maalin.

Ottelu päätty 2-2 

 

 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga, finaali, Game7

Kärpät - Hpk 

17:00

pelivalinta: Kärpät @ 1.94 Coolbet

Tänään ratkeaa mestaruus ja Kärppien kelkkaan hypätään. Kotietu, halli täynnä ja kauden viimeinen ja tärkein peli edessä.

-Kotonaan Kärpät on aina vahva ja kun viimeisimpiä kotipelejä katsotaan niin Kärpät on voittanut 20 viime kotimatsistaan peräti 17 ja vain kolmesti on tarvittu jatkoja.

Tasainen sarja tämä on ollut, ja Hpk on mielestäni ollut finaaleissa aktiivisempi osapuoli. Kärppien puolustus ja maalivahtipeli on kuitenkin parempaa mitä kerholla ja viimeistelyssä myös Kärpät on onnistunut paremmin...

Kunhan Kärpät voittaa varsinaisella peliajalla niin tämä kohde menee oikein.

 

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit Vermo lähtö 10 klo 17:48

Voittaja: Tähen Toivomus

Kerroin: 2,50 Bet365

Tähen Toivomus starttaa suosikkina lähtöön 10. Pahin kilpakumppani Polara joutui jäämään viime startistaan pois ja taukoa kertynyt n. 1kk verran viime startista. 

Tähen Toivomus olisi eturivistä lähdön selkeä ennakkosuosikki, mutta rakarivin lähtöpaikka tuo hieman haasteita. Tähen Toivomus saanee kuitenkin kohtuu hyvät asemat, josta pystyy taistelemaan lähdön voitosta. Tähen Toivomus oli viikko sitten niin vakuuttava Porissa, että mielestäni Tähen Toivomuksen pitäisi olla selkeämpi suosikki tähän starttiin. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja:Division 3 jalkapallo klo.16:00

Mandalskameratene - Madla IL

Mandalskameratene o1.5 @1.93 Paf

Lauantain toinen vihje tulee Norjan 3.divarin futiksesta ja kotijoukkueen pitäisi se 2 osumaa saada,että menis veto oikein.

En tiedä miten tämän kotijiukuueen nimi pitäisi lausua,mutta näyttää ainakin mielenkiintoiselta.Tässä sarjassa kierroksia on pelattu 3 ja Mandalskameratene saldo on niistä 1-0-2.Madla IL on aloittanut paremmin ja saldo sillä 2-1-0.Näissähän alasarjoissa tuppaa välillä tai aikas useasti noita maaleja tulee ja Mandalskameratenelle niitä tässä nyt koitan,kun vielä pääsee kotikentällä pelaa.Mandalskameratene on tähänmennessä tehnyt noissa 3 ottelussa 2 maalia ja se voi hyvinkin tuplaantua tänään.Mandalskameratene jäi viime kotimatsissa nollille sarjaa johtavalle Flekkeroylle,joka on tämän sarjan yksi parhaita porukoita.Madla lähtee suosikkina tähän,kun kertoimia katsoo.Madla ei ole mikään loistelias vieraissa pelaa ja maaleja sille saadaan kyllä iskettyä ja aika useasti se 2 on sille tehty.Mandalskameratene janoaa tänään osumia,kun kahdesti se on nyt jäänyt putkeen maaleitta.Mandalskameratenen nopee osuma heti alkuun ni lähellä ollaan.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Saul Alvarez - Daniel Jacobs

Alvarez by KO, TKO or DQ, betsson, @4.00

Klo: 06:00

 

Vuoden suurimpia nyrkkeilymatseja luvassa ensi yönä kun nämä keskisarjan huiput kohtaavat. Saul "Canelo" Alvarez on monien mielestä saanut monta kertaa pistetuomareilta apuja, mutta miehen kykyjä ei silti voi vähätellä ja kyseessä on kaikesta huolimatta yksi maailman parhaita nyrkkeilijöitä. Jacobs on myös osoittanut kuuluvansa keskisarjan terävimpään kärkeen, kaksi vuotta sitten hän hävisi erittäin niukasti pisteillä Gennady Golovkinille, joka on sittemmin ottanut kaksi tasaväkistä ottelua Caneloa vastaan. Jacobs on kuitenkin kahdessa viime ottelussaan näyttänyt haavoittuvaiselta Maciej Suleckia ja Sergiy Derevyanchenkoa voittaen kuitenkin molemmat pisteillä. Kyseessä on varsin isokokoinen kaveri keskisarjaan ja en ihmettelisi jos painonhallinnassa alkaisi olla ongelmia. Canelo on useammankin levelin Suleckia ja Derevyanchenkoa tasokkaampi ja uskaltaisin sanoa että hän on tyylillisesti pahempi vastustaja Jacobsille kuin Golovkin oli. Betsson tarjoaa aika hyvän tuntuista kerrointa Canelon tyrmäysvoitolle ja monilla muilla bookereilla oleva 3.30 lienee lähempänä totuutta.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

La Liga

Celta Vigo - Barcelona

Valinta / X2 / @2.15 Bet365

Klo / 21.45

West Ham otti komean 3-0 voiton hyvällä esityksellä ja haetaan päivän toista osumaa.

Barcelona on varmistanut jo sarjavoiton ja virallisesti sarja ratkesi tänään kun Atletico hävisi Espanyolle. Barcelonalle tarjotaan todella suurta kerrointa eikä näitä tarjota kuin ehkä kerran kaudessa tämäntasoista joukkuetta vastaan. Barcelonalla on varmasti katseet Liverpool pelissä ja pelaajia lepuutetaan runsaasti. Messi, Suarez, Ter Stegen, Pique yms. ovat kaikki pois, jonka myötä kerroin onkin niin suuri kuin on. Barcelonalla on silti kovia pelaajia ja uskaltaisin sanoe, että tämänpäiväinen aloituskokoonpano on tasokkaampi kuin Celta Vigon. Barcelonalla on kuitenkin esim. Vidal, Dembele, Coutinho, Umtiti sekä Lenglet käytössä, joten vaikka kakkoskokoonpanolla mennään, niin on kuitenkin kyse erittäin tasokkaasta joukkueesta. 

Celta Vigo on sarjassa sijalla 16. Joukkue on pelannut surkean kauden ja joukkue on kaksi pistettä pudotusviivan yläpuolella. Celta Vigon ykköskärki  Aspas on ollut loukkaantuneena ja kysymysmerkki tämän päivän peliin. Barcelona voitti kotonaan tällä kaudella Celta Vigon 2-0, mutta nyt lähtökohdat ovat tosin täysin erilaiset. Barcelona on kuitenkin hävinnyt 35 sarjapelistään tälläkaudella vain 2. Myöskään tämän kauden 11 Chämppäri pelistä joukkue ei ole hävinnyt yhtään. Vaikka Barcelona lähtee kakkoskokoonpanolla ja Celta omaa koti- sekä motivaatioedun, nii sanoisin 2.15 kertoimella X2 vaihtoehdon hyväksi kokeiluksi.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker klo 21:00

Wilson, G - Trump, J

Pelivalinta: Yli 28,5 freimiä

Kerroin: 1,66 Unibet 

Ottelun viimeinen jakso edessä ja Trump johtaa 14-10 luvuin. Wilson ei ole esittänyt parhaita otteitaan vielä tässä matsissa, mutta uskon Wilsonin parantavan viimeisessä osiossa. 

Ottelu voittoon vaaditaan 17 freimivoittoa, joten kunhan Wilson voittaa 2 freimiä ennen kuin Trump 3 freimiä niin kohde osuu. Kertoimen pitäisi olla mielestäni vielä pienempi tällä linellä

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...