Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Henksteri

7.5

Recommended Posts

WTA Madrid (massa)

Anna Karolina Schmiedlova - Aliaksandra Sasnovich

Aliaksandra Sasnovich @ 1.83 Bethard

Alkaa 13:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 109. ja 33.  Naiset ovat kohdanneet toisensa  neljä kertaa aiemmin. Sasnovich voitti noista kolme ottelua joista viimeisin  tuli Bukarestin massalta 2016 erin 2-1. Sasnovich voitti tämän turnauksen edellisellä kierroksella Kontaveitin(15.) erin 2-1 (0-6, 6-3, 6-2). Schmiedlova voitti vastaavasti kaikkien yllätykseksi yli kaksituntiseksi venyneessä ottelussa Mertensin erin 2-0 (7-5, 7-6).Tästä ottelusta tulee muodostumaan varsin tasaväkinen kamppailu mutta Schmiedlova ylitti itsensä jo edellisessä ottelussaan ja tänään vastuksena oleva hitusen parempi massapelaaja Sasnovich on tarvittavan askeleen edellä. Sasnovich voittaa ottelun erin 2-1. Bethardilta markkinatoppi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Madrid (massa)

John Millman - Steve Johnson

Steve Johnson @ 2.20 Bethard

Alkaa 16:55

Vastakkain maailmanlistan sijat 48. ja 59.  Johnson palaa kehiin vajaan kuukauden tauolta hävittyään Houstonissa(massa) hallitsevana kahden edellisvuoden  mestarina yllättäen avauksensa suhteellisen kokemattomalle Kolumbian Galas Riverokselle(201.) erin 2-0. Millman taas joutui vapunpäivänä Estorilin massalla keskeyttämään ottelunsa "loukkaantumisen" vuoksi  oltuaan tappiotilanteessa 1-0(6-3, 2-1) Portugalin Dominguesia(185.) vastaan. Millman on näistä ottelijoista hieman kokeneempi peluri massalla mutta Johnsonilla on enemmän antaa näyttöä tulosten valossa. Miehet ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin vuonna 2016. Kaksi noista otteluista pelattiin kovalla alustalla ja yksi matsi ruoholla Johnsonin voittaessa nuo kaikki kamppailut. Itse en löydä syytä sille miksi Millmann on asetettu kertoimien valossa näin selväksi suosiksi tähän otteluun joten otetaan Bethardilta markkinatoppia kiinni. Johnson voittaa ottelun erin 2-0.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsekki:2.divisioona Jalkapallo klo.18:00

Brno   Brno - Hradec Kralove  Hradec Kralove

ht/ft x/1 @4.75 Marathonbet

Tsekin 2.divarista 1.pa tasapeli,mutta Brno loplta voittaa

Tärkee peli molemmille nousua ajatellen.Joukkueita erottaa 1 piste ja pelejä on tämän jälkeen vielä 3 jäljellä. Brno on taulukossa 5 ja Hradec Kralove toistaiseksi 3.Tilanne saattaa olla tämän jälkeen,että Brno onkin siinä 3 paikalla.Brno on hiukan paremmassa vireessä ollut viimepeleissä ja kotietukin tässä painanee.Hradec Kralove puolestaan on viime vieraspeleissä tahkonnut paljon tasureita ja 4 niitä on nyt peräkkäin tullut.Hradec Kralovelle kävis tasuri mainiosti tästäkin ja saattaa sen 1.jakson kestää.Hradec Kralovelle on vähiten sarjassa tehty maaleja,joka kertoo puolustuksen olevan mallillaan.Ensimmäinen maali nousee tärkeäksi ja jos Brno sen tekee ni  Hradec Kralove joutuu avaa peliä ja se antaa Brnolle iskeä lisää.1.pa painetaan varovaisesti tarkkaillen ja virheitä välttäen ja toisella sitten haetaan ratkaisua,joka kääntyy lopulta kotijoukkueelle!Meniskö se näin?ainakin mun kuvitelmissa menee,no katotaan pelin loputtua miten se oikeen meni.Maran topilla testiin,kun esim.Bethard antaa 3.85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:blues: ST. Louis Blues - :stars: Dallas Stars 

 

Valinta :stars: Dallas Stars ML 

KERROIN 2.20 ( ComeOn ) 

 

GAME 7. SARJA on tasan 3-3

 

Dallas on ollut parempi joukkue vieraskaukalossa tänä vuonna poffeissa,  kun ovat voittaneet 4/6 otteluaan vieraissa.   

Blues on ollut kotonaan vaikeuksissa näissä poffeissa, kun ovat voittaneet vain 2/6 otteluaan kotonaan.  

Usein sanotaan,  että Game 5 ottelun voittaja menee jatkoon sarjasta, niin tällä kaudella tämä on tapahtunut 5/7 kerrasta.   Tämä skenaario suosisi tässä sarjassa Dallas Stars joukkuetta. 

Ben Bishop on voittanut 2/2 kerrasta urallaan Game 7 ottelun, joten ainakin vieraiden maalissa on kokemusta omaava maalivahti. 

 

Sarja on ollut tasainen ja kumpikin on ollut hyvä voitto otteluissaan.  Myös molempien molari on kokenut kovia ja kumpikaan ei ole päässyt helpolla , joten hintaa maksetaan kovaa, jos päätyyn asti menevät.   Blues on ollut vaikeuksissa oman ylivoimansa kanssa ja se on osittain kääntynyt Stars eduksi,  mutta jos se alkeisiin tänään, niin kova kotijoukkue on kentällä.   Toki Stars on voittanut jo pari peliä tässäkin sarjassa tuolla kotijoukkueen kentälle,  joten hirveetä kotietua tuskin on.   Vieraat saa hieman paremman kertoimen ja ovat vieraissa onnistuneet.  Kokemusta löytyy,  niin kyllä näillä kertoimilla näen pelikelpoisuuden tuossa vieraiden kertoimessa ja päälle kakkosen monyline kelpaa lapulle. 

 

Kunhan Dallas Stars  ( :stars:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Sotkamo - Hyvinkää

Pelivalinta: Yli 10,5 juoksua

Kerroin: 1,85 Coolbet 

Pesäpallokauden ensimmäinen ottelu Suomessa edessä, jossa Sotkamo kohtaa Hyvinkään. 

Sotkamolla todella hyvä joukkue tällä kaudella ja etenkin nopeutta joukkueesta riittää. Sotkamo saanee hyvin tilannetta aikaan ja kotiuttajaosasto on todella kova R. Korhosen ja Rönkön voimin. Ulkopeli Sotkamon lievä heikkous, joten odotan Sotkamolta runsasjuoksuisia otteluita. 

Hyvinkää on laadukas joukkue, jolla vahvuudet myös sisäpelissä. Juha Korhonen palasi Hyvinkäälle joten kotiutusvoimaa löytyy. Jos vaan tilannetta saadaan aikaan niin juoksuja pitäisi syntyä. Ulkopeli ja lukkaripeli ovat heikkouksia, joten myös Hyvinkäätä vastaan pitäisi juoksuja syntyä paljon. 

Mielestäni ennakkoon vaikuttaa runsasjuoksuiselta kamppailulta ja yli 10,5 juoksua on hyvä pelivalinta tähän matsiin. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

MESTARIEN LIIGA

Liverpool - Barcelona

Liverpool/ 2.78 CoolBet

Klo 22:00

 

Toinen finaalipaikka selviää tänään kun Liverpool ajaa takaa kotistadionillaan Barcelonan johtoa (0-3).

Liverpoolin taakkaa vielä kasvattaa kun joukkueen tähti Salah ei pelaa ottelussa eikä myöskään keskikenttämies Firmino. Tämä on kotijoukkueelle paha miinus, mutta uskon silti Liverpoolin voittoon Anfieldillä sillä kotiyleisö on todella iso plussa juurikin Anfieldillä.

Barcelonan kolmen maalin johto antaa myös vierasjoukkueelle tänään pikkasen löysää. Tuskin Barcelona lähtee yltiöpäissään tässä ottelussa hyökkäämään vaan keskittyy vastahyökkäyksiin kun Liverpool painaa päälle.

Liverpoolin poissaolot ovat merkittäviä, mutta joukkue antaa silti kotiyleisölleen niukan voiton 2-1 kauden viimeisessä mestarien liiga ottelussa.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Madrid Arvioitu Klo 22.30

Kontinen/Peers - Kyrgios/Tomic

Valinta: Kontinen/Peers 2-0 @1.80 Bet365

Madridin Masters turnaustasolla entinen maailmanykköspari Kontinen/Peers saavat vastaansa kaksinpelistä hyvin tutut Australian Kyrgios/Tomic parin. Kyrgiokselle tämä oli kauden ensimmäinen massaturnaus ja kaksinpelissä hän tippui avauskierroksella suoraan kahdessa erässä Struffille. Tuossa matsissa Kyrgios olisi varmasti halutessaan pystynyt ottelun voittamaan, mutta hän keskittyi lähinnä helpoissa palloissa monta kertaa trickshotteihin ja lahjoitti tuolla tavalla pisteitä Struffille. Tuo oli hieman yllättävää sillä kyseessä kuitenkin ison palkintorahan turnaus ja alkukaudella hän ehti jo kovalla alustalla voittaa Acapulcon turnauksen, jossa hän voitti kaikki viisi otteluaan todella kovasta kaaviosta kaataen matkallaan esim Nadalin,Wawrinkan ja Zverevin. Tomic puolestaan nousi kaksinpelissä nuorena jo maailmanlistalla top20 sekaan, mutta sen jälkeen hän menetti omien sanojensa mukaan motiivin tenniksen pelaamiseen ja sanoi viime kaudella avoimesti pelaavansa peliä ainoastaan enää rahan takia. Kuitenkin viimekaudella US Openin jälkeen hän alkoi ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015 kauden jälkeen esittämään todella hyviä otteita ja saavutti loppukaudelta kaksi turnausvoittoa, josta toinen tuli vielä karsintojen kautta Chengdun ATP tasolta. Tällä kaudella odotin Tomicilta taas nousua parrasvaloihin erittäin hyvän viime loppukauden jälkeen, mutta alkukausi on häneltä ollut todella huono 4-12 recordilla ja tällä hetkellä hän on viiden ottelun tappioputkessa ja esimerkiksi viimeviikolla hän hävisi Millmanin tasoiselle pelaajalle 3-6,0-6, joten motivaatio lienee taas hukassa. 

Nelurissa Tomic ollut koko "uransa" todella huono tilastoiltaan ja massalla pelatessaan on hän nelinpelissä ainoastaan kerran edennyt turnauksessa avausottelusta jatkoon ja sekin tapahtui vuonna 2013. Kyrgios kaksikosta paljon parempi nelinpelaaja, mutta alkukaudesta hänelläkin huono 2-6 recordi nelurista alla. Kontinen/Peers aloittivat kautensa todella hyvin edeten finaaliin aussiopenissa ja Kontinen voitti heti perään Rotterdamissa, mutta tuolla hän pelasi Chardyn kanssa Peersin huilatessa. Kontinen/Peersillä monesti ollut vaikeuksia ottaa rutiinivoittoja taitavia kaksinpelipareja vastaan, mutta tässä matsissa Kontinen/Peers pelaa varmasti aivan eri työmoraalilla leipäpeliään, kun taas Kyrgios/Tomic tulevat tähän matsiin vain lähinnä huvin vuoksi miesten taustat tuntien. Kyrgioksen parina jos olisi kukaan muu olisi heille +1.5 erää otollinen, mutta Tomicilla sen verran huono tilasto nelurista, että tällä kertoimella pakko painaa Kontinen/Peersin rutiinivoittoa suoraan kahdessa erässä! 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL PLAYOFFS

St.Louis Blues - Dallas Stars

St.Louis Blues/ 2.18 CoolBet

Klo 03:00

 

Game 7 kyseessä joten varmasti tiukka ja viihtyisä peli luvassa yöllä.

Siitä erikoinen sarja että molemmat joukkueet ovat onnistuneet vain yhden kotivoiton ottamaan sarjassa.

Blues oli viime pelissä vakuuttava Dallasissa ja tulihan siitä sarjan suuri numeroisin voitto tähän mennessä. Viime ottelussakin todella vähän jäähyjä ja tuskin niitä tänäänkään tullaan ottamaan niin ratkaisuja tarvii tulla 5vs5 pelissä ja siinä näen että kotijoukkue on edellä laajemmalla materiaalilla.

Vaikka sarja on ollut vieras painotteista niin tänään siihen tulee muutos sillä kotiedun merkitys on parhaimmillaan juuri näissä peleissä ja sieltä yleisöstä saadaan se ylimääräinen pelaaja jäälle jolla Blues hoitaa tämän pelin nimiinsä ja jatkaa kauttaan seuraavaan sarjaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...