Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Futisvetäjä

21.3

Recommended Posts

Jääkiekon Mm-kisat:

Suomi - Saksa

Kaapo Kakko ei tee maalia @1.63 Unibet

Klo 13.15

 

 

 

Lohkon päätösottelu. Kakko on pelannut loistavat kisat, ja hän tulee olemaan yksi nuori suomalainen stara lisää Änäriin. Kuitenkin tämä kerroin on aivan liian iso. Suomen hyökkäyspään materiaali ei ole mitenkään erikoinen, pääosin liigapelaajista koostuva. Mitään älyttömiä murskajaisia ei olla järjestetty, esim Ranska ja Tanska, jotka ovat kokeneet rumia turpasaunoja P-Amerikan jengeiltä, hävisivät Suomelle "vain" 3-1. Saksa on puolustanut oikein hyvin. Tuo 8 maalia omiin Kanadaa vastaan vääristää tilastoa aika paljon, kun kaikissa muissa se on hyvällä puolustuspelillä selvinnyt 1-2 maalilla. En näe Suomeakaan tässä tekemässä mitään viittä maalia, kun Saksakin voi tässä vielä saada esim. Tsekin vastustajaksi, jos Usa häviää Kanadalle ja Saksa vie tämän. Kakko ei kuitenkaan ole vielä mikään sateentekijä, median hype saa hänet näyttämään paremmalta mitä hän on. Kaksi maalitonta peliä alla, nyt tulee hyvinkin mahdollisesti kolmas.

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Suomi - Saksa

Saksa +1.5/ 2.20 ComeOn

Klo 13:15

 

Suomi ja Saksa kohtaavat päivällä alkusarjan päätösottelussa toisensa.

Kuten Futisvetäjä jo tuossa kirjoittikin niin Saksa on puolustanut hyvin turnauksessa ja tuohon Kanada peliin ei kannata liikaa ottaa huomiota. Saksa on pelannut hyvät kisat tähän mennessä ja joukkue kummiskin on varmuudella jo jatkopeleissä. Joukkueen ykköstähtenä jäällä luistelee Draisaitl, jota Suomen kannattaa pitää vartioinnissa sillä isokokoinen sentteri saa tuhoa aikaan jos tilaa annetaan.

Suomi taistelee lohkovoitosta ja joukkue sitä lähtee varmasti hakemaankin sillä silloin vastaan asettuisi todennäköisesti Sveitsi ensimmäisessä tosi pelissä. Suomen ongelma on näissäkin kisoissa maalinteko sillä joukkue ei tosiaan ole saanut sitä murskavoittoa heikommistakaan maista vaikka peliä on suorastaan dominoitu. Pikemminkin Suomi on tehnyt itselleen hallaa tuolla tehottomuudella kun sitten kaveri tekee paikastaan niin se syö joukkuetta.

Saksan perämisessä näissä kisoissa on Toni Söderholm, joten varmasti Saksa on valmistettu perusteellisesti Suomea vastaan pelaamaan. 

Molemmille ottelussa on panosta ja siksi en näe tässä ottelussa maalijuhlia vaan tiukkaa ja tasaista vääntöä, jossa erikoistilanteet nousee suureen rooliin ja näen ehkä jopa Saksan siinä parempana.

Eikä kannata unohtaa viime kisojen kohtaamista jonka Saksa vei lopulta jatkojen jälkeen ja tuolloin Suomen materiaali paperilla ainakin oli kovempi niin miksei Saksa nytkin venyisi jopa pisteille.

Kohde menee oikein vaikka Saksa häviäisikin jopa maalilla.

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomi - Saksa 

Saksa alle 1,5 Maalia X 1,78 Veikkaus. 


Saksa avasi turnauksen neljällä voitolla, minkä myötä se on jo varmistanut lohkon 4. sijan eikä Suomen peli muuta sitä enään millään tavalla. Se Voitti Ruotsin Tanskan ja Ranskan jotka eivät nyt paljon "puntaria" antaneet vielä vaikkakin Saksa on pelannutkin turnauksessa yllättävän hyvin. Slovakian Saksa kaatoi kuin "ihmeen kaupalla" tekemällä ottelun loppuun 2 maalia ja se olikin Saksalle ratkaiseva tekijä pisteiden kannalta.
 

Sunnuntainen USA ottelu oli Saksan paras ottelu pelillisesti turnauksessa vaikkakin se hävisi 3-1 USA:lle. Saksa sai paikkoja ja pystyi jopa haastamaan huomattavasti parempaa joukkuetta.

Leijonat on taas nyt nähty yllättäen jotenkin liian heikkona joukkueena 2 edellisen pelin valossa. Ei ole helppoa syttyä pelaamaan kovista Kanada Slovakia USA peleistä Brittejä eikä sen kummemmin näiden kisojen Ranskaakaan vastaan.

Jalonen on pelauttanut juuri tätä joukkuemateriaalia tietäen mitä tekee. Vastuuta on näihin Britti sekä Ranska peleihin jaettu tasaisesti ja fiksusti. Suomen puolustuspeli on turnauksen parasta ja se näkyykin vasta silloin kun vastassa on joukkue jota vastaan aletaan "pelaamaan." Suomi on erittäin kurinalaisesti pelannut viisikkopeliä sekä puolustuspeliä kaikkia maita vastaan ja se on ollut riittävää.

Tämä tekee selkeästi Suomesta ennakkosuosikin joka taas on pelannut suorastaan "Betonimaista" puolustuspeliä kaikkia maita vastaan. Ja kun katsoo  Jukka Jalosen erinomaisen taktisesti ja toimivasti valmentamaa Leijonien joukkuetta niin on kokonaisuutena pakko todeta että peli on ollut erittäinkin kurinalaista ja toimivaa. sen kertoo tilastot Suomi on toistaiseksi päästänyt kuudessa ottelussa vain seitsemän maalia mitä voidaan pitää tässä vaiheessa turnausta huippu suorituksena.

Minusta Saksan viisikkopeli on ollut jopa sekavaa mutta se on toiminut heikkoja maita vastaan tarpeeksi. Heti kun kovat maat Kanada ja USA tuli vastaan niin Saksa joutui taipumaan eikä sen puolustus pystynyt vastaamaan niihin sen kummemmin kuin hyökkäyskään. 

Suomella on nyt joukkue joka kykenee pelaamaan joka maata vastaan. Kaikilla kovemmilla mailla tulee MM- kisoissa huonompia pelejä keskinäisten joukkueiden tasoerojenkin  takia. No eipä tässä kyllä voi paljon moittia Leijonia, tulossa on lohkovoitto!
 

Leijonien loistavat maalivahdit, sekä puolustuspeli ei anna Saksalle tässä pelissä mahdollisuuksia. Uskon että Jalonen tietää tarkalleen mitä tekee ja myöskin hyökkäyspään toiminta etenkin ylivoimapeli herää tähän otteluun! Suomi vie 2-3 maalilla tämän ottelun eikä Suomen verkko heilu eli heitän reilusti tuon Suomen 0-1 pelin. 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 03.00

 

:blues: St.Louis Blues -  :sharks:  San Jose Sharks

 

Valinta: :blues: St.Louis Blues

Kerroin: 2.08 ( Nordicbet)

 

Kemmu vihjannut sarjaa: 3/5

 

GAME 6. Blues johtaa sarjaa voitoin 2-3.

 

Sharks kärsii paljon puolikuntoisuudesta. Erik Karlsson varoo kentällä, jonka takia tuo edellinen peli lähti Blues avausmaalista liikkeelle.  Sitten Pavelski, Hertl jättivät leikin kesken ja koittaa varmaan piikeillä pelaa.

Blues on sauma nyt mennä finaaliin ja kakkosen kertoimella lähden sitä koittaa.  Teki mieli lyyä kaveria, kun tasainen sarja, jossa Game 7 ei oo vääryys, mutta kyllä Sharks kärsii niin paljon loukkaantumisista, että se pakottaa lyödä kotijoukkuetta.  Mikäli kotijoukkueen kerroin putoaa alle kahteen, niin sitten löisin ja vihjaisisin Sharks, mutta nyt lähdetään yli kakkosella kyllä pakon sanelemalla lyömää kotijoukkuetta.

 

Kunhan ST.Louis Blues ( :blues:voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 13.15

 

Suomi -  Saksa

 

Valinta :  X  ( Tasapeli)

Kerroin: 5.85 ( Nordicbet) 

 

Tasainen ottelu lienee luvasa, kun päätöspeli edessä.  Kummallakaa ei nyt hirveesti ole panosta. Molemmat on nyt pelannut tiuhaan tahtiikin näitä otteluita, joka varmasti vähentää maaleja ja nopeaa luisteluaki.  Anttila on yksi suurimmista kärsijöistä, kun ei ehdi oikee mihinkää kentällä. 

Saksa osaa puolustaa ja omaa huippu yksilöitä, jotka osaa pistää mustaa pussii, kun tilaa tulee ja ylivoimia.  Suomikin on hyvä puolustaa, niin vähä maalinen peli tulossa ja silloin tasurin mahdollisuus kasvaa.  Molemmille isot pelit vasta tulossa, joten pientä säästelyä on varmasti, mutta se ei näy tv-ruudusta, kun ammattilainen on ok kiekkoilija puolivaloillakin.   Ei mitää sen kummempia kikkoja. Tasainen peli edessä ja tasaset joukkueet, niin tasuri kerroin kattaa pelattavuuden.

 

Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKON MM, SUOMI - SAKSA , 13:15

PELIVALINTA: KAAPO KAKKO TEKEE MAALIN @ 2.25 UNIBET

Vaikea ottelu Suomelle luvassa sillä kaksi edellistä vastustaajaa ovat olleet todella surkeita ja nyt kuitenkin vastus kovenee selvästi, pelihaluja pitäisi löytyä kun ollaan menossa kohti puolivälieriä. Britti ja Ranska pelit olivat varmasti henkisesti raskaita ja mnotivaatio oli ajoittain kateissa.

Saksa pisti sunnuntaina Usan ahtaalle sunnuntaina ja varmasti pystyy haastamaan myös Suomen joukkueen joten heti alusta täytyy olla hereillä mikäli tästä ottelusta halutaan saada täysi pistepotti. Saksalta löytyy taitavia yksilöitä kuten NHL supertähi Leon Draistl, Dominik Kahun ja kokenut Patrick Hager.

Maaleilla tuskin hirveästi tässä tullaan mässäilemään,  ja uskonkin että Kaapo Kakko nousee tänään jälleen kerran sankariksi ja  Suomi nappaa nihkeän (2-0, 2-1, 3-1) voiton tästä ottelusta.

Toivottavasti olen väärässä ja muutkin peleaajat nousisivat näissä "kovissa" peleissä esille sillä puolivälierissä kaivataan muidenkin maaleja kuin Kakon.

  • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Nürnberg

Kristyna Pliskova - Jule Niemeier

Vihje: Kristyna Pliskova -5.5 peliä

Kerroin: 2.14

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 15:00

- WTA Nürnbergin 1/16 finaalissa kohtaavat Kristyna Pliskova ja Jule Niemeier, Pliskova on siskonsa Karolinan tavoin hyvä massapelaaja ja pelasikin tuossa vähän yli kuukausi takaperin Luganon WTA turnauksen välierissä jossa tuli tappio. Pliskova on esiintynyt ihan hyvin viimeisissäkin massalla pelatuissa turnauksissa mutta hävinnyt kuitenkin häntä paremmille pelaajille vaikka tasaisia vääntöjä on ollut. Jule Niemeir on puolestaan erikoisempi tapaus. 2018 ja 2019 vuosina yhteensä vain 5 ottelua alla joista 2 tässä turnauksessa. Jule Niemeir on tässä turnauksessa pelannut ihan hyvää tennistä mutta vastukset ovat olleet todella heikkoja kun karsintojen kautta Niemeier tiensä tähän turnaukseen mukaan ylipäätään selvitti. Nyt vastassa on hyvä massapelaaja Pliskova joka on koviakin pelaajia vastaan esiintynyt hyvin. Niemeier pari viime vuotta ollut pelaamatta lähes kokonaan ja nyt joutuu kotiyleisön edessä kovaan paikkaan. WTA kokemusta myöskään ei löydy Niemeieriltä lähes ollenkaan sillä 19-vuotias nuorukainen on lähinnä tyttöjen tasolla pelannut ja myös ITF turnauksissa. Uskon että Pliskova hoitaa tämän ottelun ylijuoksu tyyliin kotiin ja jatkaa turnauksessa eteenpäin.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hollanti:Euroopa liiga playoff klo.19:30

Utrecht  Utrecht - Heracles    Heracles

Tekee maalin Adrian Dalmau @3.15 Unibet

Hollannin Euroopa liiga pleijareista vieraiden Dalmaun osumaa.

2.osaottelu ja 1.osaottelun Utrecht voitti 0-2.Heracles hallitsi 1.osaottelua kotonaan selvästi,mutta ei saanut lukuisista paikoista maalia.Tänään Heraclesin on myös hyökättävä,koska sillä on paljon kirittävää,eikä toisaalta ole mitään hävittävää.Heraclesin Espanjalainen hyökkääjä Dalmau oli runkosarjan kolmanneksi paras tekijä.Nyt Dalmaulta kaivattas todellakin niitä maaleja ja jos Heracles saisi ekana nopeen maalin niin tilanne olisikin aivantoinen ja joukkue takuulla saisi lisää intoa.Riskillä joutuu Heracles lähtee tähän ja sen on pakko hyökätä ja Dalmaulle saattaa siunaantua jokunen paikka,josta voisi maalikin tulla.Utrechtille tulee ottelussa vastaiskunpaikkoja,joista se pääsee iskee.Jos Heracles ottaa hallinnan yhtähyvin,mitä 1.osaottelussa niin luulis paikoista nyt maali tai maaleja tulevan jos Utrecht lähtee liikaa varmistelee.Dalmau on tekijämiehiä jos paikoille vaan pääsee.

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serie B Promotion Playoff / Jalkapallo Italia

Cittadella - Benevento

Yli 2.5 maalia @ 2.18 Marathonbet

Alkaa 22:00

Cittadellan kahdeksasta viimeisestä sarjaottelusta seitsemässä nähtiin vähintään kolme maalia. Vastaavasti Beneventon kymmenestä viimeisestä sarjamatsista yhdeksässä nähtiin vähintään kolme pussia. Beneventon edellinen ottelu vieraissa Bresciaa vastaan päättyi voitokkaasti 2-3. Sitä edellinen Calcia Padovaa vastaan käydyssä ottelussa jaettiin pisteet maalein 3-3. Ottelusarjassa on panoksena playoffien finaalipaikka joten nähtäväksi jää ruvetaanko tässä pelaamaan varmaan päälle vai nähdäänkö tänä iltana sarjaotteluiden kaltaista maalijuhlaa. Benevento voittaa tämän ensimmäisen osaottelun maalein 2-1.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo Espanja ACB klo 22:00

Real Madrid - Valencia

Pelivalinta: Valencia

Kerroin: 3,95 Unibet

Real Madrid johtaa Espanjan sarjaa ja Valencia on heti kärkijoukkueiden takana sijalla 4.

Valencia ollut erinomaisessa vireessä viime aikoina ja joukkue onnistui voittamaan jopa Barcelonan vieraskentällä reilu viikko sitten. 

Real Madrid pelasi viikonloppuna Euroliigan final four turnauksessa, josta tuloksena pronssimitalit. Tuolla joukkue pelasi kuitenkin 2 tärkeää ottelua, joten huippumiehille kertynyt paljon peliminuutteja viikonloppuna. Valencia pääsee otteluun hyvin levänneenä.

Mielestäni Valencian ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja tähän otteluun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...