Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

29.5

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL , STANLEY CUP FINALS 

KLO 03.00

 

:bruins: Boston Bruins  -  :blues: ST.LOUIS BLUES 

 

Valinta :  :blues: ST.Louis Blues ML 

Kerroin 2,45 ( Coolbet ) 

 

GAME 2.  Boston johtaa sarjaa voitoin 1-0. 

 

Boston aloitti finaalisarjan voitokkaasti,  kun joukkue lopulta nousi 0-2 tappiosta hienosti 4-2 voittoon.   Molemmilla oli taukoa hyvin, kun Boston huijasi 11pv , kun taas Blues sai 6pv huilata ennen tätä sarjaa.   Tämä näkyi etenkin kotijoukkueen pelissä avauserässä,  kun suoraan sanottuna Blues hallitsi avauserän tapahtumia ja pääsi ansaitusti johtoon.   2,erässä vieraat teki alussa jo 0-2 johdon, mutta tämä kesti vain 1,16 min ,  kunnes pelin kuva muuttui.  Boston pääsi kaventamaan ja sai tämän jälkeen pari ylivoimaa, jonka jälkinmäisenä he käyttivät hyödyksi,  kun McAvoy tasoitti ottelun 2-2 tilanteeksi.   Otetaan kääntyi vain voimakkaammin kotijoukkueelle ja 3,erä oli vahvaa pelaamista Bruins paidoilta ja ansaitusti Kuraly siirsi isännät 3-2 johtoon ja lopussa tyhjiin Marchand viimeisteli 4-2 lukemat. 

Blues hallitsi alkua , mutta Boston kun heräsi,  niin vieraiden peli meni sekaisin.   Blues pääsi alussa hyviin hyökkäyksiin ja pääsi hyvin päätypeleihin ja pelaa juuri sitä hyvää pääty-voitto kiekkoa, jota Blues pelaa.   Kuitenkin,  kun Bruins sai jalat hereille,  niin aktiivinen karvaus toi tulosta ja isännät pakotti vieraat roiskimaan kiekkoa päätyyn, jonne ekana pääsi kotijoukkueen pakit ja pääsivät paineen alta pois hyvin.   Tämä johti vieraiden pelin hajoamiseen ja oikeastaan neljään tyhmään jäähyn,  joka lopulta koitui kohtaloksi.   Vieraiden pakka ei saa hajota näin tänään, mikäli haluavat voittaa. 

Playoffit 2019

Boston on aloittanut jokaisen sarjan kotonaan ja hävinnyt kotonaan Game 1-2 otteluista vähintään toisen 2/3 kertaa.     Tuo Carolina pystyttiin vain voittamaan 2/2 kertaa, mutta oli tasossa eroa ja pidän tärkeimpinä vertailuina noita Toronto,  Columbus sarjoja, jossa molemmissa Boston hävisi ainakin toisen näistä otteluista. 

ST.LOUIS on ollut tällä kaudella hyvä vieraissa playoffseissa.   Joukkue on voittanut 7/10 vieraspeliä näissä poffeissa tähän asti.    Joukkue on pystynyt voittamaan vähintään toisen näistä Game 1-2 otteluista 3/3 kertaa.    Vieraissa joukkue pystyi voittamaan Winnipeg sarjassa molemmat G1-2 vieraissa ja Sharks vastaan joukkue voitti vieraissa juuri tämän Game 2 ottelun, vaikka juuri avausottelun tyyliin hävisi aika tylysti silloinkin tuon Game 1 pelin.    

2000-luvun historiassa on tämä Game 2 kääntynyt vieras voitoksi kolme kertaa enemmän kuin tuo edellinen avauspeli, joten historiakin antaa vieraille muutaman prosentin suuremman todennäköisyyden. 

YHTEENVETO 

Blues oli hyvä, vaikka hävisi.   Joukkue pystyy selvästi haastamaan kotijoukkueen pelillisesti.  Turhat jäähyt pois, niin vieraiden mahdollisuudet on hyvät.   Tähän peliin on helpompi tulla, kun tiedetään kuinka Boston tulee vastaamaan vieraiden kontrolli peliin.   Boston myös parantaa varmasti,  mutta niin tekee vieraatkin.   Luistin liikkeelle nopeammin, niin avaimet on voittoon.  Historia puoltaa hieman paremmin nyt vieraille sekä tänä vuonna Blues on ollut sekä hyvä vieraissa, että pystynyt voittamaan ainakin toisen näistä otteluista,  niin nyt on vieraiden vuoro. 

Boston on voittanut kahdeksan (8) playoff peliä nyt putkeen.   Blues on puolestaan hävinnyt jo peräti 13 kertaa putkeen Stanley Cup finaalin historiassa, niin nyt on korkea aika napata historian ensimmäinen Stanley Cup FINALS voitto.    Rohkeasti vieraat yli kahden monylinellä kelpaa ladulle.  

 

Kunhan ST.LOUIS Blues  ( :blues:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ykkönen:

MyPa - KTP

KTP @1.60 Unibet

Klo 18.30

 

 

Ykköstä. Legendaarinen MyPa nousi täksi kaudeksi ykköseen. Kausi on ollut aika odotetunlainen. Heikimpia porukoita vastaan voi olla palaa ja tiukkaa vääntöä, kuten MuSa 1-2 voitossa, ja Kajaani 1-2 tappiossa näkyi. Sittenkun mennään top7 vastustajiin niin tasoero on jo massivinen, eikä tsäänssejä kauheasti jaeta. Eif, Tps, Jaro voittivat heidät aika vaivatta, myös Kajaanille tuli tappio. Kasassa on vain kolme pojoa, eikä lisää ole todennäköisesti tänään tulossa. 

Ktp lähti kauteen kovin odotuksin, kun se ilmoitti hankkineensa Kalle Multasen, ja samalla myös nousu asetettiin tavoitteeksi. Hyökkäysmateriaali on järjettömän kova. Multanen, Pahkasalo ovat kavereita joilta voi odottaa semmoista 13+ maalin kautta. Sittem on Kurki, joka tuo lisää tulitukea ja kymppi voi hyvinkin paukkua. Alkukausi on ollut ehkä pieni pettymys. Ac Oululle kotitappio, Hakalle 6-3 tappio ja 2-2 kotitasuri Jaroa vastaan. Vaikks nämä ovat Tps:n lisäksi kovimmst joukkueet sarjassa, olisi Kotkassa varmasti odotettu yhtä pistettä enemmän näistä peleistä. 

Ktp pesee materiaalissa MyPan, ja ovat saaneet maalinteon hyvään iskuun, viime pelien maalit 2,2,3,3.

MyPa ottaa niitä pisteitä säilymiseen jostain muualta, mutta en näe heidän saavan tänään pistettäkään. 

Tulariin 1-3

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | DreamHack Masters Dallas

23:40

fda4a6bc6b27f0868acd1374c4224578.png Vitality - NiP a73e5fe9cd8d7ae3090a7aadfcf9deb8.png

Vitality -1,5 | 2,00 | bet365

 

 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) nousi viime viikon cs_summit -turnauksen voittonsa myötä ensimmäistä kertaa maailman rankingin top 5 -joukkoon. Ranskalaisjoukkueella pyyhkii tällä hetkellä todella hyvin ja pienet muutokset joukkueen rakenteessa on näyttänyt tuottavan loistavia tuloksia. DreamHack -turnauksen avauspäivänä Vitality ei ollut aivan parhaimmillaan, kun joukkue hävisi niukasti Northille lukemin 14-16. Huonosta ottelusta ei kuitenkaan ollut kyse ja ehkäpä Vitalitylle avausottelutappion voi antaa anteeksi juurikin sen takia, että he olivat voittaneet cs_summitin vain pari päivää sitten. Toisessa ottelussaan Vitality tuhosi heittopussijoukkue Lucid Dreamin täydellisesti 2-0.
 • NiP (f0rest, GeT_RiGhT, REZ, dennis, Lekr0) on junnannut paikallaan jo pitkän aikaa. Joukkueella riittää potentiaali yllätysvoittoihin heitä kovempia joukkueita vastaan, mutta kolikon kääntöpuolella NiP voi myös hävitä huomattavasti heikompitasoisia vastustajia vastaan. Epätasaisuus onkin se akilleen kantapää, mikä on estänyt NiP:iä nousemasta maailman eliittiin. Tämän turnauksen avauspäivä meni NiP:ltä selviytymistaisteluksi, koska vakiopelaaja dennis ei ollut joukkueen mukana kahdessa avausottelussa ja hänen tilallaan pelasi joukkueen koutsi pita. NiP voitti TyLoon niukasti 16-13, jonka jälkeen ruotsalaiset ottivat pahasti kuokkaan FaZelta suoraan kahdessa kartassa. Nyt tähän otteluun dennis on oletettavasti saatavilla, mutta joukkueella ja pelaajalla itsellään on iso urakka saada homma kuntoon ennen tätä ratkaisevaa peliä.
 • Bo3-otteluilla mennään eteenpäin. Karttavalinnoissa Vitality on vahvoilla. Vitality bannaa Trainin, joka on käytännössä ainoa kartta, jossa Vitality on NiP:iä tilastollisesti heikompi. NiP bannaa Vertigon. Vitality valinnee kartakseen Dust2:n tai Nuken, joissa molemmissa Vitalitylla on suuri etu NiP:iin nähden. NiP valitsee luultavasti Miragen, joka on Overpassin ohella ainoa kartta, jossa NiP:llä voi olla jonkinlainen mahdollisuus voittaa karttavalintansa. Ihan sama mitä NiP valitseekaan, Vitalityn laaja karttavalikoima tarkoittaa sitä, että he ovat ennakkosuosikkeja voittamaan jokaisen kartan.

 

YHTEENVETO

 • Vitality on hyvässä lennossa tällä hetkellä ja uunituore turnausvoitto toi varmasti uutta puhtia joukkueen tekemiseen ja itseluottamukseen. NiP on tasaisen epätasainen joukkue, joka joutui pelaamaan varamiehisenä turnauksen avauspäivänä ja nyt heidän pitäisi onnistua tiukassa paikassa ensimmäisessä ottelussaan täydellä kokoonpanolla mahdollisesti väsyneen dennisin kanssa. Vitalitylla on suuri etu karttavalinnoissa, sillä kaikissa mahdollisesti pelattavissa kartoissa Vitality on lähtökohtaisesti vähintään yhtä hyvä kuin NiP, mikä mahdollistaa suoraan kahdessa kartassa voittamisen ja sen verran vakuuttavaa Vitalityn peli on ollut, että siihen uskotaan. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun 2-0.

 

TULOS: 2-0

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thaimaa:Thai Premier League jalkapallo klo.16:00

PTT Rayong  PTT Rayong - Chonburi  Chonburi

PTT Rayong o1.5 @2.55 Unibet

Thaikuista kotijengille ne parit hakuun.

Rayong on taulukossa 10 putoajanpaikalla ja haluu varmasti poijes sieltä.Voitolla Rayong parantaisi sijoitustaan monta pykälää.Chonburi vastustajana ei olisi sieltä kovimmista päästä,eikä kovin ihmeellinen vierasjengi.Rayong oli ji viimekotipelissään lähellä pistettä Tratia vastaan,mutta hävisi lopulta 2-3.Chonburi on sarjan keskivaiheilla,mutta joukkueelle on tehty sarjassa eniten maaleja ja se on ollut Chonburin ongelma.Rayong ei ole puolestaan ole mikään maaliruisku ollut,mutta 2 edellisessä kotipelissään se on pystynyt kahteenosumaan.Chonburin tilastoissa on tältäkaudelta sellainenkin tulos kuin 7-5,joka tuli 5.kierrosta sitten Chiangmaita vastaan kotona.Hyvä alku/nopee maali Rayongille ni huudeilla ollaan vedon osumisensuhteen.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet (massa)

Grigori Dimitrov - Marin Cilic

Marin Cilic @ 1.58 Pinnacle

Alkaa 16:30

Vastakkain turnauksen toisen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 46. ja 13.  Kroatiaa edustava Cilic voitti avausottelussaan Fabbianon(96.) puhtaasti erin 3-0 (6-3, 7-5, 6-1). Entinen maailmanlistan 3. on pelannut itsensä Ranskan Avoimien neljännesfinaaleihin kahtena viime vuonna. Cilic on kohdannut Dimitrovin viidesti aiemmin häviten noista ainoastaan yhden ottelun(2015). Dimitrov hädintuskin voitti turnauksen avauksessaan Tipsarevicin(303.) lukemin 3-2 (6-3, 6-0, 3-6, 6-7, 6-4) päättyneessä ottelussa. Dimitrovin otteet ovat olleet viime aikoina varsin heikkolaatuisia joten otetaan varmanoloisesti lapulle  Pinnaclen tarjoamaa markkinatoppia  Cilicin voitolle.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl: Finaalit 

Boston - St Louis 

A.Pietrangelo over 2,5 shots on goal @2.15 Nordicbet (sis ja) 

KLO: 03.00 

Palataan takaisin pieneen kaukaloon. Finaalit jatkuu Bostonin kotiluolassa ja voitot siis 1-0 isännille. Totuus on kuitenkin se, että datan puolesta Bruinsin pitäisi Stanley Cup voittaa. Jokainen osa-alue menee tavalla tai toisella Bruinsille. Rask siihen kermana päälle. Voitosta voittoon menee tämä joukkue, mutta jostain syystä odotan lujaa vastarintaa Bluesilta tähän otteluun. 

Kolmeen viimeiseen pleijaripeliin tämä bluesin Pakki on tykittänyt kohti maalia vähintään tuon 3 kertaa. Peliaika huitelee parhaimmillaan puolen tunnin korvilla ja tuskin alle 23min jäädään tässäkään tapauksessa. Vaikka Boston vie nuo erikoistilanteet kovalla prosentilla, on myös Bluesin aika kunnostautua sillä saralla. Mestaruus vaatii todellakin sitä. 

Schwartz saa samalle määrälle kuteja tasan @2.00 kertoimen. Pietrangelo on kuitenkin tykittänyt enemmän ja herran keskiarvo playoffien osalta on koko uraa katsottuna 2,5 kutia. Avauspelissä Boston pelasi hyvin pois Bluesin hyökkääjät pahanteosta ja tämänkin vuoksi viivan kautta mennään varmuudella tässäkin pelissä. 

Omasta mielestäni ylikerroin kun summataan peliajasta lähtien kaikki  aina ottelun merkitykseen asti. 

Vaikea kuvitella että mies jää alle tuon linen. 

Panostus paukahtaa 5/5 ja eetteri kiittää. 

Kohde menee oikein kun A.Pietrangelo laukoo vähintään 3 kertaa kohti maalia  (sis mahd ja)

OIKEIN 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

French Open WTA Doubles 

Bencheikh/Gauff vs Han/Wang

Valinta: Bencheikh/Gauff @4.00 Unibet

Naisten Nelurin avauskierrosta. 18v syntymäpäiväänsä viettävä kotiyleisön Bencheikh tekee tässä ottelussa Grand Slam debyyttinsä ja parinaan hänellä toimii vasta 15-vuotias yhdysvaltain suurlupaus Gouff, joka osallistui kaksinpelissä jo karsintoihin täällä. Molemmat nuoret naiset lähtevät vaan nauttimaan ensimmäisestä slamturnauksestaan. Nuoret saavat todella ison kannustuksen varmasti aina omiaan kannustavalta ranskalaisyleisöltä. Vastassa heillä on surkean massakauden ja muutenkin huonona massapelaajana tunnettu Yafan Wang, parinaan etukäteen tämän nelikon parhaana nelinpelaajana tunnettu Han Xin. Xin kuitenkin valtaosan menestyksestään nelinpelissä ottanut alemman tason turnauksista. Etukäteen odotettavissa heikkotasoinen ottelu, mutta tuolla kertoimella pienellä yritykseen junnuparia, joista kotiyleisön suosikki saa vielä lisäboostia syntymäpäiväjuhlistaan. Wang tällä hetkellä hitaalla alustalla ollut hukassa häviten kaikki massaottelunsa tällä kaudella niin kaksinpelissä, kuin myös nelurissa, mikä nostaa myös nuoremman parin yllätysmahdollisuuksia tässä. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL FINAALI

Boston Bruins - St.Louis Blues

Tasapeli X/ 4.15 CoolBet

Klo 03:00

 

Finaalisarjan toinen ottelu jossa Boston isännöi vielä Bluesia.

Ensimmäisen ottelun tosiaan Boston vei lopulta vaikka joukkueen kone yskähtelikin ja vieraat johtivat jo 0-2. Tuon Bluesin toisen maalin jälkeen oikeastaan Boston alkoi pelaamaan ja toisen erän laukaukset menivät kotijoukkueelle peräti 18-3. 

Nyt on kummiskin taas uusi peli ja ottelu alkaa 0-0:sta. Blues näytti että se pystyy haastamaan myös Bostonin tasoisen joukkueen ja Raskikin onnistuttiin ohittamaan kahdesti viime pelissä.

Bostonkin varmasti on tässä pelissä alusta asti mukana ja tasainen vääntö tullaan näkemään jossa uskon molempien onnistuvan pari kolme kertaa vuoro tahtiin ja ottelun voittajaa lähdetään hakemaan jatkoeristä.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...