Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

28.6

Recommended Posts

E-Sports, League Of Legends, LCK

Hanwha Life - King-Zone DragonX

Vihje: King-Zone DragonX -1.5

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 11:00

- Hanwha Life ja King-Zone DragonX kohtaavat viikolla 4. Hanwha Life (Thal, Moojin, Lava, Sangyoon, Key) ovat tämän splitin aloittaaneet 2-4 rekordilla. Joukkue ei ole voittanut oikeastaan kun Jin Airin joka on 0-7 rekordilla ja KT Rolsterin, Hanwhan joukkue on häntäpäätä kokoonpanoltaan tässä LCK splitissä eikä heillä pahemmin oletuksia tähän ollut lähtiessä. King-Zone DragonX (Rascal, Cuzz, Naehyun, Deft, Tusin) puolestaan ovat aloittaneet tämän splitin 4-2 rekordilla, joukkue on ollut pitkään yhdessä ja ovat tässä splitissä ihan mahdollinen top 3 joukkue. King-Zone DragonX joukkue on ollut pitempään kasassa ja päässeet treenaaman hyvin yhdessä, pelaajat tuntevat toisensa pitkältä ajalta ja esitykset ovat olleet sen mukaisia myös. Myös pari viikkoa sitten 6-1 rekordin omaava Sandbox kaatui King-Zone DragonX:llä 2-0 luvuin suoraan. Materiaalieroa ja taktista puolta on enemmän King-Zonen puolelle joten uskon että he voittavat tämän best of 3 ottelun suoraan 2-0 luvuin.

1-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Antalya

Miomir Kecmanovic - Jordan Thompson

Vihje: Jordan Thompson

Kerroin: 1.66

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 14:00

- ATP Antalyan välierissä kohtaavat Kecmanovic ja Thompson. Vasta 19-vuotias Kecmanovic on tänä vuonna viimeistään lyönyt itsensä kunnolla läpi ATP tasolle, otteet ovat olleet nuorukaisella hyviä ja suunta on oikea kehityksen kannalta, nuoruuden tuomaa huolimattomuutta ja paineensietokyvyn vähyyttä on huomattavissa vielä mutta se on täysin ymmärrettävää, viime aikoina nurmella on Kecmanovic ihan hyviäkin pelaajia voittanut. Jordan Thompson puolestaan myös pelannut erinomaista tennistä, ja omaa enemmän kokemusta kuin Kecmanovic, Thompsonille nurmikenttä sopii myös erinomaisesti josta kertoo tuossa pari viikkoa sitten tullut S-Hertogenbosch turnauksen voitto jossa kaatui mm. Gasquet. Thompson on pelaajista kokeneempi, ja varmempi pelaaja joka on tulikuumassa vireessä nurmella, Kecmanovic on nuori hyvä pelaaja jolla on valoisaa tulevaisuutta edessä mutta Thompsonin tasoista nurmipelaajaa vastaan en vain näe nuorukaisen vielä voittavan, Thompson etenee toiseen peräkkäiseen finaaliinsa voittamalla Kecmanovicin. 

2-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Naisten MM-Kisat 

Ranska - USA

Vihje: Alle 2.5 maalia

Kerroin: 1.77

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 22:00 

- Puolivälierä vaiheessa tullaan jo näkemään pitkään odotettu ottelu jossa kaksi naisten parasta maata kohtaavat. Isäntamaa Ranska lähtee pienoisena altavastaajana otteluun kotiyleisön tuesta huolimatta mielestäni, USA mielestäni vakuuttavamin pelannut tässä turnauksessa ja esim. viime ottelussa oli Brasiliaa vastaan Ranska vaikeuksissa, tosin oli myös USA vaikeuksissa Espanjaa vastaan muttei niin pahasti kuitenkaan. Tasainen tiukka vääntö tulossa jossa panokset ovat äärimmäisen kovat, tämän ottelun voittaja hyvin todennäköisesti putsaa koko potin. Uskon ottelusta vähämaalista ja puolustusvoittoista jossa rauhassa rakennellaan paikkoja. Pienten marginaalien ottelu  ja äärimmäisen tiukassa paikassa on myös tuomarit, en usko että kovinkaan helpolla tässä vaiheessa turnausta enää pilkkujakaan jaellaan joten uskon tämän ottelun pysyvän varsinaisen peliajan underina.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Eastbourne WTA

Ons Jabeur - Angelique Kerber

Vihje: Angelique Kerber -4.5 peliä

Kerroin: 1.75

Vedonlyöntitoimisto: 1xbet

Alkamisaika: 13:00

- WTA Eastbournen välierissä kohtaavat Jabeur ja Kerber. Jabeur on pelannut tässä turnauksessa yllättävänkin hyvää tennistä nurmella voittaen mm. Johanna Kontankin. ITF tasolta Jabeurilta löytyy kokemusta nurmelta ja nyt on nähty että pärjää myös hyvin WTA tasollakin. Kerber, viime vuoden Wimbledon voittaja pelannut myös tässä turnauksessa erinomaisesti, voittaen viime ottelussaan vakuuttavasti Halepin 2-0 luvuin. Viihdyttävä matsi varmasti tulossa jossa Jabeur koittaa kaikin voimin pistää vastaan Kerberille. Kerber on kuitenkin sen verran vielä edellä Jabeuria että tulee tämän ottelun 2-0 viemään. Halepia vastaan Kerberin peli näytti niin hyvältä että Wimbledonissa tulee menemään Kerber tänäkin vuonna varmasti pitkälle. Jabeur on hyvä pelaaja muttei läheskään esimerkiksi Halepin tasoa joka ei mahtanut Kerberille mitään. Niin en usko että Jabeurkaan mahtaa. Eiköhän Kerber ottelun voita vähintään 5 pelin erolla esim. 6-4, 6-3 luvuin.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliiga U20 jalkapallo klo.11:15

Bentleigh Greens U20 - Dandenong Thunder U20

Bentleigh Greens U20 o1.5@1.90 Paf

Kohti viikonloppua mennään ja katse on Aussijunnuissa kotijoukkueelle ne parit maalit.

Vieraat on tässä kertoiminenvalossa laitettu suosikiksi,joka kyllä itseäni hieman ihmetyttää.Taulukossa joukkueilla on eroa van 3 pistettä Bentleighin ollessa sijalla 10 ja Dandenong sijalla 8.Onhan Dandenong hyvin pelannut viimekierroksilla,kun 4 viimeisestään se on voittanut 3,mutta 2 noista voitoista on otettu kotona.Dandenong onkin sit ollut surkea vieraissa ja voittanut vain kerran 9 käymästään vieraspelistä.Reissupeleissä Dandenongille on myös tehty maaleja hyvin ja noissa 9 on kotijoukkue pystynyt 7 kertaa tekee sen 2 osumaa tai enemmän.Bentleigh on ottanut mukavsti voittoja viimekierrosilla,jopa noista kärkijengeistä.Viimeissään se kävi hakee täydet pisteet sarjakolmoselta Humelta.Bentleighilla olisi kyllä parannettavaa kotipeleissään,kun niitä voittoja on toistaiseksi kotonta vasta 2.Bentleighin maalisuhde on ylipuolet parempi,mitä Dandenongilla ja tässäpä sillä olis saumat ottaa kauden 3 kotivoitto surkeasta vierailijasta Dandenong Thunderista,mutta itse päädyn vähintään se 2 osumaa kotijengille.

tääveto napsu jo 1.jaksolla :)

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-kisat / Jalkapallo naiset

Ranska  - USA

Yli 2.5 maalia @ 2.18 Pinnacle

Alkaa 22:00

Vastakkain puolivälierässä eittämättä kaksi turnauksen parasta joukkuetta. Jenkit ovat tehneet vähintään kaksi maalia kaikissa neljässä pelaamassaan ottelussa ja ranskalaiset kolmessa neljästä ottelustaan. Kumpikin joukkue lähtee luultavasti pelaamaan omilla vahvuuksillaan ja tässä tuskin tullaan näkemään mitään yltiömäistä vetäytyvää puolustuspeliä varsinkaan Ranskalta joka pelaa kotiyleisönsä edessä. Ranska tuskin lähtee otteluun myöskään niin suuren altavastaajan roolissa mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Joukkueet kohtasivat  toisensa viime tammikuussa harjoitusottelussa jolloin Ranska oli vahvempi lukemin 3-1. Tämän illan ottelusta tulee tasainen  ja viihdyttävä kamppailu josta USA putsaa jatkopaikan kotiin maalein 2-1.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT NAISET

Ranska - USA

TASAPELI X/ 3.25 Unibet

Klo 22:00

 

Toinen puolivälierä ottelu kun Englannille haetaan vastustajaa.

Ranska ja USA molemmat kulkee tappioitta kisoissa, mutta nyt jomman kumman taival katkeaa. 

Ranska kaatoi neljännesvälierissä Brasilian jatkoajan maalilla vaikka olikin pelillisesti hieman edellä ottelussa. USA puolestaan voitti neljännesvälierissä Espanjan 1-2 ja molemmat maalit USA teki pilkusta, mutta hallitsi peliä ja ansaittu voitto.

Nyt on molemmille joukkueille todellinen haaste ja ottelusta tulee varmasti hieno ja uskon sen olevan myös todella tasainen, kumpikaan ei virheitä varmasti puolustuspäässä tee ja ylimääräiset riskit minimoidaan joten en yllättyisi myöskään kiikareista 90 minuutin jälkeen taikka sitten molemmat onnistuvat kerran mutta uskon että jatkajaa joudutaan hakemaan vielä 90 minuutin jälkeen.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

TPS - EIF 

Maali molemmilla puoliajoilla @1.52 Unibet 

KLO: 18.30 

Molemmat niput ovat esiintyneet alakanttiin ja kotijoukkueen olisi otettava tästä voitto, jottei Valkeakosken Haka kuro eroa liiaksi. 

Tämä kohde saadaan siis himaan kun molemmat puolikkaat tarjoaa vähintään yhden maalin. EIF ei ole kahteen peliin onnistunut maalinteossa ja TPS on osunut kahteen peliin kahdesti. Roimasti on parannettavaa kummallakin ja uskallan väittää että tätä peliä lähtee kumpikin voittamaan. Hyökkäyksen kautta. Ei puolustuksen. 

Kauden ensimmäinen ottelu päättyi EIF:n kotikentällä lukemiin 1-1 ja tuolloin nähtiin maali/pa. 

Ottelun merkitys on mielestäni suuri, vaikka kausi ei vielä pitkällä olekaan. Ihan molemmille. 

Yli 2,5 maalia koko otteluun kuulostaa myös saletille, mutta minä luotan mieluummin tähän. Ei pitäisi kyllä ihmeitä vaatia tämän kohteen osuminen. 

Panostus 5/5 ja eetteri huutaa Hoosiannaa. Poronvoima kiittää. 

Kohde menee oikein kun ottelun molemmat puoliajat tarjoaa maalin 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Irlanti - Premier Division

Shamrock Rovers vs Dundalk FC

Dundalk voittaa 2.75@ComeOn

Klo 22:00

Tulos: 0 - 1 ( 0 - 0 )

Irlannista kärkikamppailu testiin jossa vierailla on voiton myötä mahdollisuus repiä ratkaisevan tuntuista eroa taulukossa.

Kotijoukkue SR on kovassa kunnossa, sitä ei käy kiistäminen. Kymmenessä pelatussa kotipelissä vain yksi tappio, parit tasurit sekä 7 voittoa puhuvat omaa kieltä millä tasolla on kotiviheriöllä suoritettu. Ainoan tappion aiheutti Bohemians jonka voittoa tietysti avitti kotiseuran punainen kortti. Tänäänkin kotikenttäetu antanee hyvät mahdollisuudet voiton tavoitteluun mutta miten pitkälle se riittää kun vastaan asettuu suurin ja kaunein?

Vierailija Dundalk on viimeisen viiden kauden aika ollut Irlannin mestari neljästi ja kohti kannua ollaan taas menossa vahvasti. Pelit kulkee niin kotona kuin vieraissa ja ennen kaikkea alakerta on äärettömän tiivis. Kymmenessä vieraspelissä Dundalk päästänyt vaivaiset 5 maalia ja kuntopuntaria katsastamalla viimeiseen 5 peliin on vieraille tehty vain yksi maali. En näe syytä sille että tämä trendi tulisi tänään muuttumaan vaan uskonkin puolustuspelin olevan se ratkaiseva etu vieraille tänä iltana.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu SRn kotikentällä: Voitot vieraiden hyväksi 4/6 ja kaksi tasuria. Yli 2.5 maalia 3/6 sekä molemmat tekee 2/6.

Markkinat pelaa kotijoukkueen puolesta mutta itse lähden raakasti vieraiden matkaan. Äärettömän tasainen pari mutta luotan vieraiden alakerran pitävyyteen jolloin yksikin tehty maali Dundalkin osalta voi ratkaista pelin vedon eduksi.

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Ryan Walsh - Lewis Paulin

Will fight go the distance, No, bet365, @2.00

Klo: 23:00

 

Walsh on Paulinille melkoinen tason loikkaus, sillä hänen 12 ottelun rekordiltaan löytyy vain yksi kunnon vastus, Stephen Tiffney puolitoista vuotta sitten. Walsh kuuluu brittien eliittiin höyhensarjassa ja hän on otellut useita kovia nimiä vastaan häviten niukasti vain kaksi kertaa. Paulinille tämä on lisäksi ensimmäinen 12-eräinen ottelu, häneltä löytyy kokemusta lähinnä 4- ja 6- eräisistä. Vielä hän ei ole todistanut pystyvänsä roikkumaan tällä tasolla ja melko usein tämäntyyppiset match-upit tuppaavat päätymään kokeneemman osapuolen tyrmäysvoittoon. Walshin tyrmäykselle ei kuitenkaan saa juurikaan tätä parempaa kerrointa, joten on mielekkäämpää betsata matsin päättymistä ennen täyttä aikaa. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...