Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, Naisten MM-Kisat

Saksa - Ruotsi

Vihje: Saksa

Kerroin: 1.75

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 19:30

- Saksa ja Ruotsi kohtaavat puolivälierä kamppailussa. Saksa lähtee tähän otteluun ansaittuna suosikkina ja mielestäni kertoimissa on ilmaakin jonkun verran, 1.50 kertoimet mielestäni lähempänä totuutta joten ilomielin otetaan Saksaa lapulle. Saksa on tässä turnauksessa edelleen puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki 4 otteluaan, eikä se ole tässä turnauksessa päästänyt yhtä ainuttakaan maalia vielä. Saksan puolustus on ollut todella tiivis eikä vastustajat ole päässeet kovinkaan paljoa hyville tekopaikoille. Saksan hyökkäys on osoittanut myös vaarallisuuttaan Dabritzin ja Poppin johdolla ja joukkue iskikin neljännesvälierissä 3 maalia Nigerian verkkoon. Ruotsi puolestaan on selvästi heikompi joukkue jos verrataan Saksaan, puolustuksesta löytyy joukkueen vahvuus mutta hyökkäys on jäänyt todella vaisuksi jossei ottelua todella heikkoa Thaimaata vastaan lasketa. USA:ta vastaan Ruotsi oli helisemässä ja 2-0 päättynyt ottelu olisi voinut helposti olla 4-0/5-0 lopputulokseltaankin. Saksa tulee pitämään palloa paljon ja Ruotsi koittaa epätoivoisesti vastahyökkäyksillä iskeä  maaleja. Uskon että Saksan vahva puolustus pitää nollat jälleen ja hyökkäys iskee tarvittavan maalin taikka maalit jotta Saksa jatkaa turnaustaan eteenpäin, sen verran parempana näen Saksan joukkueen verrattuna Ruotsiin.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

E-Sports, League Of Legends, LCK

Gen.G - SK Telecom T1

Vihje: Gen.G

Kerroin: 2.38

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 11:00

- Viikolla 4 kohtaavat Gen.G ja SK Telecom T1. Gen.G (Cuvee, Peanut, Fly, Ruler, Life) on aloittanut tämän splitin 4-3 Rekordilla, viimeisempänä tuli tiukka 2-0 tappio 6-1 rekordin omaavalle Sandboxille mutta muuten on joukkue kyllä pelannut erinomaisesti tässä splitissä, kuin pelasi myös tuossa viime ottelussakin. Gen.G joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja taitoa ja joukkuen ehdoton leaderi on jungleri Peanut jolta löytyy kokemusta monen vuoden takaa. SK Telecom T1 (Khan, Haru, Faker, Teddy, Mata) on aloittanut tämän splitin puolestaan 2-5 rekordilla voittaen oikeastaan vain 0-7 rekordin omaavan Jin Airin. Joukkueesta löytyy taitoa ja kokemusta mutta joukkue on viime vuosien aikana muuttunut paljon eikä se ole enää kokoonpano muutosten jälkeen se Korean pelätyin joukkue mitä se oli pari vuotta sitten. Joukkueen sisällä on pelaajia vaihtunut paljon ja kommunikaatio ongelmia on ollut aikaisemmin tässä splitissä. Gen.G on huomattavasti yhtenäisempi joukkue ollut tässä splitissä ja heidän pitäisi paremman joukkue pelaamisen turvin hoitaa tämä tasainen best of 3 ottelu kotiin. Joukkue lähtee jopa hiukan yllättäen altavastaajana tähän otteluun mutta tässä on luultavasti kyse vieläkin SK Telecom T1 nimen vaikutuksesta vaikka joukkue ei enään olekkaan se Korean kovin niin (brändi) puree edelleen. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

E-Sports, League Of Legends, LCK

KT Rolster - Afreeca Freecs

Vihje: Yli 2.5 karttaa

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 14:00

- KT Rolster ja Afreeca Freecs kohtaavat viikolla 4. Kaksi hyvin tasaista joukkuetta vastakkain tässä ottelussa, KT Rolster aloittanut Splitin 2-5 rekordilla kun puolestaan Afreeca Freecs aloittanut splitin 3-4 rekordilla. Molemmat joukkueet ovat olleet pitkään yhdessä eikä viime aikaisia kokoonpano muutoksia ole kummassakaan joukkueessa nähty. Joukkueiden aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset ovat myöskin olleet hyvin tasaisia ja monesti ollaan kolmaskin kartta nähty. Afreeca Freecs pelannut tässä splitissä hiukan paremmin ja lähteekin otteluun pienenä ennakkosuosikkina. Silti KT Rolster omaa hyvät mahdollisuudet voittaa vähitään yhden kartan sillä tasoeroa ei kuitenkaan hirveästi ole ja joukkueiden pelityylit ovat suhteellisen samanlaiset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Tasmania liiga jalkapallo klo.09:30

Glenorchy Knights - Kingborough Lions

Kingborough Lions o1.5@2.25 Paf

Aussien Tasmaniliigasta vieraille heitän ne parit osumat kokeiluun.

Taulukossa joukkueet peräkkäisillä sijoilla 5 ja 6.Kingborough Lions on pisteenperässä tänään kotijoukkueena olevaa Glenorchyy.Joukkueitten pelit ovat menossa erisuuntiin,kun Glenorchy on ottanut 3 peräkkäistä häviöö ja Kingborough puolestaan voittanut 2 putkeen.Voittajaa en uskalla lähtä veikkaa,mutta vieraiden kertoimet on menossa alaspäin.Kingborough on keskinäisissä ollut selvästi se parempi ja 7 keskinäisestä kohtaamisesta se on voittanut 5.Tasureita joukkueet ei ole keskinäisissä vielä pelanneet.Tulisko se sitten tänään,en tiedä,mutta maaleja tässä saatetaan molemmilta nähdä useampi.Hyvin runsasmaalisia ovat noi keskinäiset olleet tähänkinasti.Maalit on Kingboroughin eduksi 25-15 keskinäisissä kohtaamisissa.Uskon vieraiden motivaation olevan hyvä,kun se kohtaa jälleen Glenorchyn ja mitään kiikareita ei luultavasti nähdä tässä pelissä.

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

VL.png.0cf182ee2d26a137f267a26405caffc6.png

VPS.jpg.d52d7df15baace6559b6c09b9d4085a8.jpg VPS Vs. Ilves Ilves.png.a8dd2bd5466c483e78062e5cb09794a7.png

Vihje: Ilves -0,5

Kerroin: 2.08

Vedonlyöntiyhtiö: Veikkaus

Alkamisaika: 17:00

 

Veikkausliigan 13. ottelukierros pärähtää käyntiin tänään lauantaina kolmella ottelulla, joista yksi on Vaasassa pelattava VPS - Ilves. Joukkueet lähtevät otteluun hyvinkin erilaisista lähtökohdista ja mielestäni vierasjoukkuetta on aliarvioitu kertoimissa näin ollen todella rajusti.

VPS oli ennen kauden alkua itselleni potentiaalinen kriisijoukkue ja kauden puolivälin kolkuttaessa ovelle näyttäisi siltä, että joukkue on tietyllä tapaa ajautunut kriisitilaan. Joukkueen pelaajamateriaali on hyvinkin kapea ja muutamien alkukauden loukkaantumisten myötä joukkue olisi kipeästi kaivannut lisää vahvistuksia kokoonpanoonsa. ''Vepsun'' rahallinen tilanne on kuitenkin veikkausliigajoukkueista ehdottomasti huonoin, sillä joukkue teki pelkästään viime vuonna lähes 450 000€ tilikausitappiot. Rahaa hankintoihin ei yksinkertaisesti ole joten päävalmentaja Petri Vuorisen on ollut tyytyminen nykyisiin pelaajiin. Pahimmillaan joukkue on kuulemieni mukaan harjoitellut vain 12-14 pelaajalla läpi viikon joka on ammattilaistasolle naurettavan vähän. Joukkue on tällä hetkellä vain pisteen jumbosijan yläpuolella eikä ole onnistunut voittamaan vielä ainuttakaan peliä.

Yksi kynnyskysymyksistä Vepsulle ennen kautta oli, että pystyykö 32- vuotias Sebastian Strandvall vielä hyvälle veikkausliigatasolle ja uusimaan viime kauden tehonsa (10+5). Toistaiseksi Strandvallin peli on ollut koko joukkueen ohessa tukkoisaa, eikä mies ole kuluvalla kaudella vielä onnistunut saalistamaan ainuttakaan maalia tai syöttöä. Joukkueen ehdottomasti tärkeimmäksi pelaajaksi tällä kaudella on noussut keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen. Kuinkas ollakaan, Voutilainen ajettiin kahdella keltaisella kortilla viime ottelusta ulos ja on näin ollen tänään sivussa Ilvestä vastaan. Keskikentän kolmikon muodostanee Häkkinen-Strandvall-Lähde, jolloin Voutilaisen poissaolo on massiivinen menetys kotijoukkueelle.

Ilves puolestaan on sarjassa toisena, vain pisteen perässä ottelun enemmän pelannutta Honkaa. Muutama viikko takaperin Ilves kävi vielä Maarianhaminassa pokkaamassa itselleen Suomen Cupin mestaruuden, joten voidaan puhua Ilveksen kohdalla täydellisestä alkukaudesta. Alkukauden otteluissa oli ominaista, että Ilves ei päästänyt maalipaikkoja vastustajilleen lähes lainkaan, mutta oli myös itse vaikeuksissa luoda niitä riittävästi. Joukkue kuitenkin pystyi tekemään otteluissa tarvittavat maalit ja viime otteluissa Ilveksen hyökkäyspeli on ollut jo selkeästi avonaisempaa kuin alkukaudesta. Eri mittareilla mitattuna Ilves on ollut joko alkukauden paras tai toiseksi paras joukkue.

VPS-Ipa.thumb.png.260a97cdf2ffb28741e4e464206fdb86.png

Joukkueiden xGF% 5 ottelun keskiarvolla

Kyseinen kuvaaja siis kuvaa xGF% 5 ottelun keskiarvolla joka selkokielellä tarkoittaa sitä, kuinka paljon joukkue on luonut ottelussa maaliodottamaa koko ottelusta. 50% xGF% siis tarkoittaa, että joukkue on luonut maaliodottamaa täsmälleen yhtä paljon vastustajansa kanssa. Mitä isompi luku, sitä paremmin joukkue on pärjännyt. Vertailun vuoksi sanottakoon, että sarjassa viimeisenä oleva KPV on pärjännyt maaliodottamassa mitattuna paremmin kuin VPS ja näin ollen VPS on ollut alkukauden huonoin joukkue.

Vaikka VPS pääsee ottelussa pelaamaan kotonaan, ei se riitä lähellekään nostamaan joukkuetta edes tasavahvaksi Ilvestä vastaan. VPS:llä on edelleen pieniä loukkaantumishuolia ja suurimpana poissaolona tietysti Jerry Voutilainen pelikieltonsa vuoksi. Ilves pääsee puolestaan pelaamaan parhaalla miehityksellään ja valtavan tasoeron vuoksi nousee vieraissa jopa yli 50% suosikiksi. 

Oma arvioni otteluun: 17,5 - 27 - 55,5

Veikkauksen @2.08 Ilvekselle on siis reippaasti pelattava rajakertoimen ollessa 1.802

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1
 • Posi-Putin 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | GG.Bet Chicago Invitational

17:30

be5439e78419765af9fa933cd55b220b.png forZe - OpTic b92be5f1bf6449861d2bd151abe579ef.png

forZe | 2,00 | bet365

 

 • forZe (facecrack, Jerry, xsepower, almazer, FL1T) on venäläispelaajista koostuva joukkue, jotka ovat grindanneet online-pelejä ja turnauksia lähes koko olemassaolonsa aikana. LAN-turnauksiin joukkueella ei ole vielä ollut asiaa, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö forZe olisi vaarallinen joukkue. forZen viime aikojen tuloksista maininnan arvoisia ovat muun muassa 2-0 -voitto G2:sta ja HellRaisersista, sekä yhden karttavoiton nappaaminen Liquidilta. Potentiaalia siis löytyy varsin paljon nuorelta joukkueelta, jolla on vielä realistinen mahdollisuus päästä tästä Chicago Invitational -karsintaturnauksen kautta pelaamaan isojen valojen alle. 
 • OpTic (k0nfig, TeSeS, refrezh, MSL, niko) on kansainvälisesti tunnettu nimi, jonka tulevaisuus on kuitenkin pahasti pimennossa. Organisaatiossa viime aikoina tehty päätös yhdistyä muun muassa MIBR:n omistavan Immortalsin kanssa tarkoittanee sitä, että tällä kokoonpanolla ei ole tulevaisuutta OpTicin alaisuudessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että MSL:n suojatit pelaavat omasta tulevaisuudestaan lähes jokaisessa pelaamassaan turnauksessa. Soppa on valmis kun otetaan huomioon se, että joukkueen uusin jäsen TeSeS on pelannut varsin rajoitetun määrän pelejä. OpTicin viimeaikaiset tulokset ovat olleet ailahtelevia. Joukkue itse asiassa onnistui voittamaan muutaman viikon takaisen DreamHack -turnauksen, mutta tässä turnauksessa kärsi tappion Heroicille ja voitti vain niukasti GamerLegionin.
 • Karttavetossa forZe aloittaa poistamalla Vertigon ja OpTic ottanee pois Infernon. forZe valinnee kartakseen Miragen ja OpTic valitsee joko Nuken tai Overpassin. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaisin Dust2:ta. Karttavalinnoissa en merkittäviä etuja lähtisi jakamaan, mutta molemmilla joukkueilla on kohtalaisen laaja karttavalikoima, joten karttavalintojen perusteella ottelu ei ratkea.

 

YHTEENVETO

 • forZe ei ole päässyt maistamaan kansainvälistä menestystä lupaavista tuloksista huolimatta, mutta se on varmaa, että juuri nämä online-ottelut sopivat forZelle paremmin kuin OpTicille, jonka tulevaisuuden päällä on kysymysmerkkejä ja muutamia ailahtelevia tuloksia online-otteluista. Karttavalinnoissa ei ihmeitä nähdä ja kumpikin joukkue osaa pelata tässä ottelussa pelattavia karttoja tasavertaisesti. Joukkueiden tasoerossa ei ole suuria eroja, mutta koska kyseessä on online-ottelu, etu on mielestäni annettava forZelle, joka on näissä oloissa kuin kotonaan eikä heillä näyttäisi olevan samanlaista ailahtelevuutta kuin OpTicilla. Kohde menee oikein, kun forZe voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTA Eastbourne (nurmi)

Angelique Kerber - Karolina Pliskova

Angelique Kerber @ 2.20 Bethard

Alkaa 14:30

Vastakkain turnauksen finaalissa maailmanlistan sijat 5. ja 3.  Viime vuoden Wimbledon -mestari Saksaa edustava Kerber on edennyt  tässä Eastbournen turnauksessa kahdesti aiemmin finaaliin asti. Kerber on voittanut kuusi tällä kaudella nurmella pelaamastaan seitsemästä ottelusta. Kolmessa noista nainen ei hävinnyt erääkään. Kerber on raivannut tietään tämän vuoden Eastbournessa antamatta eräkään vastuksellensa. Nainet tiputti mm. Halepin(7.)  erin 6-4 ja 6-3. Kerber on vienyt tämän illan finaaliparin aiemmat kohtaamiset 7-4. Edellisen nurmella pelatun keskinäisen ottelun(2015) nainen voitti 2-1. Pliskova on myös tällä hetkellä hyvässä iskussa mutta Kerber on parempi nurmipelaaja ja tuntee hyvin puolustavana sekä vastaaniskevänä pelaajana vastustajansa metkut. Kerber lähtee omassa arviossa otteluun hienoisena suosikkina joten Bethardin markkinatoppi 2.20 otetaan maiskutellen lapulle. Kolmas kerta toden sanoo Kerberin ottaessa viimeinkin Eastbournen mestaruuden erin 2-1 päättyvässä ottelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Irlanti - 1. divisioona

Longford vs Cobh Ramblers

btts & o 2.5  2.50@ComeOn

Klo 21:30

Tulos: 1 - 0

Jatketaan Irlannissa tänäänkin kun taulukon 3. isännöi 7. sijalla olevia vieraita.

Kotijoukkue Longford on mukana nousukarsintapaikkojen taistossa ja piikkipaikkaan on matkaa vain kuusi pistettä. Isännät ovat koko sarja toiseksi paras kotiseura toistaiseksi 21 pisteellä. 8 kotipelissä vain yksi tappio sekä maaliero 14:3 ovat vahvasti pelaavan seuran tunnusmerkkejä mutta alkaako tiivis alakerta pikkuhiljaa vuotamaan hieman useammin kun nuo 3 päästettyä ovat tulleet viimeiseen neljään kotipeliin?

Vierailija Cobh Ramblers tuskin etenee kauden aikana nousukarsintoihin oikeuttaviin sijoihin kun sinne on matkaa jo 19 pistettä. Eikä tämänkään illan pelistä ole välttämättä pisteitä luvassa lisää saldoon kun ovat sarjan toiseksi heikoin vierailija mutta maaleja seura sentään on saanut vieraissa tehtyä ihan kiitettävällä tasolla kun ovat jääneet ilman tehtyä osumaa vain 3/8 ottelussa saldolla 8:15.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu Longfordin kotikentällä: kotiseura voitto 3/6, tasapeli 1/6 ja vierasvoitto 2/6, yli 2.5 maalia 5/6 ja molemmat tekee 5/6.

Historia sekä se seikka että kotiseuran alakerrasta on alkanut reikiä löytyä hiljalleen ovat aivan oiva syy tarttua tarjolla olevaan kertoimeen, varsinkin kun vieraat harvemmin jäävät ilman tehtyä osumaa.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT NAISET

Saksa N - Ruotsi N

Saksa voittaa päästämättä maaleja/ 2.34 NordicBet

Klo 19:30

 

Niinkuin aikaisemmassa vihjeessä mainittiin Saksa lähtee ennakkosuosikkina otteluun ja ei suotta, joukkue kulkee tappioitta ja joukkue ei tosiaan ole omasta verkostaan palloa vielä kaivanut.

Ruotsi on pelannut ihan okei, vaikka joukkueen vahvuus on omassa päässä niin silti omiin mennyt kolme kertaa ja yhden maalin sai aikaan  Thaimaa. Neljännesvälierissä Ruotsilla kävi tuuri ettei Kanada tasoittanut ottelua pilkusta.

Saksa on vahvempi joukkue kuin Ruotsi ja Ruotsin hyökkäys ei ole niin kova että se voisi paniikkia Saksalle aiheuttaa ja kun Saksa pääsee johtoon nii joukkue osaa peliä jäädyttää niin ettei Ruotsi saa edes kunnon kiriä enää aikaan.

 • Tykkäys 1
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Afrikan mestaruuskilpailut / Jalkapallo

Mauritania - Angola

Angola voittaa ottelun ja molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 5.50 bet365

Alkaa 17:30

Angola voitti kotonaan viime syksynä Mauritaniaa vastaan pelatun  karsintaottelun maalein 4-1. Vieraissa Angola  kokikin sitten 1-0 tappion. Mauritanian puolustuspeli tuntuu olevan aivan hukassa ja joukkue päästikin molemissa kesäkuun aikana pelaamissaan otteluissa verkkoonsa vähintään kolme maalia. Joukkue kuitenkin onnistui tekemään molemmissa kamppailuissa yhden maalin. Joukkueen yläkerta tuntuu puolustusongelmista  huolimatta toimivan sillä Mauritania on maalannut yhdeksässä viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Angola panostaa hyökkäyspeliinsä ja arsenaalia maalintekoon joukkueesta löytyykin mukavasti. Mauritania onnistuu tuikkaamaan tänään yhden maalin Angolan hyväksi 3-1 päättyvässä ottelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...