Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

6.7

Recommended Posts

NPB klo 12;00

Orix Buffaloes - Fukuoka SoftBank Hawks 

Pelivalinta: Fukuoka SoftBank Hawks 

Kerroin: 1,51 Marathonbet 

Fukuokan aloittava syöttäjä on Otake, joka on pelannut hyvän alkukauden. Fukuokan lyöntiosasto ollut myös hyvässä vireessä, joten eiköhän Fukuoka lyö monta juoksua tässä ottelussa. 

Orixin syöttäjä on vaisun alkukauden pelannut Suzuki. Lisäksi Orixin lyöntiosasto on pelannut todella huonosti, joten juoksujen teko tulee olemaan vaikeaa. 

Orix on kotiedusta huolimatta selkeä altavastaaja tässä ottelussa ja odotan Fukuokalle selkeää voittoa ottelusta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis sekanelinpeli Wimbledon klo 19:30

Murray/Williams - Guarachi/Mies 

Pelivalinta: Murray/Williams 2-0 

Kerroin: 1,53 Bet365 

Murray/Williams kaksikko ei ole aikaisemmin pelannut yhdessä. Molemmat ovat hyviä kaksin- ja nelinpelaajia ja ruohokenttä on molemmille mieluinen alusta. Williamsilla on kova syöttö, joka antaa selkeän edun sekanelinpelissä. 

Mies on menestynyt Krawietzin kanssa hyvin nelinpelissä. Muiden parien kanssa peli ei ole kuitenkaan kulkenut yhtä hyvin. Guarachilla ei ole merkittävää menestystä nelinpelistä, joten Guarachi/Mies kaksikon lähtökohdat otteluun ovat vaikeat. Pari ei ole myöskään aiemmin pelannut yhdessä. 

Kotiyleisön tuki on lisäksi Murray/Williams kaksikolla, joten uskon heidän ottavan selkeän voiton erin 2-0. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:NPL Queensland jalkapallo klo.12:00

Western Pride  Western Pride - Sunshine Coast  Sunshine Coast

Western Pride-1.5 @2.30 WilliamHill

Aussien Jumbovääntöö ja Westernille vaaka kallistuu.

Kummallakaan ei noit voittoja ole ainakaan liikaa ja Sunshine varsinkaan ei niitä ole viimeaikoina pahemmin napannut.Viimeisin voitto tosin kylläkin juuri Western Pridestä,mutta muuten onkohan Sunshine n.50 viimeisestään voittanut 2 pelii ni ei sinne aurinko ole paistanut pahemmin Sunshine leiriin.Western Pride sentäs pystyy vähän useammin voittaa ja tänään sillä olisi mukava revanssin/koston paikka.Kummallakin on varmasti muistissa toi edellinen kohtaaminen ja vielä enempi takaraivossa painaa Sunshinella noi muut keskinäiset kohtaamiset,sillä sitä on niissä viety rumasti.Onhan otteluita vielä jäljellä,mutta Sunshinen peli-into ei varmasti ole se kaikkein paras.ku otteluita hävitään toisensa perään.Tähän peliin Sunshine saattaa jopa yrittää,mutta se saattaapi Westernin parit maalit alkuunsa lannistaa vieraat ja se on sitten menoa.

6-0 päätty :)

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Wimbledon ATP

Sousa - Evans

Vihje: Yli 37.5 peliä

Kerroin: 1.91

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 18:00 (alustava)

- Wimbledonin 1/16 finaalissa kohtaavat Sousa ja Evans, haetaan tähän tasaiseen otteluun paljon pelattuja pelejä Unibetin toppi kertoimella, muualla saman kohteen kerroin 1.75-1.80 luokkaa. Evans lähtee otteluun ansaitusti suosikkina mutta Sousa on pelannut myös erinomaisesti nurmella viime aikoina, voitettuaan mm. Cilicin suoraan 3-0 luvuin viime kierroksella. Hallen ATP turnauksessa pelasi myös Sousa hyvin. Molemmat pelaajat omaavat erinomaiset syötöt jolla dominoivat peliään. Kumpikaan pelaajista ei murru omalla syöttövuorollaan kovinkaan usein, etenkään nurmikentällä joten näen hyvät saumat että tässä ottelussa pelataan paljon pelejä. Molemmat pelaajat pystyvät erän/eriä voittamaan ja eiköhän muutama tiebreikkikin nähdä, ainakin yksi, sen verran tasaisesta otteluparista on kyse vaikka Evans otteluun lähteekin kertoimien valossa suht isona suosikkina.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

16:00

d4016c0b503c218e2c37afcb134772f0.png Astralis - Vitality 2275fa77de5fb44c47f441e1ab25e7ff.png

Astralis -1,5 | 2,05 | Veikkaus

 

 • Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) on ESL One Cologne -turnauksessa näyttänyt hauistaan. Viitteitä viime vuoden täydellisestä dominoinnista on alkanut taas pikkuhiljaa näkyä, sillä joukkue on pyyhkinyt tieltään tähän asti kaikki vastustajat häviämättä karttaakaan. Mikä ehkä olennaisinta Astraliksen pelintason nousulle on se, että joukkueen yksilöpelaajat ovat löytäneet vireensä, joka oli jonkin aikaa kadoksissa. Kaikki tietävät, että Astraliksen taktinen puoli ja karttavalikoima on kunnossa, joten Astraliksen yksilöiden herätessä samanlaiseen vireeseen kuin viime vuonna, joukkuetta voi olla taas lähes mahdoton pysäyttää.
 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on joutunut pelaamaan runsaasti otteluita tässä turnauksessa ja ollut lähellä tippumista alkusarjapeleissä. Eilinen ottelu NRG:tä vastaan oli kuitenkin joukkueelta turnauksen selvästi paras ottelu, jossa jälleen kerran Vitalityn ylivoimaisesti tärkein pelaaja ZywOo käytännössä kaatoi yksinään NRG:n. Vitality alkaa yhä enemmän muistuttamaan NaVia, jossa yksi pelaaja on niin ylitse muiden, että muu joukkue näyttää varsin keskinkertaiselta. CS:GO on kuitenkin loppujen lopulta joukkuepeli ja otttelut yleensä voittaa paras joukkue, ei paras pelaaja.
 • Karttavalinnoissa tuskin suuria yllätyksiä piilee. Astralis bannaa Miragen ja Vitality poistaa Trainin alkukättelyissä. Astralis voi valita kartakseen joko Infernon tai Nuken, joissa molemmissa joukkue niitti mainetta omalla aikakaudellaan ja on edelleen yksi maailman parhaita ellei maailman paras joukkue näissä kartoissa. Vitality valinnee Dust2:n, joka sopii ranskalaisjoukkueen pelitapaan hyvin ja antaa ZywOolle tilaa tehdä taikojaan. Dust2 ei ole missään nimessä paras kartta Astralikselle, mutta liikaa tasoitusta se ei anna Vitalitylle etteikö joukkue voisi karttaa klaarata nimiinsä.

 

YHTEENVETO

 • Astralis, CS-historian kaikkien aikojen paras joukkue, on alkanut hiljalleen löytämään sitä samaa virettä jolla tanskalaisjoukkue dominoi viime vuoden puolella ja kyyti on ollut kylmää tässä turnauksessa. Vitalityn turnaus on ollut pienoista vuoristorataa, mutta ZywOon käsittämättömät otteet ovat pitäneet joukkueen vedenpinnan yläpuolella. Karttavalinnoissa Astralis on tietenkin vahvoilla omassa karttapickissään, mutta Vitalityn karttavalinnassa puntit tasoittuvat. Asetelma tässä ottelussa on Astralikselle tuttu, eli paras joukkuepeli kohtaa parhaan pelaajan ja kuten usein on ollut tapana, Astralis on noussut voittajaksi. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 2-0. 

 

TULOS: 1-2

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

COPA AMERICA

Argentiina - Chile

Chile/ 4.50 BET365

Klo 22:00

 

Copa American kolmos sijasta ottelevat Argentiina ja yllättäen Chile.

Argentiina hävisi välieräottelun Brasilialle 2-0, mutta ottelu oli tiukka ja Argentiinalla oli myös paikkansa maalintekoon.

Kaksin kertainen copa american voittaja Chile hävisi yllättäen Perulle oman välieränsä 0-3. Chile oli ekan puolikkaan unessa ja Peru iskikin taululle 0-2 lukemat ja kun Chile ei onnistunut toisellakaan puoliajallakaan maalia tekemään kovasta painostuksesta huolimatta niin Peru iski vielä lisäajalla lukemat 0-3. Chile sai ottelun lopussa vielä pilkun mutta sekin kuvasti Chilen joukkuetta tuossa matsissa ja sekin ryssittiin.

Uskon että kummatkin kyllä syttyy myös tästä kolmos sijasta eikä nähdä mitään tylsää ottelua ja Chilellä tähän peliin on paljon parannettavaa ja siksi uskonkin joukkueen voittoon tuon aikasemman surkean ottelun jälkeen.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Pawel Stepien - Marek Matyja

Alle 7.5 erää, Pinnacle, @2.04

Klo: 23:00

 

Stepienin lyöntivoima on osoittautunut aidoksi ja hän on viime vuosina tyrmännyt useita kestäviksi todettuja vastustajia. Muun muassa Suomen Dayron Lesterin hän löi pihalle pari vuotta sitten vain neljässä erässä. Varsinkin miehen vartalokoukut ovat tuhoisia ja harva on noiden jäljiltä noussut. Viime ottelussaan Stepien kohtasi kokeneen Dmitry Sukhotskiyn ja oli yllättäen vaikeuksissa, kun Sukhotskiy onnistui lyömään hänet kanveesiin neljännessä erässä. Stepien kuitenkin toipui hyvin ja onnistui lopulta yhdeksännessä erässä ottamaan tyrmäysvoiton. Ilman tuota ottelua kertoimet underille tuskin olisivat tänään näin hyvät, sillä Sukhotskiysta odotettiin puolalaiselle jälleen nopeaa tyrmäystä. Kyseessä oli kuitenkin erittäin kokenut soturi, joka muun muassa muutama vuosi sitten otti pommeja vastaan MM-ottelussa Adonis Stevensonia vastaan, jota yleisesti pidettiin koko painoluokan raskaskätisimpinä lyöjänä. Matyja saattaa myös osoittautua kestäväksi, mutta hän on melko heikkolistainen ja näin kovaa lyövää nyrkkeilijää vastaan hän ei ole vielä koskaan otellut.

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...