Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Moisku

21.8

Recommended Posts

YSTÄVYYSOTTELU

Jokerit - Severstal Tsherepovets

Jokerit -1.5/ 2.00 NordicBet

Klo 15:00

 

Jokerit on vahvistunut tälle kaudelle taas ja myös maalivahti osastolle saatiin uusi nimi kun Antti Niemi liittyi joukkueeseen, ykkös sentteri on myös mainitsemisen arvoinen sillä Petri Kontiola oli myös viime kaudella hyvässä vireessä ja on aloittanut myös Jokereissa hyvin näissä harkkamatseissa.

Jokereilla on kolme matsia nyt alla joista kahdesta ensimmäisestä tuli niukat maalin voitot (Neftehimik ja Sibir) kun taas viimeisimmästä ottelusta tuli niukka 1-2 tappio Pietarin jätille.

Jokereiden ylivoima on muös näissä kolmessa ensimmäisessä pelissä toiminut hyvin joka on kyllä hyvä juttu ihan joukkueenkin kannalta jos se puoli nyt saadaan vihdoin kuntoon.

Severstal tulee kaudella olemaan aikalailla vastaantulija, hyvällä pelillä joukkue varmasti pystyy kiusaamaan isompiaan mutta eiköhän näissä harkkamatseissa kummiskin hieman enempi sitä ”päästä päähän” kiekkoa pelata ja tämän hetken Jokereissa löytyy nyt ratkaisijoita joten eiköhän se Jokereiden eduksi käänny. Ihan materiaalinkin puolesta Jokerit ennakkosuosikki ja ei suotta ja siksi lähdetäänkin hakemaan suoraan kahden maalin voittoa vähintään ja luotetaan että Konna pistää kädet heilumaan.

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia. FFA Cup.

Edgeworth Eagle - Newcastle Jets

valinta, HT/FT 2/2 kertoimella 1.72 BET365 alkamisaika: 12.30

 

Pitkälti tasoeron johdolla kokeiluun. Kotijoukkue Edgeworth on aussien divari joukkueita, jolla sattuu kaikenlisäksi tähän väliin eteen tärkeä peli tulevalle viikonlopulle, kun vasta reilu kuukauden päästä kautensa aloittava Newcastle Jets saa keskittyä tähän peliin rauhassa ja taoseron turvin sen olevan lähellä voittoa jo ensimmäisen puoliajan jälkeen.

 

Joukkueet ovat pelanneet muutaman ystävyysottelun, jotka Jets on vienyt nimiinsä 1-0 ja 5-0 ja luultavasti tänään tulos asettuu johonkin tuohon väliin ja toivottavasti Jets vie jo ensimmäisellä puoliajalla. 

 

Pelionnea.

Lopputulos: 1-5 (1-3) oikein. 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Pre 

Dinamo St.Petersburg - Khimik 

Yli 4,5 maalia @2.25 Bethard 

KLO: 15.00 

Useampi vääntö molemmilla alla ja eilen on pelattu myös. Kotijoukkue Dinamo on selkeästi tullut alaspäin viimekaudesta. Joukkue on pelannut tähän lineen nähden 50/50. 8 pelistä puolet yli 4,5. Eilinen ottelu Karagandaa vastaan pienoinen yllätys, sillä 0-4 jäi tauluun Dinamon hyväksi. Vaikka kokoonpano on pysynyt kohtuu ennallaan, on tekemistä vielä paljon. Ailahtelevia suorituksia ja odotettua maalirikkaampia pelejä on nähty Dinamon osalta. Rotaatiota tulee kokoonpanoon. 

Khimik on saanut rivejään paikattua. Tulijoita oli enemmän kuin lähtijöitä ja muutama hyvä hyökkääjä on saatu hommattua. Joukkue on pelannut 7 ottelua joista 4kpl on ylittänyt tuon linen. SKA Nevaa vastaan joukkue pärjäsi eilen kohtuu hyvin. Nevan puolustuksen ansiosta Khimik jäi kahteen maaliin. Tänään on vastassa lähes vastaava hyökkäys, mutta puolustus on heikompi. 

Hyvin todennäköisesti molemmat tiimit peluuttaa tänään eri veskareita. Joukkueet pelasivat eilen. Rotaatiota kokoonpanoissa. Vahvat hyökkääjät. 

Erittäin kova kerroin tähän lineen, joten tällä pyritään korjaamaan eilistä. 4/5

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL Pre 

Kazan - Jekaterinburg 

Jekaterinburg @3.05 Nordicbet 

KLO: 15.30 

Omaan silmään näyttää sille, että Kazan ja Avto toimii tänään päinvastoin. Molemmat pelasivat eilen ja kokoonpanoja vilkaistaessa voidaan todeta, että ainakin Jeka huilautti kärkimiehiä. Useampaakin. Joukkue hävisi Riikalle lukemin 3-0, mutta tosiaan kokoonpano ei vastaava tänään ole. Ykköspyssyt saadaan kehiin, sillä huomenna Minskiä vastaan taas kierrätetään. Venäjän kieli ei itsellä taitu kovin hyvin, mutta kollegaa uskon tässä asiassa. Tämmöistä kuuluu Jekan suunnalta. 

Kazan lepuutti eilen ainakin Azevedoa. Muutamaa muutakin pelaajaa kyllä. Frattin ja Cormier.. Eilinen 3-0 voitto Minskistä ei juuri lämmitä, sillä kyllä reilummin olisi pitänyt voittaa. Pisteet kuitenkin puolustukselle tuolla rosterilla. Parempaa, mutta ei parasta Kazania luvassa tänään. 

Joukkueet kohtasivat toisensa jo 11.8. Tuolloin Jeka vei matsin nimiinsä VL-kilpailun jälkeen. Avtomobilist on saanut hieroa tehokkainta asettaan siitä saakka, eli ylivoimaa. Miksei myös Kazankin. Hyvin tasaiset niput nokikkain tänään, eikä kertoimien pitäisi olla näin päin persettä. 

Perustan valintani hyvin pitkälle jo nähtyihin otteisiin ja eilisiin kokoonpanoihin. Ylivoima ottaa jo roolia myös. DNB/ML tähän olisi ollut paras vaihtoehto, mutta tällä kertaa näin. 

Huippuniput vastakkain ja 50/50 oma mielipide. @3.05 on liikaa. 

Kohde menee oikein kun Jekaterinburg voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Mestis Pre 

KOOVEE - Keupa HT 

KOOVEE @2.55 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Tampereen KooVee. Käytännössä täysin uudella ilmeellä tulevaan kauteen. Valmennuksesta lähtien aina kokoonpanoon saakka on joukkue uudistunut. 5 päivää sitten pelattu harjoitusottelu TuToa vastaan oli jo itsessään menestys. Todella kurinalaista tekemistä jo tässä vaiheessa. Joukkueen ylivoima toimi hienosti ja viimekauden komeetta, Koivula iski hatun. KooVee on saanut laajuutta maalintekoon ja viisikkopuolustus on huomattavasti korkeammalla tasolla kuin viime kaudella. Tampereella ollaan tyytyväisiä ja koko joukkue odottaa kauden alkua innolla. Pelkkää positiivista kuuluu Tampereelta nyt ja hyvä niin. Suosikki tähän peliin todellakin. Jopa turhan suuri sellainen. 

KeuPa starttasi eilen pelinsä. Joukkue hävisi Kokkolan Hermekselle lukemin 2-6. Kokoonpanoon tulee muutoksia tälle iltaa, mutta fakta on kuitenkin se, että Keuruulla ollaan tultu alaspäin. Medioissa ei olla revitelty keupan taloustilanteesta, mutta ei se todellisuudessa ole kovin kaukana Lekin kohtalosta.. Tämä heijastuu suoraan pelaajistoon ja näillä menee Keupa tänä vuonna. Hyökkäyspäähän keupalla on mielestäni heittää vain yksi viisikko, kun tuloksia kaivataan. Jos se viime kaudella oli laaja tuo nippu niin nyt ei. Paljon tekemistä ja hahmottamista on Keuruulla ennenkuin sarja alkaa. Suurin miinus kuitenkin tuo rosterin kapeus. 

KooVee pääsee marsittamaan jäälle tänään kovan nipun. Keuruun paidassa nähdään eilen pelanneita. Kooveen kotiavaus kyseessä. Keupalla siirtyminen Forssa-Tampere. 

Kertoimet ilmeisesti perustuu todella paljon viimekauden suorituksiin, joten allekirjoittanut painaa vähän kostoksikin 5/5 ja eetteri ottaa kierroksia. Näillä mennään. 

Kohde menee oikein kun KooVee voittaa ottelun varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL Pre 

Dinamo Riika - Lokomotiv

1.era yli 1 maali @1.77 Bethard

KLO 19.30

Riika voitti eilen Jekan 3-0 ja melko kovalla rosterilla. Uskoakseni kiertoa on luvassa ja vastaan tulee Lokomotiv. Lokomolla on huilia alla ihan nokko ja joukkue on saanut vahvistuksia hyokkaykseen. Kontiola ollaan vaihdettu Rattieen jne.. Joukkue on tulevalla kaudella varmasti ylempaa keskikastia ellei jopa oman divisioonan karkea. Vasta 4kpl otteluita alla ja mielestani tasta ottelusta lahtien Lokomotiv kartoittaa tarkasti sen, milla kokoonpanolla joukkue kauteen lahtee. Ketjukoostumuksia tullaan ajamaan sisaan nama seuraavt pelit ja itse pelittyyliin ja tempoon on aika paneutua. Craig MacTavish on saanut enemman omaan valmennustyyliin sopivia ukkoja joukkueeseen ja etenkin Rattie osuu ja istuu kuin nyrkki silmaan. Varmasti on Lokomossa tanaan energiaa heti alusta alkaen. Tuon ensimmaisen eran linen lokomo paukuttaa yksinkin, mutta miksei Riikakin.

Riika todennakoiseti siksi ei paukuta, kun kokoonpano tuntui olevan eilen lahes paras mahdollinen. Varmasti osa pelaajista on mukana tanaankin. Toki he, jotka eilen olivat kehissa niin ovat ottelun alussa hereilla. Riikalla on suhteellisen vahva paketti tulevaan kauteen, mutta pakisto ja mv-peli jattaa kysymysmerkkeja. Hyokkayspaahan on panostettu ja kiekollista taitoa loytyy riittavasti. Riikan pelityyli ruokkii kuitenkin Lokomon kaltaisia joukkueita. Jaroslavin porukka osaa oman alueen pelin ja osaa kaantaa nopeasti. Latvialaisten innokkuus omaan paahan on kautta aikain ollut kohtuu heikkoa, eika tamakaan ottelu tee poikkeusta.

Oikestaan aivan se ja sama mika tassa Riikan nippu tulee olemaan. Tasan maalilla saadaan panos takaisin, joten poronvoima painaa tahan reilulla kadella.

Lokomotiv tekee vahintaan sen yhden ja loput tulkoot miten vain. Mahtuu lappuun.

Kohde menee oikein kun ottelun avausera tarjoaa yli 1 maalin (tasan 1 palauttaa panoksen) 

ps. pahoittelut jalleen kerran etta osa aakkosista puuttuu...

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thaimaa:2.divisioona klo.16:00

JL Chiangmai United FC  Chiangmai United - Lampang  Lampang FC

Chiangmai United o1.5 @2.30 Unibet

Thaimaasta kotijoukkueelle muutamat mualit.

Chiangmai ottanut nyt 5 viimepeleistään enempi voittoja kuin tänpäivän vastustajansa Lampang.Chiangmai United nousi täksikaudeksi kolmosesta kakkoseen ja tulee säilyttää sarjapaikkansa helposti.Sen suhteen Chiangmai voi pelata vapautuneesti,kun paineita ei enää ole sarjapaikan säilyttämisen osalta.Lampang on taulukossa 6 ja kolmensakkiin se haluais päästä,joka oikeuttas nousuun.Se saattaa sitten kostautua,kun Lampang yrittää väkisin voitta otteluita.Sen edellä olevatkin on pelanneet hyvin ja niiltä Lampang tietty toivoisapuja.Lampangin puolustus ei ole viimekierrokksilla vakuuttanut ja sarjan häntäpään joukkueetkin ovat iskeneet Lampangille maaleja yhden jos toisenkin.Sarjajumbo Ayutthaya United,jolla on tosi huono ja surkein maalisuhde sarjassa iski viimekotipelissään Lampangille peräti 3 maalia.Chiangmai United on jyskytellyt menee 3 viimeisintä kotimatsiaan yli 1 maalin tai enemmän ja viimeksi keskinäisessä kohtaamisessa se haki Lampangista vieraista voiton 1-2 numeroin.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Cincinnati Reds - San Diego Padres

Vihje: Cincinnati Reds

Kerroin: 1.71

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 19:35 

- Cincinnati Reds ja San Diego Padres päättävät ottelusarjansa tähän otteluun, Padres vei ensimmäisen 2-3 luvuin mutta Reds voitti seuraavan 3-2 luvuin, tiukkaa vääntöä on ollut siis. Cincinnati Redsin syöttäjänä aloittaa heidän ässä syöttäjänsä Luis Castillo 11-5 3,10 ERA:lla WHIP 1.14. Castillo on ollut tällä kaudella erinomainen ja Redsin paras syöttäjä, kaksi viime starttia on mennyt kyllä todella heikosti, viimeksi antoi 8 juoksua 4 vuoroparissa Cardinalsia vastaan. Castillo on muuten syöttänyt tällä kaudella erinomaisesti kuten tilastot kertovat ja etenkin kotona on Castillo syöttänyt hyvin ja ollut vaikea lyötävä. San Diego Padresin syöttäjänä aloittaa Matt Strahm 5-8, 5.21 ERA:lla WHIP 1.27. Strahmn aloitti tämän kauden aloittavana syöttäjänä mutta on nyt viimeiset pari kuukautta syöttänyt vain yhden vuoroparin per peli, ja nyt tässä ottelussa tekee pitkän tauon jälkeen paluun aloittavaksi syöttäjäksi. Kysymysmerkkejä on siis ilmassa vierasjoukkueen puolella tähän otteluun tultaessa joka alkaa noin 13h edellisen ottelun päättymisestä. Kotijoukkueet usein vahvoilla aikaisin alkaviin otteluihin varsinkin kun edellisestä ottelusta on aikaa vähän seuraavaan. Castillo on ollut Redsin ässä syöttäjä ja odotan häneltä erinomaisia otteita kummulla jälleen, Strahm ei ole pariin kuukauteen aloittanut syöttäjänä joten uskon ettei parhaimmassa terässä ole millään vielä tähän otteluun. Reds on ollut kuumassa vireessä viime aikoina lyöntikalustonsa kanssa ja uskon että he voittavat tämän ottelusarjan viimeisen ottelun, paljon on etua jo otteluun valmistautumisessa kun pääsee kotonaan pelaamaan lyhyellä aikavälillä otteluita. Kummulla iso syöttäjäetu kotijoukkueelle myös.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Texas Rangers - Los Angeles Angels

Vihje: Lyö Homerunin ottelussa: Mike Trout (ylimääräiset vuoroparit mukaanlukien)

Kerroin: 3.15

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 02:05

- Rangers ja Angels päättävät ottelusarjansa tähän otteluun, haetaan vieraiden Mike Troutille homerunia tähän otteluun. Texas Rangersin syöttäjänä aloittaa erinomaisesti tällä kaudella syöttänyt Mike Minor 11-7, 2.94 ERA:lla WHIP 1.18. Mike Trout lyönyt tällä kaudella jo 42 homerunia, viime kauden lukema oli 39 joten se on jo ylitetty ja kautta on vielä jäljellä sellaiset 30~ peliä. Tässäkin ottelusarjassa Rangersin kotona Globe Life Parkilla Trout löi homerunin, muutenkin etenkin tällä kaudella on Rangersin kotikenttä sopinut Troutille erinomaisesti ja homeruneja ollaan nähty. Trout pelaa tällä hetkellä todella hyvää kautta eikä ole urallaan ennen vielä ylittänyt 42 homerunin rajaa, Texas Rangersia vastaan tällä kaudella Trout on ollut todella kovassa vireessä, 58 At Battia joista tehnyt 10 homerunia Rangersia vastaan, ylipäätään tällä kaudella lyönyt Rangersia vastaan .328 statsilla joka on todella kova. Minor syöttänyt tällä kaudella erinomaisesti mutta viime startti meni penkin alle, uskon että Trout tulee tähän otteluun nälkäisenä ja janoaa tehdä lisää homeruneja ja uskon että siihen on hyvä mahdollisuus Rangersia vastaan.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, UCL karsinnat:

Dinamo Zagreb - Rosenborg

Alle 2.5 maalia @1.86 Nordicbet

Klo 21.45

 

 

 

Chämppärikarsintojen viimeisetä rutistusta mennään ja pohjoismaiden kovin seura lähtee Kroatiaan pelaamaan avausosaa. Zagrebin vieraana kävi viimekierroksella Ferencvaros, ja Zagreb muni johdon, ottelu päättyi pettymykseen, kun 1-1 oli parempi tulos Ferenencvarosille. Zagreb kuitenkin murskasi unkarilaiset vieraskentällä lukemin 0-4.

Kotonaan Zagreb on älyttömän kova joukkue. Viimeiset 15 kotipeliä se on vetänyt saldolla 13 voittoa. 1 tasuri ja yksi tappio. Maaliero näissä 15 pelissä 32-9.

Rosenborgilla on ollut hankalaa vieraissa tällä kaudella. Se on kotimaisessa liigassa voittanut vain kaksi vieraspeliä, tasureita on tullut kolme, ja tappioita neljä. Ucl karsinnoissa se on sentään ollut hyvä vieraissa. Linfield kaatui 0-2, Batea vastaa 2-1 tappio joka ei ollut surkea tulos, ja 1-3 Mariborin kentältä. Zagreb on kuitenkin niin kova jengi, että Rosenborg joutuu todennäköisesti puolustuskannalle.

En näe Rosenborgin saavan maalia aikaiseksi, kun Zagreb hallitsee peliä. Zagreb pelottaa tässä eniten, mutta uskon avausmaalin tulevan vasta 30 minuutin jälkeen. Ferencvarosta vastaan lopussa johtomaalin teko ei onnistunut.

Veikkaan, että Zagreb vie tämän 2-0.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...