Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

22.8

Recommended Posts

Baseball, NPB

Chunichi Dragons - Yomiuri Giants

Vihje: Yomiuri Giants -1.5

Kerroin: 2.30

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:00

- Chunichi Dragons ja Yomiuri Giants päättävät ottelusarjansa tähän otteluun, Giants voittanut molemmat tämän sarjan ottelut, 1-2 ja 2-5 luvuin. Chunichi Dragonsin syöttäjänä aloittaa Kodai Umetsu 1-0, 1.50 ERA:lla. Umetsu on pelannut urallaan vain yhden ottelun NPB tasolla ja se meni hyvin 6 vuoroparin osalta. Yomiuri Giantsin syöttäjänä aloittaa Taylor Jungmann 3-3, 5.75 ERA:lla. Jungmann syöttää toista kauttaan NPB tasolla, Jungmannilta löytyy kokemusta ihan MLB tasoltakin 30 ottelun verran, Jungmann on kokenut syöttäjä ja hyvä sellainen vaikka tämän kauden pari ottelua onkin ikävän näköiseksi statistiikan laittanut tältä kaudelta. Yomiuri Giants ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä ja ansaitusti johtaakin Keskistä divisioonaa, Giants tällä hetkellä 6 ottelun voittoputkessa ja voittanut 9 edellisestä 10 ottelustaan. Lyöntikalusto on saanut tehtyä tuhoa ja hyvän yhteispelaamisen ja puolustuksen myötä saatu otteluita hoidettua, Chunichi Dragonsilla aloittaa suht kokematon syöttäjä ja vaikka oli avausottelussaan todella hyvä, uskon että Giantsin tulikuuma lyöntikalusto onnistuu tekemään juoksuja nuorukaisen kustannuksella ja vieraat jatkavat huikeaa voittoputkeaan.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, KBO

Kiwoom Heroes - Kia Tigers

Vihje: Alle 8.5 juoksua 

Kerroin: 1.92

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:30

- Kiwoom Heroes ja Kia Tigers aloittavat ottelusarjansa. Kiwoom Heroesin  syöttäjänä aloittaa Jae-young Shin 1-0, 3.12 ERA:lla WHIP 1.38. Shin syöttänyt tällä kaudella hyvin niin staring pitcherin kun relief pitcherin muodossa, alkukaudesta oli jonkun verran vaikeuksia mutta viime otteluissaan on Shin syöttänyt hyvin. Kia Tigersin syöttäjänä aloittaa heidän ässäsyöttäjänsä ja erittäin kokenut Hyun-jong Yang 13-8 2.56 ERA:lla 1.11 WHIP, Yangilla on kokemusta erittäin monelta kaudelta ja ollut Tigersin ässäsyöttäjä jo pidemmän aikaa, tällä kaudellakin on otteet olleet kummulla erinomaisia, viimeksi syötti 7 vuoroparia kovan lyöntikaluston omaavaa SK Wyvernsia vastaan antamatta juoksuakaan, 9 strikeouttia ja vain yhden walkin antoi. Kummankaan joukkueen lyöntikalusto ei ole kovinkaan hyvä ja kun kummulla on kaksi tällä kaudella hyvin syöttänyttä syöttäjää, etenkin Tigersin ässäsyöttäjä Yang, niin en usko että kovinkaan paljon tässä ottelussa lyöjät juoksuilla juhlivat.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eurrooppa-liiga karsinta.

Linfield - Qarabag

valinta, HT/FT 2/2 kertoimella 1.94 Nordicbet. alkamisaika: 21.45

 

Viimeinet ja ratkaisevat ottelut, mitkä joukkueet pääsevät lohkovaiheeseen Eurooppa-liigassa.

Ja jos Linfieldillä on arpa osunut tähän asti vastustajien suhteen näissä europeleissä, niin samaa voi sanoa nytten Qarabagin kohdalla, joka tippui viime mestareiden liiga karsinta kierrokselta kirvelevästi.

 

Qarabag lähtee tähän ottelu pariin suurena suosikkina, kun se kohtaa Pohjois-Irlannin Linfieldin ja en ihan heti muista milloin viimeksi Pohjois-Irlantintilainen joukkue olisi edennyt tähän vaiheeseen europeleissä!

Syykin on selvää, Pohjois-Irlantilaiset joukkueet ovat Euroopan mittakaavassa todella heppoisia ja Linfieldinkin arvioitu pelaajien markkina-arvo on miljoonan luokkaa, kun esimerkiksi kotoisessa veikkausliigassa rämpineen VPS:n vastaava pelaajien arvo on tuplat tuosta! Vierailija Qarabag ei sekään luonnollisesti lukeudu Euroopan jättiläisiin jalkapallo kartalla, jossa pelaajien arvot ovat suurilla seuroilla tähtitieteelliset, mutta kumminkin pelaajien markkina-arvo pyörii 16 miljoonan nurkilla, kun se esimerkiksi Suomen suurimalla seuralla HJK:lla asettuu 5 miljoonan kieppeille.

 

Kysesssä siis on lähes amatöörijoukkue ja joukkue joka painii toisessa sarjassa ja panokset alkavat tässä kohtaa olemaan sen verran suuret Qarabagin kokoiselle joukkueelle, että en sen usko lähtevän tässä leikkimään ja se tulee otteluun varmasti alusta asti latautuneena ja vievän mahdollisesti jo ensimmäisen puoliajan nimiinsä ja koko ottelun.

 

Veto menee siis oikein, kun Qarabag johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen ja voittaa koko ottelun.

 

Pelionnea.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

UEL klo 22:00

Partizan - Molde

Pelivalinta: Partizan

Kerroin: 2,13 Coolbet

Molde haastaa Partizanin eurooppa-liigan viimeisellä karsintakierroksella. 

Partizan on laadukas joukkue, joka on menestynyt aiemmilla vuosilla hyvin eurokentillä. Partizan on erityisen hyvä kotijoukkue ja Serbiassa vierasjoukkueet harvoin juhlivat. Partizan voitti viime kierroksella Turkin Yeni Malatyasporin 3-1 luvuin kotikentällä. 

Molde on ollut yllättävän hyvä tällä kaudella eurokentillä. Viime kierroksella Molde yllätti Arisin, jonka Molde voitti kotikentällä 3-0 luvuin. Kreikassa Aris oli 3-0 luvuin parempi, jatkoajan jälkeen Molde eteni jatkoon. Nyt vastus on kovaa tasoa ja en usko Molden pystyvän vieraskentällä ihmeeseen. Norjassa Molde tulee olemaan vaarallisempi. 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga karsinta finaali 1. osaottelu

Slovan Bratislava vs PAOK

BTTS  1.95@ComeOn

Klo 22:00

Tulos: 1 - 0 (0 - 0)

Lohkopaikkaa tarjolla otteluparin voittajalle.

Slovan Bratislava tippui Sutjeskalle Mestarien liigan karsinnoissa lopulta pilkkukisassa mutta on sen jälkeen pistänyt nippuun Feronikelin sekä Dundalkin näissä UEL - karsinnoissa. Slovan on vahva kotijoukkue eikä ole hävinnyt viimeiseen 17sta otteluun kotiviheriöllä eikä myöskään ole jäänyt ilman tehtyä osumaa näissä peleissä. Vielä kaksi hyvää tulosta ja lohkopaikka on käsissä? Ehkä on, ehkä ei mutta ilman tehtyä osumaa ei kannata fetalandian matkalle lähteä joten paukut on syytä ladata tähän kotiotteluun hyvän hyökkäyspelin johdolla.

PAOK teki sen mitä pystyi Ajaxia vastaan kahdessa ottelussa mutta lopulta tie kävi näihin peleihin. Hyökkäyspeli oli tehokasta hollantilaisia vastaan(4maalia) mutta omissakin soi armotta (5maalia). Tietysti treenipelejäkin on pelattu siinä välissä 8kpl jotka ovat myöskin olleet runsasmaalisia: 6/8 yli 2.5 maalia ja viimeiseen viiteen peliin on PAOKin peleissä nähty myös btts.

Voisi kuvitella että tässä pelissä hyökätään menemään eikä jäädä odottelemaan josko jotain tapahtuisi.

Slovan on vahva kotiseura ja PAOKin hyökkäys on ollut tehokas vaikkei Superliiga ole edes käynnistynyt joten molempien seurojen osuminen maaliin ei lopulta olisi kovinkaan suuri yllätys tänä iltana.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Islanti:Inkasso Deildin jalkapallo klo.21:00

Haukar  Haukar - Afturelding  Afturelding

Haukar o1.5 @2.12 Unibet

Islannin Inkassosarjan potkuista kotijoukkueelle vähintään 2 maalia testiin.

Islannin Inkasson häntäpään kamppailu ja kotijoukkue tulee varmasti motivoituneena tähän,vaikka vieraat on kertoimissa suosikki.Maaleja luultavasti nähdään ja onhan nämä Islannin potkut yleensä maalirikasta touhua ja etenkin nämä alemmansarjan pelit on sitä.Pisteissä joukkueilla on eroa 3 Aftureldingin hyväksi.Joukkueitten maalisuhde on lähes identtinen.Päästettettyjä on sama määrä,mutta Haukar on iskenyt 1 enemmän.Afturelding on uusi tulokas tässäsarjassa ja on ainakin kokenut vieraspeleissään,että Inkasso on kovempi,mitä 2.divari.Aftureldingin on voittanut 8 käymästään vieraspelistä vain yhden.Haukarin kotipelit on kanssa olleet huonoja tälläkaudella,mutta nyt sitä tilastoa olisi paikka kaunistella.Tähän voisi molemmille testaa o1.5 maalia,mutta kotiedunturvin ja paremmallakertoimella pistän sitä Haukarille.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL Pre 

HK Sotshi - Nizhni Novgorod 

HK Sotshi @2.47 Unibet 

KLO: 19.30 

Sotshi neppaili toissapäivänä Karlovy Varya vastaan ja lopulta hävisi ottelun. Kokoonpano ei toki se paras mahdollinen ollut, mutta silti on peiliin katsomisen paikka. Tänään on kuitenkin eri sävel viulussa, sillä pakostakin tulee muutoksia kokoonpanoon ja kärkimiehiä virtaa jäälle. Joukkue on hävinnyt vain tuon edellisen ottelun, vaikka vastukset ovat olleet kovimmasta päästä. Aiemmin olenkin jo maininnut niin Sotshi kannattaa pitää mielessä kun kausi alkaa. Todella vahva. Ainakin ennakkoon. Hyvä puolustus ja liikkuva jengi. Vahvistettu maalintekijöillä. Kurinalaisempi kuin koskaan aikaisemmin. 

Nizhniä pyyhittiin eilen lattiaan SKAan toimesta ja lukemat taululla oli "kuuskymppisen" jälkeen 6-1. Hirveitä juhlia ei Novgorodin pelit ole muutenkaan olleet, eikä vastustajista viitsi mainita kuin Dynamo Moskovan, tuon SKAan lisäksi. Joukkue oli eilen jäällä lähes parhaalla mahdollisella miehistöllä, eikä tekeminen juuri vakuuta. Joukkue on hankkinut lisää voimaa hyökkäykseen ja Linbackiin luotetaan maalissa. Luulen kyllä kuitenkin, ettei Linbackia tänään maalilla nähdä. Eikä todennäköisesti parasta mahdollista kokoonpanoakaan. Tosin jos näin kuitenkin on niin lisää etua Sotshille. 

Sotshi palaa normaaliin päiväjärjestykseen tuon heikon edellispelin jälkeen. Vahvemmalla kokoonpanolla tietenkin. Joukkue on liikkuva ja nopea sekä karvaa hyvin. Nizhnin ongelmat saanee jatkoa eilisestä, sillä Sotshi pelaa samantyylisesti kuin SKA. Tosin eri käsillä. 

Ylikerroin kyseessä joten 5/5 ja hiki valuu eetteriin asti. 

Kohde menee oikein kun HK Sotshi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 17:30

Alajärvi - Siilinjärvi 

Pelivalinta: Alajärvi ML

Kerroin: 1,78 Coolbet

Siilinjärvi johtaa ottelusarjaa 2-1 luvuin ja kolme otteluvoittoa tarvitaan ottelusarjan voittoon. 

Siilinjärvi on materiaaliltaan aavistuksen Alajärveä heikompi, kotiutusvoimaa on vähemmän ja Alajärvellä muutenkin hieman laajempi materiaali. Siilinjärvi paljon Kimmo Lukkarin hyvien kotiutusten varassa, mutta Lukkari ei ole toistaiseksi ottelusarjassa ollut parhaimmillaan. 

Alajärvi on parantanut ottelusarjassa otteita kokoajan ja viime ottelussa peli sujui paremmin. Samalla menolla Alajärvi on tänäänkin lähellä otteluvoittoa. Alajärveltä löytyy hyvässä vireessä oleva kotiuttaja Hallasuo ja lisäksi toinen kotiuttajajokeri Viitasalo ollut myös hyvä. Kunhan Alajärvi saa tilannetta aikaiseksi niin eiköhän Hallasuo/Viitasalo hoida kotiutukset hyvällä prosentilla. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL Pre 

Frölunda - Leksand 

Frölunda -1,5 @2.23 Nordicbet 

KLO: 20.00 

Viimevuoden mestari, Frölunda, kohtaa Leksandin. Frölle on pelannut 2 ottelua ja Leksand yhden. Kovin suuria johtopäätöksiä noista peleistä on turha kuitenkaan tehdä. Frölunda voitti HV-71:n, mutta hävisi Växjölle. Mestari on viimekaudesta vahvistanut puolustusta ja tarkemmin ottaen sen panosta hyökkäyksessä. Itse puolustuspään otteet vaatii parannusta, mutta aikaa onneksi on. Stollery, Lasu ja Fagemo mainitsemisen arvoisia kavereita. Laajuus tulee olemaan Frölundan vahvuus tänäkin vuonna, eikä joukkueen yv-pelaamista voi unohtaa. MV-peli on kohtalainen kysymysmerkki, mutta tarkentuu varmasti myöhemmin. Hyvät lähtökohdat kauteen mestarilla. 

Leksand. Sarjapaikka säilyi viimekauden päätteeksi. Joukkue on tälle vuodelle muuttunut ja oikeastaan Patrik Zackrisson ja Spencer Abbot ovat ainoat oikeat vahvistukset. Leksandin kohdalla ei voida puhua laajuudesta, sillä todella ohkainen on ratkaisija-osasto. Käytännössä kaksi ketjua hyökkääjiä voidaan ennakkoon laskea SHL-tasolle sopiviksi. Uusia menestystarinoita voi kuitenkin tulla, mutta lähtökohtaisesti näitä on hankala ennustaa. Puolustuksen antama tuki ei tässä vaiheessa riitä alkuunkaan hyökkäyspäässä, sillä joukkue painii nimenomaan tuon viisikkopuolustuksen kanssa. Tämä on saatava ensin kuntoon, jotta kokonaisvaltainen hyökkääminen pääsee käyntiin. Tuskin tällä nipulla mennään tänä kautena poffeihin. Karsinta lienee lähempänä totuutta. 

Hallitseva mestari on vahvempi kuin edelliskaudella tai vähintään yhtä vahva. Leksand mielestäni heikentynyt puolustuksesta. 

Frölunda voittaa laajemman rosterin ja taitotason vuoksi. 

Kohde menee oikein kun Frölunda voittaa vähintään 2 maalilla 

OIKEIN 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, UEL karsinnat:

Espanyol - Zorya

Puoliaika/lopputulos 1/1 @1.87 Nordicbet

Klo 22.00

 

 

 

 

Näitä puoliaika/lopputulos vetoja harvemmin tulee pelattua, mutta nyt saa sen verran hyvän boostin, että laitetaan tulille.

Espanyol avasi LaLiga kautensa kotitappiolla Sevillalle, ja tähän otteluun valmistautuminen näkyi, kun peliesitys oli aika vaisu. Karsinnoissa joukkue on ollut tosi skarppi. Se on kohdannut Stjarnanin ja Luzernin näissä karsinnoissa. Stjarnania vastaan se eteni jatkoon maalein 7-1. Luzernia vastaan maaliero oli 6-0. Kolmessa näistä otteluista Espanyol voitti avauspuoliskon.

Zorya on kohdannut Buducnostin, ja CSKA Sofian. Buducnost kaatui 4-1 maalein, ja CSKA Sofia 1-1, 1-0. Liigassa Zorya on vetänyt 2-1-1 saldolla. Joukkue ei hirveästi maaleilla mässäillyt, ja Espanyolin hyvää puolustusta vastaan maalinteko melko epätodennäköistä.

Joukkueiden välinen tasoero on suuri, Espanyolin on mahdollista heittää myös penkiltä kovaa kaveria kentälle. Uskon, että Espanyol lähtee hyvällä höngällä tappamaan matsin jo avausjaksolla, mikä on ollut huomattavasti jokaisessa karsintamatsissa.

Espanyol vie avausjakson 1-0, ja ottelun 3-0.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...